önemli değil canım sen iyi ol da bende baktım ikimizden başka kimse kalmamıştı . Neyse nasılsın canım nasıl gidiyor
önemli değil canım sen iyi ol da bende baktım ikimizden başka kimse kalmamıştı . Neyse nasılsın canım nasıl gidiyor
baharcım kaan hoca sizede gelmeden önce endol kullanıp tahlillerinizi öle yaptırın dedimi bize öle yazmışta
bende iyi olmaya çalışıyorum kafamı toplamakla uğraşıyorum.depresyona girmek üzereyim bende kafa dağıtıyorum .kahveyi beğendiğine sevindim bol köpüklü oldu değil mi?afiyet olsun şifa olsun canım benim
iyiyim canım kaçgündür ağlayarak zaman geçiriyorum .dün eşimin abisine gittik ben normalde çok neşeliyim herkes ne oldu hastamısın diye soruyor ne diyeyim onlara bebeğim olmuyor genetik testimiz kötü çıktı .derdimin biri bin para mı diyeyim gittim odaya onların önünde ağlamamak için uyudum hastayım dedim .inşallah bu günlerde geçecek bu halimizi hatırlayıp güleriz inşallah
beklemek gerçekten çok zor allahım yardım etsin hepimize
az kaldı tatlım ya kafam dağılacak diye çok seviniyorum
sizde kendinize i uğraş bulun nolur...
çünkü boş boş durunca daha çok düşünüp daha çok üzülüyoruz
ah canım ya çok üzüldüm...
allah böylelerini ıslah etsin
umarım sizde en kısa zamanda halledersiniz bu durumu...
insan ne duygularla ev bark sahibi olmak istiyor ama karşılaşılan duruma bak...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
baharcım kaan hoca sizede gelmeden önce endol kullanıp tahlillerinizi öle yaptırın dedimi bize öle yazmışta
inşallah hepimize biran önce versin allah gözlerimizi kimselerde koymasın .inşallahh canım bu sıkıntın geçecek bizden önce hamile kalıp bebişini kucağına alacakssın allah benden önce sana versin inşallah. beklemek çok zor inşallah sende anne olacaksın. bunu canı gönülden istiyorum. benden önce allahım sana versin inşallahh
evet baharcım 17 yaşta evlendim yaşım 36 oldu ister istemez strese girmeye başladım bellimi olur allah korusun erken menopoza girenlerde var.canım senin yaşın çok değil ki sen 17 yaşında evlenmişsin çok küçük bi yaş bu evlilik için...
19 sene geçince evliliğinde sen kendini böyle hissediyorsun...
36 yaş ne ki canım benim...
millet kaç yaşında hamile kalıyor...
sen en güzel yaştasın benim zamanım az kaldı diye düşünme lütfen...
Istiyorumbebeğimi canım öncelikle geçmiş olsun .sen en azından 40tl ile atlatmışsın bzn ne yapayım kkkkkkkkkkkkkkkkin biri bizi dolandırdı birine ev satmış sonra aynı evi bize satmış.buda yetmezmiş gibi dairenin 60bin eure borcu varmış.140milyarada evi aldık .çık bakalım işin içinden. Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hile yapanların hilelerini başına çevirsin bizide feraha çıkarsın.inşallah daha çok sıkıntı yaşamadan evimize kavuşuruz
AÇ KAPIYI KAPINI ÇALAN BENİM .AMA BEN KAHVENİN YANINDA BİTTER ÇİKOLATAYI ÇOK SEVİYORUM ÇİKOLATALARDA BENDEN
inşallah canım ya bişiler bulacam bende kurslar filan böle evde durmak olmuyor. eşime yardım ediyorum aslında ama ondanda sıkıldım galiba. evde çalışmamı istiyor bütün evrakları yıktı önüme ama ben zaten evdeyim evde çalışmak istemediğim için doğru düzgün bişiler yapamıyorum.
hayrını görmezler canım hiç Allahtan korkmuyor kuldan utanmıyor insanlar...giden gitmiş Allah beterinden korusun...üzülmekız ikindine yakın kargolar vardı gg de satış yapıyoruz neyse onları yaparken kargo bandı bitti benimki alayım geleyim diye gitti arkasından bir genç karı koca geldi onlar 100 gr zencefil aldı onlar daha içerdeyken şalvarlı cingen karısı geldi dışarda duran pembe maskeyi eline almış geldi bu dışardada 2 kişi daha var organizeler neyse kaça bu dedi 25 tl dedim neye iyi geliyor yüzüde çilliydi yüzüme iyi gelirmi dedi evet gelir falan dedim iyi alayım dedi çıkarttı 100 tl verdi bende üste 75tl verdim sonra dedi ay ben demedemmi 15 olsun diye fişini almayayımda 15 olsun dedimya dedi yok sen öyle bişey demedin olurmu 15 ben sana ucuz bile söyledim eşim 30 za veriyordu agzımdan sana 25 çıktı dedim ay al ver paramı dedi iyi dedim aldık verdik 20 eksik vermiş farkında bile degilim neyse o daha dururken karı koca olan müşteri 7,50 alışveriş yaptı 100 tl de onlar verdi üstünü verdim onlar çıktı çingenelerin ötekisinler girdi bu sefer öteki aldı pembe maskeyi geri dışarı çıktı ay almıyomuş diyerek para istedi o da tabiki 100 verdi bütün aynı şekil 75 verdim üste geri verdi verdiğim parayı tabi ğene 20 eksik o arada dışarda eşimde var biride dışarda hususi içeriye onu lafa tutup salmıyor pazarlık ediyor 20 bari olsun filan diye eşimde hadi olsun dedi aldı gittiler geri ğeldi almıyormuş vazgeçti diye 2 onluk verdilerdi geri verdik tabi ben bunlarla ugraşırken birisi eline 1tl almış bana birliralık kına ver diyor biri mısır aldı 20 lira uzattı içinden 2lira kestim verdim hepsi oyunmuş benim kafam karışsın diye nitekimde öyle oldu eşim giderken kasada 185 para vardı ve karı kocadan ve birisinden aldım 10 da o oldu 195 ve çingenler gittikten sonra parayı saydık 155 para 40tl yi kaydırdılar al ver ederken 20 -20 kaydırmışlar pislikler hiç aklıma gelmedi öyle yapacakları.
evet canım...karar da veremiyorum hoş...sen agurubu mu öğretmenlik misin kuzummasalcım nasılsınnn sendemi bu ıl dersaneye gideceklerdesin benim gibii
ne güzel canım çok sevindim hep mutlu ol...saol bidenemallah hepimizi mutlu etsin
keyfim yerinde bugün
sebebini bilmiyorum ama kalktığımdan beri havalarda uçuyorum
allah hayır etsin
bigün sen de anne olacaksın inşallah canım.annenin yeri başka ama evladın onun acısını dindirir inşallahhhhhhocada öleyle dedi bir rüyadaymışım gibi geliyor bana hayatın farklı bir sınavı hiç enerjim yok sürekli kafamda bu düşünce ne yiyebiliryorum ne çalışabiliryorum bi garip oldum bir umut işte bir umut sabah olacak ve herşey düzelecek geçen sene annemi kaaybettim onu kaybedince aynı durumdaydım nasıl yaşacaktım nasıl yürüyecektim şimdide aynıyım galiba bir UMUT annemi kaybettim ama annede olamıyorum allahım neolur bize sağlıklı evlatlar ver kimseyi darda bırakma
vay ş.refsizler.....Istiyorumbebeğimi canım öncelikle geçmiş olsun .sen en azından 40tl ile atlatmışsın bzn ne yapayım kkkkkkkkkkkkkkkkin biri bizi dolandırdı birine ev satmış sonra aynı evi bize satmış.buda yetmezmiş gibi dairenin 60bin eure borcu varmış.140milyarada evi aldık .çık bakalım işin içinden. Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hile yapanların hilelerini başına çevirsin bizide feraha çıkarsın.inşallah daha çok sıkıntı yaşamadan evimize kavuşuruz
evet baharcım 17 yaşta evlendim yaşım 36 oldu ister istemez strese girmeye başladım bellimi olur allah korusun erken menopoza girenlerde var.
ne güzel canım çok sevindim hep mutlu ol...
Sizde Klinefelter sendromu denilen bi genetik rahatsızlık var. Eğerbir süre ilaç tedavisi alınırsa, mikroTESE ile sperm bulma şansı olur. Daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. İsterseniz, 0312 437 31 21'den randevualın ve eski tetkiklerinizi dealarak gelin, tedavinize başlayalım.
Not: Lütfen mesajlarınızı doktoraydos@gmail.com adresine yazınız.
Saygılarımla.
ARKADAŞLAR KAAN HOCADAN CEVAP GELDİ ACABA BU GÜZEL BİR HABER Mİ?
allah korusun canım benim düşünme böyle şeyleri...
allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum buna...
saol bebekimmmmm
hepimiz hep mutlu oluruz inş
sen nasılsın bu arada
iyiyim canım...dersanelere bakıyorum hala
ütüleri bugüne salladım dün..az sonra ona başlıcam bi bakayım size dedim.
bi taraftan yine çayımı içiyorum herzamanki gibi
sende ne var ne yok..bu neşeni neye borçlusun
aman konuşsun kendide aynısı olurdu onlar alışkın işinin ehli.
evet biz ikikre denedik ikisindede tese oldu birinde bulundu tutmadı birinde bulunamadı şimdi kaan aydosa tedavi bakalım ne olur.
canım bugün birşey atlattım gene buna şükür en azından gözlerinin önünündekini allah göstermedi bununla kaldık . sagolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?