- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
ah ahhh.... ne güzel anlatmışsın canım benim tüm hislerimize tercüman olmuşsun... hepimizin durumu bu değil mi???
QUOTE]
Hepimiz için öyle canım doğru söylüosunnn.. Aslında hepimizin anlattığı şeyler ama yaşadıklarımız hep farklıymış gibi hissettirio bize.. Ondan anlatıp duruoruz işte.. :)
ah ahhh.... ne güzel anlatmışsın canım benim tüm hislerimize tercüman olmuşsun... hepimizin durumu bu değil mi???
QUOTE]
Hepimiz için öyle canım doğru söylüosunnn.. Aslında hepimizin anlattığı şeyler ama yaşadıklarımız hep farklıymış gibi hissettirio bize.. Ondan anlatıp duruoruz işte.. :)
Canım yaa güldüm bak.. :) Napsın eşinde bıkmışş artık çokda doğru söylemiş hayatları azo üzerine endekslenmiş durumda. Azonun kurallarına uyuyorlar
Onu yiyin bunu için onu yemeyin bunu yapmayın dioruz resmen özgürlüklerini kısıtlıyoruz..
Dün evime gittim bende.. Hadi dedim o gelmeden eve bi yemek yapayım.. geldiğinde görür sevinir..
Annecim bir açtım dolabın kapağını macun gibi kocaman bi kavanozz baharatlı ballı bi karışım var
Bademler ballar fındıklar alınmış.. Dedim canım benim paniklemişşşşşşşş.. düğünde yaklaşıyor..
valla adamlarda haklı hergün benimki bıkıyor bu gün inciri yedinmi macunu yedinmi diye soruyorum yemediğini fark edersem kızıyorum benimkide çocukmu var karşında yiyorum diyor ne sorup duruyon gel başımda dur diyor aslında bıktı belki birseneye yaklaşıyor yemeye başlayalı bu gün gene kan tahliline yolladım belki oğün yanlışlık olmuştur dedim başka hastanede yaptırmaya gitti bakalım busefer testesteron gene aynımı çıkcak benim fesfeselerimden adamda bide kanda kalmıyomuş.ikisi ağır gelir canım ya..
biz bişey kullanmıyoruz evicaptan başka..
dün yağladım balladım kocişi
yeşilex alalım dedim sonra:))))
o da iyi tamam dedi
dün eşime şunu yeme bunu yeme şunu da yeme bunu da diye konuşurken
elim de dedi ki ben hiçbişey yemiyim zaten
ballı macun yerim susadıkça da çakşır içerim olur biter..
azolu adam hiç acıkır mıymış diyor
adam da haklı ya herşey yasak
bırhan altintop edasıyla vay anassını diyorum
ayyy sonrasında ben de çok güldüm
masala derken durum bana döndü diye...
kesinti yok çalışmalara devam
canlar ben çıkıyorum bepinizi çok seviyorumakşam görüşürüz canlar sizin yerinize de yüzerim merak etmeyin
alemsin ya:)))
bebekim buarada o karışımda bal varsa buzdolabına koymayın..bal 40 derecenin üstünde içindeki etken maddeleri kaybedip farklılaşıyormuş..karanlık ve serin bi yerde sakla.kiler ya da bi dolapta falan..
ya aynen cadaloz oldum yavalla adamlarda haklı hergün benimki bıkıyor bu gün inciri yedinmi macunu yedinmi diye soruyorum yemediğini fark edersem kızıyorum benimkide çocukmu var karşında yiyorum diyor ne sorup duruyon gel başımda dur diyor aslında bıktı belki birseneye yaklaşıyor yemeye başlayalı bu gün gene kan tahliline yolladım belki oğün yanlışlık olmuştur dedim başka hastanede yaptırmaya gitti bakalım busefer testesteron gene aynımı çıkcak benim fesfeselerimden adamda bide kanda kalmıyomuş.
napıyorsun canımcım dün gece bende dedim hemen niye çıktın diye düşündüm. aklımada geldi zaten
içimdekilerii anlatmışsın sanki kız yoksa sen benim içimimi okuyosun :97:
çok güzel anlatmışsın canım içimizden geçenleri ağzına yüreğine sağlık canım benim
napıyorsun canımcım dün gece bende dedim hemen niye çıktın diye düşündüm. aklımada geldi zaten
Masalcım napıyrsun bebişim
önerilerin için teşekkürler Bahar
denemeye başlıyıcaz inşallah.
benim daha çoooooooooook araştırma yapmam lazım çooooooooooook :18:
hıımmm iyimişCanm buzdolabında deil mutfak dolabında hepsi.. Bilir o öyle şeyleri yerlerini herşeylerini
Bu konuda fazla dikkatliyizz :)
tunaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ya balık gibi sudan çıkmıyosun bahardeniz kızı oldun haaa
iyi eğlenceler..benim yerime de iki kulaç at kız:))malum bu yıl giremedim denize ühüüüüü:26:
öptüm canım seni seviyoruzzzzzzzzzzzz
deliiiiiiiiinasıl anladın kız
valla bi anda coştu kocişim çıkıyorum dememe bile izin vermedi valla
deliiiiiiiiinasıl anladın kız
valla bi anda coştu kocişim çıkıyorum dememe bile izin vermedi valla
bahara gülüyorum hala
napiyim canım işte çay içiyorum gel beraber içelim
bak ben atansaydım oraya şimdi beraber içiyor olabilirdim:))
neyse seneye artık:)))
müzik dinliyorum bi taraftan..bi kitapta okudum geçenerde müziğin iyileştiri gücünden bahsediyordu..
doğru valla....osmanlı zamanında da hastalılara göre farklı makamlarda müzik dinletiyolarmış..
benim psikolojime iyi geliyor:)))
eşime de dedim ki gel sen de dinle:)
o ne be gıy gıy
içim gıy'ıldı dedi
ne bilim azoya hankisi iyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?