Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

masalcığım sperm amaliyatla bulundu sağlıklı bir embiryo elde edildi ama ben şiddetli kapız oldum ve sonuçta tutmadı hayırlısı değilmiş canımız sağ olsun hep bribirimize dua edelim inş.başaracağız.sizede rabbim en güzel sevinçleri yaşatsın kardeşim kocaman bir aile olmayı nasip etsin hepimizede mücadeleye devam...

mrb canım bizde balıkesirde oturuyoruz... bu topiğe girmeden önce bizde tedavimizi ege üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorduk... daha doğrusu ege üniversitesi tüp bebek merkezi başkanı erol tavmergenin özeline gitmeyi düşünüyorduk... raporları falan hastanede kendisi çıkartıyormuş öyle duymuştuk... ama bu topiğe girdikten sonra vazgeçtim... orada ameliyatta sperm çıkmama ihtimalide var... onun için bizde arkadaşların tavsiyesiyle ankarada kaan aydosa gitmeye karar verdik... sizde iyice araştırın bakalım belki tedaviyle daha çok sperm bulunur ve şansınız artar... hakkınızda hayırlısı olur inş...

Son düzenleme:

herşey nasip canım...o bebeğin tutunması kimin elinde,ya da o spermin çıkması?hepsi Allahtan..
buna da hamdolsun.anneliği Rabbim nasip edecekse eder birgün.

baharcığım hayırlısı inş.canım biz ege ünivde tedavi olduk ama eşimin doktoru ahmet barış altay üroloji doktoruydu ege hanım ve erol beyde beni takip etti daha çok asistanları ilgilendi bizimle tedavi çok uzun sürdü ama açıkcası hastaneden memnunduk yoğunluk çok olunca işler tabiki uzadı,bizde sürekli git gel yaptık izmirde oturmuyoruz.işte şimdi dondurulmuş spermler var artık tekrar neresi hayırlıysa orada deneyeceğiz şimdi araştırıyoruz.mücadeleye devam dualarınızı bekliyorum.hep biribirimize dua edelim

kizlar turkiyeden gelirken caksir koku almisdik nasil kullanicagiz bilen varmi esim yapda iceyim diyor ac karninami tok karninimi kullanan varmi aranizda

kizlar turkiyeden gelirken caksir koku almisdik nasil kullanicagiz bilen varmi esim yapda iceyim diyor ac karninami tok karninimi kullanan varmi aranizda

canım onu kaynatıp içiriyormuşsun... biz hazırını kullanıyoruz... aç karnına yemeklerden 20dk önce içilecek canım...

canım hakkınızda hayırlısı olsun... allah şükür dondurulmuşlar varmış bizden çok daha şanslısınız... inş bu denemenizde herşey yolunda giderde bebişin sana sımsıkı tutunur rabbim bizede gösterir o günleri inş... darısı benim ve tüm arkadaşlarımızın başına... bizde canlı spermleri görürsek sevinçten deliririz heralde dualarımı eksik etmiycem senin için canım benim...

Teşekkür ederim
bilgilerinle koceli üniversitesi kök hücre merkezini buldum
müdürü prof.dr.Erdal Karaöz
uzun süredir kök hücre araştırması yapıyormuş merkez.inşallah hepimize umut olur.Kurtulur bu illetten evlat sahibi oluruz hepimiz inşallah

iyim bebişim sen napıyorsun alışverişten geldik de bende bi açayım dedim napıyorlar bakalım deidm.

iyi etmişsiniz tatlım kafanı dağıtmışsındır... ben de yeni girdim kocişimle güzel bi akşam geçirdik bizde

Hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur seni hiç bırakmaz. Allahım seni korusun inşallah.

inş canım ya... umarım en kısa zamanda hayata geçirilirde bizde kurtuluruz bu azo derdinden...

canım onu kaynatıp içiriyormuşsun... biz hazırını kullanıyoruz... aç karnına yemeklerden 20dk önce içilecek canım...
bahar çakşır suyu biz de alıyoruz ya, ege lokman sattı pis adam o da su gibi geldi bize..lokmanhekim daha yoğun ve daha iyiydi kesinlikle..artık o şişeyi içmiyo eşim napiiim onu ya dökiyim de mi....
ohhh sefan olsun masalda yok galiba işi vardı onunda

yok eşimi bekliyorum geç geliyor bugünlerde...az sonra gelir..o gelene kadar bakiyim dedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…