esma üzüldüm demek gene çıkmamış napacan belli olmaz canım bir gün çıkar eser labarutuvaramı gittiniz ne kadara yaptılar keşke eşin öyle bişey olduysa vaz geçip başka zaman gitseydiniz spermmin hacmi eksilmiş olabilir tabi sonucuda etkileye bilir lökosit benimkindede çok çıkmıştı intiap oluyor kaan hocaya dedik biz erkegin sperm yapımı bozuldugu zamanda lokosit çok görülür antibiyotiğe gerek yok spermde mikrop ürerse öyle antibiyotik kullanılır demişti spermde kültür yapılırsa belli olur.allah büyük bugün degilse yarın allah birgün bizlerede gösterecek inşallah.
canım cinsel perhiz şart ama...keşke spermiogram başka gün verseydi eşin..neyse bunda da bi hayır vardır diyelim olur mu..belki de sperm çıkar az da olsa..bak bugün kadir gecesi...hiç sıkılma Rabbim görüyor herşeyi..dua et bol bol...tekrar spermiogram yapılacak nasılsa ozaman belli olur..cinsel perhiz olmadan spermiogramı yorumlamaz kimse..yanlış çıkar çünkü....bu kez çıkar inşallah canım dua et ve bunda da vardır bir hayır de...
selamm kızlarrr
jklm nın duaları bıttı mı bılen var mı
selam tatlım napıyorsun
iyi sayılırım canım ama eşim rahatsızlandı nedendir bilmem hiç ibadet bile yapamadı halsiz midesi bulanıo napıcam bilmiyorum acile gidelim diyorum hayır diyo şimdi uyudu ama hiç iyi değil.sen napıyosun canım...
iyi sayılırım canım ama eşim rahatsızlandı nedendir bilmem hiç ibadet bile yapamadı halsiz midesi bulanıo napıcam bilmiyorum acile gidelim diyorum hayır diyo şimdi uyudu ama hiç iyi değil.sen napıyosun canım...
aaa geçmiş olsun canım.erkekler böyle ya hasta olurlar ama hastaneye gitmeye üşenirler. istifra filan ediyorsa nane ilmon kaynat içir canım anında kesiyor. belki midesini üşütmüş olabilir.
canım geçmiş olsun sıkma canını üşütmüştür belki inş yarına bişeyi kalmaz...
yok canım istifra etmiyo sadece bulanıyo midesi çok halsiz abdest aldı namaz kılmak için duramadı ayakta kılamadı gitti yattı napsam bilmiyorumki acaba ilaçlarmı dokundu diyorum ama 3 gündür içiyo dün falan bişey yoktu birde iş yerinde terlemiş klimayı açmış ben ona yasaklamıştım klimayı çünkü beli tutuluyo resmen ama bugün yorulmuş bayaa terlemiş demekki klimayı açmış ondandır herhalde..
arkadaslar hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim bugun ettigimiz dualari insallah kabul eder.
sağol canım ya şimdi sahurdada bişey yemez yaaaa mide bulantısından napsam kızlar ne versemm..
sağol canım ya şimdi sahurdada bişey yemez yaaaa mide bulantısından napsam kızlar ne versemm..
arkadaslar hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim bugun ettigimiz dualari insallah kabul eder.
canım eseslimin dediği gibi bulantıya nane limon iyi gelir... eşimde kemoterapi ve kök hücre nakli ve sonrasında berbat olmuştu sürekli midesi bulanıyor çıkarıyordu... kendi profları tavsiye etmişti nane limonu gerçektende iyi geliyor... test edilip onaylandısen eşine yap içir bakalım inş iyi gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?