Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm bizden hep 3 günlük perhiz isteniyor aralığın kısa ya da uzun olması önemli

evet canım bizdende öyle istiyorlar ama nebileyim hai enaz 3 gün diyorlar ya belki aralığı vardır dedim acaba uzun olması neyi etkiliyo?

varikosel yok canım..yani başka şundan diyeceğimiz bişey de yok...
bi de kaan beye sorarım...zira kafam karıştı..alakası olabilir mi diye.....
dikkat edelim bakalım düzelir inşallah...
zaten azo için yapması gereken bi diyetti bu kaçıyordu eşim hep şimdi mecbur kaldı...
evlenmeden önce spor yapıyordu evlenince bıraktı zaman olmuyor çünkü..
kahvaltı alışkanlığı kazanmamış çocukluktan şimdi de yapınca midesi bulanıyor yemiyor
evlendiğimiz ilk yıllara göre şimdi az da olsa yiyor ama şükür..
durmadan ailesi et yer o da alışmış iş yerinde et yiyor hep...ben de eve sokmuyorum eti orda yeterince yiyor çünkü...
ilk evlendiğimizde salata meyve hiç ağzına sürmezdi..
şimdişimdi yiyor.
etden de vazgeçirdim zorla..
yalvar yakar...
az dil dökmedim...
annesine göre de benim yüzümden böyle çıktı değerler..
ben bakamadım oğluna.
bugün dedi ki margarin kullanıyorsun evde..
Allah kuru iftiradan korusun..eve sokmam margarin.
zeytinyağından ve çiçek yağından başka bişey almam ve tereyağı da doğal olanını ananemler gönderir o da senede 1 kere ve yarım kilo bile değil.
nihayetinde iki kişiyiz..
ben gözümün bebeği gibi bakıyorum eşime..
evde onu yeme şunu ye..
şu daha doğal
bu sağlıklı bunu alalım
elli dükkan geziyorum ki en sağlıklı en iyisi olsun diye..

bebekim eminim sen çok iyi bakıyorsun benim eşiminde benden yüksek ben tombişim o zayıf büünyede yapıyor annesi de halt etmiş zeytinyağı kullan herşeyde bizim bölgeden dolayı alışkınım fındık ceviz badem sayılı ver cnm ben eşimin daha yüksek olmasını ona bağlıyorum abartılı kabak fındık fıstık yiyor şifada bir sayısı olmalı

canlarım uykum geldiii kendinize çok iyi bakın iyi geceler ALLAH rahatlık versinn

inşallah sevinirsiniz sonuçları alınca..
iltifatın için teşekkürler buarada..
iyi geceler tatlı rüyalar:111::111::111:
iyi geceler anunacım..

İyi geceler canım.Ben de kaçtım...
iyi geceler canım...
evet canım bizdende öyle istiyorlar ama nebileyim hai enaz 3 gün diyorlar ya belki aralığı vardır dedim acaba uzun olması neyi etkiliyo?

şimdi şöyle anlatıyım ozaman....buraya en uygun şöyle yazabilirim...
vücudun kaliteli ve yeterli sayıda sperm üretmesi üç gün alıyor...üç günden sonra da spermler kalitesizleşiyor sayı azalıyor ondan..zaten biz azoluyuz..az olan da görünmezse(((
riske etmaya değmez bence..ha üç gün önce ha üç gün sonra..test yanlış çıksa daha mı iyi?
zaten biz bu testlerde stres topu oluyoruz..kafanda soru işareti kalmamış olur SONRA YAPTIRIN BENCE.

canlarım uykum geldiii kendinize çok iyi bakın iyi geceler ALLAH rahatlık versinn
iyi geceler bebekim öpüldün

neden yüksek bilmiyorum ama vicdan yaptırıyolar insana...
ben ne kadar iyi baktığımı bilsem de böyle şeyler duyunca üzülürüm.artık tanıyosun beni zaten....
neyse bu da geçer inşallah..
bi film vardı aruna FLORENZONUN YAĞI idi ismi..
yeni evli çocuklu bi çift çocukları çaresi olmyan bi hastalığa yakalanıyor..
doktor doktor geziyolar ama doktor diyor ki ölür bu çocuk..
sonra kadınla adam tıp kitaplarını okuyor..
bitkisel yağlar yapıyorlar
uğraş uğraş
sonunda çocuk iyileşiyor..
yıllarca o hastalık o yağla tedavi ediliyor..
gerçek birşey..yani atmasyon senaryo değil..
len biz de araya araya bişe bulsak ne süper olurdu ya

valla ne güzel olurdu şu azo derdinden de kurtulurduk böylece

Son düzenleme:
masalım bi biz kaldık ben de çıkıyorum canım sana iyi geceler tatlı rüyalar

valla ne güzel oludu şu azo derdinden de kurtulurduk böylece

kız bulan söylesin bari diğerleri de nasiplenir:)
şuna bak iki dakikada azoya çare bulduk sanki de bi de paylaşalım diyorum:)
sevindirikm oldum sanki bulduk da:)
buarada ben hala yatsıyı kılmadım ya((
kalkıp kılayım bari geyik yapıyorum burda:)))
eşim de zavallım ders çalışıyor hala...
adam telef oldu,benim de uyku geldi çattı:)))
ben kaçar baharım..
gızlar ben çıkıyorum.....öptüm siziiii

iyi geceler canımcım

super ya cok sevindim gozunuz aydin
problem neyden kaynaklaniyodu
fsh kactidegerleri ve testesteron

Son düzenleme:

evet biz m-surenin fiyatini ogrenince alamadik cok pahali geldi esime yesileksi dusunuyorum bende

Canlarımm hepinize günaydınnn hepinizi kocamann
akşam gece yarılarına kadar konuşmuşsunuz sabahta kalkamadınız dimiii sizi gidi sizilerrr kocam ilgi bekledi biraz açtım ama ne yapıyon benle ilgilen dedi bende kapatıverdim aklım sizde kaldı ama . hepiniz iyisiniz dimi bugün güzel geçsin hepinizin inşallahhhh

canım bu da çok güzel bi haber inşallah devamı gelecektir canlıyı da görmeniz yakındır inşallah canım bizim de öyle oldu ya canım.
canım benim Allah teyzene rahmet etsin abinler de bebeğini inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar darısı hayırlısıyla en kısa zamanda senin başına olsun canım bu arada senindi demi yanlış hatırlamıyorum mide bulantıların falan vardı nasıl oldun düzeldin mi canım?
canım cok mutlu oldum senın adna darısı yuklenıp tutunup hamiş kalmaya
amin canım inşallah hep beraber.
gözünüz aydın canım imşallah devamı da gelir de tez vakitte anne olursun
sağol tatlımm inşallah darısı sizlerin de başına.
güle güle kullan yeni saç rengini canım olsun eşin beğenmiş ya o beğendi mi sorun yok.
super ya cok sevindim gozunuz aydin
problem neyden kaynaklaniyodu
fsh kactidegerleri ve testesteron
sağol canım benim problem ne daha bilmiyoruz ki...canım hormonların hepsi yüksek şu an prolaktin düşmüş bi bayağı en alt sınırın da altında kaan hoca hormonları uyaralım demiş o yüzden yüksek diğerleri.
ilacin adi yesilex mi nerden alabiliriz?
şifa marketten alınıyo canım ister internetten alın ister yerine gidin alın.Dün de eşim sonucu öğrendikten sonra üstüne aramışlar şifa marketten sanki tahlil yaptırdığını biliyomuş gibi nasıl tahli yaptırdınız mı değişiklik var mı gibilerinden takip de ediyolar yani.istiyorum bebeğimin de dediği gibi garanti veriyolar faydası olmazsa para iadesi yapıyolar ama en az 4 ay kullanılcak bizim de 6 ay oldu hala da devam ediyo eşim kullanmaya.inşallah kullanırsanız sizlere de şifa olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…