fsh niz çokta yükek degil eseslim 1 sayı yükelmiş öncekinden okadarlık oynama olur normaldede zaten seninkide bi baktırsa sperme inşallah bellimi olur .:26:
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki canlı spermi gördük kızlar...Eşim bugün test yaptırdı ve sonuçta 5-6 ölü,1-2 canlı hücre görüldü yazıyodu...Bu çok büyük bir gelişme Rabbim devamını da görmeyi nasip etsin inşallah...Ve Rabbimden dileyim sizler de görün bu sonuçları inşallah hatta daha da güzellerini görün.
Çoook çoook sevindim canımmm. Allah inşallahhh biinlerce milyonlarca sperm göstersin inşallahhh . gerçekten çok sevindim ya ohh çok güzel bir haber bu. bebişlerin geliyorrr
canım benimAllah razı olsun duam hepimiz için inşallah hepimizin bebişleri gelecek.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki canlı spermi gördük kızlar...Eşim bugün test yaptırdı ve sonuçta 5-6 ölü,1-2 canlı hücre görüldü yazıyodu...Bu çok büyük bir gelişme Rabbim devamını da görmeyi nasip etsin inşallah...Ve Rabbimden dileyim sizler de görün bu sonuçları inşallah hatta daha da güzellerini görün.
Merhaba arkadaslar nasilsiniz? ben hep okuyorum ama bir denisiklik olmayinca hic bisey yazasim gelmiyor
nursene cok sevindim rabbbim insallah bizlere de nasip eder
JKLM canim seni cok merak ediyorum insallah mutlu bir sekilde dönersin aramiza
SAKLAMBACC ben söyleyeyim sana zcu tüp bebek denemesi oldu ramazanın içinde olumsuz sonuçlandı umut tüp bebege yaptırdı eşinde bi kaçtane vardı sperm çıkışı onlarla denendi malesef tutmadı gamzesezerde eşine mikrotese yapıldı olenge hücre bulundu onu döllediler onunda tutmadı malesef jklm arkadaştanda şimdilik haber yok oda dondurulmuş emriyolarıyla galiba şu rar denemede inşallah tutunurlar kader-nl eşinde bulunamadı bildiğim bunlar yeni olaylar melisanında yeni tüp bebek denemesi tuttu hamile trublet hamile demmi hamile seval hamile .
aynen canım ya ben de sulu gözlüyümdür film bile olsa dayanamam sonucu da görünce zaten anında gözyaşlarına boğuldum.İnşallahh canım inşallahhhh.senin bu yazdığını okurken doktorlar dizisi vardı ya orda bebek doğdu çok duygulandımm hemen ağlama moduna girdimçok duygusal bişi bu ya tv bile izlerken bu kadar duygulanıyorsan kucağımıza alınca kimbilir napacaz. gece gündüz ağlarız heralde
çok sağol çiçekcimmm canımmm inşallah canım sizlere de nasip eder Rabbim.Merhaba arkadaslar nasilsiniz? ben hep okuyorum ama bir denisiklik olmayinca hic bisey yazasim gelmiyor
nursene cok sevindim rabbbim insallah bizlere de nasip eder
JKLM canim seni cok merak ediyorum insallah mutlu bir sekilde dönersin aramiza
aynen canım ya ben de sulu gözlüyümdür film bile olsa dayanamam sonucu da görünce zaten anında gözyaşlarına boğuldum.
çok sağol çiçekcimmm canımmm inşallah canım sizlere de nasip eder Rabbim.
Yaz canım niye yazmıyorsun. muhabbete katıl sende bizde hep havadan sudan konuşuyorz.hep azo hep azo olmuyokafan dağılır takıl burada [/QUOTE
cok yoruldum canim artik bekle bekle denisen bisey olmayinca...tamam canim zaman buldukca yazarim artik
aynen canım ya ben de sulu gözlüyümdür film bile olsa dayanamam sonucu da görünce zaten anında gözyaşlarına boğuldum.
çok sağol çiçekcimmm canımmm inşallah canım sizlere de nasip eder Rabbim.
inşallah canım inşallah çok sağolAyy çok güzel bi haber bu maaşallahh
Nursen tebrik ederim canımm yaa çok sevindimmmm.. Darısı bizim başımıza inşşş
sağol canım evet ölü çıkmıştı 2 ay önceki testte şimdi de ölü var ama canlı da var çok şükür yeşilexe devam ediyo eşim kaan hoca da endol,yarım klomen ve prolaktin yüksekliği için dostinex vermişti onları kullanıyoruz 2 ay kadar oluyo işte.inşallah canım en yakın zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin.aayy çok sevindim nursen inanki sizde ölü çıkmıştı degilmi inşallah bizde busefer canlıyı görürüz eşin neler kullanıyodu bidaha yazarmısın canım insan unutuyor yeşileximi kullanıyodu kaan aydosa gitmişti ne vermişti çok sordum ama bizlerede bilgi umut oluyor ay çok heyecalandım allahım inşallah tedavinizin devamını getirsinde bebegini biran önce kucagına alasın canım benim.
sağol fatfatam darısı sizlerin de başına inşallah, başlarda kendi kafamıza göre bitkiseller macunlar kullandık 2 ay önce kaan hocaya gittik yukarıda da yazdığım gibi canım yeşilex i de 6 aydır kullanmaya devam ediyoruz kaan hoca da kullanmaya devam et demişti.nursen gözün aydın inşallah devamıda gelir.
bu arada geçmişini biraz anlatırmısın hangi doktora gittin neler kullandın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?