ZAMANCIM istersen kullanabilirsiniz tabi araştır bakalım ama ben sana yeşilex öneririm çünkü yeşilexle spermmaxın içerigi hemen hemen aynı ve yeşilex fiyatı 117 spermmax 265 bir aylık ve yeşilexin içindekiler daha güzel tabi genede sen bilirsin .
denemedik ben birtek bunları bıraktım kim ne dese neyi kullanıp spermi çıksa onu kullandık ahhh ahhh çok para döktük çok ya çıkarsa diye insanın gözü görmüyor
işte bende onu dedim sperm yokki dedim canlı destek hattındaki kişide binlere kadar çıkar dedi yüzde seksen dedi ne blim kurtlandım gene
bacım Rabbim şifa versin ama sizin gibi hastalarda m tesede sperm çıkma ihtimali yüksek hiç bu konuda dra gittiniz mi
bacım Rabbim şifa versin ama sizin gibi hastalarda m tesede sperm çıkma ihtimali yüksek hiç bu konuda dra gittiniz mi
güle güle kullan canım benim .rica ederim
inşallah canım her zamn beklerim senin yüreğin güzel canım arkadaşımmmm
canım benim naptın başladın mı yemek hazırlıklarınagerçi eşin geç geliyor değil mi erkendir ozaman başlamak için...
Allah yardımcın olsun canım...inşallah bi yasin okurum sana...
Sağol canım Allah razı olsun
selam esracım... Ne olsun kaynatıp duruyoruz işte yaptığımız bişey yok
Allah kabul etsin canım ben de istiyorum tutmak ama bakalım...
Canım allah şifa versin yakınına...
Hiç korkma zamanında teşhis edildiyse inş atlatır hastalığı...
Benim eşim 26 yaşında ama 2 kere kanseri atlattıAllah binlerce şükür...
Lenf kanseriydi eşim 1 sene tedavi gördü iyileşti...
Tedavi bittikten 1 sene sonra tekrarladı...
üstelik 2.si çok ağırdı...
Kemoterapi, kök hücre nakli, radyo terapi hepsini gördü...
Zaten bu tedaviler sonrasında azo oldu
Ama buna da şükür...
Diyeceğim eğer zamanında farkedebildilerse inş tedavilerle biran evvel kurtulur bu illetten...
selam esracım... ne olsun kaynatıp duruyoruz işte yaptığımız bişey yok
allah kabul etsin canım ben de istiyorum tutmak ama bakalım...
canım allah şifa versin yakınına...
hiç korkma zamanında teşhis edildiyse inş atlatır hastalığı...
benim eşim 26 yaşında ama 2 kere kanseri atlattıallah binlerce şükür...
lenf kanseriydi eşim 1 sene tedavi gördü iyileşti...
tedavi bittikten 1 sene sonra tekrarladı...
üstelik 2.si çok ağırdı...
kemoterapi, kök hücre nakli, radyo terapi hepsini gördü...
zaten bu tedaviler sonrasında azo oldu
ama buna da şükür...
diyeceğim eğer zamanında farkedebildilerse inş tedavilerle biran evvel kurtulur bu illetten...
cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin en yakın zamanda
kızlar bende yeni üye oldum eşim azo lu yarında yine tesrt vericek ama hiç umut yok ne yapcaz bilmiyorum nere gitsek ne yapsak
kızlar bende yeni üye oldum eşim azo lu yarında yine tesrt vericek ama hiç umut yok ne yapcaz bilmiyorum nere gitsek ne yapsak
canım keşke hiçbirimizin böyle bi derdi olmasaydı da başka sebeplerle birada olsaydıkhergeçen gün kalabalıklaşıyor topiğimiz
canım burada herkesin eşi azolu bi çoğu tedavi görüyor, bazıları tedaviye yeni başlayacak ( bizim gibi )
bazılarıda çoktan hayallerine kavuştu hamişlerimiz var
inş siz de biran evvel tedavinize başlarsınız ve olumlu sonuçları alıp hamişler kervanına katırlırsın
bu konuda 2 hocayı tavsiye ediyorlar biri istanbulda emre bakırcıoğlu diğeri ankarada kaan aydos...
aramıza keske gelmeseydın canım ama kader hosgeldın ben tedavı ıcın kaan aydos hocayı onerırım dalında uzmandır ankarada doktorluk yapıyor inşallah tez zamanda tedavın son bulup bebegın olur canım
eşim iki ay önce test yaptırdı ama psikolojik olarak etkilenip tam veremeyip 1cc verdinden hücre görülmemişti doktoruda miktarı az olduğundan olabilir tekrar yaptırın dedi yarın yaptırıcaz ama azo yani hiç umudum yok sperm görüleceğinden ben kendimde sağlıkçıyım ama böyle durumlarda ne yapmcamızı şaşırıyoruz
ben kırşehirde yaşıyorum muhtemelen ankarada kaan aydos u düşünücez ama okullar açıldı eşimde iş başı yaptı biraz zaman problemi olucak
baharcım canım naslsın canım benım
eşim iki ay önce test yaptırdı ama psikolojik olarak etkilenip tam veremeyip 1cc verdinden hücre görülmemişti doktoruda miktarı az olduğundan olabilir tekrar yaptırın dedi yarın yaptırıcaz ama azo yani hiç umudum yok sperm görüleceğinden ben kendimde sağlıkçıyım ama böyle durumlarda ne yapmcamızı şaşırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?