Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar sayfaları dolaşırken sizleri gördüm 1 yasin de ben okumak isterim inş rabbım hayırlısını wersın hepimize hiçbirinizi tanımıyorum sanırım hayırlı saglıklı ewlatlar istiyorsunuz ben hemen şimdi okurummmmm

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin 1meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------1 yasin
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 3 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

bir de şunu sorayım azospermi olup sonuç alanlarınız warmı bir arkadaşın eşinin spermi 0 dı
yapılacak bişeyler warmııııı ona da önereyim

masalcım bu bemiksi nasıl kullanıyoruz ben bilmiyorum...

bebekim sinemakiyi bi çay bardağı su ile kaynat bikaç taşım...içine 1 tatlı kaşığı kadar badem yağı ve 1 tane bemiks ampul koy...karıştır saçına sür...sar saçını sıcak tutsan iyi olur..sonra 2 3 saat beklet yıka....sonra uzasın saçlar rapunzel ol
ben bayadır yapıyorum saçım omzuma değmiyodu şimdi baya uzadı çamaşı izi olur ya oraya kadar iniyor...ancak böyle anlattım uzunluğunu belime kadar uzatcam inşallah...uzun saç eşim çok seviyor

tamam canım bu bana daha önce verdiğin tarif... dediğim gibi ben malzemelerini aldırdım eşime bu akşam yapıcam... eseslim şampuana falan kattım diyince başka bişey daha mı var diye sordum... benim liseyi bitirene kadar saçlarım hep uzundu üniye başlayınca bi kestirdim 8 senedir omzumu geçmiyordu saçlarım... ama şimdi bende uzatmak istiyorum bi türlü uzamıyordu senin bu formülün işe yarayacağından eminim sonra oooo sallla saçları dur

ne kadar aralıklarla yapılmalı benim sacım omzumda ve ince talli saçın tellerini kalınlaştırır mı

nerde canım biter mi yarın akşama anca... ooo güneş kremleri alınmış tatile nereye gidiyorsunuz bakalım... inş çok güzel geçer tatiliniz eşinde sen de kafaları dağıtıp dönersiiz evinize...

Sideye gidiyoruz canım. salı günü çıkıcaz pazar günü dönecez. bayramda kalabalıktan kaçtık valla.inşallah valla sabırsızlanıyoruz zaten biran öce gitmek için kafa dağıtalım deidk. inşallah güzel geçer. szin yerinizide eğlenirim merak etmeyinn

ne kadar aralıklarla yapılmalı benim sacım omzumda ve ince talli saçın tellerini kalınlaştırır mı

haftada 1 veya yapabiliyosan 2...saçı kalınlaştıracak bişey yok ki canım..saç kremi kullanma daha da incelir...
benim saçım da sorunlu o yüzden baya araştırıyorum..daha dolgun nası görünür diye...saçım ince telli bnim de...Allahtan dalgalı da pek çaktırmıyoruz vaziyetibi de ıslakken sarıyorum topuz yapar gibi tutturuyorum tokayla kendi kendi kuruyo öyle dalgaları daha güzel oluyo...aman bu ne be bütün zahmetli işler kadınlara...

oh mis...bizim yerimize de eğlen,gez hayatım..
sen orada yüzerken ben kaynanamın misafirlerine baklava sunuyor olacağım..ühü ühüüüü

benım sacım dumduz pırasa gibi erkekler şanslı yıka çık ohh ne ala

yaaaa canım benim memlekete gidiyorsunuz siz... demiştim ya biz manavgatlıyız yani aslen konyalıyız ama orayla pek bi bağımız yok kendimi bildim bileli manavgattaydım ço severim ben manavgatı kendi memleketim diye değil haa gerçekten çok güzel bi yer tam yaşanılacak yer... bizimkiler manavgatta olmasa hiç düşünmeden isterim tayinimi ama durumları biliyorsunuz... side çok güzeldir özellikle tarihi yönden bulunmaz biyer... daha önce gittiniz mi bilmiyorum ama pişman olmazsınız bundan eminim... bol bol gezin fotolar çekilin eşinle... apollon tapınağı, tiyatro her yeri gezin sidede... manavgata da gidin ırmağımızı görün hatta bence botlar var onlarla tura çıkın... manavgat şelalemiz hele bambaşkadır ayyy süper ya çok güzel bi seçim yapmışsınız inş en güzel şekilde geçer tatiliniz...

benım sacım dumduz pırasa gibi erkekler şanslı yıka çık ohh ne ala

ben saçım dümdüz olsun çok isterdim ama maalesef gayet dalgalı...neyse buna da şükür kıvırcık da olablirdi
valla erkekler ne şanslı ne kaş derdi var ne ağda ne saç ne doğum ne bişey..ne kadar pislik varsa kadın çekiyor...
onlar ne şanslı saçları yıka ve defol git

kızlar ben size söylemeyi unuttum bizim dün düdüklü teneremiz patladı ben eltimle yemek yapıyordum et çabuk pişmeyecek düdüklüğe koyalım dedik düdüklü sen kalk infilak et oldumu şimdi bizde korkudan az kalsın ölüyorduk ama ağlanacak halimize yine gülüyorum ben size örnek olayım başımdaki dertleri yazsam sendede peygamber sabrı varmış diyeceksiniz.bu konudada mutluyum çünkü rabbim beni yine korudu şükürler olsun

be kıvırcık saç hastasıyım bazen kndi kendime saçıma maşa yapıyorum allahtan kaş derdim yok benim kaşım açık ten oldugu için pek göze batmıyo bende almıyom aman barı o eksık kalsın öffff

geçmiş olsun allah korumus senı

sideye ilk defa gidiyoruz canım bizde değişiklik olsun deidk. iyi seçim yapmışız o zamn gezilecek yer çokmuş. biz otele bağlı kalmayı pek sevmiyroz.çıkıp gezmek istiyurz hep iyi oldu o zamn gezilecek yer çokmuş. valla bazen eşimin kafası atıyor burda yaşamıycam diyip duruyor. deniz kenarında yaşamayı çok istiyor. nasip tabi allah bilir gönül çok şey istiyorda işte kısmett...

benim de kaşlarım çok düzgündü aldırmasam da oludu eskiden ama aldırdım daha güzel olur diye..akılsız kafa.... ne uğraşıcan de mi..cahillik işte.. şimdi zırt bırt çıkar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…