canim senin esin tese olmamisti dimi olmadi gibi hatirliyorum
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki canlı spermi gördük kızlar...Eşim bugün test yaptırdı ve sonuçta 5-6 ölü,1-2 canlı hücre görüldü yazıyodu...Bu çok büyük bir gelişme Rabbim devamını da görmeyi nasip etsin inşallah...Ve Rabbimden dileyim sizler de görün bu sonuçları inşallah hatta daha da güzellerini görün.
evet canım olmadı
ZCU canim nasilsin özledim seni..ve diger arkadaslari kimseler girmiyor
bende seni özledim canım arkadaşım nasıl geçiyor zaman .bende tedaviden sonra bayram tatilinde annemlerdeydim dün döndük biraz moral bozuklukları var ama ne yapalım bunada şükür en azından sağlıklıyız, huzurumuz yerinde buraya sık sık girinçe bu azoyu biraz fazla takıyoruz girmedende duramıyorum acıkcası hepinizi merak ediyorum.
kızlar bu yeşilexi kullansakmı hepimizde nette reklamında faydası yoksa parada yok yazıyor fayda görmüyene para iadesi garantisi veriyor demekki okadar güveniyorlar .
canım bende nursen yazdıktan sonra baktım da 117tl imiş. bi kutu 2 ay gidiyor... neyapsak bilmiyorum ki başka kullanan yada kullanmayı düşünen var mı acaba???
valla ne bileyim insan böyle duydumu otomatik olarak hevesleniyor alsak olur aslında okadar çokta pahalı degil m-süre gibi en azından hem uygun hem sonuç alan var .benimkinle çok olsa iki üç günde bunun için kavga ederim alda alda filan diye .
Yaz canım niye yazmıyorsun. muhabbete katıl sende bizde hep havadan sudan konuşuyorz.hep azo hep azo olmuyokafan dağılır takıl burada [/QUOTE
cok yoruldum canim artik bekle bekle denisen bisey olmayinca...tamam canim zaman buldukca yazarim artik
değişcek inşallah canım hepimizde bigün bişeyler değişecek inşallah allahın izniyle. bu sınavı geçicez inşallahh
canım yanlış yazmışım düzelttim ama görmedin galiba bir kutu 20 gün gidiyor... nebileyim bende heveslendim valla... hemen eşime söyledim kaan hocaya gidip döndükten sonra alalım dedi... ayyy herşey insana bi umut kapısı oluyor işte...
kızlar kaan hoca için ilk randevumuzu 30 eylüle almış bulunmaktayımbu tarihi almak bile beni mutlu etmeye yetti kaçtır arıyorum en sonunda ulaştım... biraz geç bi tarih ama 21 eylülden sonrası için alabiliyormuşuz... sanırım öncesi doldu... bizim içinde en uygunu cuma günü gitmek... 23ünde en yakın arkadaşımın düğünü var onun için bir sonraki haftaya almak zorunda kaldım... neyse geç olsun da güç olmasın inş bizimde tedavi sonuç verir de nursen gibi canlı spermleri görürüz
kız allah iyiliğini versin bende sazan gibi atladım he uygunmuş diye 20 gün olunca tabi okadar uygun gelmiyor ama gene m-süreden kat kat uygun güldürdün beni valla allah senede güldürsün ..
aaa çok geç vermiş ya. bizedemi öyle verir acaba. bak şimdi moralim bozuldu benim ya.
canım geç ama ne yapacaksın ben randevuyu aldığıma bile çok sevindimbide bizim ilk gidişimiz olacak ya onun için bukadar heyecanlıyım galiba canım 21nden sonrasına gün alabiliyormuşuz bize o taih uygundu onu aldık...
canım geç ama ne yapacaksın ben randevuyu aldığıma bile çok sevindimbide bizim ilk gidişimiz olacak ya onun için bukadar heyecanlıyım galiba canım 21nden sonrasına gün alabiliyormuşuz bize o taih uygundu onu aldık...
hayırlısı olsunn.. :) ben daha mail atmadım kaan hocaya.. eşim şimdi istemedi.. Düğünden sonra diyorr.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersinizzzz baharcm.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?