biz bu hafta gideriz diye hazırladım kendimi ama heralde vermez bizede o zamn tatile filan mı gidecz acaba. yoksa o kadar uzun vermezdi heralkde
kızlar kaan hoca için ilk randevumuzu 30 eylüle almış bulunmaktayımbu tarihi almak bile beni mutlu etmeye yetti kaçtır arıyorum en sonunda ulaştım... biraz geç bi tarih ama 21 eylülden sonrası için alabiliyormuşuz... sanırım öncesi doldu... bizim içinde en uygunu cuma günü gitmek... 23ünde en yakın arkadaşımın düğünü var onun için bir sonraki haftaya almak zorunda kaldım... neyse geç olsun da güç olmasın inş bizimde tedavi sonuç verir de nursen gibi canlı spermleri görürüz
aynen katılıyorum esracım barı bu sayfaya yazma bunları bız evlat dıye yanıp tutusurken bu bıze annlatılır mı eee ıste allah bazılarını sevındırıyor ama anlayana kıymet bılene a hhhh bebiş bizlerın elıne geçse bızler neler neler yapcaz daaaaa
bende şimdi aradım ayı 21 de saat 6 ya verdi kadında baya gıcık agzından lafı zorla alıyosun dün ulaşamadık dedim öglen sonrası aramanız lazım dedi dolmuş 21 ne kadar dünden bende sinir oldum bizde bu hafta gidecez gözüyle bakıyordum ne kadar giden varmış hemen dolmuş .
bende şimdi aradım ayı 21 de saat 6 ya verdi kadında baya gıcık agzından lafı zorla alıyosun dün ulaşamadık dedim öglen sonrası aramanız lazım dedi dolmuş 21 ne kadar dünden bende sinir oldum bizde bu hafta gidecez gözüyle bakıyordum ne kadar giden varmış hemen dolmuş .
selam canlarım ben geldimmm kısslar geçmiş yazıları okuyayım dedimde bitiremedim ne çok yazışmışınız öyle çok fenasınız çokkkk ben yokken kaynatmışsınız nasılsınız güzellerimmm hayalim hoşgeldin tatlım yakında düğün varmış hadi bakalım hayırlısı hepiniziiii
tühhh canım ya ben de dün sabahtan aradım aradım ulaşamadım... bugün eseslim öğleden sonra ara deyince ulaşabildim... demekki gün dolmuş hemen...
selam canlarım ben geldimmm kısslar geçmiş yazıları okuyayım dedimde bitiremedim ne çok yazışmışınız öyle çok fenasınız çokkkk ben yokken kaynatmışsınız nasılsınız güzellerimmm hayalim hoşgeldin tatlım yakında düğün varmış hadi bakalım hayırlısı hepiniziiii
dün ulaşsak varmış ulaşanlar almış ben öglenden önce aradıydım sonrada öglenden sonra benimkine sinir oldum aramadıydım başka bitecegini bilsem aradım birdaha neyse kısmet böyleymiş ne gününe geliyor ayın 21 biri kadın cumartesiye geliyor dedi bende iyi olsun fark etmez dedim yanlışmı anladım yoksa şimdi baktım çarşambaya geliyor .
nerelerdesin canım ya girmedin bugün hiç işleirn mi vardı
hoşgeldin tatlımne yapalım sıkıntıdan habire kaynatıyoruz iyi oluyor ama sen neler yapıyorsun...
evet canım ya temizlik yaptım çamaşır serdim şimdide anca girebildim iş çok ya hala bitmiş değil bayram gelir temizlik bayram biter temizlik püfff yoruldum amaaaa kaan hocadan cvp gelmemiş galiba.ayy kızlar sekreterinemi gıcık oluyosun ben o kadına bayıldımmm bizim muhhabbetimiz gani o gacıyla neyi sevmedinizki ?
Tlf da gıcık konuşuyor kız. yanında öyle değil espiri filan yapıyor hep. ama biz onunla tlf da baya görüştük o yüzden gıcık kaptım yaniçok ters konuşuyor tlf da
canım sen yanlış anlamışsın çarşambaya geliyor... hem ben özellikle sordum cumartesi meayene varmı diye yokmuş... keşke olsaydı okullar açılıyor daha iyi olurdu benim için...
aaaa tersmi konuşuyo.ne bileyim bizimle teldede çok samimi konuşuyordu hemşerim falan ayakları yanına gittiğimizdede siz uzakdan gelmişsiniz sizi evimde misafir etmek isterim falan dedi tabii kabul etmedik zaten eşimin abisi ankarada oturuyoda yani çok iyi niyetli bir kadına benziyo çokda espirili yaşlı bir kadın zaten demekki biraz esintili ama yinede sevdim kısss tatlı bi bayan
heralde bidahamı arsam sorsam bide oraya gidiyomuşuz sizin bugün degil derlermiş adamda eline alıyomuş beni orda .şimdi kadında azarı atar valla arasam zaten ilk açtıgında kadına dedim randevu alıcam 21den önce yok dedi iyi madem deyince 21 olsunmu dedi olsun dedim cumartesiye geliyor dedi ya ben hayal duydum bilmiyorum iyi fark etmez dedim biz antalyadan geliyoruz işimiz bitmesi lazım hemen dedim zaten herkez il dışından geliyor dedi 300 de muane ücretiniz var dedi tamam dedim saatinide söylemedi kapattık .tabi tın ettim bidaha rardım saati söylemediniz dedim 5de burda olun 6da randevunuz dedi tabi tamam derken kapattı .şimdi biha arasam hiç konuşmaz benide dellendirir valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?