Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

SAKLAMBACC ben söyleyeyim sana zcu tüp bebek denemesi oldu ramazanın içinde olumsuz sonuçlandı umut tüp bebege yaptırdı eşinde bi kaçtane vardı sperm çıkışı onlarla denendi malesef tutmadı gamzesezerde eşine mikrotese yapıldı olenge hücre bulundu onu döllediler onunda tutmadı malesef jklm arkadaştanda şimdilik haber yok oda dondurulmuş emriyolarıyla galiba şu rar denemede inşallah tutunurlar kader-nl eşinde bulunamadı bildiğim bunlar yeni olaylar melisanında yeni tüp bebek denemesi tuttu hamile trublet hamile demmi hamile seval hamile .

SAKLAMBACC ben söyleyeyim sana zcu tüp bebek denemesi oldu ramazanın içinde olumsuz sonuçlandı umut tüp bebege yaptırdı eşinde bi kaçtane vardı sperm çıkışı onlarla denendi malesef tutmadı gamzesezerde eşine mikrotese yapıldı olenge hücre bulundu onu döllediler onunda tutmadı malesef jklm arkadaştanda şimdilik haber yok oda dondurulmuş emriyolarıyla galiba şu rar denemede inşallah tutunurlar kader-nl eşinde bulunamadı bildiğim bunlar yeni olaylar melisanında yeni tüp bebek denemesi tuttu hamile trublet hamile demmi hamile seval hamile .

meraba hoş geldin eseslim iyi iyi baya eglenmişsin sefan olsun hep çalışma olurmu birazda böyle olsun .

inşallah canım busefer bulunur hepimiz aynı iki üç sperm bile bizi mutlu hissettircek .

nasılsınız canlarım, kader arkadaşlarım benim epeydir gelemedim kendimi toparlamaya çalıştım .yine bu dertten aramıza katılanlar olmuş Rabbim hepimizin şifasını versim umduklarımıza kavuştursun.bizde ne yapalım işte kendim için üzülürken kardeşim için sevindim temmuzun 15 şinde evlendi hamile olduğunu testde öğrenmiş bize söyleyememiş .anneme ablamlara nasıl söylerim diyormuş canım en güzel mutluluğunu bile korkarak yaşıyor.bende dün eşime kardeşimin hamile olduğunu söyledim koçişim hüngür hüngür ağladı daha acımız çok yeni .her sevdiğimiz insanın mutluluğuyla bizim o mutluluktan mahrum kaldığımız için biraz daha yıkılıyoruz. kardeşim için çok dua ettim Rabbim bizi arattın onları bari aratma dedim çünki bu acıyı yaşıyan ancak bizi anlar evlatsızlık ne demek ancak bizler biliriz Rabbim kimseyi kimsenin kuçağına baktırmasın.Allahım tez zamanda bizi istediklerimize kavuştursun verecekse hayırlısıyla versin vermiyceksede güç kuvvet sabır versin.:26:

merhaba arkadaşlar:
Azospermi ile 2 sene önce tanıştık.Erkek arkadaşım 35 yaşına girmişti ve check-up yaptırmasını istemiştim.Spermiyogram testi yaptırayımmı sence sorusu ile infertilite gerçeği ile karşılaştık.Başarılı bir varikosel ameliyatı geçirdi ama bana düzelmediğini söylemedi.Ben yurtdışında olduğum süre zarfında çok ünlü ürologlar ile görüşmüş ancak cevap hiç değişmemiş.Doğal yollarla çocuğun olmaz...Çocuklara düşkün olmadığı halde ağır bir depresyona girdi herşeyden vazgeçti.Evlenme planlarımız altüst oldu.Kimseye açıklayamadım,anlatamadım.yeni bir iş yeni bir şehir 5 sene sonra ilk defa uzaktan süren ilişkimiz aynı şehire taşındı.Unuttuk azospermi hayatımıza devam etmeye çalıştık.Evlilik bebek laflarını hayatımızdan çıkarmak zorunda kaldık ve bir gün olmaz denilen imkansız denilen oldu.Hamile kaldım korunduğum halde dikkat ettiğim halde belliki gözmüzden kaçan bir gün olmuş ve ben hamile kalmışım.Erkek arkadaşım şimdiki nişanlım çok sevindi ama bebeğimi doğurmam imkansızdı 6 ay geçti ama ben onu unutamadım.Ağlayarak gittim ağlayarak ayıldım o masada...

zcu kardeşinin düğünüde bebegide hayırlı olsun mevlam verdiğine hemen veriyor vermediğinede böyle bakıtıyor aynısı yakınımızda birisi hamile olunca insanın içi cız ediyor kıskançlık degil kesinlikle o başka bişey allah ne bileyim bizlere sabır versin çekemeyecegimiz kaldıramıyacagımız dert vermesin allah inşallah bizlerede nasip eder birgün.

kardeşine sevindim canım hayırlısıyla kucağına alsın inşallah
bi taraftan sevinip diğer taraftan yaramızı deşip kanatıyoruz her hamile haberinde değil mi....insan boynu bükük kalıyor acısını bi kez daha anlıyor..
en ufak şeyler sana rahatsız edici geliyor...iki gün önce eşimle film izliyoruz..filmin sonunda bebeği oluyo çiftin..eşim dedi ki herşey iyi de şu bebeği koymasalarmış bu sahneye niye dedim.. bize nispet yapar gibi oldu dedi acı bi gülümsemeyle... öyle üzüldüm ki..kocam neleri takıyor kafasına
ona çaktırmadım dedim ki bizim de olur biz de nisbet yaparız:)
en yakın arkadaşının karısı hamile..normalde sürekli görüşürüz..5. ayına girdi kadın hiç görüşmedik hep bi bahaneyle erteliyoruz..ben üzülüyorum eşim benden de çok üzülüyor..ben çocukluğumda bile anne olmayı hayal ederdim..gözümde canlandırırdım onun doğum gününü,yürüyüşünü,gülüşünü,anne diyişini...eşim de aşırı sever çocukları...yabancı bi çocuk bile olsa ortam müsaitse ailesinden izin alır kucaklar sever..tuhaf bi şekilde çocuklar eşime sempati duyar:)) hep ona gider,gülümserler eşime..minicik bebekler bile onun kucağınd susarçok şaşırıyorum bu duruma? akrabaların çocuklrı onu görsün hemen atlar üstüne...eşim uyutur,sever,oynar...tabi azoyu öğrenince çocuklu ortamlardan uzak duruyoruzeşim dayanamıyor çünkü..ağlamaz da hiç hep içine atar..hiç ağlarken görmedim eşimi...çok üzülünce gözleri dolar ama ağlayamaz:26:
işte başkasının sevinci dert oluyo bize( kıskanmak değil zira onlar adına sevinip dua ederiz ama anne baba olmak başka şey....

aferim bee çok güzel yapmışsın allah bir mucize vermiş belki o erkek arkadaşının için bir fırsattı ve siz sonlandırmışsınız anladıgım kadarıyla allahım bizlere yaşat öyle mucizeleri iyi iyi nekaar güzel nekaar güzel evli degilsen bence afedersin biyerlerine güvenemiyorsan hiç yatma bence bu kafayla daha çok gider aldırırsın canım.

lütfen aldırdım deme((((

yanlış anlama seni yargılamıyorum ama neden böyle bişey yaptın? evlenmeden birliikte olmuşsun bu zaten hata ki sen de farkındasın bunun...bi de bebek oldu ki mucizevi bi şekilde...gittin ona nası kıydın?canından parçayı söküp attın mı?bebeğini elinle ayağınla öldürmelerini mi istedin? hiçkimse mükemmel değil insan hata yapabilir...beni yanlış anlama...fakat bu çok ağır geldi bana..bi de azo topiğine yazmışsın canım burda insanlar bebek diye kıvranıyor fakındasın di mi......

nasıl yaptın bunu inanamıyorum... allah size bi mucize göndermiş ama siz bunu elinizin tersiyle itmişsiniz... sonuçta seviyorsunuz birbirinizi üstelik böyle bi sağlık sorununuz var neden vazgeçtiniz bebeğinizden... evlenseydiniz hemen... yanlış anlama beni senin için de çok zor olmuştur ama biz böyle çocuk diye yanıp tutuşurken başkalarının böyle davranması beni çıldırtıyor ne diyim inş evlendikten sonra allah tekrar nasip eder...

Son düzenleme:
Alıntı gibi geldi bana.

Bence bu bir alıntı ya.Bazı insanlar umursamaz oluyor.İyi bir şey mi bu.Sevgiliden hamile kalmak ya da kürtaj olmak.Tövbee ya Rabbimmm !

ben aslında böylelerin baya bi 15-20 yıl aramalarını isterim bebek bebek diye kıvranmalarını . kk de okumuştum biara önce ilk hamile kaldıgında hazır degilim diye aldırıp sonrada eşi azosperm oluyor ve halen buseferde arıyorlar ee allahın sopası yokki ğözünü oysun biz mücizeyi beklerken el bulup burnundan itiyor .:84:

canım ben de kötü oldum ya... bu topiğin adı ne insanlar burada neden gözyaşı döküyorlar, ne için dua ediyorlar, ne istiyorlar bu arkadaş farkında değil galiba... ne yani bizim onu teselli etmemizi mi bekliyor... allahım gör bizi yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…