kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...
istedim canım istememmii kader arkadaşlarım benim...
ayy canım o kadar koşturmaca yaşadım ki şu 2 saattte öldüm resmen yani. eve geldim o arada arkadaşım geldi onunla ilgilenirken bi yandan yemek yapmaya çalıştım tam yemek yaparken kayınpederim geldi.sofra hazırla yemek hazırla derken koşturmaca yaşadım valla bulaşıkları filan topladım da şimdi biraz oturdum bilg kapatmamışım açınca yazayım dedim. sende çıkmışsın canım.
meliselacığım tekrar gözün aydın olsun bebeğin kalp atışlarını duymuşşsunuz maşalah maşallah hayırlı uğurlu olsun kocaman bir aile olursunuz inş.bizlere çok dua et tatlım bebğinede kendinede çok dikkat et Allah nazarlardan korusun A.e.ol
kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...
kızlar biz bugün sperm testi verdik sonuç ta azan şey her alanda 3-5 haraketsiz sperm saptandı yazıyor üzülmelimiyim yoksa 1-2 tanede haraketsizde olsa varmı demeliyim ama bu da bir işe yaramazki
canım genede umut verıcı sonuc 0 cıkmasından ıyıdır
demek kı tedavı ıle kısa surede canlı cıkabılır
bence buna bıle sevın unutma 0 yerıne olu bıle gormek sevındırıcı
tedavıye baslıcakmısınız
cokkkkkk guzel anlatmıssın ınsan neler yasıyo dımı ama allah sana mucızenı gondermıs bızım mucızemızde gelse artıkİşte bir umut hikayesi de benden.....
Bundan 5 yıl önce evlendiğimde hayatımda renkler vardııı..Gök mavi, çimen yeşil....Kırmızılar,pembeler vardı hayatımda...Çocuk mu ? istemiyoduk tabiii...Aradan 2 yıl geçtikten sonra öğrencilerimi koklarken hepsinin bi başka koktuğunu farkettimm..Acaba benim bebeğim nasıl kokardı ki?????? Tamam dedim zamanı geldii..Hayatımda ki renklere bi yenisini ekleyelim...Sağlıklıydık isteyince olur sandık...Bi kaç aydan sonra neden acaba demeye başladık....Her kafadan bi ses çıkıyodu..İlişkiden sonra sırt üstü yattt!!!! Tamam işte eksik buydu...Bunu da denedik ...Hayatımdaki renkler azalmaya başlamıştı...Hersabah bu düşünceyle uyanmayı en iyi sizler bilirsinizzzz..Sonra dokor maceraları başladı...Aradan 4 yıl geçmişti bile...Her şey siyah beyazdı artık............Kırmızılar,morlar yoktu hayatımda.................tüp bebek yaptırmaya karar verdik...İlk denemede sonuç pozitiftiii...Kendi bebeğimi koklamaya yaklaşmıştım artık...Bebeğim renkleride beraberinde getirdi....Gök ne kadar da maviydi...Kalp atışlarını duyduğum gün gokkuşağını gördüm ekranda................Ultrason ekranı adeta gökkuşağıydı....İki hafta sonra bugün en renkli elbisemi giydim...Bebeğimi görecektimmmm.......Elbisemde her renk vardı tıpkı bebeğim gibi.............Ultrason siyah beyazdı .................Gökkuşağım kaybolmuştu.........Bebeğim renklerimi de alıp gitmişti...Beni siyah beyaza mahkum etmiştiiiiiiiiiiiiii.....Ben onu çok sevmiştim ama o beni istememiştiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................... ..Çok ama çok kötüyümmmm
Bu yazıyı foruma yazdığımda tarihler 14 ağustos 2010 u gösteriyordu...Hayatımın belki de en kötü günlerini yaşıyodum...Sıfır spermle başladığım umut yolculuğum sona ermişti...Benim için herşey bitmiş gibiydi...Günlerce dışarı çıkmadım...Herkes bebeğimi soruyodu ben ' o yok ' diyemiyodum..Aradan sadece bi kaç ay geçti ... donmuş tedavisine başlamak için gün sayıyodum...Bi türlü beklenen adetim gelmiyodu...Teşhisi koymuştum kendime.Heralde kürtajdan rahmim yapıştı diye...Tam 25 gün sonra nihayet test yapmaya karar verdim, ümitsizce...Sonuç pozitifti....Ve yine bir ağustos ayında rabbim bana mucizesini gönderdi...Bebeğim benimleydi...Doğuma girerken herkes benden dua istedi, kabul olur die...Benim ağzımdan tem bir dua çıkabildi....Rabbim isteyen herkese versin....Sizin normall yolla çocuğunuz asla olmaz,tüp bebekle belki diyenlere inat rabbim meleğimi gönderdi....Sperm sayısı, morfoloji,....şu bu...Hepsi bahane...Yeter ki mevlam ol desin...Ne olur ümitsizliğe kapılmayın....Rabbim yardımcınız olsun...
cokkkkkk guzel anlatmıssın ınsan neler yasıyo dımı ama allah sana mucızenı gondermıs bızım mucızemızde gelse artık
bızde hıkayemızı burda anlatırmıyız acaba
allah mutlulugunu daim etsın canım bebısın kız mı erkek mı
cokkkkkk guzel anlatmıssın ınsan neler yasıyo dımı ama allah sana mucızenı gondermıs bızım mucızemızde gelse artık
bızde hıkayemızı burda anlatırmıyız acaba
allah mutlulugunu daim etsın canım bebısın kız mı erkek mı
meliselacığım tekrar gözün aydın olsun bebeğin kalp atışlarını duymuşşsunuz maşalah maşallah hayırlı uğurlu olsun kocaman bir aile olursunuz inş.bizlere çok dua et tatlım bebğinede kendinede çok dikkat et Allah nazarlardan korusun A.e.ol
hayırlı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kımse yok bu gece
bende cıkıyım barı kendı kendıne yazısılmıyo canııımmm
barı kendıme iyi uykularrrrrrr dıyım
Gozlerım hep yaslı ıcım buruk
Beklıyorum senı ıcımde hep bır umut
Geldıgın gun benım dogum gunum
Gel hadı bebısım ne olur
Sen gelınce evım aydınlanacak
Sen gelınce gonlum cosacak
Sen gelınce bebegımmmmmmmmmm;;;;
Dunyalar annenın olacak
Evın sessızlıgı bıtecek
Benımde evımden bebek seslerı gelecek
Hayat bana daha dolu gelecek
gel bebısım ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?