üstün dökmen var di mi....evet beni anlatıyor:))))
bu adam süper ya..kitaplarını okudum...ama bizimkilerde teoride kalıyor hepsi:)))
zumba dansına geçtiler zaten:))))
benidee anlatıyorr
uygulamayada geçirirz bigün inşallah canım sabretcez herşeye sabrettiğimiz gibi bunada sabretcez. kazanan biz olacaz unutma...
aslında işin komik yanı ne biliyo musun..terzi kendi söküğünü dikemez...bak benim çok psikolog ya da psikolojik danışman arkadaşım var çok tuhaf bişeklde mutsuz hepsi
hatta onlar da başka psikoloğa gidiyolar:))
ben sen diyince açtım..hepsini dinlemedim ama kitabında anlatmıştı..onları sevmek için sebebiniz herşeyden önce sevdiğiniz adamın dünyaya geliş sebebi olmasıdır yazıyodu.
sabahtan beri dinliyorum ben bi kadın tlf na bağlandı. benim kayınvalidem eşimin yanında bana çok iyi davranıyordu diyor canım cicim filan davranıyordu sen ne istersen alırız diyordu ama eşimin yanında bana farklı davranıyor diyordu eşimle çok kavga ettik bu yüzden ama ben sonradan kendimce çöüzm buldum diyor bende ona eşimin yanında annecim annecim sen yapma ben yaparım beraber gideriz filan diye ona iyi davranıyorm diyor. eşimi yönlendiriyor tlf da hergün yarım saat konuşuyordu haftada 5 gün onlara gitmemizi istiyordu ama bende böyle yapınca artık herşey değişti diyor. ne kadar doğru yaptığuı tartışılır tabi.. üstün dökmende kendini kandırıyor aslında içinde sadece duyguları bastırmış kesin çözüm değil diyor
biraz buğün bende baktım evliliklerin nasıl bittiğini nerelerde hatalar yapıldıgını filan anlatıyorlardı senin annen şöyle benim annem böyle diyenler gerçektede çok var aslında hiç öyle kaynanalara kafayı takmamak lazım nekadar kafaya takarsann insan okadarda gözüne dokunur ay bizde öyle şeyler yok allahtan zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide öyle şeylerle ugraşacak halim yok valla .:26:
günaydın kızlarben geldim
günaydın canımgünaydın kızlarben geldim
biraz buğün bende baktım evliliklerin nasıl bittiğini nerelerde hatalar yapıldıgını filan anlatıyorlardı senin annen şöyle benim annem böyle diyenler gerçektede çok var aslında hiç öyle kaynanalara kafayı takmamak lazım nekadar kafaya takarsann insan okadarda gözüne dokunur ay bizde öyle şeyler yok allahtan zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide öyle şeylerle ugraşacak halim yok valla .:26:
kızlar günaydın..herkes iyidir umarım..Bende iyi olmaya çalışıyorum..
Kızlar JKLM arkadaşımız geldimi? haberi olan var mı acaba? çok merak ediyorum onu acaba sonucu ne oldu? kızlar bizde pazartesi tekrar doktora gidiyoruz, daha öncesinde lekelenme olmuştu ve acil olarak gitmiştik, keseyi görmüştük..pazartesi de kalp atışı için gideceğiz, nolur dualarınızı bekliyorum, bebeğimi görüp kalp atışını duyabileyim, bazen çok endişeleniyorum..Rabbim hayırlısını verir inşAllah..
günaydın kızlar
inşallah herkes iyidir.
dün gece panik atak krizi geçirdim maalesef o yüzden dayak yemiş gibiyim...
oluyordu bu ara ama bu kadar kötü olmamaıştım son zamanlada.
aldığım nefes ciğerlerime ulaşmıyor sanki,
kalbim sıkışıyor,çarpıntı
ellerim iyice uyuşmuştu zaten..
eşim tüm pencereleri ışıkları açtı o da üzüldü
nefes almamı sağlamaya çalıştı...
baya bi geç olmuştu saat ben biraz kendime geldim.
sonra uyumuş kalmışım zaten yorgunluktan....
bugün de eşimin annesiyle bi yere gitcez:/
valla bu halde nası olcaksa
günaydınn canımmmmhoşgeldinnnn
gel canım gel hoş geldin günaydınlar yeni kalktın heralde.
günaydın canım
günaydın bebekim
canım buarada ne şanslısın ya
hoş bulduk balım 71:nasılsın
yeni kaltım canım benim sen neyapıyorsun
günaydın bidenemnasıl oldun dün gece aklım hep sendeydi
günaydın canım
günaydın bebekim
canım buarada ne şanslısın ya
yaa ne demezsin çok şanslıyım ben ve şans ikisi biarada düşünülemezde genede şükür benim kaynana uzak 3 yıldırda görmüyorum kurban bayramında gelcekmiş geslin ama özledik aslında benimkide cadıdır aslında bıdı bıdı konuşur herşeye karışır ona sorsan hiç bişeye karışmaz ama hiç karışmadıgı bişey yoktur ilk evlendiğimde onlarla beraber oturduk 4 yıl siz benim çektiklerimi çekseniz çatlar patlarsınız şimdi uzagız iyi oluyor böyle sefam olsun canım kaynanangile çok yakın oturuyorsanız uzak oturun biraz herzaman için mesafe uzaklık iyidir uzak olunca sen ona osana batmıyor .
iyim çiçeğim sen napıyrsun sabhın köründen beri ayaktayım napıyım bütün işlerimi bitrdim. bugün bizim sokağa pazar kuruluyor oraya giderim 1 saatlik işim var sonrasıo yine evde geçer zamn. eşimde biraz hasta o işten gelirim dedi onu bekliyorum gelip yatacak heralde oda.
sen napıyorsun?
ben de iyiyim tatlım yeni kalktım kalkar kalkmaz başına geçtim leptopun
ohhh negüzel yapmışsın her işinitam tatlım sen git gel biz burdayız iyi gez pazarı
eşine de geçmiş olsun tatlım üşütmüş mü??
bu arada dün gidebildiniz mi ailene...
ahhh o mümkün olsa dünyanın bi ucuna gidierim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?