iyi geceler kızlar...........sevgidolu geçmiş olsun canım bazı ilaçlar yan etki yapıyor malesef en çokta bebek tedavisi olanlar ağır hormon ilaçları bünyemizi baya bozuyor ama bizler razıyız yeterki bebeklerimiz olsun sağlıcakla...................zamancım böyle insanların ağzını yırtacaksın dengesiz konuşuyolar ya tepemin tası atıyor bir bana denk gelmiyor böylesi hiç affetmem alır ağzının payını canım seni bir daha üzerlerse görüşme mesafe koy aranıza böylesi daha iyi bence destek olacaklarına köstek oluyolar bizim derdimiz onları geriyor bir ucunu çıkarsan birden doktor kesiliyolar anlat anlat dur hızlarıda kesilmiyor yamçik şeyler
merhabalar arkadaşlar
bende aranıza katıldım( istemeden de olsa uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama yazmıyordum eşim 5-6 yaşlarında inmemiş testis ameliyatından azosperm ocak ayında varikoselde oldugu için amleiyat oldu 3 aysonra spermiogram testi yapıldı yine 0 çıktı şuan tedavimin bitmesine az kaldı yumurta toplanma dönemi yaklaşıyor bu yolda sizler gibi bende yıprandım üzüldüm ama hiç bi zaman ümidimi kaybetmedim ve olacağına yürekten inanıyorum allahımın ol dedikten sonra olmayacak bişeyi yoktur bir gün gelir azospermli olupta hamile olan arkadaşlar gibi bizde hamileyiz diye haykırırız alkisalkisalkis derdini veren allahım dermanını da elbette verecek hihoyyyt
hoşgeldin canım aramıza tedavin inşallah iyi sonuçlanır ve en kısa zamanda anne olursun başka ne diyebilirimki sana...merhabalar arkadaşlar
bende aranıza katıldım( istemeden de olsa uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama yazmıyordum eşim 5-6 yaşlarında inmemiş testis ameliyatından azosperm ocak ayında varikoselde oldugu için amleiyat oldu 3 aysonra spermiogram testi yapıldı yine 0 çıktı şuan tedavimin bitmesine az kaldı yumurta toplanma dönemi yaklaşıyor bu yolda sizler gibi bende yıprandım üzüldüm ama hiç bi zaman ümidimi kaybetmedim ve olacağına yürekten inanıyorum allahımın ol dedikten sonra olmayacak bişeyi yoktur bir gün gelir azospermli olupta hamile olan arkadaşlar gibi bizde hamileyiz diye haykırırız alkisalkisalkis derdini veren allahım dermanını da elbette verecek hihoyyyt
merhabalar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?