gez valla iyi geliyor insana..yüzmek zaten stres atmak için birebir..ben de istiyorum da havuz sevmiyorum ben.deniz seviyorum..bi de antalyada girmeye alıştık çocukluktan itibaren marmara karadeniz sahilleri bana korkunç geliyor...zaten bu yıl hiç giremedim denize...eşim bari antalyaya gidince hevesini aldı üç gün de olsa..biz çıkamamıştık ev kalabalık diye..bu yıl tatil işi de yattı((
seneye inşallah.
ben de diyorum yazdıklarım mı çıkmadı kimse bişey yazmamış
masalcım yaaaaaaaa hadı ama soyleeeee sac rengını kızzzzzzzzzzzz
3 gün olması lazım bebekim:/ayy canım bende eşime yaptır deyip duruyorum ama korkuyorumda yine sıfır çıkarsa diye offf doğru ama korkunun ecele faydası yok napalım artık bende eşime yarın git ver tahlil dedim ama bilemiyorum artık gider inşallah gerçi perhiz 5 gün oluyo yarın çokmu uzun bilemiyorum enaz 3 gün denliyo ama en fazla kaç gün bilemiyorum doğru çıkarmı acaba:97:
iyi geceler :))
Eki Görüntüle 252389
buna boyadım:108:
aruna beslenmeden dolayı olabilir dedi...yağlı ve şekerli yeme dedi..patates,pirinç,et gibi şeyler yasak...sebze ağırlıklı beslencez...
Eki Görüntüle 252389
aruna beslenmeden dolayı olabilir dedi...yağlı ve şekerli yeme dedi..patates,pirinç,et gibi şeyler yasak...sebze ağırlıklı beslencez...
evet canım ya aynen bende öyle manavgatta yaşadığımız için oranın denizini hiçbişeye değişmem antalyanın herşeyi güzel canımbiz ilk burada denize girince şok oldum su buz gibi bune ya dedim... antalyanın deniz suyu sıcaklığı çok iyi buranınki daha soğuk... edremite, ayvalığa gidiyoruz denize... alışmak zor oluyor ama sonrası çok güzel ben zaten su kuşuyum denizden çıkmam hiç ramazan dolayısıyla 1 aydır gitmiyorduk tekrar açılışı yapalım dedik
3 gün olması lazım bebekim:/
melis gelmiş hoşgeldin kuzum
iyi geceler canım.....ohhh sukur rahatladık ayyyyyy ne meraklıyız amasimdi uyayabılırım ıyı geceler herkeseeeee
e güzel cnm zaten azo içinde yasak yiyecekler kendin mi boyuyorsun ben cesaret edemiyorum renk güzel cnm
aynen ben de başka yerde girince değişiğime gidiyor kayalıklı heryer sinir bişey..deniz dediğin kumsal olur de mi ama:)))
gidin gidin...yüz bizim yerimize de...
oh şükür :)))))))) güzelmiş rengi.Eki Görüntüle 252389
Hoşbuldum aşkım. :87:3 gün olması lazım bebekim:/
melis gelmiş hoşgeldin kuzum
hahehehhee aynen ben de şimdik rahatça uyuyabilirim :)ohhh sukur rahatladık ayyyyyy ne meraklıyız amasimdi uyayabılırım ıyı geceler herkeseeeee
ama bebekim enaz 3 gündü olmazmı yaniivermesemi yarın haftayamı versee püfff adamı zor ikna ettim
ohhh sukur rahatladık ayyyyyy ne meraklıyız amasimdi uyayabılırım ıyı geceler herkeseeeee
iyi geceler canım.....
köpük boya şampuan gibi aynı:)
o yüzden tırsmadım ilk kez kendim boyadım...eşim beğendi.zaten o aldırsı ne güzel renk al boya hadi diye:).bence fena sayılmaz...
bi de bu trigliserid damar tıkayabilir dedi bizim hatun...yani dr.arunammmmmm yoksa ondan mı azo ya benim aşkım:44:
gerçi dr dedi ki ondan değildir ama benim içime şüphe düştü.....çünkü çok yüksek inanılmaz 400
yüzerim canım hem de zevklekesinlikle öyle akçayın denizinede giriyorsun çok taş ver girişte deniz ayakkabısı giymeden olmuyor... ayvalığın sahili denizi kumu daha güzel ama yarın nereye gidicez bakalım... inş ben böyle heveslenmişken eşimin bi işi çıkmaz
yanlış yönlendirmeyeyim canım...sen bilirsin... hemen birimizde sperm görülünce gaza geliyoruz valla ben de merak ediyorum da değiştidiği sanmıyorum değerlerin...umutsuzluktan değil de defalarca umud edip 0la karşılaşınca insan umud etmeye korkuyor gakliba..sizden de çıksa keşke ya...
baharımm tatlım inşallah eşinin işi çıkmazda eşinle başbaşa güzell birgün geçirirsiniz
yanlış yönlendirmeyeyim canım...sen bilirsin... hemen birimizde sperm görülünce gaza geliyoruz valla ben de merak ediyorum da değiştidiği sanmıyorum değerlerin...umutsuzluktan değil de defalarca umud edip 0la karşılaşınca insan umud etmeye korkuyor gakliba..sizden de çıksa keşke ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?