Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

önerilerin için teşekkürler Bahar
denemeye başlıyıcaz inşallah.
benim daha çoooooooooook araştırma yapmam lazım çooooooooooook :18:

alemsin ya:)))
bebekim buarada o karışımda bal varsa buzdolabına koymayın..bal 40 derecenin üstünde içindeki etken maddeleri kaybedip farklılaşıyormuş..karanlık ve serin bi yerde sakla.kiler ya da bi dolapta falan..

canlar ben çıkıyorum bepinizi çok seviyorum akşam görüşürüz canlar sizin yerinize de yüzerim merak etmeyin

valla adamlarda haklı hergün benimki bıkıyor bu gün inciri yedinmi macunu yedinmi diye soruyorum yemediğini fark edersem kızıyorum benimkide çocukmu var karşında yiyorum diyor ne sorup duruyon gel başımda dur diyor aslında bıktı belki birseneye yaklaşıyor yemeye başlayalı bu gün gene kan tahliline yolladım belki oğün yanlışlık olmuştur dedim başka hastanede yaptırmaya gitti bakalım busefer testesteron gene aynımı çıkcak benim fesfeselerimden adamda bide kanda kalmıyomuş.

canlar ben çıkıyorum bepinizi çok seviyorum akşam görüşürüz canlar sizin yerinize de yüzerim merak etmeyin

ya balık gibi sudan çıkmıyosun bahardeniz kızı oldun haaa
iyi eğlenceler..benim yerime de iki kulaç at kız:))malum bu yıl giremedim denize ühüüüüü:26:
öptüm canım seni seviyoruzzzzzzzzzzzz

Canm buzdolabında deil mutfak dolabında hepsi.. Bilir o öyle şeyleri yerlerini herşeylerini

Bu konuda fazla dikkatliyizz :)

ya aynen cadaloz oldum ya
kontrol manyağı oldum..
onu ye şunu ye
o da alıştı artık.
sabah da bugün öğle yemeğinde ne yersen bana söyle diyorum abarttın diyor:))
napiyim dün pilav yemiş.
halbuki bize yasak pirinç
yani eşimin trigliseridi de çok yüksek de o bakımdan:))
ben sormasam herşeyi yiyecek.
yuh beni de ye bari de tam olsun:))))

napıyorsun canımcım dün gece bende dedim hemen niye çıktın diye düşündüm. aklımada geldi zaten

uvvvvv bahar ben pat diye çıktığını bilmiyodum
bana diyene bak
çok güldüm ben bunaaaaaaa

Masalcım napıyrsun bebişim

bahara gülüyorum hala
napiyim canım işte çay içiyorum gel beraber içelim
bak ben atansaydım oraya şimdi beraber içiyor olabilirdim:))
neyse seneye artık:)))
müzik dinliyorum bi taraftan..bi kitapta okudum geçenerde müziğin iyileştiri gücünden bahsediyordu..
doğru valla....osmanlı zamanında da hastalılara göre farklı makamlarda müzik dinletiyolarmış..
benim psikolojime iyi geliyor:)))
eşime de dedim ki gel sen de dinle:)
o ne be gıy gıy
içim gıy'ıldı dedi
ne bilim azoya hankisi iyi acaba

Son düzenleme:
ya balık gibi sudan çıkmıyosun bahardeniz kızı oldun haaa
iyi eğlenceler..benim yerime de iki kulaç at kız:))malum bu yıl giremedim denize ühüüüüü:26:
öptüm canım seni seviyoruzzzzzzzzzzzz

canım yüzmez miyim hiç... bu masal için bu hayalll için bu eseslim için... diye tüm arkadaşların adına atıcam kulaçları
ben de hepinizi çok seviyorum canlarım

Son düzenleme:
deliiiiiiiii nasıl anladın kız
valla bi anda coştu kocişim çıkıyorum dememe bile izin vermedi valla

o kadar şey yiyolar haliyle coşacaklar
biz de anaaaa bak kocam cazibeme dayanamadı diye seviniyoruz içten içe safça
sözüm meclisten dışarı:)))
kendi adımaaaa:)))

Son düzenleme:

valla canım sorma bende çok güldüm bide sana diyordu ya kendisi çıkıverdi. anladım bende
ahhh keşke burda olsaydın bende içiyorum şimdi çay beraber içelim
valla bende son ses müzik eşliğinde temizlik yapıyorum ama şimdi komşular gelecek bide benim komşularımın hepsi yaşlı sesi kaldıramıyorlar Azoya hangi mizikler iyi geliyor diyte bakmak lazım yiyecekler bitti değişik şeyler arıyoruz artık valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…