merhaba hepinize bizim topik iyice kayboluyor kızlar yaaaaa
neyse caneylomla çoşarız ve o zaman dolar topik inşaallah...............
canım unuturmuyuz hatta geçenlerde ben sana yazdım sen bana cevap yazmadın asıl ben sana küstüm(şaka)ama canım inşallah allahım bu sefer yüzünü güldürür dualarım seninle:Saruboceq:mrb arkadaşlar. uzun süredir yazamıyorum. hem işlerimin yoğunluğundan hemde tedaviye başlayacak olmanın stresinden dolayı uzak kaldım sizlerden. belki unuttunuz bile beni:)) ama ben sizleri hep takip ettim ara ara gelip baktım okuyabildiğim kadarıyla. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz aramıza laremin tedavisi malesef olumsuz sonuçlanmış çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere yüzü güler caneylom senden güzel haberler bekliyoruz inşallah bizlere bir umutta sen olursun.o kadar çok istiyorumki içimizden birilerinin hamile haberlerini duymayı.Rabbim hepimize tatdırsın bu duyguyu.bende bu arada doktoruma muayeneye gittim gerekli tahlilleri yaptırdım çok şükür bi sorun yok.folikasite başladım. önümüzdeki ay lucrinle tedaviye başlıyorum.bu kez uzunprotokol olacak. ne olur çok dua edin arkadaşlar. başkaları için yapılan dualar daha çok kabul olurmuş.pozitif düşünmeye çalışıyorum. içime bazen kurt düşsede moralimi yüksek tutmak istiyorum. artık çok sıkıldım insanların sormasından.onlar sormaktan bıkmadı ben cevaplamaktan bıktım valla.hakkımızda hayırlısı artık.
hoşgeldin canım keşke gelmeseydin keşke burda degilde bir oyun parkında bebeklerimizi salıncakta sallarken karşılaşsaydık ama olsun arkadaşım sıkma canını zor çok zor yaşadıgımız ama biz birbirimize destek olarak acılarımızı paylaşarak bu dertten kurtulacagız arkadaşım daha sonra bende sana yaşadıklarımızı anlatırım şimdiden sıkmayım canınıkaydirigubbakcemile3merhaba kızlar buranın yeni okuyucusuyum eşimin üç gün önce azosperm olduğunu öğrendik daha şok aşamasındayız. moralım de azo aldu ne yapacağız ne edeceğiz bilemiyorum. 3. yılım evlilikte iki yıl istemedik 5-6 aydır korunmayı bıraktık ve bebek olmayınca aşırı uğraşlarım sonucunda spermiogram verdi sonuçta malum. her düşünceye oalacağının en kötüsüne hazırlıyorum kendimi.
zormuş kızlar ya bazen nefes alamıyorum düşünmekten düğümleniyor nefesim. ne tüp bebek ne de başka birşey hiç bilgim hiç fikrim yok... zorlu bir yolun başındaymışız gibi geliyoooo
gelincik canım inşallah rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür son tedavin olur hayırlısıyla hamiş kalırsın.....caneylom inşallah hamilesindir canım az kaldı cumaya allah hakkınızda hayırlısını versin inşallahhhh......zamancım hayırdır ne oldu böyle sana kötü günlermi geçirdin anlat kız rahatla biraz
harzem ,zaman nasılsınız kader arkadaşlarım farkındamısınız ne acı gün gün çogalıyoruz allahım biran evvel kurtarsın bizleri canlarım öpüyorummmmm
zaman canım üzülme arkadaşım allahımın izni ile bizlerde sahillerde yavrularımızla koşup oynayacagız belki daha adın gibi zamanı degil zamancıgım gelecek elele verip geçecegiz bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?