Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ya aynen bende öyle manavgatta yaşadığımız için oranın denizini hiçbişeye değişmem antalyanın herşeyi güzel canım biz ilk burada denize girince şok oldum su buz gibi bune ya dedim... antalyanın deniz suyu sıcaklığı çok iyi buranınki daha soğuk... edremite, ayvalığa gidiyoruz denize... alışmak zor oluyor ama sonrası çok güzel ben zaten su kuşuyum denizden çıkmam hiç ramazan dolayısıyla 1 aydır gitmiyorduk tekrar açılışı yapalım dedik

masalcım yaaaaaaaa hadı ama soyleeeee sac rengını kızzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
3 gün olması lazım bebekim:/
iyi geceler :))

melis gelmiş hoşgeldin kuzum

Eki Görüntüle 252389
buna boyadım:108:
aruna beslenmeden dolayı olabilir dedi...yağlı ve şekerli yeme dedi..patates,pirinç,et gibi şeyler yasak...sebze ağırlıklı beslencez...

ohhh sukur rahatladık ayyyyyy ne meraklıyız ama simdi uyayabılırım ıyı geceler herkeseeeee

aynen ben de başka yerde girince değişiğime gidiyor kayalıklı heryer sinir bişey..deniz dediğin kumsal olur de mi ama:)))
gidin gidin...yüz bizim yerimize de...

ohhh sukur rahatladık ayyyyyy ne meraklıyız ama simdi uyayabılırım ıyı geceler herkeseeeee
iyi geceler canım.....
e güzel cnm zaten azo içinde yasak yiyecekler kendin mi boyuyorsun ben cesaret edemiyorum renk güzel cnm

köpük boya şampuan gibi aynı:)
o yüzden tırsmadım ilk kez kendim boyadım...eşim beğendi.zaten o aldırsı ne güzel renk al boya hadi diye:).bence fena sayılmaz...
bi de bu trigliserid damar tıkayabilir dedi bizim hatun...yani dr.arunammmmmm yoksa ondan mı azo ya benim aşkım:44:
gerçi dr dedi ki ondan değildir ama benim içime şüphe düştü.....çünkü çok yüksek inanılmaz 400

aynen ben de başka yerde girince değişiğime gidiyor kayalıklı heryer sinir bişey..deniz dediğin kumsal olur de mi ama:)))
gidin gidin...yüz bizim yerimize de...

yüzerim canım hem de zevkle kesinlikle öyle akçayın denizinede giriyorsun çok taş ver girişte deniz ayakkabısı giymeden olmuyor... ayvalığın sahili denizi kumu daha güzel ama yarın nereye gidicez bakalım... inş ben böyle heveslenmişken eşimin bi işi çıkmaz

Eki Görüntüle 252389
buna boyadım:108:
aruna beslenmeden dolayı olabilir dedi...yağlı ve şekerli yeme dedi..patates,pirinç,et gibi şeyler yasak...sebze ağırlıklı beslencez...
oh şükür :)))))))) güzelmiş rengi.
3 gün olması lazım bebekim:/

melis gelmiş hoşgeldin kuzum
Hoşbuldum aşkım. :87:
hahehehhee aynen ben de şimdik rahatça uyuyabilirim :)

ama bebekim enaz 3 gündü olmazmı yanii vermesemi yarın haftayamı versee püfff adamı zor ikna ettim

yanlış yönlendirmeyeyim canım...sen bilirsin... hemen birimizde sperm görülünce gaza geliyoruz valla ben de merak ediyorum da değiştidiği sanmıyorum değerlerin...umutsuzluktan değil de defalarca umud edip 0la karşılaşınca insan umud etmeye korkuyor gakliba..sizden de çıksa keşke ya...

direk bağlantı olacağını düşünmüyorum ama damar tıkanıklığı önemli evet yüksek ama 500 den sonrası çok tehlikeli beslenme ve sporla düzelir varikosel yok değil mi onunda direk bağlantısı yok ama damar tıkanıklığı olasılığından dolayı

baharımm tatlım inşallah eşinin işi çıkmazda eşinle başbaşa güzell birgün geçirirsiniz

cnm bizden hep 3 günlük perhiz isteniyor aralığın kısa ya da uzun olması önemli

baharımm tatlım inşallah eşinin işi çıkmazda eşinle başbaşa güzell birgün geçirirsiniz

inş canım ya denizi çok seviyorum denizde eşimle olmayı daha çok seviyorum havalar soğumadan sıksık gitmek istiyorum bakalım yapabilcek miyiz...

canım zaten eşimin gidip muayene olması vede spermiogam vermesi gerekiyo varikosel ameliyatından 3 ay sonra gelin demişti geç bile kaldık ramazandan dolayı gidemedik aslında kaan hoca ben yaptırın dediğimde yaptırın demişti ama bizim mecburen yaptırmmız lazım neyse zaten doktor eşimin arkadaşı yarın sorsun ona göre yaptrsın olmazsa buarada boyanın rengi çok hoş umarım yakışmıştır eşin yakışmış dediyse tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…