Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nursencim merak ettim yeşilex in hangi ürününü kullanıyorsunuz??

canım çok sevindim ne güzel bi haber bu inş o 1-2 canlı hücre milyonlarca olur allahım bize de nasip eder inş... acayip moral oldu bu bana canım ne yaptınız spermleri dondurdunuz mu???

ZCU canim nasilsin özledim seni..ve diger arkadaslari kimseler girmiyor

bende seni özledim canım arkadaşım nasıl geçiyor zaman .bende tedaviden sonra bayram tatilinde annemlerdeydim dün döndük biraz moral bozuklukları var ama ne yapalım bunada şükür en azından sağlıklıyız, huzurumuz yerinde buraya sık sık girinçe bu azoyu biraz fazla takıyoruz girmedende duramıyorum acıkcası hepinizi merak ediyorum.

bende iyi olmaya calisiyorum canim bu günümüze sükür..rabbim bundan buyuk dert vermesin sende üzülme bundada vardir bir hayir
cok üzülüyorum ama elimden bisey gelmiyor rabbim hepimizi yardimcisi olsun

kızlar bu yeşilexi kullansakmı hepimizde nette reklamında faydası yoksa parada yok yazıyor fayda görmüyene para iadesi garantisi veriyor demekki okadar güveniyorlar .

kızlar bu yeşilexi kullansakmı hepimizde nette reklamında faydası yoksa parada yok yazıyor fayda görmüyene para iadesi garantisi veriyor demekki okadar güveniyorlar .

canım bende nursen yazdıktan sonra baktım da 117tl imiş. bi kutu 20 gün gidiyor... neyapsak bilmiyorum ki başka kullanan yada kullanmayı düşünen var mı acaba???

Son düzenleme:
canım bende nursen yazdıktan sonra baktım da 117tl imiş. bi kutu 2 ay gidiyor... neyapsak bilmiyorum ki başka kullanan yada kullanmayı düşünen var mı acaba???

valla ne bileyim insan böyle duydumu otomatik olarak hevesleniyor alsak olur aslında okadar çokta pahalı degil m-süre gibi en azından hem uygun hem sonuç alan var . benimkinle çok olsa iki üç günde bunun için kavga ederim alda alda filan diye .

canım yanlış yazmışım düzelttim ama görmedin galiba bir kutu 20 gün gidiyor... nebileyim bende heveslendim valla... hemen eşime söyledim kaan hocaya gidip döndükten sonra alalım dedi... ayyy herşey insana bi umut kapısı oluyor işte...

kız allah iyiliğini versin bende sazan gibi atladım he uygunmuş diye 20 gün olunca tabi okadar uygun gelmiyor ama gene m-süreden kat kat uygun güldürdün beni valla allah senede güldürsün ..

kızlar kaan hoca için ilk randevumuzu 30 eylüle almış bulunmaktayım bu tarihi almak bile beni mutlu etmeye yetti kaçtır arıyorum en sonunda ulaştım... biraz geç bi tarih ama 21 eylülden sonrası için alabiliyormuşuz... sanırım öncesi doldu... bizim içinde en uygunu cuma günü gitmek... 23ünde en yakın arkadaşımın düğünü var onun için bir sonraki haftaya almak zorunda kaldım... neyse geç olsun da güç olmasın inş bizimde tedavi sonuç verir de nursen gibi canlı spermleri görürüz

aaa çok geç vermiş ya. bizedemi öyle verir acaba. bak şimdi moralim bozuldu benim ya.

kız allah iyiliğini versin bende sazan gibi atladım he uygunmuş diye 20 gün olunca tabi okadar uygun gelmiyor ama gene m-süreden kat kat uygun güldürdün beni valla allah senede güldürsün ..

ayy napıyım heyecandan 20 gün yerine 2 ay yazıvermişim neyse seni güldürmüş oldum ya herzaman yüzün gülsün canım arkadaşım inş bizim eşlerimizde şifa bulacak...

Son düzenleme:
aaa çok geç vermiş ya. bizedemi öyle verir acaba. bak şimdi moralim bozuldu benim ya.

canım geç ama ne yapacaksın ben randevuyu aldığıma bile çok sevindim bide bizim ilk gidişimiz olacak ya onun için bukadar heyecanlıyım galiba canım 21nden sonrasına gün alabiliyormuşuz bize o taih uygundu onu aldık...

biz bu hafta gideriz diye hazırladım kendimi ama heralde vermez bizede o zamn tatile filan mı gidecz acaba. yoksa o kadar uzun vermezdi heralkde

hayırlısı olsunn.. :) ben daha mail atmadım kaan hocaya.. eşim şimdi istemedi.. Düğünden sonra diyorr.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersinizzzz baharcm.. :)

hayırlısı olsunn.. :) ben daha mail atmadım kaan hocaya.. eşim şimdi istemedi.. Düğünden sonra diyorr.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersinizzzz baharcm.. :)

inş canım benim... eşin doğru söylemiş düğün arifesinde uğraşmayın bunlarla... sonrasında çok zamanınız olacak zaten kasma kendini... inş sizin içinde hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…