Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler hepımız ıcın dualarımız bılıyorum hepımız er yada gec bebiş sahıbı olacagız inşlh

canlarım benim valla bende söyledim azönce yarın git spermiogram yaptır diye hayır diyo çok dırdır ettim şimdi oda acilemi gidip spermiogram versem napsam yoksa senin susacağın yok diyo alem bu erkekler yaaa

Allah iyiliğini versin canım ya acile versin tabi adama ne kadar dırdır ettin ki acile vereyim demiş

Allah iyiliğini versin canım ya acile versin tabi adama ne kadar dırdır ettin ki acile vereyim demiş

ee canım napiyim istiyorum bebeğimi öyle akıl verdi büyüğümüz dedik dinleyelim dedik ama kociş isyan etti bizimkide acile gideyim bari dedi

canım benim bu da bişey bozma moralini... ölü çıkıyorsa canlıda çıkar muhakkak sen içini ferah tut... bak nursenlerinde önce ölü çıkmış ama şimdi canlı çıktı... bence ölü spermler gelecek olan canlıların habercisi...

Son düzenleme:
Masalcım, nusencimm, nurefsancımm canlarım benim ne güzel yorumlar yapmışsınız neler anlatmışsınız.. Çok mutlu oluyorum bunları duyunca inanın.. Çok tşk ederim hepinize desteklediğiniz için..

bence çok doğru bişey yapmışsın sevdiğin adamın yanında kalmayı onu sevmeyi,iyi günde olduğu gibi kötü günde de onunla olmayı seçerek..Allah utandırmasın...inşallah tez vakitte anne de olursun....

canım başınız sağolsun allah sabır versin... abinle yengen için çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla kucaklarına alırlar bebişlerini inş... darısı hepimizin başına artık

ee canım napiyim istiyorum bebeğimi öyle akıl verdi büyüğümüz dedik dinleyelim dedik ama kociş isyan etti bizimkide acile gideyim bari dedi

hiç gülesim yoktu gece gece....
biz de yaptırcaz da korkmaktayız 0ı görmekten((
hoş korkunun da ecele faydası yok demişler....

kımsecıkler yok herkes uyudu mu ne

bende varım canım sayfa açık ama kimse olmayınca tv izliyordum bende... kimsecikler yok bu akşam sıkıldım bende :97:

herkes tv nın sezonun yenı bolumlerıne bakıyo herhalde canım bu saate kalmamıstır ama

Son düzenleme:
hu huuuu ben varımmmmm:79:
eşim ders çalışıyo patladım sıkıntıdan topik de boş millet uyudu galiba

a bahar da geldi:)))

canım ben 23,00 dan beri burdayım kimsecikler yok diye sayfa açık ama tv izliyordum... arada bakıyorum gelen giden var mı diye senin paylaşımlarını gördüm ama sanırım girip çıkıyordun ben bakınca çıkmış oluyordun... sıkıldım valla herkes nerede????????? bu arada bu gün gezmişsiniz eşinle galiba iyi etmişsiniz canım eğlenmişsinizdir umarım bizde yarın denize gitmeyi düşünüyoruz bakalım hava nasıl olacak...

Son düzenleme:
herkes tv nın sezonun yenı bolumlerıne bakıyo herhalde canım bu saate kalmamıstır ama

bu saate dizi mi kalır canım...öyle bir geçer zaman ki yi izledim ben de anaaammm ne heyecanlıydı öyle ya:18:
deminden beri saçımla uğraşıyorum eşim pek beğendi de ben daha farklı hayal etmiştim beğenmedim değil ama beğendiğimi de söyleyemicem...
aman ya hep eşim aklıma soktu şu boyayı da..
ben de sazan gibi atladım
değişiklik olsun diye.
zaten bugün baya koşturduk :18:eşimin trigliseridi aşırı yükselmiş doktorla konuştuk diyet yapmaya başlıyoruz..
bu sayede o da kendine dikkat eder inşallah.

sacını ne renk boyadın acaba canım

cnm ne rennge boyattın neden trigliserid yükselmiş diyet nsl neler azaltıldı

aynen öyle canım ya acayip heyecanlıydı... senaryosu oyuncuları herşeyi mükemmel bi dizi bende zevkle izliyorum :90: evet sen boya yaptırmıyorum artık düşünmüyorumda demiştin... demekki eşin kandırmış iyi de etmiş değişiklik iyidir tatlım... aman dikkat edin uyun diyetinize zaten kendilerine çok dikkat etmeleri lazım böylece daha dikkatli olur...

gez valla iyi geliyor insana..yüzmek zaten stres atmak için birebir..ben de istiyorum da havuz sevmiyorum ben.deniz seviyorum..bi de antalyada girmeye alıştık çocukluktan itibaren marmara karadeniz sahilleri bana korkunç geliyor...zaten bu yıl hiç giremedim denize...eşim bari antalyaya gidince hevesini aldı üç gün de olsa..biz çıkamamıştık ev kalabalık diye..bu yıl tatil işi de yattı((
seneye inşallah.
ben de diyorum yazdıklarım mı çıkmadı kimse bişey yazmamış

hiç gülesim yoktu gece gece....
biz de yaptırcaz da korkmaktayız 0ı görmekten((
hoş korkunun da ecele faydası yok demişler....

ayy canım bende eşime yaptır deyip duruyorum ama korkuyorumda yine sıfır çıkarsa diye offf doğru ama korkunun ecele faydası yok napalım artık bende eşime yarın git ver tahlil dedim ama bilemiyorum artık gider inşallah gerçi perhiz 5 gün oluyo yarın çokmu uzun bilemiyorum enaz 3 gün denliyo ama en fazla kaç gün bilemiyorum doğru çıkarmı acaba:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…