Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ben bi sitede okudum işte m sureden sonra çıkış oldu kaan hoca çok şaşırdı kullanmaya devam et dedi falan yazıyodu hocada ondan kullandırıyo çünkü daha önce mail atıp sormuştum hocaya m sureyi oda pahalı bir ilaç belki çıkmaz sonra pişman olursunuz alığ kullandığınıza falan demişti sonrada kendisi m sure kullanın dedi belkide faydası oldu diyen hastaları var o baktığım sitedede var çünkü faydası olan ondan veriyo işte..

kızlarrrrr size doyum olmaz ama ben kaçtım bankaya gidicem daha kendinize çok iyi bakın hepinizi çoookkkkk seviyorumm:79:

eseslimmm bebekimm napıyosun ben hala çıkamadım evdenn hazırlandım tam çıkıyodum eşim aradı geleyim beraber gidelim dedi ama birtürlü gelemedii kös kös oturdum bekliyorum canımcımm

eseslimmm bebekimm napıyosun ben hala çıkamadım evdenn hazırlandım tam çıkıyodum eşim aradı geleyim beraber gidelim dedi ama birtürlü gelemedii kös kös oturdum bekliyorum canımcımm

ay bende öle yavaş yavaş temilzik yapıyorum işte bide kuşumuz var biizm onu çıkarmıştım yakalamak için uğraştım yordu beni :) kaçıyor yakalamadım bi türlü ama en sonunda oda yoruldu bende yakaladım

hem de ne acı oldu bebişim ben bilsem böyle olacağını sana takılır mıydım

sendede vardır azcuık fenalık canımm aaa hep kocişlermi fena olur ay ya hala gülüyorumm

yok ben fena değilim yaaaa kız gülme artık yeter

oohhhhhhh bi güzel yüzdüm geldim ama deniz çok dalgalıydı... canım benim kociş macunlardan öncede böyleydi ya

iyi yapmışsın canım benim. bende bi taraftan tenmizlik yapıyorum bi taraftan burada takılıyorum. iyi oluyor böyle
öle valla bahar keyif yapıyor bugünlerde güldürdü bizi bugün baya

iyi oldu canım kafamızı dağıttık geldik eşim bu konuları burada konuşmamızdan hiç hoşlanmıyor ben de dedim ki "hep senin yüzünden oldu pat diye çıkınca anlamış herkes" kızlar görmelisiniz adam utancından kıpkırmızı oldu bana sakın böyle şeylerden konuşmayın bidaha diyor

selam baharcığım nasılsın benim topiğim açılmıyordu .başka bilgisayarda denedim açılınca eve geldim tekrar denedim başka şekilde deneyince açıldı bende sizleri çok özlemiştim .hiç açamayacağımı sanmıştım .ne var ne yok topikte henüz okumadım ama inşallah bir yaramazlık falan yoktur.

VCK HOSGELDIN CANIM
BILDIGIN GIBI FARKLI BIRSEY YOK
ıyı olmaya calısoruz cumleten
ınsallahta en yakın zmanda ıı oluruz
sen nasılsın

VCK HOSGELDIN CANIM
BILDIGIN GIBI FARKLI BIRSEY YOK
ıyı olmaya calısoruz cumleten
ınsallahta en yakın zmanda ıı oluruz
sen nasılsın

hoşbulduk esracığım.bende bayramda çok sıkıntılar atlattım eşimin yiyeni depresyon ilaçları kullanıyordu onunla birlikte arkadaşlarına uymuş alkol almış.ben bayramlaşmaya annemlere gitmiştim eltimi aradım ağlamaktan konuşamıyor oğlu yoğun bakımda doktorlar kalbi durdu son zamanlarını yaşıyor demiş.oğluda birtek benim sözümü dinliyor eltimde bana kızdı gitmeseydin bizi bırakmasaydın oğlum ölmezdi dedi .ozaman birkez daha anladımki evet bizim evladımız yok bir kere içimiz yanıyor olanında sorunu olursa binlerce kez yanıyor. ama Allah'a şükür atlattı eltimde hatasının farkına vardı çünkü benim hiç bir suçum yoktu.Rabbim kimseyi evlatsızda bırakmasın evlat acısıda yaşatmasın inşallah

selam canım iyiyim allaha şükür... biz de seni özledik topikte herşey bildiğin gibi değişen bişey yok... nursenin eşinin spermiogram sonucunda 1-2 canlı sperm bulunmuş topiğimizi sevindiren en büyük şey bu oldu başka da bişey yok herşey aynı... sen nasılsın keyfin nasıl ???

geçmiş olsun canım şimdi iyi mi yiğenin...

baharcım bebekim benim yüzdün geldin mi ohh sefan olsun.
erkeklerin hiçbiri bu konuşmalardan hoşlanmaz ama biz kızızz hem yani bi kerelik oldu bidaha konuşursak sende söylemezsin ayy çok fena mı oldum böyle diyincede

bebekimmmmm yüzdüm yüzdüm geldim çok dalgalıydı ama yine de güzeldi...
evet ya nasıl bozuluyor anlatamam
ya biz sadece dün masala takılınca arkasından durum bana patlayınca ben çok güldüm sizinlede paylaşayım dedim okadar ayıp mı ettim yani
kocişe sorsan "hem de en büyüğünden ayıp ettin" der
yok canım niye fena olasın doğru diyorsun bundan sonra burda konuştuklarımı söylemem ona
zaten bidaha duyarsa keser beni

iyi Allah'a şükür .nursenin eşinde sprem çıkmış zaten çıkmıyormuydu 100motil hücre yanlışmı hatırlıyorum.nasıl olmuş dönemedim şimdi geriye

canım ben öncesini bilmiyorum en son "eşimde spermiogram sonucunda 1-2 canlı sperm çıktı" dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…