Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dikkat et canım allah korusun benim bi akrabamda öyel düdüklü tencere kurbanı oldu buharını çıkarmamış bi açmış kolu komple yanmıştı valla. Allah korusun ben çok korkarım düdüklü tecereden mecbur kalmadıkça kullanmamda.

ahhh ahhh canım benim sanırım siz ucuz atlatmışsınız ama ben atlatamadım biliyorsunuz ben okul öncesi öğretmeniyim 23 nisan da çok güzel gösteriler hazırladık öğrencilerimde süperdi görmeliydiniz eee bende onlardan geri kalmayayım diye süslendim püslendim gittim törene herkesin gözü bende tabi neyse kutlamalar çok güzel geçti özellikle anasınıfının gösterilerine bayıldılar herkes geldi tebrik etti falan neyse biz dağıldık eşimle edremite gittik gezdik tozduk akşam eve geldik acıktığımızı hissettik neyse yemekleri koydum ben düdüklüye de çorba hepsi oldu çorbayı falan kapattım 20 dk falan oldu eşimde salata yaptı tama ben düdüklüyü açacakken eşim bişey sordu daldım heralde havasını almadan kapağını kaldırdım ve o anda düdüklü patladı allahtan eşime gelmedi ama benim yüzüm ve sol elim hariç heryerime sıçradı bağıra bağıra üzerimi çıkardım banyoya koçtum sonra hemen acile gittik üzerimi çabuk çıkarmam ve suya girmem sayesinde vücudum kurtuldu ama sağ elim tamamen yandı bi sürü kremler falan ama ne fayda ben ağla ağla bittim remen 1 hafta feci şekilde yandı elim sonra hafifledi iz kalmaması için bi sürü şey kullandım allahtan belli belirsiz bi iz kaldı... hafta başı okula gidince herkes duydu tabi gelen velileimin hepsi nazar nazar dedi gerçekten ben nazara inanıyorum allah kem gözlerden korusun hepimizi

verilmiş sadakan varmış...ben de çok korkarım düdüklüden..evime de almadım...ay iyi etmişim

bahar ben de seni kumral zayıf ve açık renk şaçları olan biri gibi düşünmüştüm..tutturdum mu kızz

evet canım tutturdun ama eski halimi dediğin gibi kumralım canım kendimi bildim bileli de hep zayıftım ama tiroidin az çalışmaya başlamış baya kilo aldım ama tedaviyle verdim şimdi zayıf değilim tam idealim yani saçlarımda 2,5 senedir kızıl ama ben çok seviyorum kızılı... bide saçlarım cemreminki gibi dümdüz olsaydı benimki hafif dalgalı öyle işte...

yok yok süper bi tercih yapmışsınız canım sormak sitediğiniz bişey olursa orayla ilgili ben buradayım

hımmm tutturmuşum azcukk....kızlar iftar vakti geldi ya ben yemeğimi ısıtıp salatamı yapem....size daldım geneee

canım sana da çok geçmiş olsun verilmiş sadakamız varmış.canımızla malımızla ALLAH'ım bizi koru.görünen görünmeyen kazalardan belalardan bizleri muhafaza et ya Rabbim amin.

bahar canım ben dua olarak hepimiz için hamimleri okudum inşallah rabbim dualarımıza icabet eder.

YAAAAAAAAAAAAAA NERELERDESİN KENDİ KENDİME KONUŞUYORUM BURDA :84::84::84::84::84::84::84::84:YOKSA KOCİŞLERİNİZLEMİ İÇİYORSUNUZ.KISKANDIM AMA .BEN ŞİMDİ EVDE TEKİM BEBEĞİM OLSAYDI DA ONUNLA OYNASAYDIM KEŞKE

Son düzenleme:
eşimin gelmesini bekliyorum...bugün onda çıkacaktı işten...trafik vardır kesin....ben de hazırlandım dışarı çıkarız belki diye...azıcık açılırım ya çok sıkıldım valla...

yanlızmıydın bugünn kıyamamm sana ben canımcım. çıkın tabi şöyle gezin tozun kafanızı dağıtın bizde yemeği filan dışarda yedik gezdk alışveriş yaptık geldik ii geldi banada

yanlızmıydın bugünn kıyamamm sana ben canımcım. çıkın tabi şöyle gezin tozun kafanızı dağıtın bizde yemeği filan dışarda yedik gezdk alışveriş yaptık geldik ii geldi banada

hee tektim ya sinirden yemeye içmeye vurdum kendimisorma bi de nasıl yemişim kotu patlatcam şimdigidelim sahile yürüyelim...böyle olmaz bu iş eşim de şimdi gelir zaten...oyy bu adamın iş saatleri beni öldürüyo yaaaaa....

ohh şifa olsun yarasın ye tabi. iş saatleri çok uzunmuş ya kendi işyerinizmi var kendi işi olan bırakıp gelemiyor benim

kızlar ben geldim kocişimle dışarıdaydık bu gün gezdik tozduk alışveriş yapıp geldik napıyormuş bakalım benim canlarım masalım sahile gidecekmiş galiba ohhh negüzel gez tatlım benim... eseslim sen napıyorsun canım

iyim bende canım bizde dışardaydık alışveriş yaptık iftar yaptık geldik hemen geldim size bakayım dedim bende. masalcım sahile gidecek valla bizim burda sahilimiz yokksadece porsuğumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…