Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar gunaydin hepinize..rabbim cok ozlediyimiz yavrularinizi sprizlerinizi versin insallah biran once...

nurefsan..kiz allah gonlundekini versin su haberinle nekadar sevindirdin kiz hepimizi insallah umut olurda afyondaki dr hepimiz normal yoldan kaliriz hamile insallah hele iyi arastirda bizede yaz ok tatlisimm...

günaydın toana

afyon devlet hastanesındemıymıs
doktorun adı ne ?
hüseyin karacaymış...gerçi eseslim de yazmıştı ama:))))
ah bu erkekler biraz dikkat etseler kendilerine...çocuktan farksız oluyolar bazen..

toana günaydın canımmm
baharcım günaydın

ah bu erkekler biraz dikkat etseler kendilerine...çocuktan farksız oluyolar bazen..

toana günaydın canımmm
baharcım günaydın

günaydın canım dün akşam hiç girmedin merak ettim iyisin demi...

toana günaydın canımmm
baharcım günaydın

valla canım aynen öyle çocuk gibiler. biz yapıyoruz gerçi ama... dikkat etse zaten hasta olmayacak

günaydın canım benim iyi çok şükür sende iyimiisn ?
eşim biraz daha iyi o yüzden bende iyim bunlar sana

ohhhhhhhhhhh çiçeklerde mis gibi kokuyor valla teşekkür ederim
ben bugün pek iyi değilim ya aslında bariz bi sebebi yok dün canım sıkıldı gece saatlece ağladım sonra yattım bi türlü uyuyamadım yatakta bile tutamadım kendimi eşim duyacak diye ödüm koptu... nebileyim bazen geliyorlar böyle sonra gece çok üşüdüm eşim farketmiş üzerime kalın bişeyler getirdi ama hastalandım galiba üzerimde bi kırıklık var

Son düzenleme:

dün giremedim evet canım..bi ara açtım ama okumaya bile halim yoktu kapattım nitekim okuyamadan
dün çoooooooooooooook kötü bigündü..sebebini ne siz sorun ne ben söyliyim...anlamışsınızdır artık..gün içinde sıktım kendimi sıktım..herkes sordu bi sorun mu var diye bi baktım gözlerimden yaşlar akıyorgün bitti eve geldik ben yine panik atak krizi geçirdim...sonra ağla ağla...eşimin de sınavları vardı bugün bıraktı dersi benle uğraştı...balkona çıktım saatlerce oturdum öyle boş boş...yatalım dedik güya ben uyuyamadım sabha kadar namazı kılıp yattım yorgunluktan uyumuşum ama yüzüm kireç gibi...gözlerim altı mosmor olmuş..
dün eşime dedim ki bitmeyen bi mutsuzluk var bende...artık herşey yordu beni...sürekli endişe korku stres çarpıntı nefes alamama ölyorum hissi..ben başedemiyorum..önceden korkardım ölmekten korkmuyorum da aman ölsem nolur gibi bi hisse kapıldım...
eşime bunları anlattım diye kızmayın bana.çünkü eğer ona da anlatmasam iyice kötü olucam.
beni psikoloğa götür dedim..o da espri ile gülerek senin psikoloğun benim dedi...ama ben bu yükü taşıyamıyorum..
bi süre dah bekleyip dr gitme kararındayım.
tam iyiyim derken bişey oluyo ve ben yine toplanıyorum..ama herzaman olmuyo demek ki..ya da onun da bi sınırı var demek ki...şimdi toplayamıyorum kendimi...ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne de canım bişey yapmak istiyor...

kızlar spermiogram sonucu aldık ve yine 0 moralim çok bozuldu ya tabii herşeyin hayırlısı diyorum ama yinede insan üzülüyo iştee...

kızlar spermiogram sonucu aldık ve yine 0 moralim çok bozuldu ya tabii herşeyin hayırlısı diyorum ama yinede insan üzülüyo iştee...

bi tane bile oluyor ya insan en çok ona bozuluyor biliyo musun....her seferinde bi umut sonra yine o koca aptal sıfır....
üzülme diyemicem..desem de üzülcen çünkü...yola devam...bigün o sıfır defolup gidecek o sayfadan inşallah.

canım geçmiç olsun ya...
sonrasında yine böyle kötü olacağını tahmin etmiştim hatta tekrar mı panik atak geçirdi onun için mi giremiyor diye düşündüm doğruymuş...
canım ben de öyleyim birden kendimi kaybediyorum saatlerce ağlıyorum dün geceki gibi...
ama senin durumun farklı senin durumun uç noktada artık...
sık sık panik atak geçirmeye başladın bu normal bi durum değil...
bukadar atağı vücut bi süre sonra kaldıramaz duruma geliyor kendimden biliyorum anlattım daha önce...
senin biran evvel yardım alman gerekiyor ki kendini biraz da olsa toplayabilesin...
biz iyi olmalıyız ki eşlerimize de yardımcı olalım...
bazen sorunlarımızı kendi başımıza çözemeyiz eşlerimizin de bi yardımı dokunamaz bu duruma...
senin biran evvel destek alman lazım... hem ozaman kendini daha iyi hissedersin gerginliğin stresin azalır...
böyle devam edersen bu ataklar hergün daha ağır boyutlara ulaşır allah korusun...
tamam derdimiz büyük ama güçlü olup derman aramaktan başka da çaremiz yok...

doktorun adı hüseyin karaca ymış canım
saol canım

suan senın ne cektıgını en ıyı anlayanlardan bıryım
panık atak hastası olarak
bılıyorsunkı bende 3 gun once agır ataklar gecrdım,carpıntı vucudumda uyusukluk sureklı agresıf tavrlar
aglama krızlerı,ınsanlardan zevk alamama durumlar vs...
Bunu tek basına yenemezsın masal.bana doktor ılac vermıstı sımdı onları kkullanıorum uzun aradn sonra ama onlar benı sakınlestırmıor demekkı bunyem artık hat safaya gelmıs ve panık atagı cok agır gecırıorum
muhakak,psıkıyatrı yardımı almalısın neden dersen
hepımız bılıyoruzkı rahat beyın olmadan rahat bır rahım olmaz ve bu nedenlede gebelık olmaz.aslında cogumuzun sorunu var.suan gebelık elde edıp cocugu olan br cok kısının sorunu var.belkı cogunun esı azoluydu.
Bz artık yorulduk beynen bedenen.o yuzden hersey sıkmaya basladı.
En son atak gecrdıgımde cocugum olsaydı gozum onuda gormezdı neden dersen saglıklı deıldım cunku.suan hamıle kaldıgında eger bu hastalıgı yenmedıgın zman anında bebege gecıor vucuttakı sınır.hem teyzemen bılıorum.
Cocugumuzun saglıklı bakabılecek bır anneye ıhtıyacı var.o yuzden ılk adım ataraktan tedavıne basla.bol salavat cek.sıkıldıgın ınsanlarla gorusme,
acıl sıfalar cumlemızeeeeeeee

canım benim de moralim bozuldu şimdi... okadar tedavi görüyoruz insan biran evvel karşılığını görmek istiyor ama olmayınca olmuyor canım... hayırlısı olsun iş bi sonrakinde görücez canlı spermleri pes etmek yok... o "0" dan nasıl olsa kurtulucaz inanıyorum ben buna... üzülmemek elde değil ama kendini harap etme inş bidahakine seviniriz bizde...

sağolun kızlar..
bunun ben de farkındayım...psikoloğa gitme düşüncesindeyim.artık vücut kaldırmıyor demek ki...herşeye at iine at sonra böyle patlar işte...
bi süre kimseyi görmek istemiyorum etrafımda..kimsenin lafını sözünü kaldıracak halde değiim çünkü..
ben bu beni biliyorum...zor zamanlar beni bekliyor.hakkımı herkese helal ettim şimdiye kadar ama dünden sonra bazı insanlara etmiyorum..beddua da etmiyorum ama hakkım helal değil onlara.damla hakkım varsa Allah hesabını sorsun..canımı çok acıttılar.

canım en iyisini yaparsın böylece... senin moralini bozan sabrını zorlayan insanların çevrende işi yok...
uzak olsunlar onlar sağ sen selamet...
bu nedir ya senin derdin kendine yetiyor bide milletle mi uğraşıcaksın boşver gitsin...
allah büyük kimsenin yaptığı yanına kalmaz...

evet canım üzülmemek elde değil ama napalım yine mücadeleye devam dediğin gibi yine yola devam inşallah bu azo illetinden kurtulacağız...

evet canım demekki şimdiye kadar kullanılan ilaçlar henüz fayda etmemiş tabii ilaçları kullanalıda çok olmadı daha. bekleyeceğiz ilaçlarımızı kullanmaya devam edeceğiz.evet canlarım 0 dan elbet kurtulacağız mücadeleyi bırakmayacağız...

kesinlikle öyle canım eninde sonunda çabalarımızın mukafatını alacağız buna sonuna kadar inanıyorum...

ne yerdeyim ne gökte sanki arafta bekliyorum....artık bişeylere sevinmek istiyorum.insanlar benle uğraşmayı bıraksın istiyorum..
hastalık dert sıkıntı bunlar geride kalsın istiyorum.Allahım duyuyor sesimi biliyorum..ona inanmasam zaten kesinlikle çok farklı bi hayatım olurdu belki de yaşayacak bi hayatım bile olmazdı...sadece beni ayakta tutan inancımdır..

rabbim yüzümüze gülecek masalım geride kalacak bu günler... inancımız olmasa hepimizin ya yuvası yıkılmıştı allah korusun yada perperişan olmuştuk.. bizde o büyük mucizeye kavuşunca kim ne demiş ne yapmış umurumuzda olmayacak... kendi yolumuza mutluluğumuza bakıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…