Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anam harzemi görmemle yazmam bir oldu ama çıkmış ceee diyip gittin mi

ya bu ara bişey kullancazda işte hangisini kullansak o piti piti yapıyoruz yani

garanti gibi konuşmuş bende şüphelendim şimdi. hocaya gidince soralım bakalım belki onunda bi bildiği vardır. insan ilaçlara çok para verince emin olmak istiyor ne kullandığından iyice bi araştıralım bakalım canım. şans ....

bacım Rabbim şifa versin ama sizin gibi hastalarda m tesede sperm çıkma ihtimali yüksek hiç bu konuda dra gittiniz mi

canım eşim ilk hastalığını biz evlenmeden atlattı... biz daha önceden kanser tedavisi sonrasında kısırlık olabileceğini duymuştuk...
eşim evlendikten sonra spermiogram yaptırdı herşey normaldi...
hatta ürologa gidince doktora en başta neden testi yaptırdığını söylemiş...
sonucu almaya gidince doktor unutmuş tabi bunu sonuca bakmış "oğlum sen taş gibisin senin bişeyin yok eşin tedavi görsün" demiş
adam öncesini unutunca çocuk olmuyor diye gittiğini sanmış...
ozaman çok sevinmiştik sonra tekrarladı hastalığı...
aslında böyle hastaları tedaviye başlamadan "sperm dondurma işlemi" hakkında uyarıyorlarmış...
eşim ege üniversitesinde tedavi oldu...
üstelik hocası bölüm başkanı alanında çok iyi bi prof
ama bu sözde prof bizi uyarmadı... sonra duyduk bu işlemi spermiogram yaptırdık ama azo çıktı...
tedaviden 1 sene sonra vücudu kendini toplar dediler... bu martta 1 sene oldu tekrar yaptırdık netice değişmedi yine azo
bende o zamandan beri araştırıyorum sonra burayı buldum...
saolsunlar arkadaşlar beni kaan aydosa yönlendirdiler...
mail attım hocaya tüm süreci baştan sona anlattım...
kaan hoca endişe etmeyin zaten sperm çıkışı olsa bile 2 sene tüp bebeğe başlanmaz dedi ( tedavide kullandığı ilaçlar bebeğe geçmesin diye galiba )
biçok hastada 2 seneden sonra çıkış başlıyormuş bazı hastalarda 4 sene sonra bile sperm çıkışı olmuş...
bizim şimdi 6 ayımız var 2 sene olmasına...
kaan hoca ozamana kadar testislerin sperm üretmesine yardımcı olacak destek tedavisine başlarız sonrasında ameliyatı olur dedi...
30 eylüle randevuyu aldık bakalım hayırlısıyla gidip bi görelim ne diyecek...
bende en çok senin dediğin gibi ameliyatta çıkma şansının yüksek olduğunu düşünüyorum...
çünkü öncesinde bi sorunu yoktu... inş hepimizin hakkında hayırlısı olur...

güle güle kullan canım benim .rica ederim
inşallah canım her zamn beklerim senin yüreğin güzel canım arkadaşımmmm

canım benim naptın başladın mı yemek hazırlıklarına gerçi eşin geç geliyor değil mi erkendir ozaman başlamak için...

rabbm gercekten dermnsz dert vermesın esıne vede tum hastalara sıfa versın ınsallahhhhhhh

cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin en yakın zamanda

cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin en yakın zamanda

saol canım benim allahım kimseye göstermesin bu acıyı... inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz da yaşanılan tüm acılar unutulup gider

kızlar bende yeni üye oldum eşim azo lu yarında yine tesrt vericek ama hiç umut yok ne yapcaz bilmiyorum nere gitsek ne yapsak

kızlar bende yeni üye oldum eşim azo lu yarında yine tesrt vericek ama hiç umut yok ne yapcaz bilmiyorum nere gitsek ne yapsak

canım keşke hiçbirimizin böyle bi derdi olmasaydı da başka sebeplerle birada olsaydık hergeçen gün kalabalıklaşıyor topiğimiz
canım burada herkesin eşi azolu bi çoğu tedavi görüyor, bazıları tedaviye yeni başlayacak ( bizim gibi )
bazılarıda çoktan hayallerine kavuştu hamişlerimiz var
inş siz de biran evvel tedavinize başlarsınız ve olumlu sonuçları alıp hamişler kervanına katırlırsın
bu konuda 2 hocayı tavsiye ediyorlar biri istanbulda emre bakırcıoğlu diğeri ankarada kaan aydos...

aramıza keske gelmeseydın canım ama kader hosgeldın ben tedavı ıcın kaan aydos hocayı onerırım dalında uzmandır ankarada doktorluk yapıyor inşallah tez zamanda tedavın son bulup bebegın olur canım

ben kırşehirde yaşıyorum muhtemelen ankarada kaan aydos u düşünücez ama okullar açıldı eşimde iş başı yaptı biraz zaman problemi olucak

baharcım canım naslsın canım benım

eşim iki ay önce test yaptırdı ama psikolojik olarak etkilenip tam veremeyip 1cc verdinden hücre görülmemişti doktoruda miktarı az olduğundan olabilir tekrar yaptırın dedi yarın yaptırıcaz ama azo yani hiç umudum yok sperm görüleceğinden ben kendimde sağlıkçıyım ama böyle durumlarda ne yapmcamızı şaşırıyoruz

aramıza keske gelmeseydın canım ama kader hosgeldın ben tedavı ıcın kaan aydos hocayı onerırım dalında uzmandır ankarada doktorluk yapıyor inşallah tez zamanda tedavın son bulup bebegın olur canım

tşk ederm inşş hepimiz alırızz kucağımıza beişlerimizi

haklısın ınsan kendı basına gelınce bıldıgı seylerı bıle unutuyor esının testı zor vermesı normal benım esım test verırken ah ne cektım kızardı veremıyorum kolay mı sankı deyıp bana patlıyordu ama artık o da alıstı senın esınde alısır sabret ve hep dua et canım
allah senı ve bızlerı elbet guldurur

Son düzenleme:
ben kırşehirde yaşıyorum muhtemelen ankarada kaan aydos u düşünücez ama okullar açıldı eşimde iş başı yaptı biraz zaman problemi olucak

biz balıkesirde oturuyoruz aslında istanbul daha yakın ama bizde kaan hocaya gidicez... genel olarak herkes kaan hocayı tavsiye ediyor... ben öğretmenim benim içinde gitmek zor olacak ama eşimi yalnız bırakmıycam rapor alıp gidicem... siz de bi şekilde halledersiniz bu durumu...

baharcım canım naslsın canım benım

iyi akşamlar cemremcim iyiyim canım ne olsun işte haftaya okullar açılıyorya ben de günlüp plan falan araştırıyorum... sen nasılsın tatlım

allah büyük bakarsın bu defa sperm çıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…