Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlarrrr ben aynı vallahiii eskiler nerelerdesiniz varmı bi haberrr değişen bişey olmadığından giresimde gelmiyoo vallahiiii

seni merak etmistim belgin ya hic kimse kalmadi eskilerden kimse girmiyor,tek ben varim heralde bizde ayniyiz degisiklik yok yani

ne olursun rabbim bizede nimetlerini yagdir ellleri bos birakma,yokluga mahkum etme

kizlar gunaydin..evet kizlar benim icin 5.tup bebek sayfamda kapanmis oldu bir kez daha umitlerim yikildi..adet oldum tamamen yani..dun aksam cok agladim yari icime akittim goz yasimi yari aciga vurdum tabi esimde cok uzuldu bitanem bana teselli verdi durmadan..nediyim kizlar rabbiminde bir bildiyi var diyorum..kader kadeer sen bize nazik davranmadiinn,,hayaattt herkese esit yaziiilmaddiinn ..derim herzaman aglarim bu sarkiyla..tam bizi anlatiyo galiba..ama sabah olunca yine dimdik uyandim yikilmak yok dedik esimde bende ..tokat gibi olsada bu olumsuzluklr ama rabbim kuvvet veriyo biz arsiz kullarina diyorum ..bakalim bundan sonra yolumuza bakicaz..esim ignelerini yapicak buyuk ihtimal ..belki bizimde normal yoldan gelir meleyimiz..bellimi olur kizlar..istiyorumbebeyimin arkadasimin yazdigi yaziyi hem agladim okurken hemde umutlandim valla tabbi rabbimden umut kesilmiyo..sizde kesmeyin arkadsalarim ben umuyorum bukadar dualarimizin karsiligini vericek allahim o beklediyimiz meleyimiz mis kokulu yavrumuz bizlere gelicek insallahhh..cemrem canim arkadasim siirini okudum ve cok agladim zaten duyguluyum dahada duygulandim:85: allah buyuk..bir tokat yiyoruz tekrar kalkiyoruz yilmak yok arkadaslar ha gayret edicez dualarimiza sarilicaz ve bizde birgun mucizemizi yakaliycaz allahin izniyle..

toanacım geçmiş olsun ne diyeyim bilemiyorum beni aglattın sabah sabah etkilendim konuşmandan çok üzgünüm çok istiyodum seninkinin tutmasını 5.ci denemen olunca napalım arkadaş elden gelen bişey yok belki bizim bilmeyip allahın bildiği bişey vardır ne bileyim belki eşinin tedavisi iyi ğider normal yolla kalırsın allah sabır versin inşallah tez günden biyerden bişey sebeb olur kavuşursun bebegine öpüyorum seni kendine iyi bak .

kızlar biz bugün sperm testi verdik sonuç ta azan şey her alanda 3-5 haraketsiz sperm saptandı yazıyor üzülmelimiyim yoksa 1-2 tanede haraketsizde olsa varmı demeliyim ama bu da bir işe yaramazki

ESLEMSENA bu çok ğüzel sevinmen lazım 3-5 hareketsizde olsa sperm görülmesi çok iyi bişey hiç bişey görülmemesi kötü onlar tedaviyle daha çogalıp hareketlene bilir kaan aydos size uygun bi tedavi yapar inşallah yakındır bebeginin ğelmesi canım.

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

toana cok uzuldum rabbm hayrlısını versın ınsallah

kızlar biz bugün sperm testi verdik sonuç ta azan şey her alanda 3-5 haraketsiz sperm saptandı yazıyor üzülmelimiyim yoksa 1-2 tanede haraketsizde olsa varmı demeliyim ama bu da bir işe yaramazki

canım bu iyiye işaret... sonuçta bizim gibi her test sonucunda "0"la karşılaşmıyorsun
bu spermler tedavi sonucunda çoğalır hareketlenir sen hiç sıkma canını şansınız çok büyük...

inş bizde meleğimize kavuşuruz

canım ne diyeyim bilemiyorum ki ben de çok üzüldüm demekki daha zamanı değilmiş :85:
allahım inş en kısa zamanda mis kokulu yavrunuza kavuşmanızı nasip eder...
bakarsın hiç ummadığın bi anda normal yoldan hamile kalırsın
bunca çektiğiniz sıkıntılar unutulur gider ozaman...
allah hepimizin yardımcısı olsun...

aydencim sen ne zmandır bu sorunla savaşıyorsun

8 yıllık evliyim 7 senedir de uğraşıyoruz ama henüz bir sonuç alamadık.4 kez tüp bebek denedik ilkinde eşim mikro tese oldu spermleri çok zayıf,dr yapacak bir şey yok tüp bebek denemeye devam dedi,en son geçen sene ağustosta yapmıştık bir süre daha düşünmüyorum,ilaçlardan ve iğnelerden artık bıktım ,en kötüsü olan sonucun negatif olmasından,kafamdan şu an tüp bebeği kaldırdım sitede proxeed diye bir ilaçtan bahsediyorlar alsam mı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

sizi en iyi biz anlarız okurken kendi geçirdiğim o kötü günleri sanki yaşadım her şey Rabbimin elinde yoktan var eden O inşlh herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder

canım geçmiş olsun allah biran evvel bu dertten kurtarır inş hepimizi
canım tüp bebek denemeleriniz olduğuna göre zayıfda olsa sperm bulunuyor bu iyi bişey...
siz tedavinizi nerde yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama nacizane bi fikrim olacak...
bence kendi kafanıza göre ilaç kullanmak yerine ankarada ürolog kaan aydos var...
alanında çok başarılı bi dr ona gidin biran evvel...
belki tedaviniz sonucunda spermleriniz çoğalır güçlenir...
belki sonrasında normal yoldan bile hamile kalabilirsiniz...
topikteki çogu arkadaşın eşi kaan hocanın hastası bizde ilk randevumuzu aldık...
bence sizde bi deneyin gidin kaan hocaya bakalım nasıl bi tedavi önerecek...

herkese günaydın gördüğüm kadarıyla beni merak eden kimse olmamış ama yine yazayım dedim eşimin genetik testi kötü çıktı yani 47 xxyli şimdi nasıl bir yol izleyeceğime karar vermedim ama yaptığım tek şey yılların içimde biriktirmiş olduğu lavları dışarı akıtmak inşallah bu yanardağ patlamsı kötü şeylere sebep olmaz az zaiyatla atlatırız.

aydennn eşin ilk mikrotesede çıkan spermlerleme denediniz 4 tüp tedavinide eger spermler kalitesizse ondanda tutmamış olabilir eşinin spermleri güçlenmesi için bitkisel macunlar vitaminler kullanırsa daha kaliteli spermler oluşabilir proxed plusda iyi hepsinide kullana bilir inşallah bidaki tüp denemen son denemen olsun canım bide ne dicem eşin neden azo varmı bi etkileyen sebebi bellimi yanlış anlama bizede umut olur belki diye sordum .:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…