- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
canim bunlar gercek olan seyler.sana iki gun once yazi yazacaktim ama site bakimda diye uyari verdi bugune nasipmis.oncelik hosgeldin aramiza.biraz senle benim yasadiklarimiz benziyor.esimle severek evlendim.evlenmeden once esim benim cocugum olmuyor dedi.beni bu sekilde kabul edermisin dedi.tmm dedim.ama gel sor ki bana kolaymi hicte kolay degil.herkesin cocuk varmi hamilemisin demesinden gina geldi.senden sonra evlenenlerin cocuklari oldu da ikinciyi yapiyolar.ALLAH ne hayirliysa o olsun hakkinda.insallah sende burdan mutlulukla ayrilirsin
Hem sevmek ,hemde bır yarının cocuk ıstegı ıcınde yanıp kavrulurken ona bellı etmemek ne kadara acı bır duuygu,
aglayamıorsun,butun hıckırıklar bogazında yumruk oluyor
ama ona kelımelerı kurupta ıfade edemıorsun hc bırseyı
donup gıdemıorsun
o ne oldu dedıgınde bırsey yok dıyıp susuyorsun.....
Cocuk gordugunde bebek esyalrı gordugunde hamıle gordugunde gozunu dıkıp bakamıosun
sırf o ımrendıgını anlamasın dıye
konuyu actıgında ^^hayırlısı olsun askım ben senınlede mutluyum ^^demeklen yetınıyorsun
yastıga basını koydugunda ıkınızınde dusuncesı aynı oysakı
neden vermıyorsun rabbm,benımde cocugum olacakmı acaba
soruları ınsanı dusuncelere surukleyıp gıdıor.....
evet canım aynen öyle....hepimizn yaşadığı tam da bu duygu.Hem sevmek ,hemde bır yarının cocuk ıstegı ıcınde yanıp kavrulurken ona bellı etmemek ne kadara acı bır duuygu,
donup gıdemıorsun
Cocuk gordugunde bebek esyalrı gordugunde hamıle gordugunde gozunu dıkıp bakamıosun
konuyu actıgında ^^hayırlısı olsun askım ben senınlede mutluyum ^^demeklen yetınıyorsun
masal bu mesajı beğendi:))))Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla;El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür. Mevlana/Rumi
selam canlarrr:80:
canım herkse farklı şey iyi geliyor...birinin değerlerini yükselten bişey diğerininkini düşürüyor bünyeye bağlı.merhaba masal,
uzun ve açıklayıcı yazıların için çooooooook teşekkür ederim.
evet daha yeni öğrendik ve eşim için veya bir erkek için çok zor bir durum farkındayım.
ve incinmemesi için elimden geleni yapıyorum.
ama bunun öncesindeki 3 yılda ne o nede ailesi bana aynı şekilde davranmadı.
şuan ailelerimiz durumdan haberdar değil.
hala sorunun bende olduğunu zannediyorlar.Bide eş dost var tabi.onlarada şuan düşünmüyorum henüz erken diyip duruyorum ama yaşım 30 ve bence artık olmalı
herkes bitkisel kullanıyoruz diye bişiler yazmış.
benim bilgiğim tek bitkisel mesir macunu
henüz bi faydasınıda göremedik. size komik gelmiş olabilir ama inanın konu ile alakalı hiç bilgim yok.
bitkisel tedavileri açıkta yazmak yasakmı? doktormu tavsiye ediyor?
aktardan alınacaksa bana yardımcı olurmusunuz?
bari doktora gitmiyor en azından bitkisel tevadiye yavaştan başlatayım diyorum.
offf kızlar offff bide en kötüsü ne biliyormusunuz.
benim etrafımda çoook var sizi bilemem tabi.
çifter çifter çocuk yapıp ,bide bunu bir marifetmiş gibi gözüme sokup, niye yapmıyosun? olmuyomu? diye sinsi ve kırıcı sorular sorarak beni deli eden cahil anneler.
oturda şükret dertsiz tasasız anne olmuşsun niye millete nispet yapıyorsunki
canım varikoselde başarı şansı yüksek ameliyat bazısı yapıyor bazısı yapmıyor..gene tekrarlıyormuş çünkü..mikrotesede bulunur sperm en kötü ihtimal..sen en iyi durumda olansın:)))kızlar mrb.siteye yeni üye oldum henüz ve bu ilk mesajım.ben 31 eşimse 35 yaşında.3 ay oldu biz evleneli.eşim yaklaşık 15 gün önce arkadaş arası bir konuşmada varikoselden bahsedilince kendindeki bulgulardanda şüphelenip ürologa gitti ve tahmin ettiği gibi varikosel cıktı eşimde.spermiyogram testi ise epey bozdu ilk anda kafamızı.ml de sperm sayısı 2.75 milyon ve toplam hareketlilik yüzde 18(ileri hızlı yüzde 9 ve yavaş hızlı yüzde 9 olmak üzere).lökosit sorunu yok.eşime doktor bayram sonu ameliyat dedi.ama mikrocerrahi deil de normal ameliyat yapacagını söyledi.bizde araştırmalarımız neticesinde daha iyi bi doktorda mikrocerrahi ameliyat olmaya karar verdik ve dün bir docent e gittik.cok iyi bir insandı acıkcası doktor.o da bizden bi spermiyogram testi istedi ve dün öglesonu o hastanedede bi test yaptırdık.sonuç bizi resmen yaktı.sperm sayısı 0 cıktı.doktorda şaşırdı sonuca.böyle bişey mümkünmüdür 15 gün arayla yapılan 2 testte bu kadar fark..? 2.75 milyon cıkmışken nasıl 15 gün sonra 0 cıkar..? kafayı yiyecegim resmen.doktorumuz bize 15 gün sonra bir test daha yaptırmamızı söyledi.tüp bebek merkezinde yaptıracagız testi..2.75 milyon nasıl 0 olur 15 günde,ya da eger 0 sa gercekten diyelim,0 sperm olan bi yerden nasıl 15 gün önce 2.75 milyon cıktı..?
Ah canım benim çok ağır geliyor dimi.. Gözünün içine bakıosun gözündeki yaşı içine akıtıyorsun.. Boğazın düğümleniyor konuşurken, sesin değişiyor ama sen yutkunup konuşmaya devam etmeye çalışıyorsun.. O anlamasın yeter ki diye gülümseyen önemsemeyen taraf senmişsin gibi gözükmeye çalışıyorsun.. Ama acı çekerken gülmek öyle zor ki.. Yıpratıyor insanı. İçinden birşeyleri alıp götürüyor ama başka çağren yokki..
Ne yapacaksın.. Dön arkanı gi hadi.. Gidemiyorsun işte düşünemiyorsun bile giteyi. Sevdiğin insan o. Emeğin geride bırakacakların.. Bide sonrasın da mutlu olabilecekmisin bakalım.. Neyin garantisini vermiş Rabbim? Tutki bebeğin oldu başka bi senaryoyu tercih ettiğinde o vicdanın nasıl rahat edecek? Nasıl yaşayacaksın ki o ömrü huzursuzlukla. Allahım vicdan azabı vermesin kimseye daha kötüsü yok bence.
Bir tanıdığımızın da uzun yıllar bebeği olmadı. Eşindeydi problem yine. Çocuk çocuk diye yandı tutuştu. Ne adaklar ne dualar.. Sonra 12-13 yıl sonra çocuğu oldu.. 1 yaşına gelmeden bebekleri eşinin beyninde tümör tespit edildi. Ve yaşayamadı.. Bebeğini yaşayamadan gidiverdi. Şimdi o kişi olmasaydıda bebeğim eşim yanımda olsaydı diye ağlıyorr. O da yanlış slında ama Rabbimin uygun görmediğini illede istememk lazım. Herşeyin hayırlısı demek lazım. Ben ne yapayım onsuz bebeğimi büyüteceksem bebeğin huzurunu mutluluğunu yaşamayı. Nasıl yaşanır ki zaten?? Allahım öyle sınamasın bizleri inşallah..
Ben biliyorum ki Rabbim hepimizin iyi niyetinin mükafatını verecek. Ben diyorum ki Allahım beni böyle anne yapmıyorsa uygun görmüyorsa başka türlü yapar. Kendi canımdan kanımdan olmaz belki ama başkasının bebeğine annelik ederim. O da bebek.. O da anne demeyecek mi? O belki daha hayırlı olacak bana.. Kimbilir..
Neyse bayass bi döktüm içimi sanırım. Rabbim hepimizi mutlu edecek ben yürekten inanıorum buna kızlarr :))
Allah herşeyin hayırlısını versin canım çok güzel anlatmışsın...
merhaba masal,
uzun ve açıklayıcı yazıların için çooooooook teşekkür ederim.
evet daha yeni öğrendik ve eşim için veya bir erkek için çok zor bir durum farkındayım.
ve incinmemesi için elimden geleni yapıyorum.
ama bunun öncesindeki 3 yılda ne o nede ailesi bana aynı şekilde davranmadı.
şuan ailelerimiz durumdan haberdar değil.
hala sorunun bende olduğunu zannediyorlar.Bide eş dost var tabi.onlarada şuan düşünmüyorum henüz erken diyip duruyorum ama yaşım 30 ve bence artık olmalı
herkes bitkisel kullanıyoruz diye bişiler yazmış.
benim bilgiğim tek bitkisel mesir macunu
henüz bi faydasınıda göremedik. size komik gelmiş olabilir ama inanın konu ile alakalı hiç bilgim yok.
bitkisel tedavileri açıkta yazmak yasakmı? doktormu tavsiye ediyor?
aktardan alınacaksa bana yardımcı olurmusunuz?
bari doktora gitmiyor en azından bitkisel tevadiye yavaştan başlatayım diyorum.
offf kızlar offff bide en kötüsü ne biliyormusunuz.
benim etrafımda çoook var sizi bilemem tabi.
çifter çifter çocuk yapıp ,bide bunu bir marifetmiş gibi gözüme sokup, niye yapmıyosun? olmuyomu? diye sinsi ve kırıcı sorular sorarak beni deli eden cahil anneler.
oturda şükret dertsiz tasasız anne olmuşsun niye millete nispet yapıyorsunki
prenses meraba şitdetli varikoseli olup 0 çıkıp varikosel amaliyatından sonra düzelme olup azda olsa geri sperm çıkanlar var umutsuz düşünmeyin birdaha yaptırın doktorun dediği ğibi ya öncekinde yanlışlık var bu testde ya sonraki yapılanda gerçektende 2.75 de 15 gün içinde 0 oluşu hayret iyi biyerlerde yaptırın testinizi inşallah yanlışlık olmuştur degilsede gene 0 çıkarsada çokta üzülüp umutsuzluga düşmeyin güzel bir tedaviyle düzelir en azından tüp bebek yapacak kadar spermleriniz bulunur morelinizi yüksek tutun eşin fazla strese girmesin strestte etkiliyor spermleri azosperm kesinleşmesi için bir insanın 1 ay içinde iki üç defa sperm tahliline bakılması gerekmiş çünkü baze görülen spermler bazen görülmeye biliyor eger buseferde inşallah görülürse hemen dondurun çünkü yarının nolacagını kimse bilemez .:130:kızlar mrb.siteye yeni üye oldum henüz ve bu ilk mesajım.ben 31 eşimse 35 yaşında.3 ay oldu biz evleneli.eşim yaklaşık 15 gün önce arkadaş arası bir konuşmada varikoselden bahsedilince kendindeki bulgulardanda şüphelenip ürologa gitti ve tahmin ettiği gibi varikosel cıktı eşimde.spermiyogram testi ise epey bozdu ilk anda kafamızı.ml de sperm sayısı 2.75 milyon ve toplam hareketlilik yüzde 18(ileri hızlı yüzde 9 ve yavaş hızlı yüzde 9 olmak üzere).lökosit sorunu yok.eşime doktor bayram sonu ameliyat dedi.ama mikrocerrahi deil de normal ameliyat yapacagını söyledi.bizde araştırmalarımız neticesinde daha iyi bi doktorda mikrocerrahi ameliyat olmaya karar verdik ve dün bir docent e gittik.cok iyi bir insandı acıkcası doktor.o da bizden bi spermiyogram testi istedi ve dün öglesonu o hastanedede bi test yaptırdık.sonuç bizi resmen yaktı.sperm sayısı 0 cıktı.doktorda şaşırdı sonuca.böyle bişey mümkünmüdür 15 gün arayla yapılan 2 testte bu kadar fark..? 2.75 milyon cıkmışken nasıl 15 gün sonra 0 cıkar..? kafayı yiyecegim resmen.doktorumuz bize 15 gün sonra bir test daha yaptırmamızı söyledi.tüp bebek merkezinde yaptıracagız testi..2.75 milyon nasıl 0 olur 15 günde,ya da eger 0 sa gercekten diyelim,0 sperm olan bi yerden nasıl 15 gün önce 2.75 milyon cıktı..?
baharım pamık şekerim naberrrr
Hem sevmek ,hemde bır yarının cocuk ıstegı ıcınde yanıp kavrulurken ona bellı etmemek ne kadara acı bır duuygu,
donup gıdemıorsun
tşk ederim.. Nasılsn canım benm??
ay yaşasınnnnn
kalabalıklaşmışız:)))
kızlar nasılsınız:))))
buarada bize dua eden herkese çooooooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum.Allah karşınıza çıkarsın..Allah okuduğunuz her harfi her kelimeyi günahlarınıza kefaret etsin,kabul olmayan duanız kalmasın inşallah...Ve de anne olmayı nasip etsin Rabbim...
çok mutlu ettiniz beni gerçekten.Allah razı olsun hepinizden canlarım
Cemrem geçmiş olsun canım benm. Ameliyat varmış galiba. Okudum da üzüldüm.. İnşallah iyileşir yawrucak hemencik..:2:
günaydın akide şekerimiyidir canım kociş bu haftayı bana adadı evde hava bugün biraz daha iyi bugün gitmeyi düşünüyoruz denize bakalım... sabahtan soğuk olur diye çıkmadık öğleden sonra gidelim dedik buarada dün sana takılırken olan bana oldu kociş beni aldı götürdü
ya dur bi çıkıyorum bari diyeyim dedim yuhhh bide bunu bu yazcan dedi
kızlar mrb.siteye yeni üye oldum henüz ve bu ilk mesajım.ben 31 eşimse 35 yaşında.3 ay oldu biz evleneli.eşim yaklaşık 15 gün önce arkadaş arası bir konuşmada varikoselden bahsedilince kendindeki bulgulardanda şüphelenip ürologa gitti ve tahmin ettiği gibi varikosel cıktı eşimde.spermiyogram testi ise epey bozdu ilk anda kafamızı.ml de sperm sayısı 2.75 milyon ve toplam hareketlilik yüzde 18(ileri hızlı yüzde 9 ve yavaş hızlı yüzde 9 olmak üzere).lökosit sorunu yok.eşime doktor bayram sonu ameliyat dedi.ama mikrocerrahi deil de normal ameliyat yapacagını söyledi.bizde araştırmalarımız neticesinde daha iyi bi doktorda mikrocerrahi ameliyat olmaya karar verdik ve dün bir docent e gittik.cok iyi bir insandı acıkcası doktor.o da bizden bi spermiyogram testi istedi ve dün öglesonu o hastanedede bi test yaptırdık.sonuç bizi resmen yaktı.sperm sayısı 0 cıktı.doktorda şaşırdı sonuca.böyle bişey mümkünmüdür 15 gün arayla yapılan 2 testte bu kadar fark..? 2.75 milyon cıkmışken nasıl 15 gün sonra 0 cıkar..? kafayı yiyecegim resmen.doktorumuz bize 15 gün sonra bir test daha yaptırmamızı söyledi.tüp bebek merkezinde yaptıracagız testi..2.75 milyon nasıl 0 olur 15 günde,ya da eger 0 sa gercekten diyelim,0 sperm olan bi yerden nasıl 15 gün önce 2.75 milyon cıktı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?