Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz bu hafta gideriz diye hazırladım kendimi ama heralde vermez bizede o zamn tatile filan mı gidecz acaba. yoksa o kadar uzun vermezdi heralkde

canım yıllık izinden yeni döndü tatile gideceğini sanmıyorum... habire arıyorum meşguldü... zor ulaştım bende... bence herkes bayram sonunu ve hocanın izninin bitmesini beklediği için yığılma oldu ve 21ine kadar doldu... sizden ondan sonrasına alırsınız canım sıkma kendini...

bende şimdi aradım ayı 21 de saat 6 ya verdi kadında baya gıcık agzından lafı zorla alıyosun dün ulaşamadık dedim öglen sonrası aramanız lazım dedi dolmuş 21 ne kadar dünden bende sinir oldum bizde bu hafta gidecez gözüyle bakıyordum ne kadar giden varmış hemen dolmuş .

hc sorma gece yazdıgını okuyunca cok sınırlendım dalga gecıor sankı bızımlen

kızlar aranızda hormonlarında dorun olan varmı
yanı hrmonal dengesızlıkten dolayı sperm azlıgı yasayn =?

tühhh canım ya ben de dün sabahtan aradım aradım ulaşamadım... bugün eseslim öğleden sonra ara deyince ulaşabildim... demekki gün dolmuş hemen...

selam canlarım ben geldimmm kısslar geçmiş yazıları okuyayım dedimde bitiremedim ne çok yazışmışınız öyle çok fenasınız çokkkk ben yokken kaynatmışsınız nasılsınız güzellerimmm hayalim hoşgeldin tatlım yakında düğün varmış hadi bakalım hayırlısı hepiniziiii

Evt sekreteri o kadar gıcıkki . biz ilk randevu alırken bi,ze dediki parayla geliniyor buraya biliyorsunuz dimi dedi. eşim bi sinirlendi bedava gelecek değiliz dedi ben söliyim de diyo kadın gıcık gıcık ters ters konuşuyor hep tlf da. biz orda beklerken kaç kişi aradı onlarad hep aynı şekilde davrandı yaşlı bi kadın. yanında öyle davranmıyor ama espiri yapmaya filan çalışıyor.

nerelerdesin canım ya girmedin bugün hiç işleirn mi vardı

tühhh canım ya ben de dün sabahtan aradım aradım ulaşamadım... bugün eseslim öğleden sonra ara deyince ulaşabildim... demekki gün dolmuş hemen...

dün ulaşsak varmış ulaşanlar almış ben öglenden önce aradıydım sonrada öglenden sonra benimkine sinir oldum aramadıydım başka bitecegini bilsem aradım birdaha neyse kısmet böyleymiş ne gününe geliyor ayın 21 biri kadın cumartesiye geliyor dedi bende iyi olsun fark etmez dedim yanlışmı anladım yoksa şimdi baktım çarşambaya geliyor .

hoşgeldin tatlım ne yapalım sıkıntıdan habire kaynatıyoruz iyi oluyor ama sen neler yapıyorsun...

Hoşbulduk cervancm :) sende hoşgeldin..

canım sen yanlış anlamışsın çarşambaya geliyor... hem ben özellikle sordum cumartesi meayene varmı diye yokmuş... keşke olsaydı okullar açılıyor daha iyi olurdu benim için...

nerelerdesin canım ya girmedin bugün hiç işleirn mi vardı

evet canım ya temizlik yaptım çamaşır serdim şimdide anca girebildim iş çok ya hala bitmiş değil bayram gelir temizlik bayram biter temizlik püfff yoruldum amaaaa kaan hocadan cvp gelmemiş galiba.ayy kızlar sekreterinemi gıcık oluyosun ben o kadına bayıldımmm bizim muhhabbetimiz gani o gacıyla neyi sevmedinizki ?

Tlf da gıcık konuşuyor kız. yanında öyle değil espiri filan yapıyor hep. ama biz onunla tlf da baya görüştük o yüzden gıcık kaptım yani çok ters konuşuyor tlf da

Tlf da gıcık konuşuyor kız. yanında öyle değil espiri filan yapıyor hep. ama biz onunla tlf da baya görüştük o yüzden gıcık kaptım yani çok ters konuşuyor tlf da

aaaa tersmi konuşuyo.ne bileyim bizimle teldede çok samimi konuşuyordu hemşerim falan ayakları yanına gittiğimizdede siz uzakdan gelmişsiniz sizi evimde misafir etmek isterim falan dedi tabii kabul etmedik zaten eşimin abisi ankarada oturuyoda yani çok iyi niyetli bir kadına benziyo çokda espirili yaşlı bir kadın zaten demekki biraz esintili ama yinede sevdim kısss tatlı bi bayan

canım sen yanlış anlamışsın çarşambaya geliyor... hem ben özellikle sordum cumartesi meayene varmı diye yokmuş... keşke olsaydı okullar açılıyor daha iyi olurdu benim için...

heralde bidahamı arsam sorsam bide oraya gidiyomuşuz sizin bugün degil derlermiş adamda eline alıyomuş beni orda . şimdi kadında azarı atar valla arasam zaten ilk açtıgında kadına dedim randevu alıcam 21den önce yok dedi iyi madem deyince 21 olsunmu dedi olsun dedim cumartesiye geliyor dedi ya ben hayal duydum bilmiyorum iyi fark etmez dedim biz antalyadan geliyoruz işimiz bitmesi lazım hemen dedim zaten herkez il dışından geliyor dedi 300 de muane ücretiniz var dedi tamam dedim saatinide söylemedi kapattık .tabi tın ettim bidaha rardım saati söylemediniz dedim 5de burda olun 6da randevunuz dedi tabi tamam derken kapattı .şimdi biha arasam hiç konuşmaz benide dellendirir valla .

kız ne bileyim ben gayet kibar nazik davrandım kendi pek bilmiş ters konuşuyor .buralıların bir lafı var her a...n aldıgı olmazmış her s....n sevdigi olmazmış .anlamışınızdır heralde ya kadın kafaya geldigi gibi demekkine.:44:

ah canım ya alemsin cumartesi muayene yokmuş zaten sen 21 olduğuna eminsen sorun yok çarşambaya geliyor... ayrıca randevu gününüzden önce arayıp teyit et gün ve saati ki karışıklık olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…