Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kendimi bu sözlerle avutuyorum... ne güzel söylemiş mevlana...

ah canımm benim ya napıcaksın işte dediğin gibi aynı çocuk gibiler biz de küstük eşimle 2 gündür ama bu sabah barıştık oluyo böyle şeyler canım işte sıkma canını artık o da sıkılmıştır napsın ama tek taraflı çaba da olmuyo Allah yardım etsin canım inşallah bu günlerimiz en kısa zamanda geride kalsın.

canım gerçekten tek taraflı çaba olmuyor... iki tarafında çabası olmalı ki bişeyler daha kolay ilerlesin... ama erkeklerdeki bu pervasızlık beni deli ediyor tamam üzülüyor biliyorum ama ben de üzülüyorum elimden geleni yapıyorum ondan da aynı şeyi bekliyorum... galiba beklediğimi göremeyince böyle deliriyorum :97: bu dönemler çok hassasız kalbim gönlüm kırık zaten daha da üzülmeye dayanamıyorum allah yardımcımız olsun canım inş bizim de aramız düzelir... gerçi o her tartışmadan sonra hiç bişey olmamış gibi davranır sorun bende... ben içimi soğutup sinirimi kontrol edebilirsem biz de düzeltiriz akşama ooofffffff ya bu azo bizi mahfetti... allahım bizi kurtarsın bu illetten...

Son düzenleme:

esra hoşbulduk canım.. tşk ederimm inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza da Rabbim boynumuzu bükük bırakmaz..
Keşke başka bir sebeple bir araya gelmiş olsaydık dediğin gibi ama buna da şükür ya hiç paylaşamasaydık sorunlarımızı.. En azından dertleşebildiğimiz bir yer varr :)

çok haklısın canım sanırım şu anda da hassas bi dönemdesin arada oluyo insan böyle dokunsalar ağlıcakmış gibi oluyosun bi de böyle olnca eşinle limoni daha da kötü oluyo geçer inşallah canım bu günler de geçer asıl iş sabretmekte Rabbim bizlere bol bol sabırlar versin eşlerimize de şifalar versin inşallah...

Hayalimm sen de hoşgeldin canım inşallah buradan bebişlerimizi kucaklarımıza alıp da ayrılmak nasip olur ama biz buradan ayrılamayız bu güzel arkadaşlardan,sohbetlerden...bir burası var derdimizi paylaştığımız,rahatladığımız...düğününüze az kalmış canım şimdi düşünmeyin bu sıkıntıları düğününüzün tadını çıkarmaya bakın inşallah ondan sonra tabir doğruysa paçaları sıvarsınız inşallah çocukluğundaki hayallerin uzun sürmeden seni bulurlar canım...bir de şunu söylemek istiyorum sevdiğin erkeği bırakmamakla bence iyi etmişsin eşler yalnızca iyi günler için mi var tabi ki hayır diyelim ki ayrıldın başka biriyle evleneceksin onunla da çocuğunuzun olacağının garantisi mi var herşeyin hayırlısı canım bu dert birbirinize bağlayacaktır inşallah birbirinizi hiç bırakmayın derim canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

canım allah bize sabır ve şifa versin ne diyim... hayalim günaydın canım sen nasılsın ???

Merhaba nursen hoşbulduk.. İnşallah bebeklerimizi kucağımıza alıp hiç ayrılmayız.. Böyle kötü olaylar insanları nasıl da yaklaştırıyor birbirine ve ne güzel dostluklar oluşuyor.. Her şerde hayır vardır.. Dediklerin beni anlatıyor.. Hep aynı şeyleri düşündüm bu güne kadar.. Ayrılık diye birşey olabilir mi?? Emeğimm sevgimm.. Sevdiğim insan o ve açık yürekli.. Bu durumu saklayabilirdi benim sonra haberim olabilirdi de.. O bana açık çek verdi al git dedii.. Ben onu bırakıp nereye giderim sonra ben ne yaparımm.. O insanı kaybetmeye değer mi bu zorluklar için.. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekileri versin..

Bu arada dua edildildiğini farkettimm. Ne kadar güzel bende katılmak istiyorumm.. Tam fırsatım olamadı bakmaya ama bakınca adam akıllı bende katılacağmm kızlar :)

Baharr günaydın canım benim.. iim ben sen nasılsın?? :)

Düğün telaşıı koşuşturmacalar.. son 19 gün.. Çok heyecanlı ve bi okadarda gergin geçiyor.. Bazen çok sinirliyiz bazen içimiz içimize sığmıyor.. Bilirsiniz sizler de.. Her şeye rağmenn mutluyum şükürler olsunn

benim biraz canım sıkkın eşimle tartıştık biraz... ah canım ya çok az kalmış düğüne... düğün stresi herkeste olur canım benim bu normal... ama sakın azo meselesini düşünüp en güzel anlarınızı buruk geçirmeyin... harika bi düğün yapın deli gibi eğlen gerisini hiç düşünme... sonrasında başlayacaksınız zaten tedaviye inş olumlu sonuçlar alacaksınız ve hayaline kavuşacaksın hiç korkma allah büyük... allah mutluluğunu daim etsin hayalim inş en kısa zamanda aşkınızın meyvesine de kavuşursunuz...

Baharcım canım benm çok tşk ederimm ii dileklerin içinn :)

Gördüm okudum sabah üzülmüşsünüzz.. Ama anlyabiliyorum neden öyle yaptığını.. Biraz o fikirden uzaklaşmak istiyorlar.. Onu hatırlatacak şeylerden bilinç altı olarak uzaklaşıyorlar.. Tembellik yapıp salmak istiyorlar kendilerini.. Bizde yaşadık aynı şeyleri ilk öğrendiğimiz zamanlar.. macunlar yaptırdı üst üste tahlilller..
Sonra sağlığına dikkat etmeye karar verdi spor yapmaya başladı sigarayı bıraktı.. Ama şimdi duruldu o da.. Bir sonuç alamıyor.. evlenmeyi bekliyoruz kii birşeyler yapmaya başlayalım..

Sende biraz eşini düşün.. Onun psikolojisi çok ii deildir şimdi. Seninde deildir tabiki hep bir yanın sızlıyo çünkü biliorum.. Am biraz kendi haline bırakk uzaklaşsın kendini dinlesin.. Sabret sıkma canını. Ancak etrafına mutluluk saçarak onu gaza getirebilirsinn..
Mutlu olduğunda insan herşeye daha ılımlı bakıpp, yapabilirim!! düşüncesine daha çok inanıyor. Gördüğün en ufak olumlu şeylerde çok büyüt.. Vay be bak bu da olsu.. Bak çok ii gidiosun gibi mesela.. Olumsuz şeylerde de çok takılma.. ağlama yanında.. Moralini yüksek tut canım benimm.. Gerçekten mutlu ol.. Bak düzelecek her şey göreceksinn

Kızlarrr ben geldimmmm.
uuzn bi aradan sonra burdayımm yuppiii dün yolda tabletten girdim yazamadım hat geliğp gitti bende bugün girdim sayfalar baya ilerlemiş hepsini okudum. tatil bitti geldik daha olsa dururdum ama evimide özlemişim ya :) masalcım moralin bozulmuş çook üzüldüm canım ya toparlanmana sevindim ama insanlar böyle işte eşimizin ailesi diye sesimizi çıkarmıyoz. biliyorsun seninle aynı durumdayız kader arkadaşım benim
Baharcım canım sende yazmışsın bana dün ben yazamadım kusura bakma canımcım hat gitti yazamadım. sende üzülmüşsün bugün yapma canım ya onlarda sürekli bişeyler yiyip içmekten sıkılıyorlar tattları biyerden sonra onları sıkıyor. yedirip içirme nedenimiz belli ama işte erkekler işte napalım çocuk gibiler.
Hayalimm canım hoşgeldin çok güzel günler bunlar düğün öncesi koşturmacaar çok yorucudur ama bi o kadarda güzeldir. düğününde inşallahhh çok güzel geçer. azoyu bi kenera bırak şimdi sen hiççç düşünme nasık olsa sonra düşüneceksin.şimdiki günlerini dolu dolu geçir.bu günler geri gelmiyor valla düğün gününü doya doya yaşa.sevgi işte herşeyi kabul eder çok takdir ettim seni bende olsam aynı şeyi yapardım.kim ne derse desin seviyorsam sonuna kadar giderdim. şuan biz sınavdayız inşallah başarıyla geçeceğiz ve mükafatımızda bebeklerimiz olacak.

kızlar bide ne oldu biliyormusunuz siiznle paylaşmak istedim. rüyamda ağzıma demir tadı geldi hani hamile olanlarda olurmuşya öyle rüya gördüm. çünkü bayramın 1.günü benim sabah kalkınca aşırı midem bulandı ve sonraki günlerde devam etti gün içinde heralde çok etkilendim rüyama girdi. kalktım ama bişey yoktu yine rüyamış dedim.

rüyalar elbet bi gün gerçekleşir canım bende hamıle oldugumu görürüm hep resmen gercek gıbı hıssedıyorum bıde ruyada aman olsun ruyalarda bıle hamıle olmak güzel duygu ama hepimiz birgün annelik duygusunu tadacagız inşallah

hosgeldin hayalim,keske gelmeseydin boyle bir problemiin olmasaydida
Insaalah probleminiz ciddi degildir belki teseyede gerek kalmaz,tedaviyle kendiliginden sperm cikabilir,bu gunlerini guzel gecirmeye bak,simdiden hayirli olsun evliliginiz

baharcgım erkekler sorunlar kendılerınden kaynaklandıgı halde genede bzler kadar duyarlı deıller
doktoru arastıran bız
doktara gtmesı ıcın gunlerce yalvar yakar goturen bız
doktordan sonra test sonuclarının sıtresını ceken bız
ıyı gelmesı ıcın turlu turlu seyler bulup
yedırmek ıcın canımıza can katan gene bız

hayalcıgım ınsallh evlılıgınde mutlu huzurluolup saglıklı bırsekıldede evladını kucagına alırsın ınsallh

bu sahne bana tanıdık geldi aslında kızıyoruz da onlar da haklı eşim sabah diyordu ki bigün şu karışımı sana yedirsem 5 gün kusarsıngerçekten de kokusu bile çok beter....elbette ki bunu şifa için yapıyoruz,aynı şekilde bizde onları yemek zorunda olsak eminim biz de mızmız yapardık zaman zaman..gerçi tabiri caizse onlar gibi sallamazdık da neyse artıık.... tatlım onlar onu yemeyince azoyu düşünmeyince endişelerini bi nebze unutor sanki..hem bu yüzden hem de gerçekten biçoğunun tadı kötü....sen alttan al..onların durumu da zor..düşünsene sorun sende olsa,evlendiğin adam bebek diye deli olsa üzülmez misin? bu adamı babalıktan mahrum bıraktım diye kendi kendini yemezmisin?
benim eşimle de aynı bu şekilde tartışmalarımız oluyor inan..onu anlamaya çalış..haksız oldukları kısımlar var tabi ama onları düşünme yoksa eşine hiddetlenirsin
bebekim gelmişşşşşşyaşasınnnn:)))
özledik seni...inşallah tatilin süper geçmştir..benim yerime de yüzdün mü:)))
kız hayra yor..belki bebeişinin olacağına dair bi işarettir

Masal
otu kullanmaya basladınmı
sen nasıl ıcmeye baslıyacaksın
demleyerekmı yoksa içme suyunun suyun ıcıne ataraktanmı
ben adetım bıtsın ole hem sevval ayının orucunu tutucam hem öle baslıcam

kızlar eger mumkunse bnce tutun 6 gun orucunu rabbm ne muradınız varsa verecektır 1 yıl boyunca ınsallah

canım ben demleyerek kullancam da kaç gün kullancam nası yapcam bilmiyorum ki.... şimdilik duruyo öyle:44:
şevvalde ben de tutcam inşallah..şevval 1 ne zaman?

evet 6 gunler cok sevaplı bıde mecburı degıl ya o yuzden allah 2 kat sevp ve dualarımıza cevap verır bende tutucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…