Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

vaktinde belki sen bilmezsinde handenizuz a dediğimi şimdi de sana söyliyim bacım ölüyü veren Rabbim inşallah canlısınıda verir onu veren Rabbim senden canlısını esirgeyecek değil yeterki candan isteyerek dua et inşallah olur bak biz senin o gördüğün ölü spermleri bile göremedik
kızlar handenizuzdan haberi olan varmı en son dogum yapmıştı dahada gelmedi yada geldi ama ben rast gelmedim haberi olan varmı

evet napalım inşallah çogalır canlılarda grülür bide başka yere yaptırsın bakalım aynı olcak .:97:

kızlar ben geldim kaç gündür uykusuzum bugün sizinle sohbet ederken öyle bi uykum geldi ki gittim yattım bu saat olmuş siz napıyorsunuz???

ohh ne güzel olmuş ben gün içinde uyursam gece uyuyamam asla o yüzden uykum gelsede yatamam. yoksa bilirilm başıma gelecekleri

evet canım ya allaha genede şükür inşallah izlerde görürsünüz ayrıca başın sagolsun mekanı cennet olsun teyzenin sanki geçen gün girmişti okişi dogum yaptıgını filan öylüyordu inşallah bizlerde söyleyecek güzel şeylerimiz olsun.

valla canım gerçekten bu bile umut yani ölü çıkmış canlıda çıkacaktır mutlaka birgün. tedaviye devam. bende çok umutlandım şimdi eşime yaptıtıtrsam mı ki. ama yapmaz biliyorum.

kız hiç bilmiyon dırdır vırvır etmesini valla ben söyleye söyleye yolladım onlara kalsa uuuuu hiç valla kalesiz erkek milleti.

Başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inşallah. bunalımlara girme canım yoksa zamn geçmiyor.tabiki içimizin en hasas noktasında derdimiz allaha sığınmaktan başka çaremiz yok verecek olan Allahım inşallah bizlerede evlatlar verecek

canlarım benim valla bende söyledim azönce yarın git spermiogram yaptır diye hayır diyo çok dırdır ettim şimdi oda acilemi gidip spermiogram versem napsam yoksa senin susacağın yok diyo alem bu erkekler yaaa

istiyorum bebeğimi canım ölü çıkmışsa canlıda muhakkak çıkacaktır daha biz ölüyü bile göremedik valla ben çok sevindim inşallah bidahakinde canlılar çıkar canımıniçi

canlarım benim valla bende söyledim azönce yarın git spermiogram yaptır diye hayır diyo çok dırdır ettim şimdi oda acilemi gidip spermiogram versem napsam yoksa senin susacağın yok diyo alem bu erkekler yaaa

heh işte mıdı mıdı yapardururan gider yaptırır ablanızdan taktik ögrenin önlara kalsa ne doktora giderler ne bişey yaparlar.

canım üzülme genede ölüyü gördün ben kendı adıma esim yıllardır test verır 1 kere bıle ne canlı ne ölü nede hücre gördük ölüyü gösteren allah canlıyıda gösterir sıkma canını evet zor ama onlar canlanıcaktır tez vakıtte

istiyorum bebeğimi canım ölü çıkmışsa canlıda muhakkak çıkacaktır daha biz ölüyü bile göremedik valla ben çok sevindim inşallah bidahakinde canlılar çıkar canımıniçi

evet canım buda bişeyde allaha şükür insana umut veriyor ama ama ben tüp bebege başlıcam hemen canlıyı görsem neye bundada vardır bir hayır vakti gelmediyse tüp bebekte tutmaz zaten :97:

başınsagolsun zamancım allah sabır versın zor aileden bırını kaybetmek ama ne yapalım insan alışıyo karanlık cokunce dua et sıkıntın hafıfler
bazen cocuksuzluk coker ıcıme acı acı
ama ne yapayım kader deyıp cekerım bu sızıyı
bazende dunya gelır ustume
ben derım sabret gecer elbet bu sızı nacızane ben yazdım iiçimden geldı yazmak

kızlar ben kapatmak zorundayım cunku eşim bugun evde benı gezmeye goturecek :ayy cok mutluyum donunce yazısırız umarım sizlerı sevıyorum by
gulun gulun kı yuzunuzde guller acsın
o guller etrafa sacılsın

ben geldım kızlar gezmem guzel gecte ama gezerken bebek suslerı satan bıyer vardı bende dayanamayıp gıdıp fıyatlarını sordum satıcı kız ne zamana lazım bız hazırlıyalım dedı:::::: ben daha degıl dedım amannnnnnnnnn ınsan cok kotu oluyo pısman oldum sordugumada sonra bı hamıle gordum ustune yenı cıkan hamıle tsortlerı varya ben gelıyorum 6 aylık falan yazan yazılıtsorten gıymısta allah tamamına erdırsın nazar deymesınde ben o tsortlere bayılıyorum hamıle olunca her ayı ıcın onu gıycem oyle gorunce ınsan bıraz huzunlenıyo ama genede ıyıyım bu gunume sukur ıcımden gectı anlatmak ıstedım:78:

canım cok mutlu oldum senın adna darısı yuklenıp tutunup hamiş kalmaya

Son düzenleme:
gözünüz aydın canım imşallah devamı da gelir de tez vakitte anne olursun
bu ğün masal nerlerde giriyordu hergün geziyormu acaba.
anca geldim canım...gezdik eşimle tüm gün:)) saçlarımı boyadım...hoşuma gitti:)))
sizde de ölü çıkış olmuş...sevindim...ölü çıkmışsa zamnla canlı da çıkar..bizde ölü de yok ya(((
başınız sağolsun canım.
yengen adına da sevindim..hayırlı uğurlu olsun.Allah hepimize nasip etsin...

kıyamam canımm yaaa hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz hepimiz üzülüyoruz işte ahhh ahhhh ben inanıyorum hepimiz bir gün annne olacağız gidip bebek süsleri bebekk kıyafetleri alacağız buna yürekten inanıyorum azönce biir topiğe girdim azospermi olup çocuğu olanlar falan vardı hemde çoğu ikizlere hamile yada ikiz bebek doğurmuş inanın çok umutlandım inancım bir kat daha arttı yüreğimizi ferah tutalım üzülmek çare değil kendimizi çok yıpratıyoruz biz inanalım ve hep dua edelim inşallah seneye hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız aminnnn

herkese slm geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar aramıza baya yeni arkadaşlar katılmış inşallah herkesin dilekleri gerçek olur ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz ben buranın eski üyelerindenim ben dahil olmak üzere eski arkadaşlardan kimseler artık uğramıyor sadece okuyup çıkıyoruz gelişme varmı diye ama artık fırsat buldukça girmeye çalışırımBelginim gamzem mavimenekşem çiçekciğim zamancığım ve daha ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım hepinizi özledim bu kadar ara yeter hadi gelin arada bir sohbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…