şimdide sen beni yanlış anladın ggaliba gerçekten kızmadım sadece olabilir dedim o kadar neyse uzatmayayım dua sırası kimde tatlım okuyacağım o yüzden ısrarla soruyorum
lamlayda canımmm
Lamvay arkadaşımızda sıra canım. 4 yasin 3 meryem suresi kaldı bildiğim kadarıyla
tamam cnm yanlış anlaşılmaları kapattık demi
aynen canım onlar iyii olsundaa..evet ya çocuk gibi davranıyoruz herşey önlerinde şımartıcaz kıss bunlarıı..canım şimdi sana özel atıcamm ok.
cnm ben sabaha 1 yasin okurum listeye ekleyebilirmisin anneme temizliğe gidecem daha fazla okumak isterdim işim erken bitirse 1 de meryem süresi okurum
eseslim canım aldınmı mesajımı
sen okuyunca haber ver canım ona göre ekleyelim bazen sıra bakasına geçiyr yanlışlık olmasın bende yarın okuyacam allah nasip ederse okursan seninkinide eklerim listeye canım olurmu
ayy şımarsınlar diyorum bazen bazende ona kızınca bşi yapmıyrumama kızdırmayıncada bebek gibi davranıyroum ona suç bizde aslında fazla şımartıyoruz aldım özeli canımcım
o benim canım herşeyim şımarsın şımarsın ohhh ne şanslı kocalar ya bizim gibi cadı ama çok seven eşleri bulmuşlarr daha ne olsun dimi al sana şımarmaları için bir neden daha
eseslim canım ben çıkıyorum sahur hazırlıycam kendine çok iyi bak ALLAH a emenet ol
bu lamlaycım tarif sabah aç karnına akşam yatmadan bir tatlı kaşıgı yiyecek benimki baya 3 ay filan yedi 2 aydır polen propolis arı sütü bala katıp yaptık yedi o büğün bitiyor yarın geri hüseyin ermişin tarifini yapıcan hüseyin ermiş azosperm olanında kullandıgını ve sonuç aldıgını söyledi programda bu tarif inan kullanacagın haptan daha faydalı kullandıgı bütün bitkiler hepsi erkege iyi gelen hepsi hepsi spermme faydalı istersen getirdir yap inciride zeytin yagına koy istersen omaga 3 kullandır e vitaminide unutma e vitamini spermme çok faydası var .
bu lamlaycım tarif sabah aç karnına akşam yatmadan bir tatlı kaşıgı yiyecek benimki baya 3 ay filan yedi 2 aydır polen propolis arı sütü bala katıp yaptık yedi o büğün bitiyor yarın geri hüseyin ermişin tarifini yapıcan hüseyin ermiş azosperm olanında kullandıgını ve sonuç aldıgını söyledi programda bu tarif inan kullanacagın haptan daha faydalı kullandıgı bütün bitkiler hepsi erkege iyi gelen hepsi hepsi spermme faydalı istersen getirdir yap inciride zeytin yagına koy istersen omaga 3 kullandır e vitaminide unutma e vitamini spermme çok faydası var .
merhaba bahar kardeş birbirimize çok yakınmışız.biz aksekide yaşıyoruz.4 yıldır eşim devlet memuru daha önce gündoğmuşta görevliydi.çok yakınız biz manavgata sürekli gidiyoruz.demek gonyalısınız.antalyadaki konyalıları birleştirilse zaten bir vilayet ortaya çıkar maşallah antalya genelinde nüfus bayağı var.sizin eşinizde azo vardı galiba inmemiş testis sorunumuydu bizim gibi ? manavgatta ne işle meşgulsünüz ?
iyi geceler cnm eşimle ilgili problem yok topikte gezinirken görmüştüm ama zaten yazmıştım eşimde problem olmadığını buraya sadece eşinde problem olanlar yazıyosa isterseniz bi daha yazmam cnm ben sadece sizlerle dertleşmek istemiştim
ben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı hayırlısı ALLAHtan
inş. cnm umarım en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz hayırlısıyla
elektrikler kesildi yani zorunlu çıkış oldu
kusura bakmayın giremedim 2 gündür o yüzden geç cvp verdim
canlarımm selam ben geldimmm kaçgünün yorgunluğu artık ayakta duracak halim yok misafirlerim geldi ama bu gece kaynanama gittiler kalmaya bahaneyle dinleniyorum yani sizler napıyonuz kızlarrrr
hoşgeldin canımmmm. valla kimsecikler yok bu akşam haftasonu ya masal gezmeye gitti kocişiyle baharda buralardaydı ama çıkmış. bende girdim bi ara çıktım kocamı ayakta tutabilmek için ama uyudu geneeekıyamam valla çok yoruldun dimi. eşin nasıl oldu canım iyileştimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?