- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
kusura bakma canım eskilere bakıyodum da.iyi gidiyor çok şükür.12+5 bugün.inş herşey yolunda gider canım.o kadar büyük bir mutluluk ki onun kalp atışını duyabilmek,bizde aşağı yukarı sizinle aynı zamanda duymuştuk.sen bunları düşünüp kendini yorma.yarın yaşadığın herşeyi unutacaksın bak..
amanın çekilin yoldan teyze oluyorummmmmmmmmmmmm
canım afyonda devlet hastahanesinde ürologmuş nurefsan arkadaşımızın arkadaşı söylemiş ismide vardı bir kaç sayfa gerideydi nur efsan söylemiştikızlar şu afyonda ki dr kimdir kimin nesidir ismini bilen hangi hastahanede olduğunu bilen varmı
ayrıca yeşilex nedir kim kullanmış ve sperm mi çıkmış
canım olabilir tabi bide tadı baya kötüydüya kullanamadı eşim şuan sadece gün aşırı menegon iğnesi göbekten yapıyo birde m sure kullanıyor bunun yanında incir kürü ballı polenli macun fındık fıstık badem bunları kullanıyor inşallah sperm çıkışımız olur
melisela bacım sana yazmıştım cevap verirsen merakım gitmiş olur
canım benim eşim bir şişe suyunu kullandı ama bize faydası olmadı bir şişe daha almıştık onu içmedi bizde attık tadı çok kötüydü inşallah size faydası olur
zamancığım halayına bend ekatılıyorum
inşallah olur canım..hepimizin temennisi bu:)))
inşallah canım benim yarında senin güzel haberinle halaya devam edeceğiz inşallah bizede faydası olur eşim 2 aydır kullanıyor dahada kullanacak size olan fayadası inşallah bizede olurayy sevgim canım benim..kızlar yeni öğrenmiş gibi oldum valla şuan :))) İnşAllah yarın daha güzel haberlerle gelip devam ederiz halaya :)
Bu arada sevgim menogon iğne mutlaka fayda edecek size, biz 2 ay kullandık ve sayı ve hareketliliği arttırmıştı..yakında senden güzel haberi alacağız, diğer vitaminleride alın kullanın bence..
inşallah canım benim yarında senin güzel haberinle halaya devam edeceğiz inşallah bizede faydası olur eşim 2 aydır kullanıyor dahada kullanacak size olan fayadası inşallah bizede olur
inş bitanem, ama iğne kullanıpta sonuç almayan yok gibi, Rabbim inşAllah sizede nasip eder..
inşallah canım benim yarında senin güzel haberinle halaya devam edeceğiz inşallah bizede faydası olur eşim 2 aydır kullanıyor dahada kullanacak size olan fayadası inşallah bizede olur
ya şifa olsun yeterki tabiki gönderirim ama nasıl gönderilir bilmiyorum istersen kendime almaya gidince sanada alırım nasıl gönderilceginide anlatırsan gönderirim
canım iyi geceler sana yazdım ama görmedin galiba bu doktorla ilgili bilgiler geçmiş sayfalarad var yada nur efsan arkadaşımızın mesajlarında görebilirisinbacılar ben çıkıyorum yarın gene gilirim malum meliselanın haberini bekliyorum kızlar şu üroloğ aklıma takıldı ismini bilen varsa iyi olur adam napmış fayda gören olmuşmu yarın bakarım hidi size hayırlı geceler
tamam canim sen bana da al sana zahmet ben sana anlatirim nasil gonderecegini
Bevliye SELİM BODUR
Bevliye HÜSEYİN KARACA
Bevliye NİHAT BAŞ
ahanda bacılar afyon devlet hastahanesindeki üroloklar bunlar acaba hangisi
canım iyi geceler sana yazdım ama görmedin galiba bu doktorla ilgili bilgiler geçmiş sayfalarad var yada nur efsan arkadaşımızın mesajlarında görebilirisin
canım hüzeyin karacaymış geçmiş konuşlrda yazıyorBevliye SELİM BODUR
Bevliye HÜSEYİN KARACA
Bevliye NİHAT BAŞ
ahanda bacılar afyon devlet hastahanesindeki üroloklar bunlar acaba hangisi
sızın hormonlarda sorunmu var ıgne kullanıorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?