Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen canım onlar iyii olsundaa..evet ya çocuk gibi davranıyoruz herşey önlerinde şımartıcaz kıss bunlarıı..canım şimdi sana özel atıcamm ok.

ayy şımarsınlar diyorum bazen bazende ona kızınca bşi yapmıyrum ama kızdırmayıncada bebek gibi davranıyroum ona suç bizde aslında fazla şımartıyoruz aldım özeli canımcım

cnm ben sabaha 1 yasin okurum listeye ekleyebilirmisin anneme temizliğe gidecem daha fazla okumak isterdim işim erken bitirse 1 de meryem süresi okurum

sen okuyunca haber ver canım ona göre ekleyelim bazen sıra bakasına geçiyr yanlışlık olmasın bende yarın okuyacam allah nasip ederse okursan seninkinide eklerim listeye canım olurmu

ayy şımarsınlar diyorum bazen bazende ona kızınca bşi yapmıyrum ama kızdırmayıncada bebek gibi davranıyroum ona suç bizde aslında fazla şımartıyoruz aldım özeli canımcım

o benim canım herşeyim şımarsın şımarsın ohhh ne şanslı kocalar ya bizim gibi cadı ama çok seven eşleri bulmuşlarr daha ne olsun dimi al sana şımarmaları için bir neden daha

cok tesekkurler,canim bu sen kendinmi hazirliyosun evde yoksa hazirlanmis sekilde satiliyomu?omega 3 almistik ama korktuk hormonlari etkiler diye kullanmadi dolapta duruyo kullansin.
e vitamini ilac seklindemi satiliyo
bunlar hormonlarii etkilemiyomu bizim yuksek ya ondan sordum

Son düzenleme:

3 aylik bir kur icin kacar gram yeter sence???:44::44:,simdi turkiyeden aldirticamda malzemeleri.kendim hazirliycam inalah,bizm burda bu malzemelrin hepsi yok turkiyeden aldirtip yolluycaklar insalah 2 haftaya kadar gelir

sukur adetim bitti kuran okuyabilirim bugun sira kimde .
bugun 4 yasin ve 4 meryem suresi okuycam,ama kime okuuyor yazarmisniz???
sayfalar cok ilerlemis listeyi bulamadim

merhaba esmacım negüzel siz de hep antalyada görev almışsınız ama biraz dağlık yerler orası inş daha güzel biyere geçersiniz... evet aslen konyalıyız ama orayla bi alakamız yok seneler önce yerleşmiş ailem manavgata ben orda büyüdüm onun için manavgatı memleketimiz biliyoruz... antalya da iş imkanı çok türkiyenin her yerinden akın akın göç oluyor... ee durum böyleyken sınır olduğu konyadan göç almaması saçma olurdu... ben şu anda manavgatta değilim ailem orada dediğim gibi... öğretmenim ben şimdi balıkesirde yaşıyoruzz... eşimde azosperm ama sonradan gelişen bi durum eşim 2 kere lenf kanserini atlattı 1, tedaviden sonra etkilenmemişti ama 2, tedaviden sonra azosperm oldu... 1,5 sene oldu tedavi biteli ama daha normale dönmedi... biz de kaan hocaya gidicez bayramdan sonra... kaan hoca mailde "tedavinin son dozundan 2 yıl sonra sperm çıkışı olmaya başlayabilir biz ozamana kadar destek tedavisine başlayalım" dedi... bakalım artık inş eski sağlıklı haline döner... allahım tüm azoluları kurtarır inş... size de allah kolaylık versin siz tedavi oluyor musunuz?????

yok canım ne demek bi daha yazmamak... sen söyledin zaten en baştan derdini sadece bize soru sordun farketmemişiz "soru sordum cevap veren olmadı" dedin hepimiz cevap verdik cervan sana sorunca birden yok oldun ondan yaptık o esprileri nezaman istersen topiğimizi ziyaret edebilirsin...

canlarımm selam ben geldimmm kaçgünün yorgunluğu artık ayakta duracak halim yok misafirlerim geldi ama bu gece kaynanama gittiler kalmaya bahaneyle dinleniyorum yani sizler napıyonuz kızlarrrr

ahhh canım ya kıyamam çok yoruldun dimi... valla biz de topikte çok az kaldık sıkılıyoruz siz olmayınca özledik iyice valla... neyse iyi olmuş bi gün dinlenmen allah kolaylık versin canım bizimde yarın sabah gelecekler misafirler... izmirden teyzem kuzenler gelecek eşleriyle... 3 aile gelecekler ne güzel kalabalık bi bayram geçirecez... allahtan sorunumuzu biliyorlarda huzursuz olmuyorum aksine herzaman destek oluyorlar... ben de yarından itibaren pek giremem galiba... sizi çok özliycem canlar...

Son düzenleme:

eseslim kusura bakma canım ya eşim biraz rahatsızlandı da aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma yoksa iyi geceler demeden çıkar mıydım bidenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…