iyi geceler tatlı rüyalar:111::111::111:
cnm bizden hep 3 günlük perhiz isteniyor aralığın kısa ya da uzun olması önemli
direk bağlantı olacağını düşünmüyorum ama damar tıkanıklığı önemli evet yüksek ama 500 den sonrası çok tehlikeli beslenme ve sporla düzelir varikosel yok değil mi onunda direk bağlantısı yok ama damar tıkanıklığı olasılığından dolayı
evet canım bizdende öyle istiyorlar ama nebileyim hai enaz 3 gün diyorlar ya belki aralığı vardır dedim acaba uzun olması neyi etkiliyo?
varikosel yok canım..yani başka şundan diyeceğimiz bişey de yok...
bi de kaan beye sorarım...zira kafam karıştı..alakası olabilir mi diye.....
dikkat edelim bakalım düzelir inşallah...
zaten azo için yapması gereken bi diyetti bu kaçıyordu eşim hep şimdi mecbur kaldı...
evlenmeden önce spor yapıyordu evlenince bıraktı zaman olmuyor çünkü..
kahvaltı alışkanlığı kazanmamış çocukluktan şimdi de yapınca midesi bulanıyor yemiyor
evlendiğimiz ilk yıllara göre şimdi az da olsa yiyor ama şükür..
durmadan ailesi et yer o da alışmış iş yerinde et yiyor hep...ben de eve sokmuyorum eti orda yeterince yiyor çünkü...
ilk evlendiğimizde salata meyve hiç ağzına sürmezdi..
şimdişimdi yiyor.
etden de vazgeçirdim zorla..
yalvar yakar...
az dil dökmedim...
annesine göre de benim yüzümden böyle çıktı değerler..
ben bakamadım oğluna.
bugün dedi ki margarin kullanıyorsun evde..
Allah kuru iftiradan korusun..eve sokmam margarin.
zeytinyağından ve çiçek yağından başka bişey almam ve tereyağı da doğal olanını ananemler gönderir o da senede 1 kere ve yarım kilo bile değil.
nihayetinde iki kişiyiz..
ben gözümün bebeği gibi bakıyorum eşime..
evde onu yeme şunu ye..
şu daha doğal
bu sağlıklı bunu alalım
elli dükkan geziyorum ki en sağlıklı en iyisi olsun diye..
inşallah sevinirsiniz sonuçları alınca..canım zaten eşimin gidip muayene olması vede spermiogam vermesi gerekiyo varikosel ameliyatından 3 ay sonra gelin demişti geç bile kaldık ramazandan dolayı gidemedik aslında kaan hoca ben yaptırın dediğimde yaptırın demişti ama bizim mecburen yaptırmmız lazım neyse zaten doktor eşimin arkadaşı yarın sorsun ona göre yaptrsın olmazsa buarada boyanın rengi çok hoş umarım yakışmıştır eşin yakışmış dediyse tamamdır
iyi geceler anunacım..iyi geceler tatlı rüyalar:111::111::111:
iyi geceler canım...
İyi geceler canım.Ben de kaçtım...
evet canım bizdende öyle istiyorlar ama nebileyim hai enaz 3 gün diyorlar ya belki aralığı vardır dedim acaba uzun olması neyi etkiliyo?
canlarım uykum geldiii kendinize çok iyi bakın iyi geceler ALLAH rahatlık versinn
iyi geceler bebekim öpüldüncanlarım uykum geldiii kendinize çok iyi bakın iyi geceler ALLAH rahatlık versinn
bebekim eminim sen çok iyi bakıyorsun benim eşiminde benden yüksek ben tombişim o zayıf büünyede yapıyor annesi de halt etmiş zeytinyağı kullan herşeyde bizim bölgeden dolayı alışkınım fındık ceviz badem sayılı ver cnm ben eşimin daha yüksek olmasını ona bağlıyorum abartılı kabak fındık fıstık yiyor şifada bir sayısı olmalı
iyi geceler bebekim öpüldün
neden yüksek bilmiyorum ama vicdan yaptırıyolar insana...
ben ne kadar iyi baktığımı bilsem de böyle şeyler duyunca üzülürüm.artık tanıyosun beni zaten....
neyse bu da geçer inşallah..
bi film vardı aruna FLORENZONUN YAĞI idi ismi..
yeni evli çocuklu bi çift çocukları çaresi olmyan bi hastalığa yakalanıyor..
doktor doktor geziyolar ama doktor diyor ki ölür bu çocuk..
sonra kadınla adam tıp kitaplarını okuyor..
bitkisel yağlar yapıyorlar
uğraş uğraş
sonunda çocuk iyileşiyor..
yıllarca o hastalık o yağla tedavi ediliyor..
gerçek birşey..yani atmasyon senaryo değil..
len biz de araya araya bişe bulsak ne süper olurdu ya
valla ne güzel oludu şu azo derdinden de kurtulurduk böylece
kız bulan söylesin bari diğerleri de nasiplenir:)
şuna bak iki dakikada azoya çare bulduk sanki de bi de paylaşalım diyorum:)
sevindirikm oldum sanki bulduk da:)
buarada ben hala yatsıyı kılmadım ya((
kalkıp kılayım bari geyik yapıyorum burda:)))
eşim de zavallım ders çalışıyor hala...
adam telef oldu,benim de uyku geldi çattı:)))
ben kaçar baharım..
gızlar ben çıkıyorum.....öptüm siziiii
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki canlı spermi gördük kızlar...Eşim bugün test yaptırdı ve sonuçta 5-6 ölü,1-2 canlı hücre görüldü yazıyodu...Bu çok büyük bir gelişme Rabbim devamını da görmeyi nasip etsin inşallah...Ve Rabbimden dileyim sizler de görün bu sonuçları inşallah hatta daha da güzellerini görün.
kızlar bu yeşilexi kullansakmı hepimizde nette reklamında faydası yoksa parada yok yazıyor fayda görmüyene para iadesi garantisi veriyor demekki okadar güveniyorlar .
valla ne bileyim insan böyle duydumu otomatik olarak hevesleniyor alsak olur aslında okadar çokta pahalı degil m-süre gibi en azından hem uygun hem sonuç alan var .benimkinle çok olsa iki üç günde bunun için kavga ederim alda alda filan diye .
canım bu da çok güzel bi haber inşallah devamı gelecektir canlıyı da görmeniz yakındır inşallah canım bizim de öyle oldu ya canım.kızlar şimdi baktım sperm tahlili sonucuna gene bir ölü sperm sperm sayısı 0.1 yazıyor busefer her sahada yazmışlar yani birden fazlaymış bu da bişey ama canlı istiyor insan canlı olmazsada bişeye yaramıyor .
canım benim Allah teyzene rahmet etsin abinler de bebeğini inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar darısı hayırlısıyla en kısa zamanda senin başına olsun canım bu arada senindi demi yanlış hatırlamıyorum mide bulantıların falan vardı nasıl oldun düzeldin mi canım?nasılsınız bacılar geçmiş bayramızınız mübarek olsun ben yeni geldim sayılır herifin memleketindeydim cumartesi sabahda teyzemin vefat ettiğini öğrendim yola çıkcaktın zaten geldik ama işte nasıl geldik daha önce eniştemi kaybetmiştim ama teyzem bir başka dokundu kaç gündür yataga girdiğimde aklıma geliyor uykularım kaçıyor şimdi napıyor diye sonra ben napıcama geliyor iş bebek falan derken ömür geçiyormuş bacılar geriye ne götürdü hangi evladını aldı hiç birini daha bir anlamlı geldi hani evladın oyun ve eglence oldugu dünyanın süsü oldugu ne bilim içime oturdu bu arada biliyorsunuz abimlerinde yengemden dolayı olmuyoırdu ve en sonun da hamile haberini almıştık şimdide kızmış onu ögrendim hala oluyorum bacılar
kızlar dua istiyorum sizden en azından 1 fatiha teyzem için kızlar gercekten namaz ne kadar önemliymiş daha bir farklı anladım
nebilim bacılar yine dalgalandım nezaman durulurum bilmem canım burnumda hele akşam olupta karanlık çöküyorya nasıl bunalıyorum anlatamam
amin canım inşallah hep beraber.canım cok mutlu oldum senın adna darısı yuklenıp tutunup hamiş kalmaya
sağol tatlımm inşallah darısı sizlerin de başına.gözünüz aydın canım imşallah devamı da gelir de tez vakitte anne olursun
güle güle kullan yeni saç rengini canım olsun eşin beğenmiş ya o beğendi mi sorun yok.bu saate dizi mi kalır canım...öyle bir geçer zaman ki yi izledim ben de anaaammm ne heyecanlıydı öyle ya:18:
deminden beri saçımla uğraşıyorum eşim pek beğendi de ben daha farklı hayal etmiştim beğenmedim değil ama beğendiğimi de söyleyemicem...
aman ya hep eşim aklıma soktu şu boyayı da..
ben de sazan gibi atladım
değişiklik olsun diye.
zaten bugün baya koşturduk :18:eşimin trigliseridi aşırı yükselmiş doktorla konuştuk diyet yapmaya başlıyoruz..
bu sayede o da kendine dikkat eder inşallah.
sağol canım benim problem ne daha bilmiyoruz ki...canım hormonların hepsi yüksek şu an prolaktin düşmüş bi bayağı en alt sınırın da altında kaan hoca hormonları uyaralım demiş o yüzden yüksek diğerleri.super ya cok sevindim gozunuz aydin
problem neyden kaynaklaniyodu
fsh kactidegerleri ve testesteron
şifa marketten alınıyo canım ister internetten alın ister yerine gidin alın.Dün de eşim sonucu öğrendikten sonra üstüne aramışlar şifa marketten sanki tahlil yaptırdığını biliyomuş gibi nasıl tahli yaptırdınız mı değişiklik var mı gibilerinden takip de ediyolar yani.istiyorum bebeğimin de dediği gibi garanti veriyolar faydası olmazsa para iadesi yapıyolar ama en az 4 ay kullanılcak bizim de 6 ay oldu hala da devam ediyo eşim kullanmaya.inşallah kullanırsanız sizlere de şifa olur canım.ilacin adi yesilex mi nerden alabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?