Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tedavin hayırlı olsun canım lucrinlemi başladın tedaviye. tutup tutmamasında herşey yolunda olsa bile şansa bağlı. Rabim nasip edecekse doktorların çok şans vermedikleri kalitesiz emriyolar bile tutuyor. İnşallah senin bebişler sana sımsıkı tutunur

Caneylom kardeşim hayırlı haberlerle gel inşallah. inan nasıl heyecanlanıyorum bilemezsin.

cenoylam mutlu haberlerıni bekliyoruz dualarımız seninle....
bir de arkadaslar bisey sormak istiyorum tedavi asamaları yumurta toplama, transfer isleminin nasıl oluduğunu anlatabilir misiniz?
gerçi bunlar için çok erken ama merak ettim...:)

zamancigim dedigin merkezin bir koluda belcikada var ordaki doktor ayin belirli gunleri belcikaya geliyor ve burdaki hastarlara bakiyor bizde ismini duyup gecen yil gitmisdik giderken esimin onceki tahlil sonuclarinida goturduk ama doktor bizle fazla ilgilenmedi raporlara bakti ve micro tese yapin dedi biz zaten biliyoruz son sansimizin microtese oldugunu bu kelime icin bizden bir suru de para aldi bizde nerde ne duysak bi umit gidiyoruz ama hep husran hep husran:çok üzgünüm:

ay bi heyecanla açtım sayfayı ama daha caneylomdan haber gelmemiş nerdesin canım arkadaşım merakla bekliyorum seni allahım yüzünü güldürsün bizde şurda sevinçten bi güzel dagıtsakalkisalkisalkis

:teytey::teytey::teyteyynamak teyze olmak istiyorum allahım ne olursun caneylomcugum hamile olsun lütfen:Saruboceq:

kader canım sizde tesede bulunmadımı sperm açtıgın sayfaya baktım bende merak adiyorum acba mtesede çıkan varmı?

kızlar allahıma binlerce şükürler olsun
hamileyiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür allaha çok şükür rabbime

yaşasınnnnnnnn... ne kadar çok sevindim anlatmam canım arkadaşım. Çok çükür . çok çooooooooook tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. değerin kaç çıktı canım.ikizlermi geliyor yoksa...............

canım benim ne güzel inan sevinçten aglamak üzereyim allahım tamamına erdirsin:teytey::teytey::teytey:

canım benim ne güzel inan sevinçten aglamak üzereyim allahım tamamına erdirsin:teytey::teytey::teytey:

ya sinir oldum siteye girilmiyo canım caneylom vallahi sanki ben hamileyim o kadar sevindim inanki pekii ikiz teyzesimiyim...sevincim çok büyük inan bana...

canım arkadaşlarım dert yoldaşlarım rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı
belgincim aynı sorun bendede var canım ya girilmiyo siteye bi msj yazdım kaldı öylece alıntı malıntı yapmıyo bilgisayar buldu tamda donacak günü
canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim içten dualarınız ve heycan ve sevinciniz için rabbim güzel allahım hepimizi sevindirsin inşallah arkadşlar inşallah düşmem netten ya çok zor sayfa atlıyo msjlarımı göndermiyo bu gelir inşallah hepinizi kocaman öptüm........

ya sinir oldum siteye girilmiyo canım caneylom vallahi sanki ben hamileyim o kadar sevindim inanki pekii ikiz teyzesimiyim...sevincim çok büyük inan bana...

belgincim gelinciğim sevgidolu ve bi önceki sayfada msj atan bütün arkadaşlarım allah razı olsun rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah biliyorum ne kadar sevindiğinizi çünkü bizim derdimiz başka dert hamile kalan her azospermli bizim için bu bir umut kapısı bende olsam başkasıda olsa bize çok büyük umut aşılıyo böyle durumlar burdaki bütün arkadaşlarımdan güzel haberler alırız inşallah şu bilim adamları bir an önce bulsunlar bunun çaresini rabbim yol göstersin onlara yardım etsinler bizlerde evlatlarımıza kavuşalım allahhın izniyle

ayyy belginim canım bende merak ediyorum inan ikiz mi tekmi diye rabbim hayırlısını versin ne zaman öğrencem bende bilmiyom allahım hangisi hayırlıysa onu versin gönlümüzden geçeni biliyo güzel rabbim allah tez zamanda banada bol boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll yeğenler nasip etsin inşallahhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…