e canım çıkaramıyoki yinede versemmi nane limonn...amannn bide içtikten sonra kusarsa birde ezan okunmuş olursa vay benim halime adamın orucu gider valla
kızlarrr birde ben naptım biliyomusunuzzzeşimin beyaz gömleklerini makinaya attım içine renkli 1 parça kaymışş beyaz gömlekler gri olmuşşş 2 saat önce annemin tavsiyesi üzerine çamaşırsuyuna bastımm birdaha makinaya attımmm beyazlar inşallahhh yoksa gitti gömleklerr...
canım nane limon bulantıyı kesiyor zaten kusmasına sebep oluyor ama yine de sen bilirsin canım benim sonra bi terslik olup eşinden zıgıtı yemeama ben içirmeni tavsiye ederim canım benim gerçekten iyi geliyor karar senin
faydası olmuyoo söliyimmbende yaptım o hatayı pembe oldu benimkilerde beyaz çamaşırları pembe giyiyoruzzz
aaa faydası oluyomubi zılgıtta bunun için yerim artık yazıkk banaaaaa
canlarım size doyum olmaz 10 dk diye girdim 30dk olduneyse ben tekrar devam edeyim ibadetime... hepinizin adını söyleyerek dua ettim kızlar etmeye de devam edicem allah kabul eder inş... hepinizi çok seviyorum
aaa faydası oluyomubi zılgıtta bunun için yerim artık yazıkk banaaaaa
uyuyo şimdi bi uyansında bakayım durumu iyi değilse yapıp içireyimm.yakızlar buu arada eşim m sure içiyo ya ben bu ilaca pek güvenmiyorum nedense kaan hoca verdi ama sanki faydası olmayacak gibi geliyoo ne dersiniz?
canlarım size doyum olmaz 10 dk diye girdim 30dk olduneyse ben tekrar devam edeyim ibadetime... hepinizin adını söyleyerek dua ettim kızlar etmeye de devam edicem allah kabul eder inş... hepinizi çok seviyorum
canım benim az önce yanlış yazmışım düzelttim ama gördün mü bilmiyorum nane limon kusmasına sebep olmuyor yazacaktım oluyor yazmışımm sure hakkında da canım birilerinde faydasını görmemiş olsakaan hoca tavsiye etmezdi heralde ne bileyim ben öyle düşünüyorum...
pardonnn...tekrarlayayımm...aaaa faydası olmuyomuuu
ya aslında bu m sure için bir kaç fikrim tahminlarim var ama burada yazmak istemiyorumm biara özelden yazarım fikrinizide alırım kızlar olmazmıı
valla canım ben beyazlatamadım yıkadıkça gider dediler bide ama çok fazla faydası olmuyo yani.çok az renk değiştriyo ama beyazlamıyor canım malesef
kızlar kandiliniz mübarek olsun tekrardan.....akşam geç geldik kaynanamdan...baktım liste ilerlemiş..1 meryem alabildim canlar okuyabilirsem yine alırım..bugün gözlerim acıdı....hem dua okudum kızlara söz verdiklerimi,hem eşimle bize,sizlere de dua ettim tabikide....bide ağladım..onun için gözlerim çok acıyor...1 tane aldım..eşimle test yaptırmıştık kanda kolestrol şeker vs var mı diye..bazı değerler aşırı yüksek çıkmış....tuttum tuttum tutamadım eve gelince bağıra bağıra ağladım..eşim zor sakinleştirdi....dua edicem gece boyunca ama dua listesine bakayım diye girdim.. yarın konuşuruz yine..ben gidip jklmye dua okuyum...sizler için bugün dua ettim Rabbim kabul eder inşallah...kafam pek yerinde değil bugün ama Rabbim görüyor...
Ben kaçar bebişler öptüm sizi
kızlar kandiliniz mübarek olsun tekrardan.....akşam geç geldik kaynanamdan...baktım liste ilerlemiş..1 meryem alabildim canlar okuyabilirsem yine alırım..bugün gözlerim acıdı....hem dua okudum kızlara söz verdiklerimi,hem eşimle bize,sizlere de dua ettim tabikide....bide ağladım..onun için gözlerim çok acıyor...1 tane aldım..eşimle test yaptırmıştık kanda kolestrol şeker vs var mı diye..bazı değerler aşırı yüksek çıkmış....tuttum tuttum tutamadım eve gelince bağıra bağıra ağladım..eşim zor sakinleştirdi....dua edicem gece boyunca ama dua listesine bakayım diye girdim.. yarın konuşuruz yine..ben gidip jklmye dua okuyum...sizler için bugün dua ettim Rabbim kabul eder inşallah...kafam pek yerinde değil bugün ama Rabbim görüyor...
Ben kaçar bebişler öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?