Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güldürdün beni
çalışma yapalım diye süslenmiyorum kız iyi hissedeyim diye:)))
hem çalışma olur mu bilemem bakcaz artık
benimki sınavlarına çalışıyo ya onçün

belkı bugun sana calısır masal bellımı olur
aman benımkıde dun atak gecırıorum onunda derdı farklı

söle hc bılmedıgım zamnda fırlayıp 1 tanesı gol yapsada bosa gtmese su performanslar

benım suankı hobum ney bılıormusun
cekılıs ve kampanyalar topıgındekı seylerı takıp edıp yarsma kazanmak :)

cok gusel seyler kazanıorum
kendımı avutuyorum

belkı bugun sana calısır masal bellımı olur
aman benımkıde dun atak gecırıorum onunda derdı farklı

söle hc bılmedıgım zamnda fırlayıp 1 tanesı gol yapsada bosa gtmese su performanslar
erkekler işte böyle
belli olmaz sen taç sanırken bakarsın penaltı gol olur:))))
(beni gören futboldan anlıyor sanır:))
bilmiyorm artık
seni seniiiiiiii
benım suankı hobum ney bılıormusun
cekılıs ve kampanyalar topıgındekı seylerı takıp edıp yarsma kazanmak :)

cok gusel seyler kazanıorum
kendımı avutuyorum
nası oluyo kız....

ZCU canim isemi girsekki ama beni ise alan yok..hatirladigim kadariyla zaten sizin is de kendinizindi

erkekler işte böyle
belli olmaz sen taç sanırken bakarsın penaltı gol olur:))))
(beni gören futboldan anlıyor sanır:))

seni seniiiiiiii

nası oluyo kız....

cekılısler vede kampanyalar bolumu var
benım mesaj gecmısımden bak gorursun
face hesabınden
orada paylasılan lınklerı tıklıorsun
kazanırsın ınsallah gusel seyler

merhaba kızlar
az önce show tvdeki yağ hücresinden sperm üretildi haberini dinlediniz mi?ben sonuna yetiştim.

kızlar sureleri okumayı bırakmayalım illaki ramazanda olacak diye bişey yok şimdide okuyabiliriz bence... ben listeyi ekliyorum şimdi...

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

haberlerin sonunu dinledim ekranda yazıyordu aranızda izleyen varsa yazsın arkadaşlar bentümünü izleyemedim

slm arkadaşlar nasılsınız bizim problemimizde azoydu ege üniv.tedavi gördüm amaliyatla sperm bulundu donduruldu daha sonra tüpbebk denendi fakat tutmadı,kendimi toparlamam baya zaman aldı ama şükürler olsun şimdi çok iyiyim bu sorunu kabullendim rabbim nasip ederse ikincisini deneyeceğiz ama bu sefer özel bir hastanede denemeyi düşünüyoruz ege üniv.den memnun ayrıldık aslında ama birde özelde deneyelim diyoruz hayırlısı artık.Arkadaşlar size tavsiyem kimsenin lafını kafaya takmayın herkes cehenmende yanacağı odunu kendisi dünyadan götürürmüşmüş.onları Allaha havale edin.İnş.Allah bizlerinde birgün yüzünü güldürecek her zaman ÜMİTVAR OLUN .A.e.olun

bugünün haberleri daha internete vermemiş show.
internette de aradım da bişey bulamadım
ben bulamamışımdır inşallahhhh

ALLAH yüzünüzü güldürsün..bu kez gittiğin hastaneden anne olarak dön inşallah...ne güzel umutlu olmak değil mi..umut bitti mi heerşey bitiyor çünkü.Allah korktuklarımıza uğratmasın.sperm bulunduysa tutar inşallah..sağlıklı olsa bile bayan ve herşey yolunda olsa bile tüpün tutma ihtimal yüzde otuzmuş..o yüzde otuzun içine gireriz inşallahhhh

ZCU tatlım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyler benimde başımdan geçti göreceksin zaman herşeyin ilacı zamanla herşey düzelecek çok dua et .hiç bir zaman ümitsizliğe düşme Allaha emanet ol mücadeleye devam ...

NURSEN ciğim tebrikler canım çok güzel olumlu sonuçlar almışsınız Allah tamamına erdirsin.hayırlısı bebekler nasip etsin hepimize.

merhaba kızlar
az önce show tvdeki yağ hücresinden sperm üretildi haberini dinlediniz mi?ben sonuna yetiştim.

canım ben de şimdi cnntürk de izledim... kocaeli üniversitesi kök hüzre bölümünde yapılıyormuş çalışmalar... daha sadece hayvanlar üzerinde yapmışlar denemelerini... yağ hücresinden üretilen spermlerle 7 yavru fare doğmuş... "ilerisi için olumlu bi çalışma ama kısırlığa çare bulundu diye bişey söylenemez daha yapılacak çok çalışma var" dedi yetkili kişi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…