sizi en iyi biz anlarız okurken kendi geçirdiğim o kötü günleri sanki yaşadım her şey Rabbimin elinde yoktan var eden O inşlh herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder
herkese günaydın gördüğüm kadarıyla beni merak eden kimse olmamış ama yine yazayım dedim eşimin genetik testi kötü çıktı yani 47 xxyli şimdi nasıl bir yol izleyeceğime karar vermedim ama yaptığım tek şey yılların içimde biriktirmiş olduğu lavları dışarı akıtmak inşallah bu yanardağ patlamsı kötü şeylere sebep olmaz az zaiyatla atlatırız.
herkese günaydın gördüğüm kadarıyla beni merak eden kimse olmamış ama yine yazayım dedim eşimin genetik testi kötü çıktı yani 47 xxyli şimdi nasıl bir yol izleyeceğime karar vermedim ama yaptığım tek şey yılların içimde biriktirmiş olduğu lavları dışarı akıtmak inşallah bu yanardağ patlamsı kötü şeylere sebep olmaz az zaiyatla atlatırız.
kızlar biz bugün sperm testi verdik sonuç ta azan şey her alanda 3-5 haraketsiz sperm saptandı yazıyor üzülmelimiyim yoksa 1-2 tanede haraketsizde olsa varmı demeliyim ama bu da bir işe yaramazki
kizlar gunaydin..evet kizlar benim icin 5.tup bebek sayfamda kapanmis oldu bir kez daha umitlerim yikildi..adet oldum tamamen yani..dun aksam cok agladim yari icime akittim goz yasimi yari aciga vurdum tabi esimde cok uzuldu bitanem bana teselli verdi durmadan..nediyim kizlar rabbiminde bir bildiyi var diyorum..kader kadeer sen bize nazik davranmadiinn,,hayaattt herkese esit yaziiilmaddiinn ..derim herzaman aglarim bu sarkiyla..tam bizi anlatiyo galiba..ama sabah olunca yine dimdik uyandim yikilmak yok dedik esimde bende ..tokat gibi olsada bu olumsuzluklr ama rabbim kuvvet veriyo biz arsiz kullarina diyorum ..bakalim bundan sonra yolumuza bakicaz..esim ignelerini yapicak buyuk ihtimal ..belki bizimde normal yoldan gelir meleyimiz..bellimi olur kizlar..istiyorumbebeyimin arkadasimin yazdigi yaziyi hem agladim okurken hemde umutlandim valla tabbi rabbimden umut kesilmiyo..sizde kesmeyin arkadsalarim ben umuyorum bukadar dualarimizin karsiligini vericek allahim o beklediyimiz meleyimiz mis kokulu yavrumuz bizlere gelicek insallahhh..cemrem canim arkadasim siirini okudum ve cok agladim zaten duyguluyum dahada duygulandim:85: allah buyuk..bir tokat yiyoruz tekrar kalkiyoruz yilmak yok arkadaslar ha gayret edicez dualarimiza sarilicaz ve bizde birgun mucizemizi yakaliycaz allahin izniyle..
8 yıllık evliyim 7 senedir de uğraşıyoruz ama henüz bir sonuç alamadık.4 kez tüp bebek denedik ilkinde eşim mikro tese oldu spermleri çok zayıf,dr yapacak bir şey yok tüp bebek denemeye devam dedi,en son geçen sene ağustosta yapmıştık bir süre daha düşünmüyorum,ilaçlardan ve iğnelerden artık bıktım ,en kötüsü olan sonucun negatif olmasından,kafamdan şu an tüp bebeği kaldırdım sitede proxeed diye bir ilaçtan bahsediyorlar alsam mı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
dondurulmus sperm saglıklı oluormu
dondurulma cozunurlugunden sonra
br bılgınız varmı ?
eseslim günaydın canımbekliyorum öyle geçmişi okuyorsun diye bitiremedin mi hala tatlım nasılsın bu arada...
canım dondurulmuş spermlede olumlu sonuç alanlar çok birazda bu iş kısmet işi kısmetinde varsa dondurulmuşlada tutar eger sperm riskliyse şimdiki, ğörülen birdaha görülmeme gibi durum varsa tabiki dondurmak işi şansa bırakmamak mantıklı daha sonradan eyfah keşke dondursaydık demektense .:97:
herkese günaydın kızlar
dun arkadas yazmıs
eger esınde sperm azlıgı varsa
kesın kestane recelı yeıdr yazmıs
cok faydası var dıor ama
ılk defa duydum
günaydınnn bitanemmmm
evet canım geçmişi okuyordum anca bitiirebildim. ama çok üzüldüm yaa. hiç iyi haberler veremiyoruz birbirimize bu yüzdende herkes üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?