Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sen bana nurs lokman hekim markasını tavsiye etmiştin ama biz balıkesirde onu bulamadık hiçbiyerde yok... eşimde başka bi marka bulmuş oda su gibi... öncesinde biz kullanmadığımız için kıvamını bilmiyordum tabi demekki diğeri daha iyi... canım valla dünyanın parası gitti macundu, ottu derken... daha muayeneye gidicez para... ilaç falan derken acayip zorlancaz ondan bide onu değiştiremem şimdi... bitene kadar vericem sonra senin dediğin markayı alıcam internetten satışı varmış sonra gördüm... sizinde durumunuz bizden farklı değil ama sen bilirsin canım...

Hekeese iyi geceler kızlar. Aksam kayınvalidem aradı. Gündüz ikbal'in programında bahsetmişler :kuru incir aksamdan saf zeytin yağına yatirilacakmis bir tane. Sabah beyler bunu yiyecekmis. 10 günde bir buyag yenilenecekmis. 72 gunün sonunda inşallah bol bol sperm olacakmış.

bu erkkelerde uygulanmaya gecene kadar ben ıcıme duser menepoza gırerım

bız bunu deneık pek faydası olmadı gıbı
ama deneyın sızde

bu erkkelerde uygulanmaya gecene kadar ben ıcıme duser menepoza gırerım

bız bunu deneık pek faydası olmadı gıbı
ama deneyın sızde

Masalcım, nusencimm, nurefsancımm canlarım benim ne güzel yorumlar yapmışsınız neler anlatmışsınız.. Çok mutlu oluyorum bunları duyunca inanın.. Çok tşk ederim hepinize desteklediğiniz için..

canim bunlar gercek olan seyler.sana iki gun once yazi yazacaktim ama site bakimda diye uyari verdi bugune nasipmis.oncelik hosgeldin aramiza.biraz senle benim yasadiklarimiz benziyor.esimle severek evlendim.evlenmeden once esim benim cocugum olmuyor dedi.beni bu sekilde kabul edermisin dedi.tmm dedim.ama gel sor ki bana kolaymi hicte kolay degil.herkesin cocuk varmi hamilemisin demesinden gina geldi.senden sonra evlenenlerin cocuklari oldu da ikinciyi yapiyolar.ALLAH ne hayirliysa o olsun hakkinda.insallah sende burdan mutlulukla ayrilirsin

Hem sevmek ,hemde bır yarının cocuk ıstegı ıcınde yanıp kavrulurken ona bellı etmemek ne kadara acı bır duuygu,
aglayamıorsun,butun hıckırıklar bogazında yumruk oluyor
ama ona kelımelerı kurupta ıfade edemıorsun hc bırseyı
donup gıdemıorsun
o ne oldu dedıgınde bırsey yok dıyıp susuyorsun.....
Cocuk gordugunde bebek esyalrı gordugunde hamıle gordugunde gozunu dıkıp bakamıosun
sırf o ımrendıgını anlamasın dıye
konuyu actıgında ^^hayırlısı olsun askım ben senınlede mutluyum ^^demeklen yetınıyorsun
yastıga basını koydugunda ıkınızınde dusuncesı aynı oysakı
neden vermıyorsun rabbm,benımde cocugum olacakmı acaba
soruları ınsanı dusuncelere surukleyıp gıdıor.....

Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla;El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür. Mevlana/Rumi

selam canlarrr:80:

içimdekilerii anlatmışsın sanki kız yoksa sen benim içimimi okuyosun :97:

Kızlar günaydın. Sıradaki arkadasımıza 1 Yasin okudum ise gitmeden Allah kabul etsin. Bahar85 cigim bunu eklersen sevinirim

merhaba masal,
uzun ve açıklayıcı yazıların için çooooooook teşekkür ederim.
evet daha yeni öğrendik ve eşim için veya bir erkek için çok zor bir durum farkındayım.
ve incinmemesi için elimden geleni yapıyorum.
ama bunun öncesindeki 3 yılda ne o nede ailesi bana aynı şekilde davranmadı.
şuan ailelerimiz durumdan haberdar değil.
hala sorunun bende olduğunu zannediyorlar.Bide eş dost var tabi.onlarada şuan düşünmüyorum henüz erken diyip duruyorum ama yaşım 30 ve bence artık olmalı

herkes bitkisel kullanıyoruz diye bişiler yazmış.
benim bilgiğim tek bitkisel mesir macunu
henüz bi faydasınıda göremedik. size komik gelmiş olabilir ama inanın konu ile alakalı hiç bilgim yok.
bitkisel tedavileri açıkta yazmak yasakmı? doktormu tavsiye ediyor?
aktardan alınacaksa bana yardımcı olurmusunuz?
bari doktora gitmiyor en azından bitkisel tevadiye yavaştan başlatayım diyorum.

offf kızlar offff bide en kötüsü ne biliyormusunuz.

benim etrafımda çoook var sizi bilemem tabi.
çifter çifter çocuk yapıp ,bide bunu bir marifetmiş gibi gözüme sokup, niye yapmıyosun? olmuyomu? diye sinsi ve kırıcı sorular sorarak beni deli eden cahil anneler.

oturda şükret dertsiz tasasız anne olmuşsun niye millete nispet yapıyorsunki

amin inşallah hepimize
iyi dileklerin için teşekkür ederim

kızlar mrb.siteye yeni üye oldum henüz ve bu ilk mesajım.ben 31 eşimse 35 yaşında.3 ay oldu biz evleneli.eşim yaklaşık 15 gün önce arkadaş arası bir konuşmada varikoselden bahsedilince kendindeki bulgulardanda şüphelenip ürologa gitti ve tahmin ettiği gibi varikosel cıktı eşimde.spermiyogram testi ise epey bozdu ilk anda kafamızı.ml de sperm sayısı 2.75 milyon ve toplam hareketlilik yüzde 18(ileri hızlı yüzde 9 ve yavaş hızlı yüzde 9 olmak üzere).lökosit sorunu yok.eşime doktor bayram sonu ameliyat dedi.ama mikrocerrahi deil de normal ameliyat yapacagını söyledi.bizde araştırmalarımız neticesinde daha iyi bi doktorda mikrocerrahi ameliyat olmaya karar verdik ve dün bir docent e gittik.cok iyi bir insandı acıkcası doktor.o da bizden bi spermiyogram testi istedi ve dün öglesonu o hastanedede bi test yaptırdık.sonuç bizi resmen yaktı.sperm sayısı 0 cıktı.doktorda şaşırdı sonuca.böyle bişey mümkünmüdür 15 gün arayla yapılan 2 testte bu kadar fark..? 2.75 milyon cıkmışken nasıl 15 gün sonra 0 cıkar..? kafayı yiyecegim resmen.doktorumuz bize 15 gün sonra bir test daha yaptırmamızı söyledi.tüp bebek merkezinde yaptıracagız testi..2.75 milyon nasıl 0 olur 15 günde,ya da eger 0 sa gercekten diyelim,0 sperm olan bi yerden nasıl 15 gün önce 2.75 milyon cıktı..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…