Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizi en iyi biz anlarız okurken kendi geçirdiğim o kötü günleri sanki yaşadım her şey Rabbimin elinde yoktan var eden O inşlh herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder

inş canım ya topiğimiz hamişlerle bebişlerle dolsun istiyorum...

canım üzüldüm şimdi :85: ama sonuca bakıp ne kendini ne de eşini harap etme...
allahtan umut kesilmez siz kendinizi toplayın biran evvel tabi zor ama yapacak bişey yok...
sonrasında neler yapabileceğinizi iyice öğrenin ve mücadeleye devam edin...
pes etmek yok allah bi gün ödülümüzü verecek ve mis kokulu yavrularımıza kavuşucaz ben inanıyorum buna...

Son düzenleme:

vck canım allah büyük galiba trublet in eşide öyleydi 47 xxy li şu anda hamile bildiğim kadarıyla çocuk erkek olursa aynı sorun ondada oluyormuş kız olursa sorun yokmuş test ne kadar kötü çıksada mikrotesede sperm bulunup hamile kalabilirsin inşallah tedaviniz olumlu olur mikrotese yapılacakmı emre beyemi gidiyorsunuz .:26:

hepımız aynı durumdayız
rabbm hepımıze dyanma gucu versın sabır versın ınsallh

kızlar biz bugün sperm testi verdik sonuç ta azan şey her alanda 3-5 haraketsiz sperm saptandı yazıyor üzülmelimiyim yoksa 1-2 tanede haraketsizde olsa varmı demeliyim ama bu da bir işe yaramazki

bence güzel bir haber canım 0 değil en azından hareksiz olan spermler hareketlenir inşallah herşey istediğiniz gibi olur. allah yardımcınız olur.

Allah yardımcın olsun canım. üzülme demek istemiyorum. ne kadar üzlme desem insan yapamaz. Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zmaanda normal yolla hamile kalacaksın belkide. allah çok büyük ona sığın. spermlerinizde var çok şükür bundan sonrası için allah yardımcınız olsun. birgün sende bizlerde mucizelerle karşılacağız inşallahh ve sendde bizde burda anlatacağız o mucizleri. Allaha emanet ol kendine iyi bak canım.

dondurulmus sperm saglıklı oluormu
dondurulma cozunurlugunden sonra
br bılgınız varmı ?

geçmiş olsun canım. denemeleriniz olmuş bu bile güzel birşey spermleriniz var ama zayıf bunlar güçlenecektir inşallah tedavi ile bu aşamayı atlatabilirsiniz inşallah. bizde hiçççç sperm yok. güzel bir dr dan tavsiyeler alıp spermlerini güçlendirebilrsiniz acnım. allah yardımcınız olsun.

eseslim günaydın canım bekliyorum öyle geçmişi okuyorsun diye bitiremedin mi hala tatlım nasılsın bu arada...

içini karartma canım allahtan ümit kesilmez genetik testi kötü çıkanların bebeği olduğunu okudum hep. inşallah herşey gönlünce olur. herşeyde bi hayır vardır. kendini yıpratma canım ilerisini düşün eşin ve ileride olacak bebeğin için sağlam durman lazım.

dondurulmus sperm saglıklı oluormu
dondurulma cozunurlugunden sonra
br bılgınız varmı ?

canım dondurulmuş spermlede olumlu sonuç alanlar çok birazda bu iş kısmet işi kısmetinde varsa dondurulmuşlada tutar eger sperm riskliyse şimdiki, ğörülen birdaha görülmeme gibi durum varsa tabiki dondurmak işi şansa bırakmamak mantıklı daha sonradan eyfah keşke dondursaydık demektense .:97:

eseslim günaydın canım bekliyorum öyle geçmişi okuyorsun diye bitiremedin mi hala tatlım nasılsın bu arada...

günaydınnn bitanemmmm
evet canım geçmişi okuyordum anca bitiirebildim. ama çok üzüldüm yaa. hiç iyi haberler veremiyoruz birbirimize bu yüzdende herkes üzgün

dun arkadas yazmıs
eger esınde sperm azlıgı varsa
kesın kestane recelı yeıdr yazmıs
cok faydası var dıor ama
ılk defa duydum

ne kotu bır durum yha
ne sınır bozucu bır durum
ınsallah sıfırlanmaz hc
ve keske demeyız

günaydınnn bitanemmmm
evet canım geçmişi okuyordum anca bitiirebildim. ama çok üzüldüm yaa. hiç iyi haberler veremiyoruz birbirimize bu yüzdende herkes üzgün

evet canım her geçen gün topiğimiz kalabalıklaşıyor ne çok bu dertten muzdarip insan var
diğer arkadaşlardan da hep üzücü haberler alıyoruz
allah yardımcımız olsun bebekim...

arkadaşlar kestane balı çörek otu ve tarçın karışımını tavsiye ederim ..sperm sayısı ve hareketine iyi geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…