bu arada günaydınlarrrrrrrrrr
benim dün doktor kontrolüm vardı gittim ultrasonla baktılar kan tahlili yaptılar şuan 13 tane yumurta adayım varmış umarım daha ii olur gonal f verdiler 150 ünite ile başladım bitanede antibiyotik verdiler yumurta toplama sürecine 10-12 gün kalmış zaman nasılda hızla geçiyor umarım büyük allahım bütün emeklerin karşılığını verir birde bu tutup tutmaması neye bağlı arkadaşlar bilginiz var mı hiç????
amanında amanın teyzemi oluyor Allah tamam artık caneylom hamile gelsin ikizler inşallah:teytey:
bacılar iliyorsunuz ımsı teknigi ile ilgili brüksel tüp bebekte görüştük geldk gitmeseydim daha iyiyiy di moralim çok bozuldu ımsı teknigi mtesede sperm bulunrsa bulunan spermlerin 400 den 6000e büyütülmesi işlemiymiş en kaliteli sperm bulunuyormuş ve bizde işin açıkcası anca yüzde 10 15 miş şansımız
gelelim brüksel tüpbebek merkezine iki binaları var bizilk önce yanlışlıkla mecidiyeköydki binalarına gittik bina yapısı güzel sonra asıl muayne yeri olan beşiktaşdaki binalarına gittik bir plazanın 3. katı tüm tedavi burda sürüyor sadece yumurta toplama işlemi ve mtese mecidiyeköydeki binada yapılıyor şimdi bana göre birsürü merkez dr gezmiş biri olarak brüksel tüpbebek çok doyurucu gelmedi aslında ben anlatılanlardan dolayı herhalde çok ilgili bi merkez bekliyordum ama umdugumu bulamadım üloglarının muayenehanesi nişantaşında anladıgım kadarıyla ürologla anlaşmaları var çünki bize ürogumuz sizi görsün nişantaşında muayenehanesi var ondan sonra bize sizin içn yüzde kaç bulma olasılıgı olur onu söylesin ona göre eşinize tedaviye başlarız sonrada mtese için mecidiyeköydeki yere gelirsiniz denildi yani ürolog sadece ilk muayene ve mtesede olucak bu bana çok çazip gelmedi kadın sorunları için belki iyibir tercihtir ama erkek için önermek gerekirse emre bey ve kaan bey hakkaten çok ilgileniyorlar birde ordan oraya gitgel bana çazip gelmedi urologları yanlış hatırlamıyorsam çapanın başhekimiydi çok yoruldum artık bunaldım
cenoylam mutlu haberlerıni bekliyoruz dualarımız seninle....
bir de arkadaslar bisey sormak istiyorum tedavi asamaları yumurta toplama, transfer isleminin nasıl oluduğunu anlatabilir misiniz?
gerçi bunlar için çok erken ama merak ettim...:)
canım öncelikle tedavi protokoluna karar veriliyor. uzunmu olacak kısamı ona görede ilaç tedavin başlıyor. kısa protokol olursa adetinin 2. ve ya 3. başlıyorsun iğneye.uzun olursa adetinin 21. günü başlıyorsun. yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaştığında da çatlatma iğnen yapılıyor. sonrasında yumurta toplama işlemi. kolay bi işlem lokal yada genel anestezi altında yapılıyor. transfer işlemide embriyoların durumuna göre doktorun ne zamana karar verirse yumurta toplama işleminden sonra 2 veya 6. gün arasında yapılıyor.transfer işlemi daha kolay tek sıkıntılı yanı idrara sıkışık olmak. sonra 1 saat kadar dinlendikten sonra evine gidebiliyorsun.12 gün sonra büyük gün işte gebelik testi. böyle anlatması kolay ama o süreç yinede stresli geçiyor. bide spermin bulunup bulunmayacağı belli değilse işte o zaman daha stresli oluyorsun ister istemez. Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç birimizin emekleri boşa gitmesin inşallah.
:teytey::teytey::teyteyynamak teyze olmak istiyorum allahım ne olursun caneylomcugum hamile olsun lütfen:Saruboceq:
ya sinir oldum siteye girilmiyo canım caneylom vallahi sanki ben hamileyim o kadar sevindim inanki pekii ikiz teyzesimiyim...sevincim çok büyük inan bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?