Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bebeğini aldırdın mıııı ben mi yanlış anladım. inşallah yanlış anlamışımdır.

valla canım ben o kadar çok şaşkınım yanlış anladığımı düşündüm ama doğru anlamışım galiba bebek aldırmak ne demek yaa. bu topikte bu yazılırmı hayret bişey yani. Allahımmmm sen insanlara akıl ver yarabbim

haklısın canım ama ne zorluklar yaşıyoruz hepimiz neler çekiyoruz allah biliyor... o ise elindekinin kıymetini bilmiyor çok kızgınım söylencek çok şey var ama boşver... yine de allah aratmasın diyorum...

Aynen canım sana katılıyorum.

Hele evlilik dışı olup o bebeklerini çöplere atanlar yok mu Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın Evlilik ya kutsal ya..nerde bunlar ? Büyük konuşmak istemiyorum ya rabbim!!

ya bu arkadaş bu topiğe özellikle mi yazdı bunu anlayabilmiş değilim eseslim... insanları anlamak gerçekten zor... sonucuna katlanamayacağınız bi işe neden başlanır bunu da anlamadım... ben bu işte açıkçası hiççççç bişey anlamadım... sorun bende mi onu da anlamadım... o bir can ya ne olursa olsun rabbim görüyor ama...

Son düzenleme:
ben de üzüldüm çokkkkkkkkkk...yargılamak istemem ama bana soğuk duş etkisi yaptı(Allah aratmasın yine de...zor çünkü çok zor çeken bilir...

Alıntı gibi geldi bana.

Bence bu bir alıntı ya.Bazı insanlar umursamaz oluyor.İyi bir şey mi bu.Sevgiliden hamile kalmak ya da kürtaj olmak.Tövbee ya Rabbimmm !

bunlar ciddi şeyler...gençler de okuyup özenceğine ders alsın...kazara giren okuyan genç kız falan varsa hani sakın yapmasınlar böyle şeyler,herşey zamanında güzel..hem dinen hem vicdanen kurtulamazlar yükünden...helal olmadan sevgilim deyip bi anlık zevk için büyük günahlar işlemesinler.dün derdim var sayfasında okudum kız sevgilimle sevişeyim mi sevişmeyeyim mi çok zor durumdayız yazmış...dedim kafa buluyo heralde cevap falan yazmadım ama Allah korusun neler yazmış bazı arkadaşlar...canı istiyormuş tövbe tövbe her isdetiğini yapsan insan olmak nerde sözüm meclisten dışarı...

Amannn boşverin kızlar, bu gibi yorumlara fırsat vermemek lazım aslında.
Herkes burda ne güzel !!

valla doğru söylüyorsun da insan tutamıyor bazen kendini... evet nihayet herkes toplandı... böylesi daha güzel oluyor ya herkes ayrı bi renk katıyor topiğimize...

canlarımmm ben geldim çok özledim sizi çokkkk
hoşgeldinnnnözedik seni nasıldı tatil?
Amannn boşverin kızlar, bu gibi yorumlara fırsat vermemek lazım aslında.
Herkes burda ne güzel !!

evet..bu konuyu deşip daha da üzülmeyelim..
zira ben okyunca ağladımistiyorum bebeğimi teselli etti..canımmmmmsizi seviyorum ya...istiyorum bebeğimi sağol bidenemmmm

valla doğru söylüyorsun da insan tutamıyor bazen kendini... evet nihayet herkes toplandı... böylesi daha güzel oluyor ya herkes ayrı bi renk katıyor topiğimize...
:) çok haklısın tatlım.

zira ben okyunca ağladımistiyorum bebeğimi teselli etti..canımmmmmsizi seviyorum ya...istiyorum bebeğimi sağol bidenemmmm

Ağlama bebişim ağlamaaaaa :)

cervanım hoşgeldin eseslimle sen arayı çok açtınız özledik valla... eee nasıl geçti bayramınız gönderdin mi misafirleri ???

hoşbulduk bitenemm nasılsın tatlımm sorma canım ya epeydir giremedim.misafirlerim bu sabah gittiler.bende leyla oldum artık uyuşuk uyuşuk geziyorum işte.bayram iyi geçti sayılır biraz buruk biraz hareketli biraz eğlenceli fena değildi.geçmiş yazıları okudum bennde.enteresannnnn şeyler var çok geride kalmışız biz.kimse bizim nelerle uğraştığımıızı neler yaşadığımızı bilmezmiş giibi bizi el üstünde tutacaklarına birde kırıyorlarmı? insanlar çağ atlamış herşey normal olmuş artık evlilik dışı bebek sahibi olmak artı aldırmak pek bizim kültür ve ahlak yapımıza uyan şeyler değil o yüzden şaşkınlıkla okudum.tabii herkesin kendi hayyatı ama buraya girip böyle şeyler yazmasını çok yadırgadım.sen neler yaptın canım seninde biraz moralim bozulmuş oluyo böyle şeyler erkekler biraz rahat oluyorlar napalım artık bize çok iş düşüyo...

hoşbulduk canımmm bende sizi çok özledim tatil iyi geçti yoğun tabii bayaa yorulduk misafirlerimde vardı artık birkeçgünde anca gelirim kendime.senin tatilde biraz moralin bozulmuş galiba canım üzme canını hepimiz aynı şeylerle karşı karşıyayız ALLAH herkesi ıslah etsin..

Kesinlikle katılıyorummm tatlım sana. :13::13::13::13::13::13:

sağol canımmmm

hoşgeldin bebişimmm sende ben gibi bugün girebildin heralde.nasıldı bayramın eşin tahlil verdimi

hoşbulduk bebişim evet canım ya misafirlerim bugün gitti anca girebildim eşimin tahlil vermesine epey var 15 20 gün sonra verilecek.eşinin fsh düşmemiş galiba düzenli kullanmadımı yoksa inşallah testestoron iyi çıkar bozma moralini canımıniçi eşim geldi markete gidicez konuşuruz yine kib öpldün

iyiyim canım bizim de bayram güzel geçti... misafirlerim cuma sabah gittiler... yadırganmayacak gibi değil cervanım okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu... bak masal tutamamış kendini ağlamış... bizim neler çektiğimizi anlamalarını beklemiyoruz ama herşeyi paylaşıyoruz burada okumuyorlar mı??? buna rağmen nasıl kürtaj olduğunu anlatması çok garip... neyse bu konu yeterince canımı sıktı daha fazla konuşmak istemiyorum... evet canım ya dün tartıştık eşimle kaç kere hatırlatıyorum üstüne düşmüyor ben de hem ağladım hem söylendim oda üzüldü hemen geldi sarıldı bi daha daha dikkatli olucam falan dedi hadi, dedim sonra gece yatmadan bi tartışma daha sabahta işe giderken herzamanki gibi hiçbişey olmamış gibi davranarak sarılmak istedi ben de tersledim... onun için gece bitmişti ama ben pek uyuyamadım zaten gece yarısı yattım onda da dönüp durdum... benim için hala taze olduğu için sabah öyle davrandım ama şimdi sinirim geçti... napalım onunda suçu değil biliyorum ama biraz daha üstüne düşmesini bekliyorum... bu azo illetinden allahım biran evvel hepimizi kurtarır inş...

Son düzenleme:

tamm canım bende öptüm seni. konuşuruz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…