bizim sorunumuzu tek taraflı inmemiş testis eşim 13 yaşında iken iğne ile inmiş bundan dolayı sprem yok
bitkisel çözümler işe yararmı ne kullanmalıyız
bacım hoşgeldin benim herifte inmemiş testis den dolayı azo bizde iki taraflı ameliyat oluyor 12 yaşında öyle 2 defa sonuçta sağ testis var sol karın boşlugunda kalıyor sizde iğneyle nasıl indiriyorlar anlamadım bacım inmemiş testisde herşey şansa eger testis vucüd ısısına çok maruz kalıpta içerde pişmediyse ilaç ve ot çöp kullanarak m tesede çıkıyor eger sizde iki tane testis varsa şansınız daha yüksek fsh ve testestoran önemli fsh ne kadar yüksek olursa okadar kötü sonuçta sperm üretiminin olmadığının göstergesi ben biliyordum bu durumu bilerek evlendim be nerdeyse 5 yıldırda ugraşıp duruyorum ot çöp kürler drlar ne ararsan var benim tavsiyem kaan hocaya gidin ilaç tedavisi olun inmemiş testislerde ameliyatla indiği için sperm çıkış kanalları genelde hasarlı oluyor bu yüzden dışarı çıkmıyor ama mtesede çıkma olasılığı yüksek gerci sizin ki iğneyle olmuş onuda anlamadın ya neyse acın taze şimdi acını yaşa bağıra bağıra ağla ama içine atma gel burda dök ama içine atma bu yol çok uzun ve çetrefilli daha neler gelcek başına neler sana bunları yazarken fark ettimde artık benim içim katılaşmış öyle normal bişey gibi geliyor nebilim işte sormak istediğin ne varsa sor ama çok da üzülme kaç yıllık evlisiniz yaşın kaç bilmem ama bugün okudum kök hücre konusunda kaan hoca sona geliniyor demiş 1 yıla oda çıkar inşallah dert varda dermanıda var yani bu kadar ağlama hallolur inşallahmerhaba arkadaşlar bende3 aranıza yeni katıldım benim eşiminde inmeyen testislerinden dolayı azosprem sorunu var
günaydıın kızlarr. çok güzel bir gün dilerim herkese. biz bugün üniversite hastanesine gidicez. raporlarımızı götürüp bir yazı alıcaz.devlet 1 ve 2. tüp bebek denemesinin büyük bölümünü karşılıyormuş.(özelde olsa bile)onun raporunu alıcaz.biraz zorluyorlarmış üniversitenin tüp bebek merkezini kullanın diye. ama bakalım.umarım fazla zorluk çıkarmazlar. bu arada benim doktorum (özel hastanenin tüp bebek ünitesinde) şimdiye kadar benden hiç bir ücret almadı. hatta gittiğimiz merkezde eşim ürolağa da muayene oldu.biz sadece tesa ameliyat parası ve tahlil için para ödedik. normalde öyle olmuyormu?sizler 300 tl muayene parası falan yazınca şaşırdım.
Günaydın güzel hatunlar nasılsınız
Saklambaç canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar ve hepsi de sağlıklı sperm olur.
hayırlı akşamşalr bacılar nasılsınız benim canımsıkılıyor daha doğrusu sigarayı bırakmaya çalışıyorum ama şuan kırizlerdeyim ay bir tane olsa oda yeticek ama yok neyse karar verdim direncem ve bırakıcam inşallah aslında köye yada bi yere gidince aylarca içmeyim aklıma gelmez ama eve gelipte yanlız kalınca bana bişeyler oluyor uf uf uf akalım bıraka bilecekmiyim
bacım hoşgeldin benim herifte inmemiş testis den dolayı azo bizde iki taraflı ameliyat oluyor 12 yaşında öyle 2 defa sonuçta sağ testis var sol karın boşlugunda kalıyor sizde iğneyle nasıl indiriyorlar anlamadım bacım inmemiş testisde herşey şansa eger testis vucüd ısısına çok maruz kalıpta içerde pişmediyse ilaç ve ot çöp kullanarak m tesede çıkıyor eger sizde iki tane testis varsa şansınız daha yüksek fsh ve testestoran önemli fsh ne kadar yüksek olursa okadar kötü sonuçta sperm üretiminin olmadığının göstergesi ben biliyordum bu durumu bilerek evlendim be nerdeyse 5 yıldırda ugraşıp duruyorum ot çöp kürler drlar ne ararsan var benim tavsiyem kaan hocaya gidin ilaç tedavisi olun inmemiş testislerde ameliyatla indiği için sperm çıkış kanalları genelde hasarlı oluyor bu yüzden dışarı çıkmıyor ama mtesede çıkma olasılığı yüksek gerci sizin ki iğneyle olmuş onuda anlamadın ya neyse acın taze şimdi acını yaşa bağıra bağıra ağla ama içine atma gel burda dök ama içine atma bu yol çok uzun ve çetrefilli daha neler gelcek başına neler sana bunları yazarken fark ettimde artık benim içim katılaşmış öyle normal bişey gibi geliyor nebilim işte sormak istediğin ne varsa sor ama çok da üzülme kaç yıllık evlisiniz yaşın kaç bilmem ama bugün okudum kök hücre konusunda kaan hoca sona geliniyor demiş 1 yıla oda çıkar inşallah dert varda dermanıda var yani bu kadar ağlama hallolur inşallah
anam laylağım bana yazarmıştakız hayırsız nerelerdesin anlat bakim napıyorsun
kızlar bu rada aramızda başka inmemiş testis olan varmı merak ettim:111:
zamancım ben varım.inmemiş testisten dolayı azosperm.sağ testis aşağıda ama tam anlamıyla torbada değil(doppler ultrason sonucunda skrotumdadır yazıo ama doktorlar torbada değil diolar).sol testis ingunial kanalında.bir mikrotese sonuç sıfır biyopsi sonucu germ hücre aplazisi(Sertoli cell-only sendromu)
kızlar size bişi sorucam.eşime mikro teseyi 600 liraya yaptılar.burdakiler genelde 1500 2000 liradan bahsedio.birde testisi mikroskop altında incelenip en sağlıklı bölgeden parça alınması değilmi.yarım saatte hangi ara testis açıldı hangi ara mikroskopla incelendi.hangi ara testis kapatıldı anlamış değilim.ama şu da var kızlar.mikro tesenin ertesi gün ameliyatı yapan doktorun(eşimin sağ inguinal kanalında kist vardı dooppler ultrason sonucunda öle yazıodu)eşime sizde fıtık var sanırım ameliyat sırasında,kocaman bişey vardı demesiyle ne kadar yanlış bir doktora gittiğimizin farkına vardım.zor bir dönemdi.ikinci bir tedavi için bir süre ara verdik.rabbim herkes hakkında hayırlısnı versin.
Herkese günaydın canlarımnasılsınız?saklambaç canım umarım bu kez yüzünüz güler,güzel haberlerle dönersin.vck canım bak ne güzel emre bey %50 şansınız var demiş,bu hafife alınmayacak kadar yüksek bir oran,umarım herşey beklediğiniz gibi olur..
baharcım hoşgeldin canım nasılsın
günaydıın kızlarr. çok güzel bir gün dilerim herkese. biz bugün üniversite hastanesine gidicez. raporlarımızı götürüp bir yazı alıcaz.devlet 1 ve 2. tüp bebek denemesinin büyük bölümünü karşılıyormuş.(özelde olsa bile)onun raporunu alıcaz.biraz zorluyorlarmış üniversitenin tüp bebek merkezini kullanın diye. ama bakalım.umarım fazla zorluk çıkarmazlar. bu arada benim doktorum (özel hastanenin tüp bebek ünitesinde) şimdiye kadar benden hiç bir ücret almadı. hatta gittiğimiz merkezde eşim ürolağa da muayene oldu.biz sadece tesa ameliyat parası ve tahlil için para ödedik. normalde öyle olmuyormu?sizler 300 tl muayene parası falan yazınca şaşırdım.
evet canım gelen cevap buydu ama ben yine de çok ümitlenmek istemiyorum.sen hamileydin yanlış hatırlamıyorsam sizde de genetik problem vardı değilmi?
günaydın canlarımbugün nasılsınız bakalım...
benim zümre toplantım vardı anca gelebildim eve ve hemen topiğe girdim
sizleri seviyorum ben yaaaa
evet canım biz 45xy liyiz.bize drlar %30 şansınız var demişlerdi hatta ümitleri yoktu da bize söyleyememişlerdi.ama bak bulundu dr bu mucize dedi ve 2. Denemede çok şükür 13 haftalık hamileyim,rabbim tamamına erdirsin inş.sizin probleminiz jklm ninkiyle aynı,zaten onlardada sperm bulunmuştu.inş sizinde yüzünüz güler canım ve bize yaşattığı mucizeyi hepinize yaşatır..
günaydın canım benimm. bende uyuyorsun snadım gelmeyince normalde evde olunca hemen giriyorsun ya alıştım senn olmana
ben iyim canım sen nasılsın?
bunlar sanabende seni seviyrummmmm
bebekiiiiim ben siz varken uyuyabilir miyimtopikte olucam diye geç yatıyorum erken kalkıyorum
tam bağımlı oldum ben sizin sayenizde
saat 10daymış toplantı müdürüm bize 9da dedi 1 saat bekledik boşu boşuna :97:
anca gelebildim işte... toplantı uzadıkça biran evvel bitsede topiğime girsem diye kıvranıp durdum
çiçekler için teşekkürler balımbunlarda sana aynısı ama olsun
sigarayı bırakma konusunda seni tebrik ediyorum canımhayırlı akşamşalr bacılar nasılsınız benim canımsıkılıyor daha doğrusu sigarayı bırakmaya çalışıyorum ama şuan kırizlerdeyim ay bir tane olsa oda yeticek ama yok neyse karar verdim direncem ve bırakıcam inşallah aslında köye yada bi yere gidince aylarca içmeyim aklıma gelmez ama eve gelipte yanlız kalınca bana bişeyler oluyor uf uf uf akalım bıraka bilecekmiyim
bacım hoşgeldin benim herifte inmemiş testis den dolayı azo bizde iki taraflı ameliyat oluyor 12 yaşında öyle 2 defa sonuçta sağ testis var sol karın boşlugunda kalıyor sizde iğneyle nasıl indiriyorlar anlamadım bacım inmemiş testisde herşey şansa eger testis vucüd ısısına çok maruz kalıpta içerde pişmediyse ilaç ve ot çöp kullanarak m tesede çıkıyor eger sizde iki tane testis varsa şansınız daha yüksek fsh ve testestoran önemli fsh ne kadar yüksek olursa okadar kötü sonuçta sperm üretiminin olmadığının göstergesi ben biliyordum bu durumu bilerek evlendim be nerdeyse 5 yıldırda ugraşıp duruyorum ot çöp kürler drlar ne ararsan var benim tavsiyem kaan hocaya gidin ilaç tedavisi olun inmemiş testislerde ameliyatla indiği için sperm çıkış kanalları genelde hasarlı oluyor bu yüzden dışarı çıkmıyor ama mtesede çıkma olasılığı yüksek gerci sizin ki iğneyle olmuş onuda anlamadın ya neyse acın taze şimdi acını yaşa bağıra bağıra ağla ama içine atma gel burda dök ama içine atma bu yol çok uzun ve çetrefilli daha neler gelcek başına neler sana bunları yazarken fark ettimde artık benim içim katılaşmış öyle normal bişey gibi geliyor nebilim işte sormak istediğin ne varsa sor ama çok da üzülme kaç yıllık evlisiniz yaşın kaç bilmem ama bugün okudum kök hücre konusunda kaan hoca sona geliniyor demiş 1 yıla oda çıkar inşallah dert varda dermanıda var yani bu kadar ağlama hallolur inşallah
anam laylağım bana yazarmıştakız hayırsız nerelerdesin anlat bakim napıyorsun
kızlar bu rada aramızda başka inmemiş testis olan varmı merak ettim:111:
canım devlet bünyedindeki hastaneler ücret almaz muayene için...ama özellere gidersen 300 de verirsin 500 degünaydıın kızlarr. çok güzel bir gün dilerim herkese. biz bugün üniversite hastanesine gidicez. raporlarımızı götürüp bir yazı alıcaz.devlet 1 ve 2. tüp bebek denemesinin büyük bölümünü karşılıyormuş.(özelde olsa bile)onun raporunu alıcaz.biraz zorluyorlarmış üniversitenin tüp bebek merkezini kullanın diye. ama bakalım.umarım fazla zorluk çıkarmazlar. bu arada benim doktorum (özel hastanenin tüp bebek ünitesinde) şimdiye kadar benden hiç bir ücret almadı. hatta gittiğimiz merkezde eşim ürolağa da muayene oldu.biz sadece tesa ameliyat parası ve tahlil için para ödedik. normalde öyle olmuyormu?sizler 300 tl muayene parası falan yazınca şaşırdım.
biz de seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz:)günaydın canlarımbugün nasılsınız bakalım...
benim zümre toplantım vardı anca gelebildim eve ve hemen topiğe girdim
sizleri seviyorum ben yaaaa
ahh canım bağımlılık yaptı dimi
akşama kadar sürmemiş dua etçiçeklerde çoook güzelmiş mersi şekerimm
sigarayı bırakma konusunda seni tebrik ediyorum canımdoğru karar
canım devlet bünyedindeki hastaneler ücret almaz muayene için...ama özellere gidersen 300 de verirsin 500 de
kaan hoca da cidden 300 fazla alıyor ya,adama günde kaç hasta gidiyor ayıp ama yasanki arka odada darpane var hayret bişey....o para nasıl kazanılıyor biliyo mu bu adam acaba..tamam iyi dr ona lafım yok ama 300 çok fazla, asgari ücretin nerdeyse yarısı...asgari ücretle çalışan insan maaşının yarısını muayeneye mi verecek yani
diyeceksiniz ki o da başka hastaneye başka doktora gitsin...başka dr malum keselim biçelim alternatif tıpta ılımlı tedaviye ılımlı tek dr kaan bey.. napsın adAM parası yok diye iyi dra gitme hakkı yok mu yani
valla iyi dr hoş dr ama 300 lira muayene parası fazla bence...mecbur boğazımızdan kesip gidip vercez o parayı ama ben kaan beye yakıştıramadım açıkçası..
biz de seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?