- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
güldürdün beni
çalışma yapalım diye süslenmiyorum kız iyi hissedeyim diye:)))
hem çalışma olur mu bilemem bakcaz artık
benimki sınavlarına çalışıyo ya onçün
len konu nere gidiyo böleee:))))
çalışma için hazırlanmıyorum
erkekler işte böylebelkı bugun sana calısır masal bellımı olur
aman benımkıde dun atak gecırıorum onunda derdı farklı
söle hc bılmedıgım zamnda fırlayıp 1 tanesı gol yapsada bosa gtmese su performanslar
seni seniiiiiiiibilmiyorm artık
nası oluyo kız....benım suankı hobum ney bılıormusun
cekılıs ve kampanyalar topıgındekı seylerı takıp edıp yarsma kazanmak :)
cok gusel seyler kazanıorum
kendımı avutuyorum
erkekler işte böyle
belli olmaz sen taç sanırken bakarsın penaltı gol olur:))))
(beni gören futboldan anlıyor sanır:))
seni seniiiiiiii
nası oluyo kız....
cekılısler vede kampanyalar bolumu var
benım mesaj gecmısımden bak gorursun
face hesabınden
orada paylasılan lınklerı tıklıorsun
kazanırsın ınsallah gusel seyler
merhaba kızlar
az önce show tvdeki yağ hücresinden sperm üretildi haberini dinlediniz mi?ben sonuna yetiştim.
haberlerin sonunu dinledim ekranda yazıyordu aranızda izleyen varsa yazsın arkadaşlar bentümünü izleyemedim
ALLAH yüzünüzü güldürsün..bu kez gittiğin hastaneden anne olarak dön inşallah...ne güzel umutlu olmak değil mi..umut bitti mi heerşey bitiyor çünkü.Allah korktuklarımıza uğratmasın.sperm bulunduysa tutar inşallah..sağlıklı olsa bile bayan ve herşey yolunda olsa bile tüpün tutma ihtimal yüzde otuzmuş..o yüzde otuzun içine gireriz inşallahhhhslm arkadaşlar nasılsınız bizim problemimizde azoydu ege üniv.tedavi gördüm amaliyatla sperm bulundu donduruldu daha sonra tüpbebk denendi fakat tutmadı,kendimi toparlamam baya zaman aldı ama şükürler olsun şimdi çok iyiyim bu sorunu kabullendim rabbim nasip ederse ikincisini deneyeceğiz ama bu sefer özel bir hastanede denemeyi düşünüyoruz ege üniv.den memnun ayrıldık aslında ama birde özelde deneyelim diyoruz hayırlısı artık.Arkadaşlar size tavsiyem kimsenin lafını kafaya takmayın herkes cehenmende yanacağı odunu kendisi dünyadan götürürmüşmüş.onları Allaha havale edin.İnş.Allah bizlerinde birgün yüzünü güldürecek her zaman ÜMİTVAR OLUN .A.e.olun
merhaba kızlar
az önce show tvdeki yağ hücresinden sperm üretildi haberini dinlediniz mi?ben sonuna yetiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?