Gelincik, pardon ama anlayamadığım bişi var, tese ameliyatından sonra bulunan spermleri neden transfer etmiyorlar(moralimiz bozuldu)..Ve Çözülürse diye bir ifade kullanmışsın ne anlamda çözülme, bana ayrıntılı olarak anlatırmısın gelincik, sana şuan bulunan spermlerden transfer oldumu? ve tese ameliyatı ile çıkan spermler de nekadar tutunma şansı var acaba? bizde bu hafta hormon tahlillerinden sonra ürolog doktor karar verirse İzmir e gidip tese ameliyatına başlayacağımız için merak içerisindeyiz....Tşkler...
oley işte haber bu yaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
sevinçten uçurdun bizi kız.............gerçi ben biraz geç kalmışım ama................
Allah hayırlısıyla eline ayagına kavuştursun canım kardeşim.............lütfen artık bizlere 2 katı dua et olur mu???????????????
caneylom önceki sayfalara bakmadım ama degerin kaç çıktı yazsana..........belkim ikizdir bebeiş
hayırlı cumalar bacılar rabbim bu muberek günün hatrına caneyloma hayırlısı ile bebişlerini kucagına almayı nasip etsin tedavisi başlayan arkadaşlara bu sevinçi yaşatsın ve beklemede olan bizlerede nasip etsin inşallah
canlarım nasılsınız bugün misafirim vardı giremedim ama zaten bişey olmamış vallahi inanırmısınız caneylomun sevincini hala yaşıyorum onun adına çok sevindim inşallah allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder bu sevinci tekrardan söylüyorum caneylom allahım nazarlardan saklasın arkadaşım....
ya kızlar bir şey soracağım bizim azonun sebebi belli değil ama eşim bebekken çok ateşlenmiş hastanede yatmış biz nedeni buna bağlıyoruz. bu durum hakkında bilgisi olan varmı şansımız varmı yani sperm bulunma ihtimalı varmı mikrotesede. bilinmezlikte çok kötü ya şimdi kaan beyin verdiği ilaçları kullanıyoruz ama faydası olacakmı bilmiyorum.[/QUOTE
bilinmezlik çok kötü canım tahmin edebiliyorum. azoyu öğrendikten sonra bizde 1 yıla yakın ne çektik. acaba varmı yokmu. ihtimal elbette var. sen aklına kötü şeyler getirme dua et bol bol. doktolar bizede çok şans vermiyodu ama bulundu inşallah sizdede bulunur. Allah yardımcınız olsun. ne zaman olacak eşin microtese?
canım belkide hamilesindir neden olmasın allah büyük inşşlh ozaman ikinci halayı çekeriz.a.s.
kızlar 10 gündür adet olamıyorum........düzen müzen hiç bişi kalmadı........napcam ben yaaaaaaaaaaa
gülümse canım bizimde azonun sebebi belli değil eşim hastalık felanda geçirmemiş bence şansa var canım benim eşimde kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyo ayrıca 7 aydır iğne oluyo bakalım hayırlısı
hayırlı günler kızlar.....gülümse canım bizede tam teşhis konulmadı ateşli hastalık falan denildi ama kesin birşey yok tesede çıkmadı ......herşeyin hayırlısı inşallah sizde sperm çıkar bunu tesede ama yaptırmadan bilemezsiniz yani o zamana kadar neler değişir neler olur bilinmez inşallah kullandığınız ilaçlarında faydası olmuştur allah bilir ya belki teseyede gerek kalmaz
a.s.
kızlar 10 gündür adet olamıyorum........düzen müzen hiç bişi kalmadı........napcam ben yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?