Üzülme!
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana.
Elinde olanlardan bahset can!
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin; bir bakarsın yağmurlu bir gecede
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış.
Bil ki güzellikler de var bu hayatta.
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır, Kaybetmek sabrı öğretir.
MEVLANA
günaydın nursencim eşimle tartıştık ya :2: deli ediyor beni... bi sürü macunu falan var... ilk günler gayet iyiydi... şimdi ben söylemeden yiyip içmiyor... ben kızınca sen bana hatırlat diyor... hatırlatıyorum tamam şimdi yiyecem diyor yine unutuyor... en son patladım bende tutamadım kendimi ağladımbu defada dayanamıyor yanıma geliyor yalvarıyor "dayanamıyorum ağlamana, içim yanıyor" falan diyor sırf daha da üzülmesin diye zor hakim oldum kendime... ama bi bakıyorsun adam tüm yaşananları unutmuş yine aynı... anlayamıyorum onun bi çaba gösterdiği yok tamam çok üzülüyor durumuna ama bi çabası yok ki... ben araştırıyorum, buluyorum, aldırıyorum adam çocukmuş gibi ilgi bekliyor... sabah o işe giderken yine tartıştık... bilmiyorum nursencim ne olucaz
ah canımm benim ya napıcaksın işte dediğin gibi aynı çocuk gibiler biz de küstük eşimle 2 gündür ama bu sabah barıştık oluyo böyle şeyler canım işte sıkma canını artık o da sıkılmıştır napsın ama tek taraflı çaba da olmuyo Allah yardım etsin canım inşallah bu günlerimiz en kısa zamanda geride kalsın.
hayalimmmm HOSGELDIN ARKADASIM...
keske bu sorundan dolayı tanısmıs olmasaydık
rabbm senınde bızler gıbı ar vede yardımcın olsun
evlenmeden once bılmıs olman hem cok kotu hem cok ıyı
hayırlısı olsun ınsallhhhhhh
rabbm en yakın zamnda cocugunu evlenıp saglıklan kucagına almayı nasp etsın
canım gerçekten tek taraflı çaba olmuyor... iki tarafında çabası olmalı ki bişeyler daha kolay ilerlesin... ama erkeklerdeki bu pervasızlık beni deli ediyortamam üzülüyor biliyorum ama ben de üzülüyorum elimden geleni yapıyorum ondan da aynı şeyi bekliyorum... galiba beklediğimi göremeyince böyle deliriyorum :97: bu dönemler çok hassasız kalbim gönlüm kırık zaten daha da üzülmeye dayanamıyorum allah yardımcımız olsun canım inş bizim de aramız düzelir... gerçi o her tartışmadan sonra hiç bişey olmamış gibi davranır sorun bende... ben içimi soğutup sinirimi kontrol edebilirsem biz de düzeltiriz akşama ooofffffff ya bu azo bizi mahfetti... allahım bizi kurtarsın bu illetten...
çok haklısın canım sanırım şu anda da hassas bi dönemdesin arada oluyo insan böyle dokunsalar ağlıcakmış gibi oluyosun bi de böyle olnca eşinle limoni daha da kötü oluyo geçer inşallah canım bu günler de geçer asıl iş sabretmekte Rabbim bizlere bol bol sabırlar versin eşlerimize de şifalar versin inşallah...
Hayalimm sen de hoşgeldin canım inşallah buradan bebişlerimizi kucaklarımıza alıp da ayrılmak nasip olur ama biz buradan ayrılamayız bu güzel arkadaşlardan,sohbetlerden...bir burası var derdimizi paylaştığımız,rahatladığımız...düğününüze az kalmış canım şimdi düşünmeyin bu sıkıntıları düğününüzün tadını çıkarmaya bakın inşallah ondan sonra tabir doğruysa paçaları sıvarsınız inşallah çocukluğundaki hayallerin uzun sürmeden seni bulurlar canım...bir de şunu söylemek istiyorum sevdiğin erkeği bırakmamakla bence iyi etmişsin eşler yalnızca iyi günler için mi var tabi ki hayır diyelim ki ayrıldın başka biriyle evleneceksin onunla da çocuğunuzun olacağının garantisi mi var herşeyin hayırlısı canım bu dert birbirinize bağlayacaktır inşallah birbirinizi hiç bırakmayın derim canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
çok haklısın canım sanırım şu anda da hassas bi dönemdesin arada oluyo insan böyle dokunsalar ağlıcakmış gibi oluyosun bi de böyle olnca eşinle limoni daha da kötü oluyo geçer inşallah canım bu günler de geçer asıl iş sabretmekte Rabbim bizlere bol bol sabırlar versin eşlerimize de şifalar versin inşallah...
Hayalimm sen de hoşgeldin canım inşallah buradan bebişlerimizi kucaklarımıza alıp da ayrılmak nasip olur ama biz buradan ayrılamayız bu güzel arkadaşlardan,sohbetlerden...bir burası var derdimizi paylaştığımız,rahatladığımız...düğününüze az kalmış canım şimdi düşünmeyin bu sıkıntıları düğününüzün tadını çıkarmaya bakın inşallah ondan sonra tabir doğruysa paçaları sıvarsınız inşallah çocukluğundaki hayallerin uzun sürmeden seni bulurlar canım...bir de şunu söylemek istiyorum sevdiğin erkeği bırakmamakla bence iyi etmişsin eşler yalnızca iyi günler için mi var tabi ki hayır diyelim ki ayrıldın başka biriyle evleneceksin onunla da çocuğunuzun olacağının garantisi mi var herşeyin hayırlısı canım bu dert birbirinize bağlayacaktır inşallah birbirinizi hiç bırakmayın derim canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
Baharr günaydın canım benim.. iim ben sen nasılsın?? :)
Düğün telaşıı koşuşturmacalar.. son 19 gün.. Çok heyecanlı ve bi okadarda gergin geçiyor.. Bazen çok sinirliyiz bazen içimiz içimize sığmıyor.. Bilirsiniz sizler de.. Her şeye rağmenn mutluyum şükürler olsunn
benim biraz canım sıkkın eşimle tartıştık biraz... ah canım ya çok az kalmış düğüne... düğün stresi herkeste olur canım benim bu normal... ama sakın azo meselesini düşünüp en güzel anlarınızı buruk geçirmeyin... harika bi düğün yapın deli gibi eğlen gerisini hiç düşünme... sonrasında başlayacaksınız zaten tedaviye inş olumlu sonuçlar alacaksınız ve hayaline kavuşacaksın hiç korkma allah büyük... allah mutluluğunu daim etsin hayalim inş en kısa zamanda aşkınızın meyvesine de kavuşursunuz...
kızlar bide ne oldu biliyormusunuz siiznle paylaşmak istedim. rüyamda ağzıma demir tadı geldi hani hamile olanlarda olurmuşya öyle rüya gördüm. çünkü bayramın 1.günü benim sabah kalkınca aşırı midem bulandı ve sonraki günlerde devam etti gün içinde heralde çok etkilendimrüyama girdi. kalktım ama bişey yoktu yine rüyamış dedim.
merhaba arkadaşlar.. ben arnıza yeni katılıyorum.. Bayağı okudum yazılanları.. uzun süredir takip ediyorum bu topiği.. Ben nişanlıyım ve 20 gün sonra evleniyorum. Fakat nişanlılık dönemimde öğrendim nişanlımın böyle bir problemi olduğunu ve çok ağır geçiriyorum bu süreci. Genetik testler ve y kromozomu testi çok şükür normal geldi. Ama fsh ve lh çok yüksek değerlerde. testesteron hormonu normal nasıl oluyor anlamıyoruz ama şaşırtıcı bir şekilde normal değerlere sahip. Tek umudumuzu da o hormona bağlamış durumdayız. Belki bize mikrotesede umut olur diye.. Umut tüp bebeğe gittik Emre beyle görüştük. Çok umut vermedi bize. Ama deneyelim ne olacağını bilemeyiz dedi. Emre bey anlattıkça ben yıkıldım, içim acıyordu ancak nişanlım için hiç bişi olmamış sanki basit bir soğuk algınlığı teşhisi konmuş gibi davrandım.. Onun benim için ne kadar önemli olduğundan bahsettim.. Şimdilerde konusunu bile açmıyorum.. 6 ay önce karın ağrısı ile giti nişanlım doktora ve biz 0 spermle karşılaşıp şok olduk. Şimdi korkudan ben de doktora gidemiyorum. Ya bende de problem olursa o zaman daha umutsuz oluruz diye... Sonunda cesaretimi toplyıp size açılabildim..
Düğünden önce bunları yaşamak acıtıyor insanı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hepinizle tanışmak isterimm.. Nasıl destek olduğunuzu görüyorum birbirinize ve bu duruma hayran kaldım açıkçası..
çok memnun oldum arkadaşlar..
baharcgım erkekler sorunlar kendılerınden kaynaklandıgı halde genede bzler kadar duyarlı deıllergünaydın nursencim eşimle tartıştık ya :2: deli ediyor beni... bi sürü macunu falan var... ilk günler gayet iyiydi... şimdi ben söylemeden yiyip içmiyor... ben kızınca sen bana hatırlat diyor... hatırlatıyorum tamam şimdi yiyecem diyor yine unutuyor... en son patladım bende tutamadım kendimi ağladımbu defada dayanamıyor yanıma geliyor yalvarıyor "dayanamıyorum ağlamana, içim yanıyor" falan diyor sırf daha da üzülmesin diye zor hakim oldum kendime... ama bi bakıyorsun adam tüm yaşananları unutmuş yine aynı... anlayamıyorum onun bi çaba gösterdiği yok tamam çok üzülüyor durumuna ama bi çabası yok ki... ben araştırıyorum, buluyorum, aldırıyorum adam çocukmuş gibi ilgi bekliyor... sabah o işe giderken yine tartıştık... bilmiyorum nursencim ne olucaz
esra hoşbulduk canım.. tşk ederimm inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza da Rabbim boynumuzu bükük bırakmaz..
Keşke başka bir sebeple bir araya gelmiş olsaydık dediğin gibi ama buna da şükür ya hiç paylaşamasaydık sorunlarımızı.. En azından dertleşebildiğimiz bir yer varr :)
bu sahne bana tanıdık geldigünaydın nursencim eşimle tartıştık ya :2: deli ediyor beni... bi sürü macunu falan var... ilk günler gayet iyiydi... şimdi ben söylemeden yiyip içmiyor... ben kızınca sen bana hatırlat diyor... hatırlatıyorum tamam şimdi yiyecem diyor yine unutuyor... en son patladım bende tutamadım kendimi ağladımbu defada dayanamıyor yanıma geliyor yalvarıyor "dayanamıyorum ağlamana, içim yanıyor" falan diyor sırf daha da üzülmesin diye zor hakim oldum kendime... ama bi bakıyorsun adam tüm yaşananları unutmuş yine aynı... anlayamıyorum onun bi çaba gösterdiği yok tamam çok üzülüyor durumuna ama bi çabası yok ki... ben araştırıyorum, buluyorum, aldırıyorum adam çocukmuş gibi ilgi bekliyor... sabah o işe giderken yine tartıştık... bilmiyorum nursencim ne olucaz
bebekim gelmişşşşşşKızlarrr ben geldimmmm.
uuzn bi aradan sonra burdayımm yuppiii dün yolda tabletten girdim yazamadım hat geliğp gitti bende bugün girdim sayfalar baya ilerlemiş hepsini okudum. tatil bitti geldik daha olsa dururdum ama evimide özlemişim ya :) masalcım moralin bozulmuş çook üzüldüm canım ya toparlanmana sevindim ama insanlar böyle işte eşimizin ailesi diye sesimizi çıkarmıyoz. biliyorsun seninle aynı durumdayız kader arkadaşım benim
Baharcım canım sende yazmışsın bana dün ben yazamadım kusura bakma canımcım hat gitti yazamadım. sende üzülmüşsün bugün yapma canım ya onlarda sürekli bişeyler yiyip içmekten sıkılıyorlar tattları biyerden sonra onları sıkıyor. yedirip içirme nedenimiz belli ama işte erkekler işte napalım çocuk gibiler.
Hayalimm canım hoşgeldin çok güzel günler bunlar düğün öncesi koşturmacaar çok yorucudur ama bi o kadarda güzeldir. düğününde inşallahhh çok güzel geçer. azoyu bi kenera bırak şimdi sen hiççç düşünme nasık olsa sonra düşüneceksin.şimdiki günlerini dolu dolu geçir.bu günler geri gelmiyor valla düğün gününü doya doya yaşa.sevgi işte herşeyi kabul eder çok takdir ettim seni bende olsam aynı şeyi yapardım.kim ne derse desin seviyorsam sonuna kadar giderdim. şuan biz sınavdayız inşallah başarıyla geçeceğiz ve mükafatımızda bebeklerimiz olacak.
kız hayra yor..belki bebeişinin olacağına dair bi işarettirkızlar bide ne oldu biliyormusunuz siiznle paylaşmak istedim. rüyamda ağzıma demir tadı geldi hani hamile olanlarda olurmuşya öyle rüya gördüm. çünkü bayramın 1.günü benim sabah kalkınca aşırı midem bulandı ve sonraki günlerde devam etti gün içinde heralde çok etkilendimrüyama girdi. kalktım ama bişey yoktu yine rüyamış dedim.
Masal
otu kullanmaya basladınmı
sen nasıl ıcmeye baslıyacaksın
demleyerekmı yoksa içme suyunun suyun ıcıne ataraktanmı
ben adetım bıtsın ole hem sevval ayının orucunu tutucam hem öle baslıcam
kızlar eger mumkunse bnce tutun 6 gun orucunu rabbm ne muradınız varsa verecektır 1 yıl boyunca ınsallah
Masal
otu kullanmaya basladınmı
sen nasıl ıcmeye baslıyacaksın
demleyerekmı yoksa içme suyunun suyun ıcıne ataraktanmı
ben adetım bıtsın ole hem sevval ayının orucunu tutucam hem öle baslıcam
kızlar eger mumkunse bnce tutun 6 gun orucunu rabbm ne muradınız varsa verecektır 1 yıl boyunca ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?