yapmaz mı tatlım tam keş oldum "kk keş"
allahtan bu kadar sürdü bi çıktık kocaman okulda bizim zümreden başka kimse kalmamış herkes gitmiş
zaten hep böyle oluyor sene başı, sene sonu her zümrede okulu biz kapatıyoruz
bizde bi sorun var galiba "hep geç kalıyoruz çabuk bitirelim" dediğimiz halde yine sona kalıyoruz
saol canım benimsen ne yapıyorsun nasılsın özledik seni valla pek giremiyorsun artık...
iyiyim pamuk şekerim....ne yapayım koşturmaca dersane arıyorum:)evde kalınca da kitap okuyorum romanlar var elimde bitmemiş onları okuyayaım dedim....bugün 2 saaat uyuyabildim uykum kaçtı kitap okudum:)şimdi çay içiyorum gelin beraber içelim:)eseslim nasılsın canımmmmmmmyapmaz mı tatlım tam keş oldum "kk keş"
allahtan bu kadar sürdü bi çıktık kocaman okulda bizim zümreden başka kimse kalmamış herkes gitmiş
zaten hep böyle oluyor sene başı, sene sonu her zümrede okulu biz kapatıyoruz
bizde bi sorun var galiba "hep geç kalıyoruz çabuk bitirelim" dediğimiz halde yine sona kalıyoruz
saol canım benimsen ne yapıyorsun nasılsın özledik seni valla pek giremiyorsun artık...
iyi yapıyorsun canım benimmmmmmmmmgünaydın canlar bende sizi özleyip her fırsat buldumda girmeye çalışıyorum
acele işe şeytan katışıyor demekkii
ne kadar acele etsenizde sona kalıyorsanız var bişiler yani
iyiyim pamuk şekerim....ne yapayım koşturmaca dersane arıyorum:)evde kalınca da kitap okuyorum romanlar var elimde bitmemiş onları okuyayaım dedim....bugün 2 saaat uyuyabildim uykum kaçtı kitap okudum:)şimdi çay içiyorum gelin beraber içelim:)eseslim nasılsın canımmmmmmm
iyi yapıyorsun canım benimmmmmmmmm
günaydın canlar bende sizi özleyip her fırsat buldumda girmeye çalışıyorum
aynen öyle tatlım
ama şuna karar verdik diğer zümreler bizim gibi özenli değiller galiba
kendimizi böyle avutuyoruz
iyiyim pamuk şekerim....ne yapayım koşturmaca dersane arıyorum:)evde kalınca da kitap okuyorum romanlar var elimde bitmemiş onları okuyayaım dedim....bugün 2 saaat uyuyabildim uykum kaçtı kitap okudum:)şimdi çay içiyorum gelin beraber içelim:)eseslim nasılsın canımmmmmmm
iyi yapıyorsun canım benimmmmmmmmm
toana nasılsın canımmmmmmm,sormaya dilim varmıyo da merak ettim seni toparlandın mı canım
iyim canım bende karşılıklı içiyoruzzafiyet olsunnn bebişim
günaydın canım. bizi özleyip özleyip gel
çaya bayılıyorummmmmmmmmmmmmmm...gel sana da doldurayım bi bardak:)
allah iyilik versin tatlım benimne güzel ben uzun zamandır okuyamıyorum...
kitaplarım beni bekliyor ben topiği
ohhh bitanem afiyet olsun sen bizim yerimize de içama ben çay sevmem benim yerime kahve iç
çaya bayılıyorummmmmmmmmmmmmmm...gel sana da doldurayım bi bardak:)
kızlar afiyet olsun bizi çağıran yok bakıyorum çay içmeye.size bir kahve tarifi bilenler bilir ama bilmeyenler çok beğenecekler eminim.bir tatlı kaşığı nescafe gold bir kaşık tabi isteğe bağlı şeker üzerinede bir buçuk çay kaşığı su koyup çırpıyorsunuz beyaz krema gibi oluyor sonra üzerine süt ohhhhhhh afiyetle içiyoruz.
bende çaya hastayım yaa günde kaç bardak içiyorum kimbilirgeliyorum bebişim doldur banada bi bardak
özlüyorum tabi canım eşim şimdi okulda gelince bıurda kırşehirde gidip bi ürologla görüşecek bakalım ne diyecek
bende çaya hastayım yaa günde kaç bardak içiyorum kimbilirgeliyorum bebişim doldur banada bi bardak
kızlar afiyet olsun bizi çağıran yok bakıyorum çay içmeye.size bir kahve tarifi bilenler bilir ama bilmeyenler çok beğenecekler eminim.bir tatlı kaşığı nescafe gold bir kaşık tabi isteğe bağlı şeker üzerinede bir buçuk çay kaşığı su koyup çırpıyorsunuz beyaz krema gibi oluyor sonra üzerine süt ohhhhhhh afiyetle içiyoruz.
ben de kahve içememtürk kahvesi severim ama granül kahve vs sevmem:)baharım sen gel ben sana kahve yaparım hayatım....
ben de biriken romanları okuyayım 15 gün sonra dersane başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?