Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...

canım panik olma diğer arkadaşların dediği gibi bi kanama olabilir inş öyledir karartma içini hemen... sen testini yaptır inş güzel haberini alıcaz biz...

saol bidenem canım benim neçok yorulmuşsun ya kıyamam bende biraz kaldım çıktım sonra yemek yaptım kociş bugün erken geldi

ne güzel darısıs bizlere inşallah

kizlar iyi haber vermek isterdim ama test olmadan adet oldum galiba cok kotuyum budefada olmadi tutmadi bebeyim beni...

arkadasım bencede o tutunmaya calısıyor olabılır sen genede moralını yuksek tut
ınşallah tutunuyordur testı yaptırmadan kesın karar verme
uzulme bebıs inşallah ordadır canım

kızlar biz bugün sperm testi verdik sonuç ta azan şey her alanda 3-5 haraketsiz sperm saptandı yazıyor üzülmelimiyim yoksa 1-2 tanede haraketsizde olsa varmı demeliyim ama bu da bir işe yaramazki

kızlar biz bugün sperm testi verdik sonuç ta azan şey her alanda 3-5 haraketsiz sperm saptandı yazıyor üzülmelimiyim yoksa 1-2 tanede haraketsizde olsa varmı demeliyim ama bu da bir işe yaramazki

canım genede umut verıcı sonuc 0 cıkmasından ıyıdır
demek kı tedavı ıle kısa surede canlı cıkabılır
bence buna bıle sevın unutma 0 yerıne olu bıle gormek sevındırıcı
tedavıye baslıcakmısınız

İşte bir umut hikayesi de benden.....

Bundan 5 yıl önce evlendiğimde hayatımda renkler vardııı..Gök mavi, çimen yeşil....Kırmızılar,pembeler vardı hayatımda...Çocuk mu ? istemiyoduk tabiii...Aradan 2 yıl geçtikten sonra öğrencilerimi koklarken hepsinin bi başka koktuğunu farkettimm..Acaba benim bebeğim nasıl kokardı ki?????? Tamam dedim zamanı geldii..Hayatımda ki renklere bi yenisini ekleyelim...Sağlıklıydık isteyince olur sandık...Bi kaç aydan sonra neden acaba demeye başladık....Her kafadan bi ses çıkıyodu..İlişkiden sonra sırt üstü yattt!!!! Tamam işte eksik buydu...Bunu da denedik ...Hayatımdaki renkler azalmaya başlamıştı...Hersabah bu düşünceyle uyanmayı en iyi sizler bilirsinizzzz..Sonra dokor maceraları başladı...Aradan 4 yıl geçmişti bile...Her şey siyah beyazdı artık............Kırmızılar,morlar yoktu hayatımda.................tüp bebek yaptırmaya karar verdik...İlk denemede sonuç pozitiftiii...Kendi bebeğimi koklamaya yaklaşmıştım artık...Bebeğim renkleride beraberinde getirdi....Gök ne kadar da maviydi...Kalp atışlarını duyduğum gün gokkuşağını gördüm ekranda................Ultrason ekranı adeta gökkuşağıydı....İki hafta sonra bugün en renkli elbisemi giydim...Bebeğimi görecektimmmm.......Elbisemde her renk vardı tıpkı bebeğim gibi.............Ultrason siyah beyazdı .................Gökkuşağım kaybolmuştu.........Bebeğim renklerimi de alıp gitmişti...Beni siyah beyaza mahkum etmiştiiiiiiiiiiiiii.....Ben onu çok sevmiştim ama o beni istememiştiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................... ..Çok ama çok kötüyümmmm

Bu yazıyı foruma yazdığımda tarihler 14 ağustos 2010 u gösteriyordu...Hayatımın belki de en kötü günlerini yaşıyodum...Sıfır spermle başladığım umut yolculuğum sona ermişti...Benim için herşey bitmiş gibiydi...Günlerce dışarı çıkmadım...Herkes bebeğimi soruyodu ben ' o yok ' diyemiyodum..Aradan sadece bi kaç ay geçti ... donmuş tedavisine başlamak için gün sayıyodum...Bi türlü beklenen adetim gelmiyodu...Teşhisi koymuştum kendime.Heralde kürtajdan rahmim yapıştı diye...Tam 25 gün sonra nihayet test yapmaya karar verdim, ümitsizce...Sonuç pozitifti....Ve yine bir ağustos ayında rabbim bana mucizesini gönderdi...Bebeğim benimleydi...Doğuma girerken herkes benden dua istedi, kabul olur die...Benim ağzımdan tem bir dua çıkabildi....Rabbim isteyen herkese versin....Sizin normall yolla çocuğunuz asla olmaz,tüp bebekle belki diyenlere inat rabbim meleğimi gönderdi....Sperm sayısı, morfoloji,....şu bu...Hepsi bahane...Yeter ki mevlam ol desin...Ne olur ümitsizliğe kapılmayın....Rabbim yardımcınız olsun...

evet canım aslında öyle 3ay öncekinde 0 dı . eşim ekim başında kayseriye gidicek sınavı var bende kaan hocayı araıp hangi testleri istediğini öğrenicem eşim kayseride testleri yaptırsın onlarla ankara ya gitmeyi düşünüyoruz

cokkkkkk guzel anlatmıssın ınsan neler yasıyo dımı ama allah sana mucızenı gondermıs bızım mucızemızde gelse artık
bızde hıkayemızı burda anlatırmıyız acaba
allah mutlulugunu daim etsın canım bebısın kız mı erkek mı

inşallah canım bizde yaşarızz

bızımde bebısımız olacak ınşallh

kız yok o anlatan ben degilim keşke ben olsaydım hoşuma gitti alıntı yaptım keşke bizde böyle bir mucizeyle hamile olsak onunda kocasının sperm sıfırmış galiba olacak oldumu hiç bişey engel degil .

allah ıyılıgını versın kızzzz bende sen sandım yaaa
e bellı olmaz allah mı soylettı bana herhalde senın bebısın yakında gelecek galıba

canım kardeşim çok teşekkür ediyorum, inan hep aklımdasınız..Rabbim nasip edecek unutma, konuştuğumuz gibi yakında güzel haberlerini bekliyorum inşAllah.. çok öpüyorum seni..

Gozlerım hep yaslı ıcım buruk
Beklıyorum senı ıcımde hep bır umut
Geldıgın gun benım dogum gunum
Gel hadı bebısım ne olur

Sen gelınce evım aydınlanacak
Sen gelınce gonlum cosacak
Sen gelınce bebegımmmmmmmmmm;;;;
Dunyalar annenın olacak

Evın sessızlıgı bıtecek
Benımde evımden bebek seslerı gelecek
Hayat bana daha dolu gelecek
gel bebısım ne olur

melisela arkadaşım senin eşindede mi azo vardı nasıl hamile kaldını süreçlerini anlatabilirmisin bende yeni öğrendim eşimin azo olduğunu

kımse yok bu gece
bende cıkıyım barı kendı kendıne yazısılmıyo canııımmm
barı kendıme iyi uykularrrrrrr dıyım

kısa ve öz anlattınız inşlh bir gün bu hayalleriniz gerçekleşir,hepimiz aynı dertten muzdaribiz maleseff (((((58:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…