Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ooo senin maşallah ilerlemiş, inşAllah sağlıkla kucağınada alırsın..

amanın çekilin yoldan teyze oluyorummmmmmmmmmmmm

canımmmmm benim, inşAllah burda bizde senin halayını çekeceğiz birgün..Allah'ım sabrının mükafatını verecek mutlaka..

kızlar şu afyonda ki dr kimdir kimin nesidir ismini bilen hangi hastahanede olduğunu bilen varmı
ayrıca yeşilex nedir kim kullanmış ve sperm mi çıkmış

kızlar şu afyonda ki dr kimdir kimin nesidir ismini bilen hangi hastahanede olduğunu bilen varmı
ayrıca yeşilex nedir kim kullanmış ve sperm mi çıkmış
canım afyonda devlet hastahanesinde ürologmuş nurefsan arkadaşımızın arkadaşı söylemiş ismide vardı bir kaç sayfa gerideydi nur efsan söylemişti

inşallah olur canım..hepimizin temennisi bu:)))

melisela bacım sana yazmıştım cevap verirsen merakım gitmiş olur

zamancigim melisela nin esi tese olmadi onun esinde cikis vardi tadaviyi kaan hocanin hastanesinde oldular

canım benim eşim bir şişe suyunu kullandı ama bize faydası olmadı bir şişe daha almıştık onu içmedi bizde attık tadı çok kötüydü inşallah size faydası olur

tamam sagol canim biz almayi dusunuyoruz bakalim yurt disina gonderirlerse

zamancığım halayına bend ekatılıyorum

ayy sevgim canım benim..kızlar yeni öğrenmiş gibi oldum valla şuan :))) İnşAllah yarın daha güzel haberlerle gelip devam ederiz halaya :)

Bu arada sevgim menogon iğne mutlaka fayda edecek size, biz 2 ay kullandık ve sayı ve hareketliliği arttırmıştı..yakında senden güzel haberi alacağız, diğer vitaminleride alın kullanın bence..

inşallah canım benim yarında senin güzel haberinle halaya devam edeceğiz inşallah bizede faydası olur eşim 2 aydır kullanıyor dahada kullanacak size olan fayadası inşallah bizede olur

inşallah canım benim yarında senin güzel haberinle halaya devam edeceğiz inşallah bizede faydası olur eşim 2 aydır kullanıyor dahada kullanacak size olan fayadası inşallah bizede olur

inş bitanem, ama iğne kullanıpta sonuç almayan yok gibi, Rabbim inşAllah sizede nasip eder..

bacılar ben çıkıyorum yarın gene gilirim malum meliselanın haberini bekliyorum kızlar şu üroloğ aklıma takıldı ismini bilen varsa iyi olur adam napmış fayda gören olmuşmu yarın bakarım hidi size hayırlı geceler

inş bitanem, ama iğne kullanıpta sonuç almayan yok gibi, Rabbim inşAllah sizede nasip eder..

inşallah tatlım ağzın bal yesin hatırlıyosan bu topiğe ilk girdiğin gün sana demiştim içime doğuyor sen buradan bize hamile haberini vereceksin demiştim bak oldu şimdi darısı bana ve diğer arkadaşlarıma allahım sanada sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

ya şifa olsun yeterki tabiki gönderirim ama nasıl gönderilir bilmiyorum istersen kendime almaya gidince sanada alırım nasıl gönderilceginide anlatırsan gönderirim

tamam canim sen bana da al sana zahmet ben sana anlatirim nasil gonderecegini

Bevliye SELİM BODUR
Bevliye HÜSEYİN KARACA
Bevliye NİHAT BAŞ
ahanda bacılar afyon devlet hastahanesindeki üroloklar bunlar acaba hangisi

canım iyi geceler sana yazdım ama görmedin galiba bu doktorla ilgili bilgiler geçmiş sayfalarad var yada nur efsan arkadaşımızın mesajlarında görebilirisin

canım iyi geceler sana yazdım ama görmedin galiba bu doktorla ilgili bilgiler geçmiş sayfalarad var yada nur efsan arkadaşımızın mesajlarında görebilirisin

bacım gördüm de geçmiş okadar geçmişki bulamadım bende sizlere sordum adam napıyormuş ilaçlamı tedavi ediyormuş ameliyatmı yapıyormuş birde yeşilex konusu var kullanıpta sperm çıkan mı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…