kız çalışma yapmak için hazırlansam söylerim delüüüüvalla masal duymasıno kendi için süslencekti ama bakarsın başka bişeye vesile olur
evettthoşgeldin masalım bizde tam senden bahsediyorduk
bahar çakşır suyu biz de alıyoruz ya, ege lokman sattı pis adam o da su gibi geldi bize..lokmanhekim daha yoğun ve daha iyiydi kesinlikle..artık o şişeyi içmiyo eşim napiiim onu ya dökiyim de mi....
yok eşimi bekliyorum geç geliyor bugünlerde...az sonra gelir..o gelene kadar bakiyim dedim.....
kız çalışma yapmak için hazırlansam söylerim delüüüü
heeee kulaklarım çınladı:))))
giydinmi en şı elbiseni bakıyımm
kız çalışma yapmak için hazırlansam söylerim delüüüü
heeee kulaklarım çınladı:))))
yok bebekim normal takılıyorum günlük şeyler..
eşim geldi kız ben çıkıyorummmm:)))
yok bebekim normal takılıyorum günlük şeyler..
eşim geldi kız ben çıkıyorummmm:)))
bu erkkelerde uygulanmaya gecene kadar ben ıcıme duser menepoza gırerımcanım ben de şimdi cnntürk de izledim... kocaeli üniversitesi kök hüzre bölümünde yapılıyormuş çalışmalar... daha sadece hayvanlar üzerinde yapmışlar denemelerini... yağ hücresinden üretilen spermlerle 7 yavru fare doğmuş... "ilerisi için olumlu bi çalışma ama kısırlığa çare bulundu diye bişey söylenemez daha yapılacak çok çalışma var" dedi yetkili kişi...
Hekeese iyi geceler kızlar. Aksam kayınvalidem aradı. Gündüz ikbal'in programında bahsetmişler :kuru incir aksamdan saf zeytin yağına yatirilacakmis bir tane. Sabah beyler bunu yiyecekmis. 10 günde bir buyag yenilenecekmis. 72 gunün sonunda inşallah bol bol sperm olacakmış.
bu erkkelerde uygulanmaya gecene kadar ben ıcıme duser menepoza gırerımcanım ben de şimdi cnntürk de izledim... kocaeli üniversitesi kök hüzre bölümünde yapılıyormuş çalışmalar... daha sadece hayvanlar üzerinde yapmışlar denemelerini... yağ hücresinden üretilen spermlerle 7 yavru fare doğmuş... "ilerisi için olumlu bi çalışma ama kısırlığa çare bulundu diye bişey söylenemez daha yapılacak çok çalışma var" dedi yetkili kişi...
Hekeese iyi geceler kızlar. Aksam kayınvalidem aradı. Gündüz ikbal'in programında bahsetmişler :kuru incir aksamdan saf zeytin yağına yatirilacakmis bir tane. Sabah beyler bunu yiyecekmis. 10 günde bir buyag yenilenecekmis. 72 gunün sonunda inşallah bol bol sperm olacakmış.
Masalcım, nusencimm, nurefsancımm canlarım benim ne güzel yorumlar yapmışsınız neler anlatmışsınız.. Çok mutlu oluyorum bunları duyunca inanın.. Çok tşk ederim hepinize desteklediğiniz için..
Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla;El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür. Mevlana/Rumi
selam canlarrr:80:
Hem sevmek ,hemde bır yarının cocuk ıstegı ıcınde yanıp kavrulurken ona bellı etmemek ne kadara acı bır duuygu,
aglayamıorsun,butun hıckırıklar bogazında yumruk oluyor
ama ona kelımelerı kurupta ıfade edemıorsun hc bırseyı
donup gıdemıorsun
o ne oldu dedıgınde bırsey yok dıyıp susuyorsun.....
Cocuk gordugunde bebek esyalrı gordugunde hamıle gordugunde gozunu dıkıp bakamıosun
sırf o ımrendıgını anlamasın dıye
konuyu actıgında ^^hayırlısı olsun askım ben senınlede mutluyum ^^demeklen yetınıyorsun
yastıga basını koydugunda ıkınızınde dusuncesı aynı oysakı
neden vermıyorsun rabbm,benımde cocugum olacakmı acaba
soruları ınsanı dusuncelere surukleyıp gıdıor.....
hoşgeldin cpuerrorcum inşallah hoş ayrılırsın aramızdan...anne adayı olarak
ben olaya şu açıdan bakıyorum açıkçası..erkekler için "kısırlık" çok ağır birşey..bunun toplumsal boyutu var psikolojik boyutu var...
bunu öğrenince önce bilinaltında kabul edemiyorlar ya da hemen sorun halledilecek ve bizler hamile kalacağız sanıyorlar...
bi süre kendi haline bırakmak istiyorlar hem zaman kazanmak bunu sindirmek kabul etmek için hem bilinçaltında acaba kendiliğinden düzelir mi değerler diye bekledikleri için.
benim eşim ilk tahlilde sıfır çıktı inanır mısın beş altı ay hiç doktor lafı etmedi..ne zaman ben sorsam söylesem,
hayatım benim bişeyim yok biraz zaman geçsin yine test yaptırırım sonuca göre davranırız diye beni çocuk avutur gibi avuttu.
en son ben durmadan bebeklere bakıp ah çekince bigün dedi ki
çok istediğini biliyorum hatta ben daha çok istiyorum ama bu kadar acele etme sebebin ne dedi..
zamanın önemli olduğunu anlattım saatlerce..
bana mısın demedi..
bi gün sabah kaltı ve dedi ki
doktora gidelim..
ben sevindim elbette:))
daha önce bitkisel kullanmazdı.
şimdi alıştı..
sorun etmiyor bunları.
sanırım eşimin bunu kabullenmek için zamana ihtiyacı vardı
zaman kaybetmedik mi kaybettik ama en azından bazı şeyler şimdi daha rahat.ben zorlamıyorum onu örneğin.
tabi arada bitkiselleri kullanmayı unutunca hıııırrrrr yapıyorum
şaka şakaokadar değil....o kadar mı bilmiyorum:)))
bence tatlı tatlı konuş ikna etmeye çalış ama çok üstüne gitme..bıçaksırtı bi konu bu zira.
yaşadıklarımdan hareketle bunu söyleyebilirim..zorlamak işe yaramaz çünkü.
ben buraya ilk üye oldum eşim pek umursamadı ama şimdi diyor ki iyiki şu siteye üye oldun en azından stres katsayın azaldı
aslında azalmadı da ona karşı daha nazik olmaya başladım..burda dertleip rahatlayınca kötü enerjim kalmıyo galiba
ailesine de söylese iyi olur bence...bizde de onlar bilmiyordu önce..benim üstüme geliyorlardı...sitedeki arkadaşlar bilir..
sonra söyledik kurtulduk
bizimkilere söylemedik ama yani benim anemlere.eşim sıcak bakmadı..ben de o istemiyor diye söylemedim..
incinmesin diye..
çünkü haklı ben olsam ben de belki istemezdim..
gerçi bizimkiler ayıplamaz ya da sıkıntıya sokacak şey yapmaz destek olur ama olsun rahatsız olmasın kocişler:))
:
Hoşgeldin canım benim çook geçmiş olsun.. Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz emin ol.. Ama anlattıklarına bakıyorum da eşinin sana yardımcı olmaması senin için daha zor.. İnşallah Rabbim ona bir an önce güç verirde bir şeylere göğüs gerip bu dertle mücadele edebilmesine yardımcı olur. Sen destek ol hep.. Tamam herşey senin üstüne kalmış ama konuşarak halledebilirsin kırmadan.. Zamanla öğrendikçe o da birşeyleri fikri değişecektir diye düşünüorum. Allahım bebeğinize kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?