Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

acele işe şeytan katışıyor demekkii
ne kadar acele etsenizde sona kalıyorsanız var bişiler yani

iyiyim pamuk şekerim....ne yapayım koşturmaca dersane arıyorum:)evde kalınca da kitap okuyorum romanlar var elimde bitmemiş onları okuyayaım dedim....bugün 2 saaat uyuyabildim uykum kaçtı kitap okudum:)şimdi çay içiyorum gelin beraber içelim:)eseslim nasılsın canımmmmmmm
günaydın canlar bende sizi özleyip her fırsat buldumda girmeye çalışıyorum
iyi yapıyorsun canım benimmmmmmmmm

toana nasılsın canımmmmmmm,sormaya dilim varmıyo da merak ettim seni toparlandın mı canım

Son düzenleme:
acele işe şeytan katışıyor demekkii
ne kadar acele etsenizde sona kalıyorsanız var bişiler yani

aynen öyle tatlım
ama şuna karar verdik diğer zümreler bizim gibi özenli değiller galiba
kendimizi böyle avutuyoruz

iyim canım bende karşılıklı içiyoruzz afiyet olsunnn bebişim

allah iyilik versin tatlım benim ne güzel ben uzun zamandır okuyamıyorum...
kitaplarım beni bekliyor ben topiği
ohhh bitanem afiyet olsun sen bizim yerimize de iç ama ben çay sevmem benim yerime kahve iç

Son düzenleme:
kızlar afiyet olsun bizi çağıran yok bakıyorum çay içmeye.size bir kahve tarifi bilenler bilir ama bilmeyenler çok beğenecekler eminim.bir tatlı kaşığı nescafe gold bir kaşık tabi isteğe bağlı şeker üzerinede bir buçuk çay kaşığı su koyup çırpıyorsunuz beyaz krema gibi oluyor sonra üzerine süt ohhhhhhh afiyetle içiyoruz.

allah iyilik versin tatlım benim ne güzel ben uzun zamandır okuyamıyorum...
kitaplarım beni bekliyor ben topiği
ohhh bitanem afiyet olsun sen bizim yerimize de iç ama ben çay sevmem benim yerime kahve iç

ben de kahve içememtürk kahvesi severim ama granül kahve vs sevmem:)baharım sen gel ben sana kahve yaparım hayatım....
ben de biriken romanları okuyayım 15 gün sonra dersane başlar...

canım benim gel sensiz olur mu.....kızlar hepiniz gelin toplaşınnnn hu huuuuuu:80: çaylar kahveler hazırrrrr:)

özlüyorum tabi canım eşim şimdi okulda gelince bıurda kırşehirde gidip bi ürologla görüşecek bakalım ne diyecek

inşallah güzel şeyler söyler dr. ama tek doktara bağlımlı kalmayın bi çok dr a danışın bence çünkü hepsi farklı şeyler söyleuyebilir canım.
gel canım biz dolduralım sana çay çaysız kalmaa

bende çaya hastayım yaa günde kaç bardak içiyorum kimbilir geliyorum bebişim doldur banada bi bardak

gel bebekim gel benim evde çayım eksik olmaz:)günde iki üç kez demlerim:)
yanında kek de yaparım havuçlu tarçınlı....size özel:)artık eşime hamur işi yasak ya kekler börekler hayal oldu(((sayenizde yerim ben de:)

canım ben kahveye bayılırım hemen yapıcam şimdi kendime söylediğin gibi bi kahve

ben de kahve içememtürk kahvesi severim ama granül kahve vs sevmem:)baharım sen gel ben sana kahve yaparım hayatım....
ben de biriken romanları okuyayım 15 gün sonra dersane başlar...

ben kahvenin her türlüsüne bayılırım
çayı ancak kahvaltıda içerim bunun haricinde asla içmem
masalım keşke biraraya gelebilsekte siz eseslimle çay içseniz ben de kahve
oooohhh mis bide sohbete başladık mı gel keyfim gel

gel canım sanada çay dolduralım çayımız bol hepimize yeter afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…