Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyim bende canım bizde dışardaydık alışveriş yaptık iftar yaptık geldik hemen geldim size bakayım dedim bende. masalcım sahile gidecek valla bizim burda sahilimiz yokksadece porsuğumuz var

olsun canım ya porsuk morsuk ama su sonuçta neyse sende bayramda acısını çıkarırsın bitanem sidenin sahile de herşeyi gibi süperdir

olsun canım ya porsuk morsuk ama su sonuçta neyse sende bayramda acısını çıkarırsın bitanem sidenin sahile de herşeyi gibi süperdir

orası öyle valla.az kaldı bi sürü işim var ya bavul hazırlıycam ütülerim var ütü yapıcam iş çok. bide gelince bi süür iş çıkar ama tatilinde keyfini kaçırmamak lazım dimi bunları düşünerek

aynen canım sen şimdi ne lazımsa onları yap tatilini düşün bırak gerisini dönünce düşünürsün...

merhaba bahar kardeş birbirimize çok yakınmışız.biz aksekide yaşıyoruz.4 yıldır eşim devlet memuru daha önce gündoğmuşta görevliydi.çok yakınız biz manavgata sürekli gidiyoruz.demek gonyalısınız.antalyadaki konyalıları birleştirilse zaten bir vilayet ortaya çıkar maşallah antalya genelinde nüfus bayağı var.sizin eşinizde azo vardı galiba inmemiş testis sorunumuydu bizim gibi ? manavgatta ne işle meşgulsünüz ?

iyi geceler cnm eşimle ilgili problem yok topikte gezinirken görmüştüm ama zaten yazmıştım eşimde problem olmadığını buraya sadece eşinde problem olanlar yazıyosa isterseniz bi daha yazmam cnm ben sadece sizlerle dertleşmek istemiştim
canım 3 yıılık evliyim birbuçuk yıldır istiyoruz yaklaşık 8 ay oldu eşimin azospermi olduğunu.sen kaç yıllık evlisin vede nezamandır çocuk istiyosunuz..
ben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı hayırlısı ALLAHtan
zeynepcim bizde 3,5 senelik evliyiz 1,5 sene oldu eşimin azosperm olduğunu öğreneli... 1,5 senedir istiyoruz ama durum bu allah hakkımızda hayırlısını versin...
inş. cnm umarım en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz hayırlısıyla
harcım zeynep soru sordu biz cevapladıl ama biz sorduk cevaplamadan gittiii
elektrikler kesildi yani zorunlu çıkış oldu
aynen canım ya hem soru sordum cevap veren olmadı dedi eee verdik şimdi de o bize vermedi huhuuuu nereye kaçtın zeynep

kusura bakmayın giremedim 2 gündür o yüzden geç cvp verdim

canlarımm selam ben geldimmm kaçgünün yorgunluğu artık ayakta duracak halim yok misafirlerim geldi ama bu gece kaynanama gittiler kalmaya bahaneyle dinleniyorum yani sizler napıyonuz kızlarrrr

canlarımm selam ben geldimmm kaçgünün yorgunluğu artık ayakta duracak halim yok misafirlerim geldi ama bu gece kaynanama gittiler kalmaya bahaneyle dinleniyorum yani sizler napıyonuz kızlarrrr

hoşgeldin canımmmm. valla kimsecikler yok bu akşam haftasonu ya masal gezmeye gitti kocişiyle baharda buralardaydı ama çıkmış. bende girdim bi ara çıktım kocamı ayakta tutabilmek için ama uyudu geneee kıyamam valla çok yoruldun dimi. eşin nasıl oldu canım iyileştimi ?

aaaaa hayır tatlımm sen yanlış anladın bizi öyle demek istermiyim hiç şundan sordum ben sana.. azospermiyi başına gelmeyen kimse bilmiyo anlamını kimse bilmiyo desem yeridir hani bende eşin azolu sandım oyüzden.sende sorun benimle ilgili deyince ALLAH ALLAH bu siteyi nasıl bulmuş diye şaşırdım bende bidaha yazmam dertleşmem demek neymiş olurmu öyle şey zaten buna bende karar veremem lütfen yanlış anlama benlütfen yanlış anlama beni....

evet canıım kimsecikler yokkk .benim eşimde uyudu bugün 12 de kalktı ama yine uyudu işte.ahhh ahhhh canım çok yoruldum dinlenirim bugece napalım artık.eşime gece nane limon yaptım içip yattı sabah bişeyciği yoktu sağolun canlarım iyiki söyediniz nane limonu..

yanlış anlamadım cnm olabilir yani sadece azosperm topiğidir diye öle yazdım ama ne fark ederki sonuçta hepimizin istediği şey çocuk sorun ne olursa olsun RABBİM inş. en kısa zamanda hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aminnnnnn aminnnnn inşallahhhh en kısa zamnda kavuşuruz bebeklerimize. sanada allah şifa versin canım benim.

çok sevindim canım eşinin iyi olmasına aman onlar iyi olsun valla. onlar hasta olunca hiçbirşeyin tadı olmuyor. çocuklarımız gibi onlar ben bi çocuk gbii ilgileniyorum oda o kadar alıştı ki hiçbişeyini yanlız yapamıyor. çocuk gibi nazlanırlar.

neyse canım sen kızmışsın bana ben sadece beni yanlış anladım diyorum başka söylenecek şey yok.amin canımm inşallah hepimizin duaları kabul olur..

aynen canım onlar iyii olsundaa..evet ya çocuk gibi davranıyoruz herşey önlerinde şımartıcaz kıss bunlarıı..canım şimdi sana özel atıcamm ok.

neyse canım sen kızmışsın bana ben sadece beni yanlış anladım diyorum başka söylenecek şey yok.amin canımm inşallah hepimizin duaları kabul olur..

şimdide sen beni yanlış anladın ggaliba gerçekten kızmadım sadece olabilir dedim o kadar neyse uzatmayayım dua sırası kimde tatlım okuyacağım o yüzden ısrarla soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…