Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben demleyerek kullancam da kaç gün kullancam nası yapcam bilmiyorum ki.... şimdilik duruyo öyle:44:
şevvalde ben de tutcam inşallah..şevval 1 ne zaman?

canım sevval ın bugun 7 sı 27 eylule kadar

öyle canım onu da anlamaya çalışıyorum kabullenmek zor tabi ama benim de öyle anlarım oluyor ki dayanamıyorum... sadece biraz daha üstüne düşsün istiyorum... sinirim geçti zaten akşama düzeltiriz inş :97:

hoşgeldin bebekim nerelerde kaldın ya bi girdin tekrar yok oldun gerçekten de erkekle çocuk gibi uğraşması zor emek istiyor ama seviyoruz işte ya napabiliiz ki

hayrolsun canım benim inş rüyan en kısa zamanda gerçekleşir... bi bakmışsın hamilesin ay inş ya hepimiz böyle bi anda bi süprizle karşılaşsak ne güzel olur değil mi kızlar

canım benim senin yerine de yüzdüm acemiyim ama ben biraz yüzme çok bilmiyorum. yüzebildiğim kadar yüzdüm. eşime diyorum ben masal için yüzüyorum dedim. adam anlamadı ne demk istedin diyo tatilim çok güzeldi canım herşeyden uzaktık iyi oldu. ama bebişller vardııı görmeliydin o kadar tatlılardıki havuza atıyor anneleri bi yüzüyorlar görmeliydin kendimden utandım Onlar gibi yüzemiyom diye. bikaç gün kulağıma su kaçtığı için sorun yaşadım ama uğraşa uğraşa çıkardım. bide cildim alerji oldu heryerim kaşınıyo. ama herşeye rağmen çok güzeldi. kafa dağıttık iiy geldi yani. valla canım inşallah dedim rüyam içinde hayır olsun deidm kalkınca. ya ama ne oldu biliyormusun eşimin tathlileri vardı ya bu ay hiç bir değişiklik olmamış geçen ay 14 olan fsh bu ay 15 çıkmış biraz moralim bozuk hocaya mail atıcam diğer sonucuda alınca çıktı oda ama benim elime ulaşmöadı henüz o nasıl çıktı bilmiyorum testosteron yani.

onuda anlıyorum arkadaşların dediği gibi bi kaçış arıyorlar çoğu zaman alttan alıp olayı çözüyorum ama bazende böyle tahammül edemiyorum işte

hoşbuldum canımcım tatilden dönesim gelmedi güzel geçti dün evet sadece okuyabildim ama cvp yazamdım yoldaydım bide trafik vardı eşimin dikkatini dağıtmak istemedim onunla ilgilendim valla canım inşallah keşke biranda olsak nasip allah ol dedikten sonra olur inşallah

canım dediğin çok doğru yedikleri şeyler gerçekten çok iğrenç ben özellikle bakıyorum macunlarının tadına onu anlayabilmek için... biz onlar gibi sürekli yesek eşinin dediği gibi 5 gün kusarız hele o çakşır suyu yok mu berbat bişey ya ama ne yapabiliriz ki şifa için her yolu deniycez başka çaremiz yok... neyse sıkıntımı attım üzerimden inş güzel bi akşam geçiririz

ay canıııııım....sağol ya yüzmüş kadar oldum.......mutlu oldum yaaaa
buarada tahlillere de sıkılma çok değşken oluyor düzelir inşallah......

Son düzenleme:
canım ben demleyerek kullancam da kaç gün kullancam nası yapcam bilmiyorum ki.... şimdilik duruyo öyle:44:

masalım onu demleyerek te içebiliyor musun?? ben klorsuz suyun içine akşam koyarsan sabah, sabah koyarsan akşam içeceksin diye biliyordum... bende ev sahibime sormuştum hacca gidecek bi tanıdığı var mı diye bi arkadaşım var ona söyleyeyim dedi... saolsun çok iyi bi kadın annem gibi hissediyorum öyle sıcak, yakın biri zaten bizi her görene diğer kızım diyor... akadaşına söylemiş o da "eşim umrede ona söyleyeyim" demiş... haber vermiş adama gitmiş almış meryem ana eli otunu... orada bi de su var demişler çocuğu olmayanlar için saolsun onuda almış... sonra eşini aramış... onlarında kızının çocuğu olmuyormuş onun için de alayım mı diye sormuş saolsun adamcağız kızından önce beni düşünüp almış... ertesi gün gidip kızınada almış artık... daha dönmedi... allah onlardan razı olsun inş faydasını görürüz kızlar dua edin...

masal sımdı actım baktım tam dıkkatlı ota
bu nasıl demlenecek yha ıcının suyunun cıkacagını pek sanmıorum
suya atıp belkı öle kullanırım bnde
evet 6 gunler cok sevaplı bıde mecburı degıl ya o yuzden allah 2 kat sevp ve dualarımıza cevap verır bende tutucam inşallah
ınsallh tutmak nasp olur
ecırınıde alırız ınsallah
canım sevval ın bugun 7 sı 27 eylule kadar
ben blmıordum tarhlerını sagol canımmmmm
onuda anlıyorum arkadaşların dediği gibi bi kaçış arıyorlar çoğu zaman alttan alıp olayı çözüyorum ama bazende böyle tahammül edemiyorum işte

onlar gamsız gıbı duruor ama bzıden daha cok uzuluyorlar
bz aglıoruz derdımızı anlatıoruz ama onlar ıclerını kemırıp duruor

canım tatilinin iyi geömesine sevindim... nasıl beğendim mi bizim oraları inş otel dışına da çıkmışsınızdır çünkü manavgat ve site gerçekten görülecek yerler...

bu meryem ana elinin suyunu bız kadınlar mı ıcecek benımkayınvaldemde var yıllar once hacdan almıs evde duruyo Ben onu alayım ordan bıran once ne olur kullanımını yazın bende bılgıleneyım

canım tatilinin iyi geömesine sevindim... nasıl beğendim mi bizim oraları inş otel dışına da çıkmışsınızdır çünkü manavgat ve site gerçekten görülecek yerler...

evt canım otel dışına geceleri çıktık manvgat şelalesine gittik alanya içine gittik bide gerçekten güzel yerler insan dinleniyor. biz side manavgat arası bi yerdeydi otelimiz otelde güzeldi ama değişik yerleri görmek daha güzeldi manavgat şelalesine sabah gidemedik ama gece gördüm o bile harikaydı

inşallah faydası olur.... bi de bunu ılık suya atıp sabhtan akşama,akşamdan sabaha demlemiyo muyuz?

bu meryem ana elinin suyunu bız kadınlar mı ıcecek benımkayınvaldemde var yıllar once hacdan almıs evde duruyo Ben onu alayım ordan bıran once ne olur kullanımını yazın bende bılgıleneyım

canım dediğim gibi cam sürahiye klorsuz suyun içine otu koyuyormuşsun... sabah eşin de sen de içiyormuşsun... sabah koyarsan da akşam içecekmişsin... güneş görmeyen sein bi yerde duracakmış sürahi... masal demleyerek içicem dedi demek ki öyle de içilebiliyormuş...

Son düzenleme:
inşallah faydası olur.... bi de bunu ılık suya atıp sabhtan akşama,akşamdan sabaha demlemiyo muyuz?

canım ben normal sıcaklıktaki suyun içine diye biliyorum dediğin gibi sabah konulduysa akşam içilecek... akşam koulduysa sabah şifasını görürüz inş...

teşekkur ederim canım hemen alıp yapıcam ınşallah faydasını goururz

inşallah canım ya bakalım kaan hoca ne diyecek moralim bozuldu ama inşallah düzelir diyorum
iyi düşün iyi olsun canmmm
esra canım ben ılık suda akşamdan sabaha sabahtan akşama demlicem de kaç gün yapcam bilmiyorum:)))
canım doğumu ve hamileliği kolaylaştırıyor genelde kadınlar kullanıyor ama erkeklere de iyiymiş sperme...
masal otu bulumazsan melısa yapragını ben sana yollarım

sağol canım bakayım burda bulurum msır çarşısında sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…