ALLAH yüzünüzü güldürsün..bu kez gittiğin hastaneden anne olarak dön inşallah...ne güzel umutlu olmak değil mi..umut bitti mi heerşey bitiyor çünkü.Allah korktuklarımıza uğratmasın.sperm bulunduysa tutar inşallah..sağlıklı olsa bile bayan ve herşey yolunda olsa bile tüpün tutma ihtimal yüzde otuzmuş..o yüzde otuzun içine gireriz inşallahhhh
slm arkadaşlar nasılsınız bizim problemimizde azoydu ege üniv.tedavi gördüm amaliyatla sperm bulundu donduruldu daha sonra tüpbebk denendi fakat tutmadı,kendimi toparlamam baya zaman aldı ama şükürler olsun şimdi çok iyiyim bu sorunu kabullendim rabbim nasip ederse ikincisini deneyeceğiz ama bu sefer özel bir hastanede denemeyi düşünüyoruz ege üniv.den memnun ayrıldık aslında ama birde özelde deneyelim diyoruz hayırlısı artık.Arkadaşlar size tavsiyem kimsenin lafını kafaya takmayın herkes cehenmende yanacağı odunu kendisi dünyadan götürürmüşmüş.onları Allaha havale edin.İnş.Allah bizlerinde birgün yüzünü güldürecek her zaman ÜMİTVAR OLUN .A.e.olun
masalcığım sperm amaliyatla bulundu sağlıklı bir embiryo elde edildi ama ben şiddetli kapız oldum ve sonuçta tutmadı hayırlısı değilmiş canımız sağ olsun hep bribirimize dua edelim inş.başaracağız.sizede rabbim en güzel sevinçleri yaşatsın kardeşim kocaman bir aile olmayı nasip etsin hepimizede mücadeleye devam...
mrb canım bizde balıkesirde oturuyoruz... bu topiğe girmeden önce bizde tedavimizi ege üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorduk... daha doğrusu ege üniversitesi tüp bebek merkezi başkanı erol tavmergenin özeline gitmeyi düşünüyorduk... raporları falan hastanede kendisi çıkartıyormuş öyle duymuştuk... ama bu topiğe girdikten sonra vazgeçtim... orada ameliyatta sperm çıkmama ihtimalide var... onun için bizde arkadaşların tavsiyesiyle ankarada kaan aydosa gitmeye karar verdik... sizde iyice araştırın bakalım belki tedaviyle daha çok sperm bulunur ve şansınız artar... hakkınızda hayırlısı olur inş...
kizlar turkiyeden gelirken caksir koku almisdik nasil kullanicagiz bilen varmi esim yapda iceyim diyor ac karninami tok karninimi kullanan varmi aranizda
baharcığım hayırlısı inş.canım biz ege ünivde tedavi olduk ama eşimin doktoru ahmet barış altay üroloji doktoruydu ege hanım ve erol beyde beni takip etti daha çok asistanları ilgilendi bizimle tedavi çok uzun sürdü ama açıkcası hastaneden memnunduk yoğunluk çok olunca işler tabiki uzadı,bizde sürekli git gel yaptık izmirde oturmuyoruz.işte şimdi dondurulmuş spermler var artık tekrar neresi hayırlıysa orada deneyeceğiz şimdi araştırıyoruz.mücadeleye devam dualarınızı bekliyorum.hep biribirimize dua edelim
eseslim napıyorsun bebekimmmmmmmmmm
canım onu kaynatıp içiriyormuşsun... biz hazırını kullanıyoruz... aç karnına yemeklerden 20dk önce içilecek canım...
canım ben de şimdi cnntürk de izledim... kocaeli üniversitesi kök hüzre bölümünde yapılıyormuş çalışmalar... daha sadece hayvanlar üzerinde yapmışlar denemelerini... yağ hücresinden üretilen spermlerle 7 yavru fare doğmuş... "ilerisi için olumlu bi çalışma ama kısırlığa çare bulundu diye bişey söylenemez daha yapılacak çok çalışma var" dedi yetkili kişi...
iyim bebişim sen napıyorsun alışverişten geldik de bende bi açayım dedim napıyorlar bakalım deidm.
slm arkadaşlar nasılsınız bizim problemimizde azoydu ege üniv.tedavi gördüm amaliyatla sperm bulundu donduruldu daha sonra tüpbebk denendi fakat tutmadı,kendimi toparlamam baya zaman aldı ama şükürler olsun şimdi çok iyiyim bu sorunu kabullendim rabbim nasip ederse ikincisini deneyeceğiz ama bu sefer özel bir hastanede denemeyi düşünüyoruz ege üniv.den memnun ayrıldık aslında ama birde özelde deneyelim diyoruz hayırlısı artık.Arkadaşlar size tavsiyem kimsenin lafını kafaya takmayın herkes cehenmende yanacağı odunu kendisi dünyadan götürürmüşmüş.onları Allaha havale edin.İnş.Allah bizlerinde birgün yüzünü güldürecek her zaman ÜMİTVAR OLUN .A.e.olun
iyi etmişsiniz tatlım kafanı dağıtmışsındır... ben de yeni girdim kocişimle güzel bi akşam geçirdik bizde
Teşekkür ederim
bilgilerinle koceli üniversitesi kök hücre merkezini buldum
müdürü prof.dr.Erdal Karaöz
uzun süredir kök hücre araştırması yapıyormuş merkez.inşallah hepimize umut olur.Kurtulur bu illetten evlat sahibi oluruz hepimiz inşallah
ohhh sefan olsun masalda yok galiba işi vardı onunda
valla masal duymasıno kendi için süslencekti ama bakarsın başka bişeye vesile olur
masalda geldiii
bahar çakşır suyu biz de alıyoruz ya, ege lokman sattı pis adam o da su gibi geldi bize..lokmanhekim daha yoğun ve daha iyiydi kesinlikle..artık o şişeyi içmiyo eşim napiiim onu ya dökiyim de mi....canım onu kaynatıp içiriyormuşsun... biz hazırını kullanıyoruz... aç karnına yemeklerden 20dk önce içilecek canım...
ohhh sefan olsun masalda yok galiba işi vardı onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?