Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrr birde ben naptım biliyomusunuzzzeşimin beyaz gömleklerini makinaya attım içine renkli 1 parça kaymışş beyaz gömlekler gri olmuşşş2 saat önce annemin tavsiyesi üzerine çamaşırsuyuna bastımm birdaha makinaya attımmm beyazlar inşallahhh yoksa gitti gömleklerr...

e canım çıkaramıyoki yinede versemmi nane limonn...amannn bide içtikten sonra kusarsa birde ezan okunmuş olursa vay benim halime adamın orucu gider valla

canım nane limon bulantıyı kesiyor zaten kusmasına sebep olmuyor ama yine de sen bilirsin canım benim sonra bi terslik olup eşinden zılgıtı yeme ama ben içirmeni tavsiye ederim canım benim gerçekten iyi geliyor karar senin

Son düzenleme:

faydası olmuyoo söliyimm bende yaptım o hatayı pembe oldu benimkilerde beyaz çamaşırları pembe giyiyoruzzz

uyuyo şimdi bi uyansında bakayım durumu iyi değilse yapıp içireyimm.yakızlar buu arada eşim m sure içiyo ya ben bu ilaca pek güvenmiyorum nedense kaan hoca verdi ama sanki faydası olmayacak gibi geliyoo ne dersiniz?

canlarım size doyum olmaz 10 dk diye girdim 30dk oldu neyse ben tekrar devam edeyim ibadetime... hepinizin adını söyleyerek dua ettim kızlar etmeye de devam edicem allah kabul eder inş... hepinizi çok seviyorum

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------2 yasin
ESESLİM---------------------------------------2 yasin 2 meryem
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------1 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
NZLN-------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

uyuyo şimdi bi uyansında bakayım durumu iyi değilse yapıp içireyimm.yakızlar buu arada eşim m sure içiyo ya ben bu ilaca pek güvenmiyorum nedense kaan hoca verdi ama sanki faydası olmayacak gibi geliyoo ne dersiniz?

canım benim az önce yanlış yazmışım düzelttim ama gördün mü bilmiyorum nane limon kusmasına sebep olmuyor yazacaktım oluyor yazmışım m sure hakkında da canım birilerinde faydasını görmemiş olsakaan hoca tavsiye etmezdi heralde ne bileyim ben öyle düşünüyorum...

canlarım size doyum olmaz 10 dk diye girdim 30dk oldu neyse ben tekrar devam edeyim ibadetime... hepinizin adını söyleyerek dua ettim kızlar etmeye de devam edicem allah kabul eder inş... hepinizi çok seviyorum

bizde seni çooookkk seviyoruz dduaların için sağol canım ALLAH razı olsun bende size çookkk dua ettimmmm kib

canım bende ondan yazmıştım kusarsa diye çünkü sahur yaklaştı ezandan sonra kusma olur diye korkdum.olsuj canım bende hep yanlış yazıyorum

ya aslında bu m sure için bir kaç fikrim tahminlarim var ama burada yazmak istemiyorumm biara özelden yazarım fikrinizide alırım kızlar olmazmıı

kızlar kandiliniz mübarek olsun tekrardan.....akşam geç geldik kaynanamdan...baktım liste ilerlemiş..1 meryem alabildim canlar okuyabilirsem yine alırım..bugün gözlerim acıdı....hem dua okudum kızlara söz verdiklerimi,hem eşimle bize,sizlere de dua ettim tabikide....bide ağladım..onun için gözlerim çok acıyor...1 tane aldım..eşimle test yaptırmıştık kanda kolestrol şeker vs var mı diye..bazı değerler aşırı yüksek çıkmış....tuttum tuttum tutamadım eve gelince bağıra bağıra ağladım..eşim zor sakinleştirdi....dua edicem gece boyunca ama dua listesine bakayım diye girdim.. yarın konuşuruz yine..ben gidip jklmye dua okuyum...sizler için bugün dua ettim Rabbim kabul eder inşallah...kafam pek yerinde değil bugün ama Rabbim görüyor...
Ben kaçar bebişler öptüm sizi

valla canım ben beyazlatamadım yıkadıkça gider dediler bide ama çok fazla faydası olmuyo yani.çok az renk değiştriyo ama beyazlamıyor canım malesef

e canım napalım artık sağlık olsun gömlekleride yeni almıştık olsun yine gider alırız nolcakki dimi

canım benim kıyamam ben sana inşallah önemli bişey yoktur sen dinlen biraz yarın konuşalım..öpt

bebişim yapma lütfen yaa Allah herşeyin hayrılsını versin eşinin değerleri kullanılan bitkisellerden belkide öyle yüksek çıkmış olabilir.düzelir canım. takma kafana allah beterinden korusun inşallahbende hepinize dua ettim canım inşallah allah kabul eder. lütfen ağlama oldumu üzme bizi ,eşini, kendini.Rabbim gönlündekini en kısa zamnda sana versin inşallah canım.dikkat et kendine öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…