iyim bende canım bizde dışardaydık alışveriş yaptık iftar yaptık geldik hemen geldim size bakayım dedim bende. masalcım sahile gidecek valla bizim burda sahilimiz yokksadece porsuğumuz var
olsun canım ya porsuk morsuk ama su sonuçtaneyse sende bayramda acısını çıkarırsın bitanem sidenin sahile de herşeyi gibi süperdir
orası öyle valla.az kaldı bi sürü işim var ya bavul hazırlıycam ütülerim var ütü yapıcam iş çok. bide gelince bi süür iş çıkar ama tatilinde keyfini kaçırmamak lazım dimi bunları düşünerek
yaaaa canım benim memlekete gidiyorsunuz siz... demiştim ya biz manavgatlıyız yani aslen konyalıyız ama orayla pek bi bağımız yok kendimi bildim bileli manavgattaydım ço severim ben manavgatı kendi memleketim diye değil haa gerçekten çok güzel bi yer tam yaşanılacak yer... bizimkiler manavgatta olmasa hiç düşünmeden isterim tayinimi ama durumları biliyorsunuz... side çok güzeldir özellikle tarihi yönden bulunmaz biyer... daha önce gittiniz mi bilmiyorum ama pişman olmazsınız bundan eminim... bol bol gezin fotolar çekilin eşinle... apollon tapınağı, tiyatro her yeri gezin sidede... manavgata da gidin ırmağımızı görün hatta bence botlar var onlarla tura çıkın... manavgat şelalemiz hele bambaşkadır ayyy süper ya çok güzel bi seçim yapmışsınız inş en güzel şekilde geçer tatiliniz...
aynen canım sen şimdi ne lazımsa onları yap tatilini düşün bırak gerisini dönünce düşünürsün...
iyi geceler cnm eşimle ilgili problem yok topikte gezinirken görmüştüm ama zaten yazmıştım eşimde problem olmadığını buraya sadece eşinde problem olanlar yazıyosa isterseniz bi daha yazmam cnm ben sadece sizlerle dertleşmek istemiştimhımmm eşinle ilgili problem yok yani ee canım sen bu sayfayı nerden buldun burası erkek infertilitesi için açılmış bi sayfa..yanlış anlama tatlım tabikii geliceksin sakın yanlış anlama iyiki burdasın da merak ettim..
ben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı hayırlısı ALLAHtancanım 3 yıılık evliyim birbuçuk yıldır istiyoruz yaklaşık 8 ay oldu eşimin azospermi olduğunu.sen kaç yıllık evlisin vede nezamandır çocuk istiyosunuz..
inş. cnm umarım en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz hayırlısıylazeynepcim bizde 3,5 senelik evliyiz 1,5 sene oldu eşimin azosperm olduğunu öğreneli... 1,5 senedir istiyoruz ama durum bu allah hakkımızda hayırlısını versin...
elektrikler kesildi yani zorunlu çıkış olduharcım zeynep soru sordu biz cevapladıl ama biz sorduk cevaplamadan gittiii
aynen canım ya hem soru sordum cevap veren olmadı dedi eee verdik şimdi de o bize vermedihuhuuuu nereye kaçtın zeynep
canlarımm selam ben geldimmm kaçgünün yorgunluğu artık ayakta duracak halim yok misafirlerim geldi ama bu gece kaynanama gittiler kalmaya bahaneyle dinleniyorum yani sizler napıyonuz kızlarrrr
iyi geceler cnm eşimle ilgili problem yok topikte gezinirken görmüştüm ama zaten yazmıştım eşimde problem olmadığını buraya sadece eşinde problem olanlar yazıyosa isterseniz bi daha yazmam cnm ben sadece sizlerle dertleşmek istemiştim
ben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı hayırlısı ALLAHtan
inş. cnm umarım en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz hayırlısıyla
elektrikler kesildi yani zorunlu çıkış oldu
kusura bakmayın giremedim 2 gündür o yüzden geç cvp verdim
hoşgeldin canımmmm. valla kimsecikler yok bu akşam haftasonu ya masal gezmeye gitti kocişiyle baharda buralardaydı ama çıkmış. bende girdim bi ara çıktım kocamı ayakta tutabilmek için ama uyudu geneeekıyamam valla çok yoruldun dimi. eşin nasıl oldu canım iyileştimi ?
aaaaa hayır tatlımm sen yanlış anladın bizi öyle demek istermiyim hiç şundan sordum ben sana.. azospermiyi başına gelmeyen kimse bilmiyo anlamını kimse bilmiyo desem yeridir hani bende eşin azolu sandım oyüzden.sende sorun benimle ilgili deyince ALLAH ALLAH bu siteyi nasıl bulmuş diye şaşırdım bende bidaha yazmam dertleşmem demek neymiş olurmu öyle şey zaten buna bende karar veremem lütfen yanlış anlama benlütfen yanlış anlama beni....
yanlış anlamadım cnm olabilir yani sadece azosperm topiğidir diye öle yazdım ama ne fark ederki sonuçta hepimizin istediği şey çocuk sorun ne olursa olsun RABBİM inş. en kısa zamanda hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aminnnnnn aminnnnn inşallahhhh en kısa zamnda kavuşuruz bebeklerimize. sanada allah şifa versin canım benim.
evet canıım kimsecikler yokkk .benim eşimde uyudu bugün 12 de kalktı ama yine uyudu işte.ahhh ahhhh canım çok yoruldum dinlenirim bugece napalım artık.eşime gece nane limon yaptım içip yattı sabah bişeyciği yoktu sağolun canlarım iyiki söyediniz nane limonu..
yanlış anlamadım cnm olabilir yani sadece azosperm topiğidir diye öle yazdım ama ne fark ederki sonuçta hepimizin istediği şey çocuk sorun ne olursa olsun RABBİM inş. en kısa zamanda hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
çok teşekkür ederim cnm bu arada dua sırası kimde
çok sevindim canım eşinin iyi olmasına aman onlar iyi olsun valla. onlar hasta olunca hiçbirşeyin tadı olmuyor. çocuklarımız gibi onlar ben bi çocuk gbii ilgileniyorum oda o kadar alıştı ki hiçbişeyini yanlız yapamıyor. çocuk gibi nazlanırlar.
neyse canım sen kızmışsın bana ben sadece beni yanlış anladım diyorum başka söylenecek şey yok.amin canımm inşallah hepimizin duaları kabul olur..
Lamvay arkadaşımızda sıra canım. 4 yasin 3 meryem suresi kaldı bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?