canım ben demleyerek kullancam da kaç gün kullancam nası yapcam bilmiyorum ki.... şimdilik duruyo öyle:44:
şevvalde ben de tutcam inşallah..şevval 1 ne zaman?
Baharcım canım benm çok tşk ederimm ii dileklerin içinn :)
Gördüm okudum sabah üzülmüşsünüzz.. Ama anlyabiliyorum neden öyle yaptığını.. Biraz o fikirden uzaklaşmak istiyorlar.. Onu hatırlatacak şeylerden bilinç altı olarak uzaklaşıyorlar.. Tembellik yapıp salmak istiyorlar kendilerini.. Bizde yaşadık aynı şeyleri ilk öğrendiğimiz zamanlar.. macunlar yaptırdı üst üste tahlilller..
Sonra sağlığına dikkat etmeye karar verdi spor yapmaya başladı sigarayı bıraktı.. Ama şimdi duruldu o da.. Bir sonuç alamıyor.. evlenmeyi bekliyoruz kii birşeyler yapmaya başlayalım..
Sende biraz eşini düşün.. Onun psikolojisi çok ii deildir şimdi. Seninde deildir tabiki hep bir yanın sızlıyo çünkü biliorum.. Am biraz kendi haline bırakk uzaklaşsın kendini dinlesin.. Sabret sıkma canını. Ancak etrafına mutluluk saçarak onu gaza getirebilirsinn..
Mutlu olduğunda insan herşeye daha ılımlı bakıpp, yapabilirim!! düşüncesine daha çok inanıyor. Gördüğün en ufak olumlu şeylerde çok büyüt.. Vay be bak bu da olsu.. Bak çok ii gidiosun gibi mesela.. Olumsuz şeylerde de çok takılma.. ağlama yanında.. Moralini yüksek tut canım benimm.. Gerçekten mutlu ol.. Bak düzelecek her şey göreceksinn
Kızlarrr ben geldimmmm.
uuzn bi aradan sonra burdayımm yuppiii dün yolda tabletten girdim yazamadım hat geliğp gitti bende bugün girdim sayfalar baya ilerlemiş hepsini okudum. tatil bitti geldik daha olsa dururdum ama evimide özlemişim ya :) masalcım moralin bozulmuş çook üzüldüm canım ya toparlanmana sevindim ama insanlar böyle işte eşimizin ailesi diye sesimizi çıkarmıyoz. biliyorsun seninle aynı durumdayız kader arkadaşım benim
Baharcım canım sende yazmışsın bana dün ben yazamadım kusura bakma canımcım hat gitti yazamadım. sende üzülmüşsün bugün yapma canım ya onlarda sürekli bişeyler yiyip içmekten sıkılıyorlar tattları biyerden sonra onları sıkıyor. yedirip içirme nedenimiz belli ama işte erkekler işte napalım çocuk gibiler.
Hayalimm canım hoşgeldin çok güzel günler bunlar düğün öncesi koşturmacaar çok yorucudur ama bi o kadarda güzeldir. düğününde inşallahhh çok güzel geçer. azoyu bi kenera bırak şimdi sen hiççç düşünme nasık olsa sonra düşüneceksin.şimdiki günlerini dolu dolu geçir.bu günler geri gelmiyor valla düğün gününü doya doya yaşa.sevgi işte herşeyi kabul eder çok takdir ettim seni bende olsam aynı şeyi yapardım.kim ne derse desin seviyorsam sonuna kadar giderdim. şuan biz sınavdayız inşallah başarıyla geçeceğiz ve mükafatımızda bebeklerimiz olacak.
kızlar bide ne oldu biliyormusunuz siiznle paylaşmak istedim. rüyamda ağzıma demir tadı geldi hani hamile olanlarda olurmuşya öyle rüya gördüm. çünkü bayramın 1.günü benim sabah kalkınca aşırı midem bulandı ve sonraki günlerde devam etti gün içinde heralde çok etkilendimrüyama girdi. kalktım ama bişey yoktu yine rüyamış dedim.
canım sevval ın bugun 7 sı 27 eylule kadar
bu sahne bana tanıdık geldiaslında kızıyoruz da onlar da haklı eşim sabah diyordu ki bigün şu karışımı sana yedirsem 5 gün kusarsın gerçekten de kokusu bile çok beter....elbette ki bunu şifa için yapıyoruz,aynı şekilde bizde onları yemek zorunda olsak eminim biz de mızmız yapardık zaman zaman..gerçi tabiri caizse onlar gibi sallamazdık da neyse artıık.... tatlım onlar onu yemeyince azoyu düşünmeyince endişelerini bi nebze unutor sanki..hem bu yüzden hem de gerçekten biçoğunun tadı kötü....sen alttan al..onların durumu da zor..düşünsene sorun sende olsa,evlendiğin adam bebek diye deli olsa üzülmez misin? bu adamı babalıktan mahrum bıraktım diye kendi kendini yemezmisin?
benim eşimle de aynı bu şekilde tartışmalarımız oluyor inan..onu anlamaya çalış..haksız oldukları kısımlar var tabi ama onları düşünme yoksa eşine hiddetlenirsin
bebekim gelmişşşşşşyaşasınnnn:)))
özledik seni...inşallah tatilin süper geçmştir..benim yerime de yüzdün mü:)))
kız hayra yor..belki bebeişinin olacağına dair bi işarettir
baharcgım erkekler sorunlar kendılerınden kaynaklandıgı halde genede bzler kadar duyarlı deıller
doktoru arastıran bız
doktara gtmesı ıcın gunlerce yalvar yakar goturen bız
doktordan sonra test sonuclarının sıtresını ceken bız
ıyı gelmesı ıcın turlu turlu seyler bulup
yedırmek ıcın canımıza can katan gene bız
hayalcıgım ınsallh evlılıgınde mutlu huzurluolup saglıklı bırsekıldede evladını kucagına alırsın ınsallh
öyle canım onu da anlamaya çalışıyorum kabullenmek zor tabi ama benim de öyle anlarım oluyor ki dayanamıyorum... sadece biraz daha üstüne düşsün istiyorum... sinirim geçti zaten akşama düzeltiriz inş :97:
hoşgeldin bebekim nerelerde kaldın ya bi girdin tekrar yok oldungerçekten de erkekle çocuk gibi uğraşması zor emek istiyor ama seviyoruz işte ya napabiliiz ki
hayrolsun canım benim inş rüyan en kısa zamanda gerçekleşir... bi bakmışsın hamilesinay inş ya hepimiz böyle bi anda bi süprizle karşılaşsak ne güzel olur değil mi kızlar
bu sahne bana tanıdık geldiaslında kızıyoruz da onlar da haklı eşim sabah diyordu ki bigün şu karışımı sana yedirsem 5 gün kusarsın gerçekten de kokusu bile çok beter....elbette ki bunu şifa için yapıyoruz,aynı şekilde bizde onları yemek zorunda olsak eminim biz de mızmız yapardık zaman zaman..gerçi tabiri caizse onlar gibi sallamazdık da neyse artıık.... tatlım onlar onu yemeyince azoyu düşünmeyince endişelerini bi nebze unutor sanki..hem bu yüzden hem de gerçekten biçoğunun tadı kötü....sen alttan al..onların durumu da zor..düşünsene sorun sende olsa,evlendiğin adam bebek diye deli olsa üzülmez misin? bu adamı babalıktan mahrum bıraktım diye kendi kendini yemezmisin?
benim eşimle de aynı bu şekilde tartışmalarımız oluyor inan..onu anlamaya çalış..haksız oldukları kısımlar var tabi ama onları düşünme yoksa eşine hiddetlenirsin
bebekim gelmişşşşşşyaşasınnnn:)))
özledik seni...inşallah tatilin süper geçmştir..benim yerime de yüzdün mü:)))
kız hayra yor..belki bebeişinin olacağına dair bi işarettir
canım benim senin yerine de yüzdüm acemiyim ama ben biraz yüzme çok bilmiyorum. yüzebildiğim kadar yüzdüm. eşime diyorum ben masal için yüzüyorum dedim. adam anlamadı ne demk istedin diyotatilim çok güzeldi canım herşeyden uzaktık iyi oldu. ama bebişller vardııı görmeliydin o kadar tatlılardıki havuza atıyor anneleri bi yüzüyorlar görmeliydin kendimden utandım Onlar gibi yüzemiyom diye. bikaç gün kulağıma su kaçtığı için sorun yaşadım ama uğraşa uğraşa çıkardım. bide cildim alerji oldu heryerim kaşınıyo. ama herşeye rağmen çok güzeldi. kafa dağıttık iiy geldi yani. valla canım inşallah dedim rüyam içinde hayır olsun deidm kalkınca. ya ama ne oldu biliyormusun eşimin tathlileri vardı ya bu ay hiç bir değişiklik olmamış geçen ay 14 olan fsh bu ay 15 çıkmış biraz moralim bozuk hocaya mail atıcam diğer sonucuda alınca çıktı oda ama benim elime ulaşmöadı henüz o nasıl çıktı bilmiyorum testosteron yani.
canım ben demleyerek kullancam da kaç gün kullancam nası yapcam bilmiyorum ki.... şimdilik duruyo öyle:44:
masal sımdı actım baktım tam dıkkatlı otacanım ben demleyerek kullancam da kaç gün kullancam nası yapcam bilmiyorum ki.... şimdilik duruyo öyle:44:
ınsallh tutmak nasp olurevet 6 gunler cok sevaplı bıde mecburı degıl ya o yuzden allah 2 kat sevp ve dualarımıza cevap verır bende tutucam inşallah
ben blmıordum tarhlerını sagol canımmmmmcanım sevval ın bugun 7 sı 27 eylule kadar
onuda anlıyorum arkadaşların dediği gibi bi kaçış arıyorlar çoğu zaman alttan alıp olayı çözüyorum ama bazende böyle tahammül edemiyorum işte
ay canıııııım....sağol ya yüzmüş kadar oldum.......mutlu oldum yaaaa
buarada tahlillere de sıkılma çok değşken oluyor düzelir inşallah......
hoşbuldum canımcım tatilden dönesim gelmedigüzel geçti dün evet sadece okuyabildim ama cvp yazamdım yoldaydım bide trafik vardı eşimin dikkatini dağıtmak istemedim onunla ilgilendim valla canım inşallah keşke biranda olsak nasip allah ol dedikten sonra olur inşallah
masalım onu demleyerek te içebiliyor musun?? Ben klorsuz suyun içine akşam koyarsan sabah, sabah koyarsan akşam içeceksin diye biliyordum... Bende ev sahibime sormuştum hacca gidecek bi tanıdığı var mı diye bi arkadaşım var ona söyleyeyim dedi... Saolsun çok iyi bi kadın annem gibi hissediyorum öyle sıcak, yakın biri zaten bizi her görene diğer kızım diyor... Akadaşına söylemiş o da "eşim umrede ona söyleyeyim" demiş... Haber vermiş adama gitmiş almış meryem ana eli otunu... Orada bi de su var demişler çocuğu olmayanlar için saolsun onuda almış... Sonra eşini aramış... Onlarında kızının çocuğu olmuyormuş onun için de alayım mı diye sormuşSaolsun adamcağız kızından önce beni düşünüp almış... Ertesi gün gidip kızınada almış artık... Daha dönmedi... Allah onlardan razı olsun inş faydasını görürüz kızlar dua edin...
canım tatilinin iyi geömesine sevindim... nasıl beğendim mi bizim oraları inş otel dışına da çıkmışsınızdır çünkü manavgat ve site gerçekten görülecek yerler...
masalım onu demleyerek te içebiliyor musun?? ben klorsuz suyun içine akşam koyarsan sabah, sabah koyarsan akşam içeceksin diye biliyordum... bende ev sahibime sormuştum hacca gidecek bi tanıdığı var mı diye bi arkadaşım var ona söyleyeyim dedi... saolsun çok iyi bi kadın annem gibi hissediyorum öyle sıcak, yakın biri zaten bizi her görene diğer kızım diyor... akadaşına söylemiş o da "eşim umrede ona söyleyeyim" demiş... haber vermiş adama gitmiş almış meryem ana eli otunu... orada bi de su var demişler çocuğu olmayanlar için saolsun onuda almış... sonra eşini aramış... onlarında kızının çocuğu olmuyormuş onun için de alayım mı diye sormuşsaolsun adamcağız kızından önce beni düşünüp almış... ertesi gün gidip kızınada almış artık... daha dönmedi... allah onlardan razı olsun inş faydasını görürüz kızlar dua edin...
bu meryem ana elinin suyunu bız kadınlar mı ıcecek benımkayınvaldemde var yıllar once hacdan almıs evde duruyoBen onu alayım ordan bıran once ne olur kullanımını yazın bende bılgıleneyım
inşallah faydası olur.... bi de bunu ılık suya atıp sabhtan akşama,akşamdan sabaha demlemiyo muyuz?
canım dediğim gibi cam sürahiye klorsuz suyun içine otu koyuyormuşsun... sabah eşin de sen de içiyormuşsun... sabah koyarsan da akşam içecekmişsin... güneş görmeyen sein bi yerde duracakmış sürahi... masal kaynatarak içicem dedi demek ki öyle de içilebiliyormuş...
iyi düşün iyi olsun canmmminşallah canım ya bakalım kaan hoca ne diyecek moralim bozuldu ama inşallah düzelir diyorum
esra canım ben ılık suda akşamdan sabaha sabahtan akşama demlicem de kaç gün yapcam bilmiyorum:)))masal sımdı actım baktım tam dıkkatlı ota
bu nasıl demlenecek yha ıcının suyunun cıkacagını pek sanmıorum
suya atıp belkı öle kullanırım bnde
ınsallh tutmak nasp olur
ecırınıde alırız ınsallah
ben blmıordum tarhlerını sagol canımmmmm
onlar gamsız gıbı duruor ama bzıden daha cok uzuluyorlar
bz aglıoruz derdımızı anlatıoruz ama onlar ıclerını kemırıp duruor
canım doğumu ve hamileliği kolaylaştırıyor genelde kadınlar kullanıyor ama erkeklere de iyiymiş sperme...bu meryem ana elinin suyunu bız kadınlar mı ıcecek benımkayınvaldemde var yıllar once hacdan almıs evde duruyoBen onu alayım ordan bıran once ne olur kullanımını yazın bende bılgıleneyım
masal otu bulumazsan melısa yapragını ben sana yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?