gel bebekim gel benim evde çayım eksik olmaz:)günde iki üç kez demlerim:)
yanında kek de yaparım havuçlu tarçınlı....size özel:)artık eşime hamur işi yasak ya kekler börekler hayal oldu(((sayenizde yerim ben de:)
gel bebekim gel benim evde çayım eksik olmaz:)günde iki üç kez demlerim:)
yanında kek de yaparım havuçlu tarçınlı....size özel:)artık eşime hamur işi yasak ya kekler börekler hayal oldu(((sayenizde yerim ben de:)
aynen canım benimde çaycı hep açıktır. çay koliğim resmençaylar boş boş içilmesin tabi bende kurabiye yapayım. :81:[/Q
dayanamadım kızlar çay yapmaya gidiyorum ben canım istedi sizlerde buyurun gelin:84:
kızlar dün hürrem yine doğurdu yaw
merhaba canım benim eşimin m.tesesindede aynı sonuç çıktı germ hücre aplazisi sertoli cell only. biizm operayson 1,5 saat sürdü. ertesi gün alınan parçalar tekrar bakıldı ama bişey çıkmadı tabi sonuç sıfır yani.m. tese mikroskopla incelenmesi bende öyle biliyorum. bizde 1750 lira ödedik m.tese için. siz nerde yaptırdınız m.teseyi.
aynen canım benimde çaycı hep açıktır. çay koliğim resmençaylar boş boş içilmesin tabi bende kurabiye yapayım. :81:[/Q
dayanamadım kızlar çay yapmaya gidiyorum ben canım istedi sizlerde buyurun gelin:84:
tabi canım yap tek başına içilmez diye içmemezlik yapma demle demle iç ohhh sefan olsunn
ayyy sorma dün diziyi izlerken ben de dedim "bu hürrem bize inat habire doğuruyor" diye eşimde güldü hatta
bugünde zümrede yeni bi arkadaş vardı yeni atanmış buraya...
7 aylık hamileymiş kızlar öyle tuhaf oldum ki gözüm habire kadının karnında
farkedip yanlış anlar diye bakmamaya çalışıyorum ama kendimi tutamıyorum
allahım bizde de nasip etsin canlar
eseslim biz ümraniye özel erdem hastanesinde yaptırdık evimize yakın olduğu için.tüp bebek bölümüden oldukça memnun kaldım her yönüyle ama ürologtan hiç memnun kalmadım.eşimin muayenesini opr dr yaptı ameliyata doç girdi.doç girmesi iyi oldu ama eşim hakkında hiç birşey bilmeden.diyeceksin ki biliodur bakmıştır dosyasına.ama dosyasına bakan doktor kalkıpta doppler ultrasonda kist var die yazan yazıyı görüpte,bize ameliyat sonrası konuşmasında sizde fıtık var galiba kocaman birşey vardı demez.kendisine ben söledim eşimde fıtık falan yok.doppler ultrason sonucunda kist olduğu yazıodu dedim.hım tamam doğrudur dedi.zaten sonucun kötü olması yüzünden nutkumuz tutulmuştu sanki.herşey sonradan gelio akıla.şu da var embriyolog testis problemliymiş dedi oyüzden fazla parça alınamadı dedi.bi parçayı ben ineledim diğerini patolojiye gönderdik.1 tüpte dondurduk dedi.patolojiden sonuç ii gelirse o dondurduğumuz tüpü tekrar ineceleyecez dedi.patoloji sonucu germ hücre aplazisi.herşey böylece kaldı.ne sonunu tamalayacak gücüm vardı ne de devam edecek hevesim vardı.şuanlık heşey böylece kaldı....
hee sorma...hatice hamile kalmıcak biz mi kalcaz...okadar bıldırcını,lokumu biz de yesek biz de doğururuz:)))a evet hürrem yine doğurdu eşim diyorki hürrem onuncuyu doğurucak nerdeyse biz hala bişey yapamadık diyor sonra orda hatice de hamileymiş :)
canım başka doktora gitseniz içiniz rahat eder en azından.....eseslim biz ümraniye özel erdem hastanesinde yaptırdık evimize yakın olduğu için.tüp bebek bölümüden oldukça memnun kaldım her yönüyle ama ürologtan hiç memnun kalmadım.eşimin muayenesini opr dr yaptı ameliyata doç girdi.doç girmesi iyi oldu ama eşim hakkında hiç birşey bilmeden.diyeceksin ki biliodur bakmıştır dosyasına.ama dosyasına bakan doktor kalkıpta doppler ultrasonda kist var die yazan yazıyı görüpte,bize ameliyat sonrası konuşmasında sizde fıtık var galiba kocaman birşey vardı demez.kendisine ben söledim eşimde fıtık falan yok.doppler ultrason sonucunda kist olduğu yazıodu dedim.hım tamam doğrudur dedi.zaten sonucun kötü olması yüzünden nutkumuz tutulmuştu sanki.herşey sonradan gelio akıla.şu da var embriyolog testis problemliymiş dedi oyüzden fazla parça alınamadı dedi.bi parçayı ben ineledim diğerini patolojiye gönderdik.1 tüpte dondurduk dedi.patolojiden sonuç ii gelirse o dondurduğumuz tüpü tekrar ineceleyecez dedi.patoloji sonucu germ hücre aplazisi.herşey böylece kaldı.ne sonunu tamalayacak gücüm vardı ne de devam edecek hevesim vardı.şuanlık heşey böylece kaldı....
kizlarr gunaydin bacislarr..nehabersiniz umarim bugun guzel guzel haberler almayi nasip etsin hayirli evlatlar versin rabbim anali babali insallahh..evet kizlarrr hurrem yine dogurdu bune maasallah kari tavuk gibi yumurtluyo darisi bize gayri..
kizlarr gunaydin bacislarr..nehabersiniz umarim bugun guzel guzel haberler almayi nasip etsin hayirli evlatlar versin rabbim anali babali insallahh..evet kizlarrr hurrem yine dogurdu bune maasallah kari tavuk gibi yumurtluyo darisi bize gayri..
evet canım böyle durumlarda gerçekten kötü oluyor inan bizimde arkadaş vardı o da hamileymiş face ultrason resmini koymuş görünce kötü oluyorum onun adına seviniyorum ama kendim için öyle olmuyor
bebekim tavuğun yumurtlaması için biliyosun ki horoz da lazım:)bizim horozlar azodan kurtulsa biz de yımırtlarızzz
ayyy sorma dün diziyi izlerken ben de dedim "bu hürrem bize inat habire doğuruyor" diye eşimde güldü hatta
bugünde zümrede yeni bi arkadaş vardı yeni atanmış buraya...
7 aylık hamileymiş kızlar öyle tuhaf oldum ki gözüm habire kadının karnında
farkedip yanlış anlar diye bakmamaya çalışıyorum ama kendimi tutamıyorum
allahım bizde de nasip etsin canlar
günaydınn canım.
aminnn inşallahh darsıı bizlere olsunn horozlarımız iyileşsinde bizde yatarız kuluçkaya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?