Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim banada dua okumusunuz allah okudunuzz dualari kabul etsin insallah allah hepimizin kacaklarimizi bebisler doldursun insallah en kisa zamanda bende hepimiz icin dua edicem hastayim biliyorsunuzzz allah hepinizden bu mubarek gunde razi olsun insall tekrar tesekkur edrim allah razi olsun

teşekkür ederim nzlyln... hiç birbirirni tanımayan insanların birbirir için bu kadar güzel dileklerinin olması ne kadar güzel... hepinizden allah razı olsun...

evet gülüm eser laboraturına gittik 90 tl verdik.doktor ile görüşmek istermisiniz dedi bizde gerek yok doktorumuz istanbulda fax yollayıp sonucu telefonla değerlendiriyor dedim.doktor ile görüşülürse laboratuarda ona da para veriliyor v.s...başka zaman gitmeyi düşündük ama başka işlerimizde vardı hepisini o güne sığdırdık malum akseki de 150 km.bayram öncesi işlerimizin bitmesi gerekiyordu.gelmişken yaptıralım ne olur ne olmaz dedi onun için yaptırdık.cinsel perhiz bencede önemli gibi geliyor.çıkmamasını ona bağlıyoruz ya bakalım.istanbul umut tüp bebekte ne çıkacak bakalım 6 eylülde.emre beyde yarın arar eşim durumu ona da anlatacak ne diyecek merak ediyoruz.senin yanına da uğramayı düşünüyorduk aslında işlerimizi ucu ucuna yetiştirdik köye zaten çok geç geldik sahur civarı.inş bir daha ki sefere tanışmış olururz.zaten aktarlık malzeme lazımdı bize bizde o konuda eşmde bende çok cahiliz desek yeridir bitkiseller konusunda sizden alırız bizi en iyi anlayacakta sizlerden başkası olmazda zaten.selekler çarşısına yakınmıydınız.

teşekkürler masal cevabın için bizde öyle yorumladık cinsel perhize bağladık ama hayırlısı bakalım.bayram izninin hemen ardından emre beye randevu aldık o gün aynı zamanda sperm tahlili olacak eşim.umut tüp bebeğin laboratuarı kaliteli diye duymuştum ki emre bey umut tüp bebekte tahlil olmamızı istemişti zamanımız denk gelmedi olamadık.inş bu gece bolbol dua edeceğiz.rabbim herkesin yüzünü güldürsün.

selam tatlım napıyorsun

iyi sayılırım canım ama eşim rahatsızlandı nedendir bilmem hiç ibadet bile yapamadı halsiz midesi bulanıo napıcam bilmiyorum acile gidelim diyorum hayır diyo şimdi uyudu ama hiç iyi değil.sen napıyosun canım...

aaa geçmiş olsun canım.erkekler böyle ya hasta olurlar ama hastaneye gitmeye üşenirler. istifra filan ediyorsa nane ilmon kaynat içir canım anında kesiyor. belki midesini üşütmüş olabilir.

canım geçmiş olsun sıkma canını üşütmüştür belki inş yarına bişeyi kalmaz...

aaa geçmiş olsun canım.erkekler böyle ya hasta olurlar ama hastaneye gitmeye üşenirler. istifra filan ediyorsa nane ilmon kaynat içir canım anında kesiyor. belki midesini üşütmüş olabilir.

yok canım istifra etmiyo sadece bulanıyo midesi çok halsiz abdest aldı namaz kılmak için duramadı ayakta kılamadı gitti yattı napsam bilmiyorumki acaba ilaçlarmı dokundu diyorum ama 3 gündür içiyo dün falan bişey yoktu birde iş yerinde terlemiş klimayı açmış ben ona yasaklamıştım klimayı çünkü beli tutuluyo resmen ama bugün yorulmuş bayaa terlemiş demekki klimayı açmış ondandır herhalde..

evt canım olabilir klima çarpmıştır benim eşimde çok sıcaklarda işyerinde klimayı kapatmadığı akşamda evde açıp sabaha kadar açıp yatıyorduk ve hep hastaydı midesi bulanır halssizleşirdi. şimdi çok şükür bişey yok. allahtan havalar serinledi klimaya gerek kalmadı. yarına bişeyi kalmaz inşallah. Allah şifa versin canım. sen dua et ona bu gece inşallah bütün dularımız kabul olur inşallahhh

sağol canım ya şimdi sahurdada bişey yemez yaaaa mide bulantısından napsam kızlar ne versemm..

canım eseslimin dediği gibi bulantıya nane limon iyi gelir... eşimde kemoterapi ve kök hücre nakli ve sonrasında berbat olmuştu sürekli midesi bulanıyor çıkarıyordu... kendi profları tavsiye etmişti nane limonu gerçektende iyi geliyor... test edilip onaylandı sen eşine yap içir bakalım inş iyi gelir...

e canım çıkaramıyoki yinede versemmi nane limonn...amannn bide içtikten sonra kusarsa birde ezan okunmuş olursa vay benim halime adamın orucu gider valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…