merhaba arkadaşlar:
Azospermi ile 2 sene önce tanıştık.Erkek arkadaşım 35 yaşına girmişti ve check-up yaptırmasını istemiştim.Spermiyogram testi yaptırayımmı sence sorusu ile infertilite gerçeği ile karşılaştık.Başarılı bir varikosel ameliyatı geçirdi ama bana düzelmediğini söylemedi.Ben yurtdışında olduğum süre zarfında çok ünlü ürologlar ile görüşmüş ancak cevap hiç değişmemiş.Doğal yollarla çocuğun olmaz...Çocuklara düşkün olmadığı halde ağır bir depresyona girdi herşeyden vazgeçti.Evlenme planlarımız altüst oldu.Kimseye açıklayamadım,anlatamadım.yeni bir iş yeni bir şehir 5 sene sonra ilk defa uzaktan süren ilişkimiz aynı şehire taşındı.Unuttuk azospermi hayatımıza devam etmeye çalıştık.Evlilik bebek laflarını hayatımızdan çıkarmak zorunda kaldık ve bir gün olmaz denilen imkansız denilen oldu.Hamile kaldım korunduğum halde dikkat ettiğim halde belliki gözmüzden kaçan bir gün olmuş ve ben hamile kalmışım.Erkek arkadaşım şimdiki nişanlım çok sevindi ama bebeğimi doğurmam imkansızdı 6 ay geçti ama ben onu unutamadım.Ağlayarak gittim ağlayarak ayıldım o masada...
canım ben de kötü oldum ya... bu topiğin adı ne insanlar burada neden gözyaşı döküyorlar, ne için dua ediyorlar, ne istiyorlar bu arkadaş farkında değil galiba... ne yani bizim onu teselli etmemizi mi bekliyor... allahım gör bizi yarabbim...
ben aslında böylelerin baya bi 15-20 yıl aramalarını isterim bebek bebek diye kıvranmalarını .kk de okumuştum biara önce ilk hamile kaldıgında hazır degilim diye aldırıp sonrada eşi azosperm oluyor ve halen buseferde arıyorlar ee allahın sopası yokki ğözünü oysun biz mücizeyi beklerken el bulup burnundan itiyor .:84:
ben aslında böylelerin baya bi 15-20 yıl aramalarını isterim bebek bebek diye kıvranmalarını .kk de okumuştum biara önce ilk hamile kaldıgında hazır degilim diye aldırıp sonrada eşi azosperm oluyor ve halen buseferde arıyorlar ee allahın sopası yokki ğözünü oysun biz mücizeyi beklerken el bulup burnundan itiyor .:84:
valla canım ben o kadar çok şaşkınım yanlış anladığımı düşündüm ama doğru anlamışım galiba bebek aldırmak ne demek yaa. bu topikte bu yazılırmı hayret bişey yani. Allahımmmm sen insanlara akıl ver yarabbim
ben de üzüldüm çokkkkkkkkkk...yargılamak istemem ama bana soğuk duş etkisi yaptınasıl yaptın bunu inanamıyorum... allah size bi mucize göndermiş ama siz bunu elinizin tersiyle itmişsiniz... sonuçta seviyorsunuz birbirinizi üstelik böyle bi sağlık sorununuz var neden vazgeçtiniz bebeğinizden... evlenseydiniz hemen... yanlış anlama beni senin için de çok zor olmuştur ama biz böyle çocuk diye yanıp tutuşurken başkalarının böyle davranması beni çıldırtıyorne diyim inş evlendikten sonra allah tekrar nasip eder...
Alıntı gibi geldi bana.
Bence bu bir alıntı ya.Bazı insanlar umursamaz oluyor.İyi bir şey mi bu.Sevgiliden hamile kalmak ya da kürtaj olmak.Tövbee ya Rabbimmm !
canlarımmm ben geldim çok özledim sizi çokkkk
Amannn boşverin kızlar, bu gibi yorumlara fırsat vermemek lazım aslında.
Herkes burda ne güzel !!
hoşgeldinnnncanlarımmm ben geldim çok özledim sizi çokkkk
Amannn boşverin kızlar, bu gibi yorumlara fırsat vermemek lazım aslında.
Herkes burda ne güzel !!
:) çok haklısın tatlım.
valla doğru söylüyorsun da insan tutamıyor bazen kendini... evet nihayet herkes toplandı... böylesi daha güzel oluyor ya herkes ayrı bi renk katıyor topiğimize...
hoşgeldinnnnözedik seni nasıldı tatil?
evet..bu konuyu deşip daha da üzülmeyelim..
zira ben okyunca ağladımistiyorum bebeğimi teselli etti..canımmmmm sizi seviyorum ya...istiyorum bebeğimi sağol bidenemmmm
canlarımmm ben geldim çok özledim sizi çokkkk
cervanım hoşgeldineseslimle sen arayı çok açtınız özledik valla... eee nasıl geçti bayramınız gönderdin mi misafirleri ???
:) çok haklısın tatlım.
Ağlama bebişim ağlamaaaaa :)
hoşgeldinnnnözedik seni nasıldı tatil?
evet..bu konuyu deşip daha da üzülmeyelim..
zira ben okyunca ağladımistiyorum bebeğimi teselli etti..canımmmmm sizi seviyorum ya...istiyorum bebeğimi sağol bidenemmmm
Kesinlikle katılıyorummm tatlım sana. :13::13::13::13::13::13:hoşbulduk bitenemm nasılsın tatlımm sorma canım ya epeydir giremedim.misafirlerim bu sabah gittiler.bende leyla oldum artık uyuşuk uyuşuk geziyorum işte.bayram iyi geçti sayılır biraz buruk biraz hareketli biraz eğlenceli fena değildi.geçmiş yazıları okudum bennde.enteresannnnn şeyler var çok geride kalmışız biz.kimse bizim nelerle uğraştığımıızı neler yaşadığımızı bilmezmiş giibi bizi el üstünde tutacaklarına birde kırıyorlarmı? insanlar çağ atlamış herşey normal olmuş artık evlilik dışı bebek sahibi olmak artı aldırmak pek bizim kültür ve ahlak yapımıza uyan şeyler değil o yüzden şaşkınlıkla okudum.tabii herkesin kendi hayyatı ama buraya girip böyle şeyler yazmasını çok yadırgadım.sen neler yaptın canım seninde biraz moralim bozulmuş oluyo böyle şeyler erkekler biraz rahat oluyorlar napalım artık bize çok iş düşüyo...
sağol canımmmm
hoşgeldin bebişimmm sende ben gibi bugün girebildin heralde.nasıldı bayramın eşin tahlil verdimi
hoşbulduk bitenemm nasılsın tatlımm sorma canım ya epeydir giremedim.misafirlerim bu sabah gittiler.bende leyla oldum artık uyuşuk uyuşuk geziyorum işte.bayram iyi geçti sayılır biraz buruk biraz hareketli biraz eğlenceli fena değildi.geçmiş yazıları okudum bennde.enteresannnnn şeyler var çok geride kalmışız biz.kimse bizim nelerle uğraştığımıızı neler yaşadığımızı bilmezmiş giibi bizi el üstünde tutacaklarına birde kırıyorlarmı? insanlar çağ atlamış herşey normal olmuş artık evlilik dışı bebek sahibi olmak artı aldırmak pek bizim kültür ve ahlak yapımıza uyan şeyler değil o yüzden şaşkınlıkla okudum.tabii herkesin kendi hayyatı ama buraya girip böyle şeyler yazmasını çok yadırgadım.sen neler yaptın canım seninde biraz moralim bozulmuş oluyo böyle şeyler erkekler biraz rahat oluyorlar napalım artık bize çok iş düşüyo...
hoşbulduk bebişim evet canım ya misafirlerim bugün gitti anca girebildim eşimin tahlil vermesine epey var 15 20 gün sonra verilecek.eşinin fsh düşmemiş galiba düzenli kullanmadımı yoksa inşallah testestoron iyi çıkar bozma moralini canımıniçi eşim geldi markete gidicez konuşuruz yine kib öpldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?