ya aynen cadaloz oldum ya
kontrol manyağı oldum..
onu ye şunu ye
o da alıştı artık.
sabah da bugün öğle yemeğinde ne yersen bana söyle diyorum abarttın diyor:))
napiyim dün pilav yemiş.
halbuki bize yasak pirinç
yani eşimin trigliseridi de çok yüksek de o bakımdan:))
ben sormasam herşeyi yiyecek.
yuh beni de ye bari de tam olsun:))))
uvvvvv bahar ben pat diye çıktığını bilmiyodum
bana diyene bak
çok güldüm ben bunaaaaaaa
bahara gülüyorum hala
napiyim canım işte çay içiyorum gel beraber içelim
bak ben atansaydım oraya şimdi beraber içiyor olabilirdim:))
neyse seneye artık:)))
müzik dinliyorum bi taraftan..bi kitapta okudum geçenerde müziğin iyileştiri gücünden bahsediyordu..
doğru valla....osmanlı zamanında da hastalılara göre farklı makamlarda müzik dinletiyolarmış..
benim psikolojime iyi geliyor:)))
eşime de dedim ki gel sen de dinle:)
o ne be gıy gıy
içim gıy'ıldı dedi
ne bilim azoya hankisi iyi acaba
hıımmm iyimiş
hoşgeldin bebkimmm
bahar sağolsun iyiyiz
tam o konuyu konuşuyorduk eee saatte ilerlemiş durumdaydı eşinde bütün gün evdeydiherşey ortada canımm. anlamamam imkansızz
canım yüzmez miyim hiç... bu masal için bu hayalll için bu eseslim için... diye tüm arkadaşların adına atıcam kulaçları
ben de hepinizi çok seviyorum canlarım
tunaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o kadar şey yiyolar haliyle coşacaklar
biz de anaaaa bak kocam cazibeme dayanamadı diye seviniyoruz içten içe safça
sözüm meclisten dışarı:)))
kendi adımaaaa:)))
valla canım sorma bende çok güldümbide sana diyordu ya kendisi çıkıverdi. anladım bende
ahhh keşke burda olsaydın bende içiyorum şimdi çay beraber içelim
valla bende son ses müzik eşliğinde temizlik yapıyorum ama şimdi komşular gelecek bide benim komşularımın hepsi yaşlı sesi kaldıramıyorlarAzoya hangi mizikler iyi geliyor diyte bakmak lazım yiyecekler bitti değişik şeyler arıyoruz artık valla :)
:44:bi fikrim yok canım ama normal bişey olmadığı da bi gerçek..doktora danışmak lazım...ne biliiim ki?kızlar size birşey daha soraracktım ama ne kadar uygun bilemedim
eşimin kasıklarında da aşırı ağrı ve ateş var.
bu rahatsızlıktan dolayı olabilir mi?
neredeyse bu yüzden yanyana bile gelemiyoruz.
bir fikri olan var mı?
o kadar balları macunları biz yesek kimbilir bizim halimiz ne olur
hee sorma..sıvama aşamasına geçtim ben
bi de şu kıymetli taşlardan alalım
yüzük falan:))))ayyyy erkekte de hiç sevmem öyle kız gibi şeyleri:)
gerçi bizimkilere her hastalık için bi yüzük taksak barış manço gibi olurlar
kızlar size birşey daha soraracktım ama ne kadar uygun bilemedim
bir fikri olan var mı?
sendede vardır azcuık fenalık canımm aaa hep kocişlermi fena olurevet canım öyle oldu valla
deli
ne güzel bak hepiniz benim sayemde kendinizden geçtiniz
sizlerde saolun kızlar ben herzaman hazırım yüzünüzü güldürmeye
doğru diyorsun canım ne yapalım işte bu kocişler fena
cok sukur bnde ıyıyım bugun
MASAL aksam sana cok guldum gece yoktun
dedım bu kendını ıyı hıssetmek ıcın yaptıgı sey kotu seylere sebep oldu
hayırdır calısmamı vardı :)
niye bebekimmm..öyle valla herşeyden medet umuyoruz işte. ben bi taş almıştım kendime sırf meraktan ama sor bakalım hiç taktınmı diye .bi kere bilekliğime taktım sonra çıkardım.
he ya bahar da hemen enişteye pasladı olayısendede vardır azcuık fenalık canımm aaa hep kocişlermi fena oluray ya hala gülüyorumm
niye bebekimmm..
ben severim takıyı..
gerçi bileklik pek takmam küpe daha çok severim..küpesiz çıplak gibi hissediyorum nedense içim sıkılıyor aynaya bakınca:)
he ya bahar da hemen enişteye pasladı olayı
seni gibi bahaaaaar
bahar intikamım acı oldu bebişim
canım bu önemli bişey kasıklarında agrı ateş varsa intihap varikosel ve prostad herşey olabilir biran önce doktora gitsin ürolojiye ğörünsün ihmale gelmez yanyana derken berabermi olamıyosunuz bunların hepsi varsa kesinlikle bi doktora gidin bide allah korusun bişey olurda geç kalmış olursunuz .:18:
küpeyi bende çok sevrim aynı modellerin farklı farklı renklerinden alırım hep.
valla bu çalışma olayları hakkında bişi dicem ama utanıyorum burda diyemem
evet canım ben eşimin yanındayım. yinede aklımdan çıkmıyor belki biraz yogun çalışsak unuturuz.ZCU canim isemi girsekki ama beni ise alan yok..hatirladigim kadariyla zaten sizin is de kendinizindi
canım hayırlısı olsun bursadamı denemeyi düşünüyorsunuz.slm arkadaşlar nasılsınız bizim problemimizde azoydu ege üniv.tedavi gördüm amaliyatla sperm bulundu donduruldu daha sonra tüpbebk denendi fakat tutmadı,kendimi toparlamam baya zaman aldı ama şükürler olsun şimdi çok iyiyim bu sorunu kabullendim rabbim nasip ederse ikincisini deneyeceğiz ama bu sefer özel bir hastanede denemeyi düşünüyoruz ege üniv.den memnun ayrıldık aslında ama birde özelde deneyelim diyoruz hayırlısı artık.Arkadaşlar size tavsiyem kimsenin lafını kafaya takmayın herkes cehenmende yanacağı odunu kendisi dünyadan götürürmüşmüş.onları Allaha havale edin.İnş.Allah bizlerinde birgün yüzünü güldürecek her zaman ÜMİTVAR OLUN .A.e.olun
ALLAH yüzünüzü güldürsün..bu kez gittiğin hastaneden anne olarak dön inşallah...ne güzel umutlu olmak değil mi..umut bitti mi heerşey bitiyor çünkü.Allah korktuklarımıza uğratmasın.sperm bulunduysa tutar inşallah..sağlıklı olsa bile bayan ve herşey yolunda olsa bile tüpün tutma ihtimal yüzde otuzmuş..o yüzde otuzun içine gireriz inşallahhhh
korkma canım yanılma paylarıda var birde ejekulatta çıkmasa bile m. tesede çıkma olasılığı yüzde yüz ama ihmal etmeyin araştırın.cevaplarınıza teşekkür ederim kızlar.gercekten yazdıgına hemen karşılık gelmesi ve ilgilenen insanların olması cok rahatlatıyor insanı.umarım dünkü yaptırdıgımız test yanlıştır işallah.15 gün önceki 2.75 milyona üzülürken 15 gün sonra başka hastanenin testinde 0 cıkması resmen bitiriyor insanı.siz bir de eşimi görseniz.yıkılmış durumda resmen.düşüncem ve umut ettiğim şudur ki eger gercekten eşimin spermi olmasaydı 15 gün önceki testte 2.75 milyon cıkması imkansızdı.bu kadar büyük bi değişim beklenemez bence.işallah yanılmıyorumdur.offffffffff off...!
canım geçmiş olsun bu normal birşey değil bence hemen bir ürologa görünsün eşin belki iltihap yada enfeksiyon olabilir .kızlar size birşey daha soraracktım ama ne kadar uygun bilemedim
bir fikri olan var mı?
ya bende de var o...çok seviyorum küpeyi ya...küpeyi bende çok sevrim aynı modellerin farklı farklı renklerinden alırım hep.
valla bu çalışma olayları hakkında bişi dicem ama utanıyorum burda diyemem
evet beraber olamıyoruz ve eşim hala doktora gitmiyor
utanıyormu acaba? çok düşündüm kimseylede paylaşamıyor.
ne yapıcam bilmiyorum
evt eskiden gümüşler çok renkli değildi çok değişik güzel modeller çıktı.ya bende de var o...çok seviyorum küpeyi ya...
eşim diyor ki bunları ucuca bağlasak edirneye yol olur
bi de bi yer keşfettim antika gibi böle eski seramik gibi ya da bakırlı falan küpeler satıyo adam..
geçen gün bi çift aldım bayılıyorum ya:)
daha her rengini alırdım da eşim başkalarına da kalsın deyinca bıraktım
zaten adam çok para istiyor
ha bi de gümüşü severim...böle renkli renkli ne güzeller artık eskiden yoktu böyle çeşitli..
yaaa böyle mevzu belaltı olunca utanıyolar onlar da haklı
eşimin tabiriyle gelen giden elliyor adamları
ama bize de yazık biz de az çekmiyoruz jinekologda..
bizimki daha iğrenç bence..
üstelik canımızı acıtıyo bazı jinekologlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?