aaaa tersmi konuşuyo.ne bileyim bizimle teldede çok samimi konuşuyordu hemşerim falan ayakları yanına gittiğimizdede siz uzakdan gelmişsiniz sizi evimde misafir etmek isterim falan dedi tabii kabul etmedik zaten eşimin abisi ankarada oturuyoda yani çok iyi niyetli bir kadına benziyo çokda espirili yaşlı bir kadın zaten demekki biraz esintili ama yinede sevdim kısss tatlı bi bayan
kız ne bileyim ben gayet kibar nazik davrandım kendi pek bilmiş ters konuşuyor .buralıların bir lafı var her a...n aldıgı olmazmış her s....n sevdigi olmazmış .anlamışınızdır heralde ya kadın kafaya geldigi gibi demekkine.:44:
eserli o zamn okafası iyise iyi davranıyor sonra ters heralde
aaaa tersmi konuşuyo.ne bileyim bizimle teldede çok samimi konuşuyordu hemşerim falan ayakları yanına gittiğimizdede siz uzakdan gelmişsiniz sizi evimde misafir etmek isterim falan dedi tabii kabul etmedik zaten eşimin abisi ankarada oturuyoda yani çok iyi niyetli bir kadına benziyo çokda espirili yaşlı bir kadın zaten demekki biraz esintili ama yinede sevdim kısss tatlı bi bayan
canım muayene işleri ertesi güne sarkmıyor değil mi istediği tahlillerin sonucuyla gidiyoruz zaten... bide orda bişey istemez değil mi çünkü biz günü birlik gidip dönücez...
yok canım sarkmııyo sen istediği tahlilleri götür hoca zaten onları tek tek bilgisayarına not alıyo işte birkaç tanede soru soruyo onlarıda not alıyo sonra eşini muayene ediyo ona göre ilaç tedavisine başlatıyo ama sakın tahlilleri yapmadan gitmeyin yoksa uzar işiniz..
yok yok canım yaptırmadan gidermiyiz hiç... o hafta yaptırırız ki son halinin sonuçları olur... bakalım artık hayırlısı...
eserli o zamn okafası iyise iyi davranıyor sonra ters heralde
neyse şimdi cesareti topladım bidaha aradım biraz yagcılık yaptım napim dogru anlamışım 21 ne saat 6 yaymış dedim cumartesi lafı ettinizde baktım çarşamba günüymüş he hı etti kapandı tabi bidaha aradım sizmi kapattınız kapandıda acaba hayır kendi oldu dedi ne bileyim yüzüme kapanıyor gibi geldide dedim yok canım filan demeye başladı neyse oldu teşekküredrim dedim iyiğünler kendide aynı şeyleri söyledi kapattık .şimdikini bilmemde öncekilerde hemen dogru dürüst konuşmadan kapayordu öyle deyince nasıl degişti hemen konuşması .
baharımm hoca yazmıştı size değilmi hangi tahlilleri yaptıracağınızı
napalım artık ömrümüz milleti idare etmekle geçiyo bide sekreteri idare edelim nolcakki ben hep derim bütün enteresan insanlar beni bulur bak bu sefer beni değil sizleri buldu
aminnnn canımİnşallahhh hep mutluluktan ağlarız
çok sağol canım benim amin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin Rabbimcanım çok sevindim maaşAllahAllah hamileyim haberini vermeyide nasip etsin.ve buradaki canım arkadaşlarıma banada nasip etsin hayırlısıyla.
canım kutusunda ginsengli bitkisel karışım yazıyo.Nursencim merak ettim yeşilex in hangi ürününü kullanıyorsunuz??
amin inşallah sağol canım yok ya öyle dondurma falan olmadı artık bakalım kaan hoca ne dicek bu duruma ona göre bir dahaki sefere mi dondurulur nasıl olur bilmiyorum.canım çok sevindimne güzel bi haber bu inş o 1-2 canlı hücre milyonlarca olur allahım bize de nasip eder inş... acayip moral oldu bu bana canım ne yaptınız spermleri dondurdunuz mu???
aminn inşallah canım.canim inslallah gerekte kalmaz..
kimlerr sigara kullanıyo bakalımm?
valla ben kullanmam kesinlikle eşimede bıraktırdım rahatız sigaranın parası verdigi pis kokusu bizden uzak .
öyle ya kafası iyise iyi konuşuyo demekkiamann işte herkes bi çeşit onuda takamam kafaya yani dimi ama boşverr
amann omu kaldı kafaya takacak .şimdi kan tahlilinin sonucunu almış geldi benimki 1 ay önceki sonuç .FSH 27.22 LH12.62 TOTALTESTESTERON 237.5 YANİ TESTESTERON biraz normal degerinden düşük fsh yüksek lh yüksek .ve şimdiki sonuç....FSH 15.84 LH4.92 TESTESTERON 83.86 yani fsh lh düzelmiş testesteron dahada düşmüş hemde çok düşmüş ay inanmıyorum napıcaz şimdi biz adamın testesteron git gide düşüyor sperm tahlilinede razı oldu vermiş sonucu 6 da çıkacakmış nur sen gibi bizdede çıksada sevinsek valla çıkarsa fakire sadaka vercem .
amann omu kaldı kafaya takacak .şimdi kan tahlilinin sonucunu almış geldi benimki 1 ay önceki sonuç .FSH 27.22 LH12.62 TOTALTESTESTERON 237.5 YANİ TESTESTERON biraz normal degerinden düşük fsh yüksek lh yüksek .ve şimdiki sonuç....FSH 15.84 LH4.92 TESTESTERON 83.86 yani fsh lh düzelmiş testesteron dahada düşmüş hemde çok düşmüş ay inanmıyorum napıcaz şimdi biz adamın testesteron git gide düşüyor sperm tahlilinede razı oldu vermiş sonucu 6 da çıkacakmış nur sen gibi bizdede çıksada sevinsek valla çıkarsa fakire sadaka vercem .
ne güzel canım fsh düşmüş. gözün aydın ne güzel bak adama söylendin kavga ettin gidip yaptırmış oda inşallahhh sperm çıkar canım hadi sevindir bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?