tabiya 600 de belirli bir geliri olan için çok fazla birde kesinlik olmayınca insan nebileyim hevesi kaçar tam kesin olsa borçharç gene alır insan .bence hoca bu ilacı bikaç hastasında ben bunu kullandım faydası oldu diyenler oldu oda o yüzden öneriyor deniyor herkezde faydası görülecekmi diye .
kızlarrrrr size doyum olmaz ama ben kaçtım bankaya gidicem daha kendinize çok iyi bakın hepinizi çoookkkkk seviyorumm:79:
ben de çıkıyorum canlarım...kaynanama gidicem bugün..
size doyum olmuyor...öptüm şalap şulupppp
eseslimmm bebekimm napıyosun ben hala çıkamadım evdenn hazırlandım tam çıkıyodum eşim aradı geleyim beraber gidelim dedi ama birtürlü gelemediikös kös oturdum bekliyorum canımcımm
niye bebekimmm..
ben severim takıyı..
gerçi bileklik pek takmam küpe daha çok severim..küpesiz çıplak gibi hissediyorum nedense içim sıkılıyor aynaya bakınca:)
he ya bahar da hemen enişteye pasladı olayı
seni gibi bahaaaaar
bahar intikamım acı oldu bebişim
sendede vardır azcuık fenalık canımm aaa hep kocişlermi fena oluray ya hala gülüyorumm
geç uyandım tatlım ya birazda evi toparladım bugün çarşıda işim çok bankaya falan uğruycam dedim biraz canlarımla takılayım öyle giderim artık..ohhh bahar kocişiyle denize gitmiş gece olanlar malum zatenadamlar okadar çok vitamin alıyolarki napsınlar coşuyolar sonra
iyi yapmışsın canım benim. bende bi taraftan tenmizlik yapıyorum bi taraftan burada takılıyorum. iyi oluyor böyle
öle valla bahar keyif yapıyor bugünlerde güldürdü bizi bugün baya
VCK HOSGELDIN CANIM
BILDIGIN GIBI FARKLI BIRSEY YOK
ıyı olmaya calısoruz cumleten
ınsallahta en yakın zmanda ıı oluruz
sen nasılsın
selam baharcığım nasılsın benim topiğim açılmıyordu .başka bilgisayarda denedim açılınca eve geldim tekrar denedim başka şekilde deneyince açıldı bende sizleri çok özlemiştim .hiç açamayacağımı sanmıştım .ne var ne yok topikte henüz okumadım ama inşallah bir yaramazlık falan yoktur.
hoşbulduk esracığım.bende bayramda çok sıkıntılar atlattım eşimin yiyeni depresyon ilaçları kullanıyordu onunla birlikte arkadaşlarına uymuş alkol almış.ben bayramlaşmaya annemlere gitmiştim eltimi aradım ağlamaktan konuşamıyor oğlu yoğun bakımda doktorlar kalbi durdu son zamanlarını yaşıyor demiş.oğluda birtek benim sözümü dinliyor eltimde bana kızdı gitmeseydin bizi bırakmasaydın oğlum ölmezdi dedi .ozaman birkez daha anladımki evet bizim evladımız yok bir kere içimiz yanıyor olanında sorunu olursa binlerce kez yanıyor. ama Allah'a şükür atlattı eltimde hatasının farkına vardı çünkü benim hiç bir suçum yoktu.Rabbim kimseyi evlatsızda bırakmasın evlat acısıda yaşatmasın inşallah
hem de ne acı oldu bebişimben bilsem böyle olacağını sana takılır mıydım
yok ben fena değilim yaaaakız gülme artık yeter
oohhhhhhh bi güzel yüzdüm geldimama deniz çok dalgalıydı... canım benim kociş macunlardan öncede böyleydi ya
iyi oldu canım kafamızı dağıttık geldikeşim bu konuları burada konuşmamızdan hiç hoşlanmıyor ben de dedim ki "hep senin yüzünden oldu pat diye çıkınca anlamış herkes" kızlar görmelisiniz adam utancından kıpkırmızı oldu bana sakın böyle şeylerden konuşmayın bidaha diyor
geçmiş olsun canım şimdi iyi mi yiğenin...
baharcım bebekim benim yüzdün geldin mi ohh sefan olsun.
erkeklerin hiçbiri bu konuşmalardan hoşlanmaz ama biz kızızzhem yani bi kerelik oldu bidaha konuşursak sende söylemezsin ayy çok fena mı oldum böyle diyincede
iyi Allah'a şükür .nursenin eşinde sprem çıkmış zaten çıkmıyormuydu 100motil hücre yanlışmı hatırlıyorum.nasıl olmuş dönemedim şimdi geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?