kızlar şimdi baktım sperm tahlili sonucuna gene bir ölü sperm sperm sayısı 0.1 yazıyor busefer her sahada yazmışlar yani birden fazlaymış bu da bişey ama canlı istiyor insan canlı olmazsada bişeye yaramıyor .
hayatım olsun buda bişey ama ölü çıkıyorsa canlıda çıkacak inşallahh biraz daha zaman canım benim biraz daha inşallah olacak canlılarda şimdi eşin bi stresle gitti verdi ya biraz daha sakin gidip verir rahat bişekilde verir biliyorsun böyle şeylerde çok etkiliyormuş canım.
kızlar ben geldim kaç gündür uykusuzum bugün sizinle sohbet ederken öyle bi uykum geldi ki gittim yattım bu saat olmuşsiz napıyorsunuz???
evet napalım inşallah çogalır canlılarda grülür bide başka yere yaptırsın bakalım aynı olcak .:97:
vaktinde belki sen bilmezsinde handenizuz a dediğimi şimdi de sana söyliyim bacım ölüyü veren Rabbim inşallah canlısınıda verir onu veren Rabbim senden canlısını esirgeyecek değil yeterki candan isteyerek dua et inşallah olur bak biz senin o gördüğün ölü spermleri bile göremedik
kızlar handenizuzdan haberi olan varmı en son dogum yapmıştı dahada gelmedi yada geldi ama ben rast gelmedim haberi olan varmı
valla canım gerçekten bu bile umut yani ölü çıkmış canlıda çıkacaktır mutlaka birgün. tedaviye devam. bende çok umutlandım şimdi eşime yaptıtıtrsam mı ki. ama yapmaz biliyorum.
kız hiç bilmiyon dırdır vırvır etmesini valla ben söyleye söyleye yolladım onlara kalsa uuuuu hiç valla kalesiz erkek milleti.
nasılsınız bacılar geçmiş bayramızınız mübarek olsun ben yeni geldim sayılır herifin memleketindeydim cumartesi sabahda teyzemin vefat ettiğini öğrendim yola çıkcaktın zaten geldik ama işte nasıl geldik daha önce eniştemi kaybetmiştim ama teyzem bir başka dokundu kaç gündür yataga girdiğimde aklıma geliyor uykularım kaçıyor şimdi napıyor diye sonra ben napıcama geliyor iş bebek falan derken ömür geçiyormuş bacılar geriye ne götürdü hangi evladını aldı hiç birini daha bir anlamlı geldi hani evladın oyun ve eglence oldugu dünyanın süsü oldugu ne bilim içime oturdu bu arada biliyorsunuz abimlerinde yengemden dolayı olmuyoırdu ve en sonun da hamile haberini almıştık şimdide kızmış onu ögrendim hala oluyorum bacılar
kızlar dua istiyorum sizden en azından 1 fatiha teyzem için kızlar gercekten namaz ne kadar önemliymiş daha bir farklı anladım
nebilim bacılar yine dalgalandım nezaman durulurum bilmem canım burnumda hele akşam olupta karanlık çöküyorya nasıl bunalıyorum anlatamam
Başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inşallah. bunalımlara girme canım yoksa zamn geçmiyor.tabiki içimizin en hasas noktasında derdimiz allaha sığınmaktan başka çaremiz yok verecek olan Allahım inşallah bizlerede evlatlar verecek
canlarım benim valla bende söyledim azönce yarın git spermiogram yaptır diye hayır diyo çok dırdır ettim şimdi oda acilemi gidip spermiogram versem napsam yoksa senin susacağın yok diyoalem bu erkekler yaaa
kızlar şimdi baktım sperm tahlili sonucuna gene bir ölü sperm sperm sayısı 0.1 yazıyor busefer her sahada yazmışlar yani birden fazlaymış bu da bişey ama canlı istiyor insan canlı olmazsada bişeye yaramıyor .
istiyorum bebeğimi canım ölü çıkmışsa canlıda muhakkak çıkacaktır daha biz ölüyü bile göremedik valla ben çok sevindim inşallah bidahakinde canlılar çıkar canımıniçi
nasılsınız bacılar geçmiş bayramızınız mübarek olsun ben yeni geldim sayılır herifin memleketindeydim cumartesi sabahda teyzemin vefat ettiğini öğrendim yola çıkcaktın zaten geldik ama işte nasıl geldik daha önce eniştemi kaybetmiştim ama teyzem bir başka dokundu kaç gündür yataga girdiğimde aklıma geliyor uykularım kaçıyor şimdi napıyor diye sonra ben napıcama geliyor iş bebek falan derken ömür geçiyormuş bacılar geriye ne götürdü hangi evladını aldı hiç birini daha bir anlamlı geldi hani evladın oyun ve eglence oldugu dünyanın süsü oldugu ne bilim içime oturdu bu arada biliyorsunuz abimlerinde yengemden dolayı olmuyoırdu ve en sonun da hamile haberini almıştık şimdide kızmış onu ögrendim hala oluyorum bacılar
kızlar dua istiyorum sizden en azından 1 fatiha teyzem için kızlar gercekten namaz ne kadar önemliymiş daha bir farklı anladım
nebilim bacılar yine dalgalandım nezaman durulurum bilmem canım burnumda hele akşam olupta karanlık çöküyorya nasıl bunalıyorum anlatamam
kızlar ben kapatmak zorundayım cunku eşim bugun evde benı gezmeye goturecek :ayy cok mutluyum donunce yazısırız umarım sizlerı sevıyorum by
gulun gulun kı yuzunuzde guller acsın
o guller etrafa sacılsın
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki canlı spermi gördük kızlar...Eşim bugün test yaptırdı ve sonuçta 5-6 ölü,1-2 canlı hücre görüldü yazıyodu...Bu çok büyük bir gelişme Rabbim devamını da görmeyi nasip etsin inşallah...Ve Rabbimden dileyim sizler de görün bu sonuçları inşallah hatta daha da güzellerini görün.
gözünüz aydın canım imşallah devamı da gelir de tez vakitte anne olursunAllah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki canlı spermi gördük kızlar...Eşim bugün test yaptırdı ve sonuçta 5-6 ölü,1-2 canlı hücre görüldü yazıyodu...Bu çok büyük bir gelişme Rabbim devamını da görmeyi nasip etsin inşallah...Ve Rabbimden dileyim sizler de görün bu sonuçları inşallah hatta daha da güzellerini görün.
anca geldim canım...gezdik eşimle tüm gün:)) saçlarımı boyadım...hoşuma gitti:)))bu ğün masal nerlerde giriyordu hergün geziyormu acaba.
başınız sağolsun canım.nasılsınız bacılar geçmiş bayramızınız mübarek olsun ben yeni geldim sayılır herifin memleketindeydim cumartesi sabahda teyzemin vefat ettiğini öğrendim yola çıkcaktın zaten geldik ama işte nasıl geldik daha önce eniştemi kaybetmiştim ama teyzem bir başka dokundu kaç gündür yataga girdiğimde aklıma geliyor uykularım kaçıyor şimdi napıyor diye sonra ben napıcama geliyor iş bebek falan derken ömür geçiyormuş bacılar geriye ne götürdü hangi evladını aldı hiç birini daha bir anlamlı geldi hani evladın oyun ve eglence oldugu dünyanın süsü oldugu ne bilim içime oturdu bu arada biliyorsunuz abimlerinde yengemden dolayı olmuyoırdu ve en sonun da hamile haberini almıştık şimdide kızmış onu ögrendim hala oluyorum bacılar
ben geldım kızlar gezmem guzel gecte ama gezerken bebek suslerı satan bıyer vardı bende dayanamayıp gıdıp fıyatlarını sordum satıcı kız ne zamana lazım bız hazırlıyalım dedı::::::ben daha degıl dedım amannnnnnnnnn ınsan cok kotu oluyo pısman oldum sordugumada sonra bı hamıle gordum ustune yenı cıkan hamıle tsortlerı varya ben gelıyorum 6 aylık falan yazan yazılıtsorten gıymısta allah tamamına erdırsın nazar deymesınde ben o tsortlere bayılıyorum hamıle olunca her ayı ıcın onu gıycem oyle gorunce ınsan bıraz huzunlenıyo ama genede ıyıyım bu gunume sukur ıcımden gectı anlatmak ıstedım:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?