kızlar selammm ben geldim nasılsınız bakemmm
hoşgeldin canımm biz iyiz sen nasılsın geç geldin işlerin mi vardı bakalım
kızlar eşimde varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce acaba faydası olmuşmudur.aslında olmayacaktı ama kaan hoca ol diye ısrar etti belki sperm çıkışı olur varikosel spermlere zarar verir olmanda fayda var dedi.gerçekten zor bir ameliyat ama fayydası olur diye ameliyat oldu işte.buarada eşim m sure ve proxed kullanıyo ya ya çok pahalı napıcaz bilmem 600 lira ayda ilaca veriyoruz bunun altından nasıl kalkarız bilmem ama 15 gün sonra eşim tahlil yapıcak mail atıcaz hocaya.hocaya sorucam eğer çok etkisi yoksa m surenin bırakalım diycem kabul edermi bilmem ama bbaşka yapılacak bişey yok maaşın neredeyse yarısı ilaca gidiyo...
geç uyandım tatlım ya birazda evi toparladım bugün çarşıda işim çok bankaya falan uğruycam dedim biraz canlarımla takılayım öyle giderim artık..ohhh bahar kocişiyle denize gitmiş gece olanlar malum zatenadamlar okadar çok vitamin alıyolarki napsınlar coşuyolar sonra
canım m-süre pahalı geliyorsa yeşilexi alın bidakine o ona göre daha uygun kat kat ondanda sonuç alan var nur senin eşi onu kullanıyor spermler çıkmaya başladı maşallah onlarada kaan aydos kullanın demiş siz bence biran önce şu sperm testine gidin spermler görüle bilir 3 ay olmuş amaliyatınıza inşallah çıkış başlamışsa tüp bebege geçersin hemen tedaviyle paraları bitirme sen bilirsin hocaya danışın pahalı geliyor zorlanıyoruz onun yerine yeşilex kullanalımı deyin isterseniz .:26:
iyi yapmışsın canım benim. bende bi taraftan tenmizlik yapıyorum bi taraftan burada takılıyorum. iyi oluyor böyle
öle valla bahar keyif yapıyor bugünlerde güldürdü bizi bugün baya
evet beraber olamıyoruz ve eşim hala doktora gitmiyor
utanıyormu acaba? çok düşündüm kimseylede paylaşamıyor.
ne yapıcam bilmiyorum
evet bende okuyunca bayaa güldümm..ömrümüz temizlikle geçiyo ya..
öyle valla canım temizlik temizlik benim eşimde biraz dağınıktır aslında çok titizdir ama dağıtır ortalığı bende hatta bazen derim çocuğumuz olsa bu kadar dağıtmaz diyorum
canım benim acaba iççerikleri aynımı m sureyle fiyatı nedir bi bilgin varmı..haftaya spermiogram yaptıracak zaten ama korkmuyo değiliz yine çıkmazsa diye off yine moraller bozulacak diye tırsıyoruz yani...
canım bazen arkadaşlarım çocuk yok evin kirlenmez dağılmaz senin diyorlar ama alakası yok yine dağınıklık oluyo yine kirleniyo hergün ayrı bir iş çıkıyo zaten bayram sonrası en az 1 hafta temizlik sürüyo yada biz abartıyoruz hergün süpür sil banyo tuvalet yıka off offf birde çocuk olsa artık hiç bitmez demekki
kızlar eşimde varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce acaba faydası olmuşmudur.aslında olmayacaktı ama kaan hoca ol diye ısrar etti belki sperm çıkışı olur varikosel spermlere zarar verir olmanda fayda var dedi.gerçekten zor bir ameliyat ama fayydası olur diye ameliyat oldu işte.buarada eşim m sure ve proxed kullanıyo ya ya çok pahalı napıcaz bilmem 600 lira ayda ilaca veriyoruz bunun altından nasıl kalkarız bilmem ama 15 gün sonra eşim tahlil yapıcak mail atıcaz hocaya.hocaya sorucam eğer çok etkisi yoksa m surenin bırakalım diycem kabul edermi bilmem ama bbaşka yapılacak bişey yok maaşın neredeyse yarısı ilaca gidiyo...
canım korkunun ecele faydası yok benimkide her tahlile gittiğinde ikimizde acaba diyoruz gönül hep çıkmasından yana tabiki ama çıkmazsada napalım dicez korkumuzla arasıra yüzleşmek zorundayız kendinizi çok fazla illaki çıkacak diye ikinizde şartlandırmayın varsada yoksada her ikisi olabilir diye şarlandırın o zaman çok yıkılmıyor insan tabi inşallah çıkar sevinirsiniz orası ayrı konu .m-surenin içeriğini bilmem biz kullanmadık pahalı diyede kullanmaya niyetim yok yeşilexin içeriğini internetten okuya bilirsin ben baktım hep erkege faydalı sperm arttırıcı bitkisel şeyler var içinde şu ankaraya gidelimde kaan aydosa bi sorup kullanın derse almayı düşünüyorum .
canım bazen arkadaşlarım çocuk yok evin kirlenmez dağılmaz senin diyorlar ama alakası yok yine dağınıklık oluyo yine kirleniyo hergün ayrı bir iş çıkıyo zaten bayram sonrası en az 1 hafta temizlik sürüyo yada biz abartıyoruz hergün süpür sil banyo tuvalet yıka off offf birde çocuk olsa artık hiç bitmez demekki
canım para mı basıyoruz kaan hocayla konuş bence birine karar kılsın...
onun da bi bildiği vardır ama bi de bilmediği var bizim gibi orta halli ailelere bu masraflar ağır geliyor...
canım şimdi baktım yeşilexe çok şeşit var sperm arttırıcı olanı var 117 lira m sure 400 lira bayaa fark var yani ben bi araştırayım bu ilacı da içeriğine falan bakayım m sure 15 gün sonra bitecek mail atıcaz zaten hocaya olmazsa değiştirelim yeşilex kullanalım derim.siz nezaman kaan hocaya gideceksiniz.evet canım ya gitmişken hocaya sorarsın aralarında çok fark varmı yokmmu diye.ya çok umutlu değiliz zaten çıkar diyede yine üzülüyo insan işte çıkmayınca.gerçi herşeye hazırlıklı olmak lazım ki sonunda çok fazla üzülmemek iççin...
ya ağzın bal yesin valla..daha dün eşimle konuştum bunu..
bi de millet aa iki kişi ne pis olacak..çoluk yok çocuk yok..
Allahın öküzü(kızlar özür dilerim ağzımı bozuyorum ama başka ne diyebilirim bu insanlara)
ne alaka bu ev toz olmuyor mu tuvalet banyo kirlenmiyor mu,
yemek yapılmıyor mu onun bulaşığı noluyor?
kanatlanıp uçmuyor heralde yıkıyoruz di mi...
çamaşırlar da henüz kendi kendini temizleyemiyor..makineye at çıkar as kurusun topla ütüle kaldır..
bunları kim yapıyor?
yolun tozu çocukluların camına yapışıyo sanki sadece:)
bizde çocuk yok diye balkon kirlenmiyor:)
ayrıca çocuğum olsaydı da kirlenseydi keşke..
en fazla kusardı halıya
ya da oyuncaklarını atardı
canım hoca biliyo eşimin memur olduğunu gelirinide iyi kötü tahmin edebiliyordur.ayda 600 lira fecii derecede sarsıyo birde kesin sonuç alınır dese yine neyse hertürlü verilir ama kesin bişey yok olur veya olmaz hele bi kullanın deniyo aslında bu ilaç yeni çıktı henüz kullanan pek yok sonuç alanda yok gibi bi yerde bizim üzerimizde deneniyo faydalımı değilmi diye ama ucuz bi ilaç olsa hadi neyse denensin diyelim ama çok pahalı en az 6 ay kullanılması gerekiyomuş.belkide çok işe yarıyacak ama bilemiyoruzki önümüzde bir örnek yokki...
ya ağzın bal yesin valla..daha dün eşimle konuştum bunu..
bi de millet aa iki kişi ne pis olacak..çoluk yok çocuk yok..
Allahın öküzü(kızlar özür dilerim ağzımı bozuyorum ama başka ne diyebilirim bu insanlara)
ne alaka bu ev toz olmuyor mu tuvalet banyo kirlenmiyor mu,
yemek yapılmıyor mu onun bulaşığı noluyor?
kanatlanıp uçmuyor heralde yıkıyoruz di mi...
çamaşırlar da henüz kendi kendini temizleyemiyor..makineye at çıkar as kurusun topla ütüle kaldır..
bunları kim yapıyor?
yolun tozu çocukluların camına yapışıyo sanki sadece:)
bizde çocuk yok diye balkon kirlenmiyor:)
ayrıca çocuğum olsaydı da kirlenseydi keşke..
en fazla kusardı halıya
ya da oyuncaklarını atardı
kaann hoca bize de çok isterseniz proxed alın ama bunlar iyileştirici değil falan yazmış..o da kesin deyip kandırmasından iyidir tabi ama bu ilaçlar da maliyeti yüksek ilaçlar şansa kullan bakalım ya çıkarsa hesabı...canım hoca biliyo eşimin memur olduğunu gelirinide iyi kötü tahmin edebiliyordur.ayda 600 lira fecii derecede sarsıyo birde kesin sonuç alınır dese yine neyse hertürlü verilir ama kesin bişey yok olur veya olmaz hele bi kullanın deniyo aslında bu ilaç yeni çıktı henüz kullanan pek yok sonuç alanda yok gibi bi yerde bizim üzerimizde deneniyo faydalımı değilmi diye ama ucuz bi ilaç olsa hadi neyse denensin diyelim ama çok pahalı en az 6 ay kullanılması gerekiyomuş.belkide çok işe yarıyacak ama bilemiyoruzki önümüzde bir örnek yokki...
boz canım boz bişey olmaz bende bugünlerde çok bozuyorum ağzımı.bende çok sinir oluyorum ya..bazen akrabalarla biraraya geliyoruz aa sen çok rahatsın çocuk yok ağlayan yemek isteyen yok evini kirleten yok heryer mis gibi ne r hatsın vallahi diyorlar yaaa deli oluyorum deli bu evde insan yaşamıyo sanki...sanki benim evimde temizlikçi varda o yapıyo bizim hiç işimiz yok ya sadece çocuk olunca iş olur sadece ozaman ev kirlenir sadece çocuk yemek ister koca istemez sanki çamaşırı yıkanmaz ütüsü yapılmaz gerizekalılar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?