Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üstün dökmen var di mi....evet beni anlatıyor:))))
bu adam süper ya..kitaplarını okudum...ama bizimkilerde teoride kalıyor hepsi:)))
zumba dansına geçtiler zaten:))))

benidee anlatıyorr
uygulamayada geçirirz bigün inşallah canım sabretcez herşeye sabrettiğimiz gibi bunada sabretcez. kazanan biz olacaz unutma...

aslında işin komik yanı ne biliyo musun..terzi kendi söküğünü dikemez...bak benim çok psikolog ya da psikolojik danışman arkadaşım var çok tuhaf bişeklde mutsuz hepsi
hatta onlar da başka psikoloğa gidiyolar:))

benidee anlatıyorr
uygulamayada geçirirz bigün inşallah canım sabretcez herşeye sabrettiğimiz gibi bunada sabretcez. kazanan biz olacaz unutma...

ben sen diyince açtım..hepsini dinlemedim ama kitabında anlatmıştı..onları sevmek için sebebiniz herşeyden önce sevdiğiniz adamın dünyaya geliş sebebi olmasıdır yazıyodu.

çok doğru bi laf gerçekten kimse kendi derdinin çaresini bulamıyor ama başkalarına akıl veriyor aynı konuda kendisi oluncada başkası ona yardım ediyor.çok garip bişey hakketen neden insan kendi kendinin çaresini bulamaz ki ! belkide hayat kuralları böyle kimbilir...

ben sen diyince açtım..hepsini dinlemedim ama kitabında anlatmıştı..onları sevmek için sebebiniz herşeyden önce sevdiğiniz adamın dünyaya geliş sebebi olmasıdır yazıyodu.

sabahtan beri dinliyorum ben bi kadın tlf na bağlandı. benim kayınvalidem eşimin yanında bana çok iyi davranıyordu diyor canım cicim filan davranıyordu sen ne istersen alırız diyordu ama eşimin yanında bana farklı davranıyor diyordu eşimle çok kavga ettik bu yüzden ama ben sonradan kendimce çöüzm buldum diyor bende ona eşimin yanında annecim annecim sen yapma ben yaparım beraber gideriz filan diye ona iyi davranıyorm diyor. eşimi yönlendiriyor tlf da hergün yarım saat konuşuyordu haftada 5 gün onlara gitmemizi istiyordu ama bende böyle yapınca artık herşey değişti diyor. ne kadar doğru yaptığuı tartışılır tabi.. üstün dökmende kendini kandırıyor aslında içinde sadece duyguları bastırmış kesin çözüm değil diyor

biraz buğün bende baktım evliliklerin nasıl bittiğini nerelerde hatalar yapıldıgını filan anlatıyorlardı senin annen şöyle benim annem böyle diyenler gerçektede çok var aslında hiç öyle kaynanalara kafayı takmamak lazım nekadar kafaya takarsann insan okadarda gözüne dokunur ay bizde öyle şeyler yok allahtan zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide öyle şeylerle ugraşacak halim yok valla .:26:

öyle canım kafaya takacak çok şeyimiz var bunları takmayalım diyoruz ama malesef bazen olmuyor işte. sen uğraşmasan bile karşındaki uğraşırsa istemeden sende uğraşmaya başlıyorsun anlamadan hemde :)

günaydın kızlar ben geldim
günaydın canım

günaydın bebekim
canım buarada ne şanslısın ya

canım ne güzel bi duygu ya inş herşey yolundadır ve sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza... allahım bize de nasip eder inş...

canım kıyamammmm yaaaaa
geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm keşke biraz sakinleşmeye düşünmemeye çalışsaydın...
eşinde korkmuştur iyice...
ben iyi bilirim o duyguyu... benim de üniversite yıllarımda hortladı bu hastalık...
eşimle sevgiliydik ozamanlar bi tartışma sonucunda fenalaştım...
doktorlar panik atak olduğumu söyledi... her üzüldüğüm zaman panik atak geçirirdim ben hemde her dafasında hastaneye kaldırılırdım...
2 sene ilaç tedavisi gördüm sonra bıraktım...
uzun zamandır bukadar şiddetli olmuyordu 1,5 ay önce yine oldu eşim korkudan ölüyordu...
allahım kimseye göstermesin çok berbat bi durum...
atağı atlatıyorsun ama sonrası daha kötü oluyor....
elini kolunu kaldıracak dermanın kalmıyor... senin şimdi ne halde olduğunu çok iyi biliyorum...
ben sana gitme masalım o yere diyecem ama biliyorum gideceksin...
sakın olmaya çalış düşünme dün olanları...
ama gerçekten dermanın yoksa kendini harap etme söyle ben kötüyüm gidemiycem diye...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
hoş bulduk balım 71: nasılsın

yeni kaltım canım benim sen neyapıyorsun

günaydın bidenem nasıl oldun dün gece aklım hep sendeydi

iyim çiçeğim sen napıyrsun sabhın köründen beri ayaktayım napıyım bütün işlerimi bitrdim. bugün bizim sokağa pazar kuruluyor oraya giderim 1 saatlik işim var sonrasıo yine evde geçer zamn. eşimde biraz hasta o işten gelirim dedi onu bekliyorum gelip yatacak heralde oda.
sen napıyorsun?

günaydın canım

günaydın bebekim
canım buarada ne şanslısın ya

yaa ne demezsin çok şanslıyım ben ve şans ikisi biarada düşünülemezde genede şükür benim kaynana uzak 3 yıldırda görmüyorum kurban bayramında gelcekmiş geslin ama özledik aslında benimkide cadıdır aslında bıdı bıdı konuşur herşeye karışır ona sorsan hiç bişeye karışmaz ama hiç karışmadıgı bişey yoktur ilk evlendiğimde onlarla beraber oturduk 4 yıl siz benim çektiklerimi çekseniz çatlar patlarsınız şimdi uzagız iyi oluyor böyle sefam olsun canım kaynanangile çok yakın oturuyorsanız uzak oturun biraz herzaman için mesafe uzaklık iyidir uzak olunca sen ona osana batmıyor .

ahhh o mümkün olsa dünyanın bi ucuna gidierim ben

ben de iyiyim tatlım yeni kalktım kalkar kalkmaz başına geçtim leptopun
ohhh negüzel yapmışsın her işini tam tatlım sen git gel biz burdayız iyi gez pazarı
eşine de geçmiş olsun tatlım üşütmüş mü??
bu arada dün gidebildiniz mi ailene...

sanırım üşütmüş canım ya vücudum titriyor diyor. birazda naz yapıyor çok sever
malesef gidemedikkk zaten geç geldi hastayım dedi işte sonra yattı gidemedik yani o yüzden. eşim gelebilirm evde yatarım biraz dedi o yüzden onu bekliyrum gelirse o yatarken giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…