Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm canlarım can yoldaşlarım nasılsınız ben iyi sayılırım bu hap desolet cildimi mahvetti bugün annem ne olmuş sana böle kızım dedi çok üzülüyolar halime annem hala kızım hap fazla kullanma belki bu ay hamile kalırsın diyo canım ya bende ona ancak mucize olması lazım dedim allahım ya çarşamada iğneye başlıyom korkuyom kızlar kendimi birden tedavinin içinde bıldum çok garip bu arad a yeni arkadaşımız boniboncuğum hoşgeldin canım üzülme bizde iki senelik evliyiz bu sorunla karşılaşmamız evliliğimizin 6. ayında oldu o gün bugündür savaşıyoruz bak şimdi tüp bebek tedavisindeyiz eşim 7 aydır ilaç kullanıyo eer çıkmazsa umudumuz tesede sen canını sıkma sabırlı ol belli bir süre sonra alışacaksın allahım sabrını veriyor kendini yıpratma canım eğer kaderimizde anne olmak varsa zaten birgün olacağız eğer yoksa boşuna yopranmamak lazım bekle kderin seni nereye götürürse oraya gidersin canım herşey allahtan unutma

:enbuyukkk: kızlar ben kaçar yatayım bari ne gelen var ne giden cancanlar hepinizi teker teker öpüyorum

iyi geceler kızlar...........sevgidolu geçmiş olsun canım bazı ilaçlar yan etki yapıyor malesef en çokta bebek tedavisi olanlar ağır hormon ilaçları bünyemizi baya bozuyor ama bizler razıyız yeterki bebeklerimiz olsun sağlıcakla...................zamancım böyle insanların ağzını yırtacaksın dengesiz konuşuyolar ya tepemin tası atıyor bir bana denk gelmiyor böylesi hiç affetmem alır ağzının payını canım seni bir daha üzerlerse görüşme mesafe koy aranıza böylesi daha iyi bence destek olacaklarına köstek oluyolar bizim derdimiz onları geriyor bir ucunu çıkarsan birden doktor kesiliyolar anlat anlat dur hızlarıda kesilmiyor yamçik şeyler

ah be harzem senin gibi olamadıgım için belkide bu lafları duyuyorum baksana neler yazmışsın fıtrat işte kimimiz cengaver kimimiz sessiz kız ben senin buraya yazdıklarının yarısını diyemem gerçi artık eşim önüme geçiyor bebekle ilgili konularda milletin agzının payını veriyor
neyse bacılar bende kaçim bari uykum var kocişin yanına gidim :1hug: garibim hala çalışıyor

inanki canım bende başlarda seslenmiyodum ama gına getirdiler malum 8. yılın içindeyiz bunca yıldır aynı şeyler boğar oldu beni bir şey sorsalar cevap veriyoz azla yetinmiyolar başlıyolar şu bu dr. gitti hamile kaldı bu şu hocaya gitti hamile kaldı şu bu bitkileri kullandı hamile kaldı bilmem kim bir kadına gitti rahmini çektirdi şimdi hamile uzuyorda uzuyor başlıyolar tüp bebek niye yaptırmıyonuz herkes yaptırıyor bebekleri oluyor oluyorda oluyor mübarek sonu gelmiyor soruların sorun eşimizde azolu diyemiyoruz sadece aile içi biliyor evremizdekiler bilmiyor atıp tutan çok oluyor....hani derler ya insan yaşadıkça çok şeyler öğreniyor deneyim artıyor usta oluyor işte bende öyle oldum galiba kim laf sokarsa alıyor cevabını çekinmiyorum artık sus sus bir yere kadar tamam aşırısına gitmiyorum ama bir daha konunun devamı gelmiyor benim canımı sıkmaya çalışıyolar ama malesef umdukları gibi olmuyor......benim eşimde ilk zamanlardan beri hep konuyu kapatan kendi oluyor savunuyor bizi ama ne yapalım galiba böyle oldukça yani bebeğimiz gelmedikçe aynı şeyleri yaşamaya devam......allah sabır versin bizlere

harzemcim aminnnnnnnnn canım.......... gerçekten sabır olmadan yaşayamaz insan............
hele bu yıl gibi bir yılda.........bende 7-8 yıllık evliyim ama bu yıl gibi hamilelerin kaynadıgı bi yıl görmemiştim...............
anam millet başbakan dedi diye mi ne 3er 5er yapıyo valla..........ama kızlar ben yinede azo konusunda sizin kadar karamsar degilim....yeterki O istesin yeter diyorum o zaman azo mazo hikaye..........ne demişler başaklar sabırla olgunlaşırmış......Rabbim bizi şimdi, istedigi şekli vermek için hani demirin har ateşe sokulup çok kızdırılıp şekil verildigi aşamalar vardır ya oralardan geçiriyor...tam eriyip kayboldugumuz anda aslında şekil alıcaz bizlerde.......belki o zaman daha hayırlı anne ve babalar olucaz...... ne dersiniz...

günaydın kızlar bende eşinin azosperm olduğunu yeni öğrenen ve bu süre içinde sürekli iiçinden alıp veren kafası karmakarışık olan, arada bebek olmama ihtimlini aklıma getirip gözleri dolan biriyim.
çok uzak değil sadece 9 ay önce dinlediğim bir hikayeyi anlatmak istiyorum.
arkadaşımızın bebekleri olmuştu bebek görmeye gitmiştik. o ara biz daha bebek falan istemiyorduk, orada başka bir misafirde vardı ve kadınlar ayrı bir odada oturuyordu arkadaşım bebek emziriyo diye. o hiç tanımadığım misafir bana derdini anlatmaya başladı. meğerse varlarını yoklarını satmışlar miniçik bir kalbe ulaşmak için, eşinde sperm sıfırmiş ve mikrotese ile 3 tane sadece 3 tane sperm bulunmuş bunu anlatırken gözyaşlarıyla anlattı. ve uygun zamanı bekliyoruz transfer için. sonra öğrendim hamileydi. şu an 8 aylık hamile. ikizi olacak. nerden bilebilirdim onu dinlerken kendi başıma gelecekleri dinlediğimii.
hayat işte.
kızlar dünya dua üstüne şöyle düşünelim dünya yalan herşey fani. eğer bizim bebek hiç olmayacaksa rabbim razı değilse ne yaparsak yapalım olmaz. duaedelim inanalım onun gücüne ve hayırlısını isteyelim belki olacaktı ama sağlıklı olmayacaktı ne yapalım bizim sınavımız da bu lütfen yüreklerimizi ferahlatalım. açın kuran-ı kerimi "meryem suresi" ni okuyun okuyun işte türkçesini rabbim ona erkeksiz bakireyken evlat verdi.lütgfen inanalım ancak herşeyi böyle aşarız....
üzülmekle falan olacak iş değil. hayat sadece çocuğa kurulu deği ya kurslara gidin kendinizi oyalayın. kendi bebeğinize örmüyorsanız birşeyler başka bebeklere örüp hediye edin bebek lafını duyunca suratınızı asmayın güçlü basalım yere güçlü olalım hamile görünce ufak bir tebbessümle bakalım kıskanarak değil. eminim bu günlerde geçecek dünyada herkesin bebeği olacak diye bir şart yok ki. tabiki uğraşalım ama hayat o olmasın...

günaydın arkadaşlar. sizinle olmak bişeyler paylaşmak gerçekten çok güzel keşke başka bir sebebten dolayı paylaşımlarımız olsaydı ama kimbilir belki bir gün gebelik bölümünde paylaşımlarımız olur hepimiz oraya transfer oluruz.
harzemcim sağol canım sizler dularınızı eksik etmeyin yeter hepimiz yüzü güler inşallah.
belgincim kusura bakma görmedim her sayfaya hergün bakmaya zamanım olmadı untumadığın için teşekkür ederim.
zamancım çok üzüldüm ördeklerine ben çok severim hayvanları bende balık aldım varlıkları yoklukları belli olmuyor ama neyseki evde bizden başka canlılarda yaşıyor:)
sevgi dolu seninde tedavin inşallah hayırla sonuçlar ilk ve son olur. bizi teyze yaparsın.
boniibon sende hoşgeldin canım aramıza. ama ne güzel pozitifsin böyle düşünmen çok iyi bazı şeyleri daha kolay atlatırsın. inşallah sende birgün hamiş olursun.tez zamanda geçer bu günler.

merhabalar arkadaşlar

bende aranıza katıldım ( istemeden de olsa uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama yazmıyordum eşim 5-6 yaşlarında inmemiş testis ameliyatından azosperm ocak ayında varikoselde oldugu için amleiyat oldu 3 aysonra spermiogram testi yapıldı yine 0 çıktı şuan tedavimin bitmesine az kaldı yumurta toplanma dönemi yaklaşıyor bu yolda sizler gibi bende yıprandım üzüldüm ama hiç bi zaman ümidimi kaybetmedim ve olacağına yürekten inanıyorum allahımın ol dedikten sonra olmayacak bişeyi yoktur bir gün gelir azospermli olupta hamile olan arkadaşlar gibi bizde hamileyiz diye haykırırız alkisalkisalkis derdini veren allahım dermanını da elbette verecek hihoyyyt

hoşgeldin canım aramıza. tedavin inşallah pozitif sonuçlanır nasıl seviniriz bi bilsen biri daha azoyu yendi diye. ümidimizi kaybedersek nasıl sabredecez değilmi.

hoşgeldin canım aramıza tedavin inşallah iyi sonuçlanır ve en kısa zamanda anne olursun başka ne diyebilirimki sana...

hoşgeldin aramıza mawii hoş geldin hoş gidersin umarım tedavin inşallah pozitifle sonuçlanır hamiş kalırsın ......herşeyin başı sağlık ben sağlıklı huzurlu mutlu olduktan sonra gerisi boş bebeğim ha olmuş ha olmamış tamam aranıyor aranmıyor değil ama herşeyin yeri başka illaki tututurmuyorum olsun diye çevremdede görüyorum olanları çektikleri sıkıntıları olanın bin dert olmayanın bir dert diye bir söz var rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin layık görüryorsa kaderimizde yazılıysa olur elbet olmazsa dünyamı zindan etmek gibi bir niyetim yok ben haytımı yaşarım sağlığıma huzuruma eşimle mutluluğuma onlar varsa gerisi yalan çokta tın...birtek çevreden gelen baskılar yıpratıyordu ama onuda yendim işi yüzsüslüğe vuruyorum onlar bin derse ben bir söyleyip susturuyorum bakıyolar ben aldırış etmiyorum tamam deyip kapıyolar çenelerini zaten genelde sen taş kalplimisin diye soruyolar bende yok sadece biraz yosun tuttu deyip gülüyoruz hayat böyle birşey işte herşey insanoğlu için bazen ağlanacak halimize gülüyoruz ...ben rabbime sığınıyorum kaderimde nevarsa onu yaşarım rabbimden gelen herşeye binlerce kez şükürler olsun

amanın bacılar hayırdır harzem bonibon saldım çayıra mevlam kayıra bihaldesiniz ne güzel ya böyle olumlu düşünmeniz anam birazcıkda bana bulaştırsanız ne güzel olur ben tevekkeltüalallah diyip sabır çekiyorum ama olmazsada olmasın diyemiyorum bugünler çok acı çekiyorum dün üniden arkadaşla telde konuştuk benden sonra evlendi ve dogum kontrol hapı kullanıyodu onu bırakmış 11 ay oldu evleneli artık zamanı dedi öyle dedim söyleyene bak senin kaç yıl oldu hala tık yok diyince hemen umreye gidicez ondan sonra dedim hadi bakalım hayırlısı dedi bu kadarcık konuşma bile beni yıkıyor gene moral sıfır hayırlısı artık Allah büyük

mawii hosgeldin aramıza ...
aynı kaderi paylasıyoruz benım esimde de inmemis testis problemi var tedavi gordu mu esiniz.. tek taraflım mı çift taraflı mı fsh lh değerlerı nasıl dusuk mu yuksek mi biraz anlatır mısın? mikro tese olacaksınız sanırım nerde yaptıracaksınız hangi doktora yaptıracaksınız biraz fazla soru sordum sanırım:)kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb ben geldim nasılsınız bakalım biz tüp bebek tedavisine başladık sayılır diyarbakırdan bi merkezle görüştük eşim ürologla görüştü ve bize fostinum adında bir iğne verdi eşime bir ay kullanıp takrar gidecez siz hiç duydunuzmu bu iğnenin adını.. inş faydası olur eşime.. hepiniz öpüğyroum..

zamancım her insanın ruhsal ve durumu çok değişken olabiliyor her kişi farklı yapılara sahip sen baya hassas duygusal içine kapanık birisin galiba yanlış anlamazsan hani çıt kırıldımlar varya onlardansın sanırım...ama yaşadıkların içinde olduğun durum seni böyle yapmış olabilir tam bilemem.....ben biraz farklıyım galiba ne olduğumu bende bilmiyorum dış görünüşüm herkese itici gelir çok soğuk görünüyorsun ama konuşunca farklısın diyolar öyleyimde zaten elimde değil yapımda var..... çok sakin sessiz herşeye karışmayan gibi görünüp öyle yorumlar alıyorum her ne hikmetse ama öyle değil geveze çenesiz asabi sabırlı bide ani patlamalardan kaçınan biriyimdir .....bazen işte ruhsal durumumuz belli olmuyor arada ani çıkışlar oluyor ama üzerime gelirlerse yoksa karışmam ha varlığım ha yokluğum ...bazen hayatı deliliğe vuruyorum biliyomusun hayatta olduğuma şükredip günleri dolu dolu yaşamaya çalışıyorum fazla duygusallık iyi değil insanı karamsar yapıyor bence.......tabi insanı yaşadıkları başından geçen olaylar değişkenleştiriyor o ayrı bir konu..... kendimi ne çok övdüm demi yok mu isteyen oğluna

sultan hakkınızda hayırlısı olsun canım ....o iğne hakkında pek bir bilgim yok ...eşinin azolu olması genetik yada farklı birşeymi hormonlarla ilgili falan belki onun için vermiştir.....bide kız herkes büyük şehirleri seçerken sizin diyarbakırı şeçmeniz beni şaşırttı yanlış anlaşılma olmasın bizim durumumuz farklı çok özen gösteren bir durum microtese o yüzden böyle düşündüm ....belkide hakkınızda orası hayırlı olur inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz.....hade bakem rastgele

gızzzzz sultan şimdi arattım googlede fostimon yumurta uyarıcı fsh hormonlarında düzeltici bir iğneymiş genelde kadınlar kullanıyor gerçi monegon iğneyide kadınlar kullanıyodu ama benim eşimede onu verdiler hormon düzenleyici diye inşallah şifasını görürsünüz

sultancıgım hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda herşey istedigin gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…