Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
önemli değil canım sen iyi ol da bende baktım ikimizden başka kimse kalmamıştı . Neyse nasılsın canım nasıl gidiyor

iyiyim canım kaçgündür ağlayarak zaman geçiriyorum .dün eşimin abisine gittik ben normalde çok neşeliyim herkes ne oldu hastamısın diye soruyor ne diyeyim onlara bebeğim olmuyor genetik testimiz kötü çıktı .derdimin biri bin para mı diyeyim gittim odaya onların önünde ağlamamak için uyudum hastayım dedim .inşallah bu günlerde geçecek bu halimizi hatırlayıp güleriz inşallah

önemli değil canım sen iyi ol da bende baktım ikimizden başka kimse kalmamıştı . Neyse nasılsın canım nasıl gidiyor

iyiyim canım kaçgündür ağlayarak zaman geçiriyorum .dün eşimin abisine gittik ben normalde çok neşeliyim herkes ne oldu hastamısın diye soruyor ne diyeyim onlara bebeğim olmuyor genetik testimiz kötü çıktı .derdimin biri bin para mı diyeyim gittim odaya onların önünde ağlamamak için uyudum hastayım dedim .inşallah bu günlerde geçecek bu halimizi hatırlayıp güleriz inşallah

istiyorumbebeyimi..canim benim sagol tatlisim ..evet canim budefa allahtan mucize bekliyorum olmazsa tr yeyi dusunuyorum..kan hocaya bas vurdum ya sizin tavsiyenizle..kaan hoca yapmiyo deyilmi tup bebek yonlendirdiyini duydum ama ankarada iyi bir merkez varmi onuda bilemiyorum..esim ignelere baslicak ama biraz korkuyorda bana belli etmiyor bu aydan sonra baslasin istiyorum anam burdada dr dan birsey almak soylemek problem burdakiler kolay kolay ilac vermiyor hele igneye hepten karsilar.kaan hoca fostimon 150 diye bir igne tavsiye etti..anlasilan arkadaslardan kullanan olmamis bu igneyi..bu ignenin faydasi sperm yapiciymis diyor hoca yuzde 33 lerden yuzde 60 ustunu veriyo yani sperm cogaltiyo..tabi benim isteyim normal yoldan ciksinda rabbim bize mucizelerimizi gondersin diye bakiyorum bilemiyorum canim ya..ama budefa tr ye diyoruz burda yeterince zaman kaybettim ..essek kafam diyorum insan denize dusunce yilana sariliyo..aksam bir arkadastanda bu basarisiz denemelerden sonra sey yapiyolarmiz..co kultur diye ..rahimden ufak bir parca alip onun icine emriyoyu yerlestirip..biraz gelistirip sonra rahime yerlestirmeymis bu yontemibasariz tup bebek denemelerinde yapiyolarmis ama ist bulda nebilim tatlim ya rabbim yormasin gondersin eleklerimizi..yani senin anliycagin basimizi her tasa vuruyoruz yeterki rabbim guc kuvvet saglik sihat ,sabir ve bol para versinde bizleri daha cok surundurmesin guzel allahima sigindim onun merhametine insallah hersey daha guzel olucak hepimiz icinn..

baharcım kaan hoca sizede gelmeden önce endol kullanıp tahlillerinizi öle yaptırın dedimi bize öle yazmışta

yok canım bize öyle bişey söylemedi...
hormon testinin sonucuyla gelin dedi sadece...

allah iyilik versin canım
evet köpüklü köpüklü bayıldım
gel de beraber içelim

canım benim kıyamammm inşallah gülecez bir gün bu hallerimize hatta çocuğumuzla beraber

allah iyilik versin canım
evet köpüklü köpüklü bayıldım
gel de beraber içelim [/QUOTE]

AÇ KAPIYI KAPINI ÇALAN BENİM .AMA BEN KAHVENİN YANINDA BİTTER ÇİKOLATAYI ÇOK SEVİYORUM ÇİKOLATALARDA BENDEN

inşallah canım ya bişiler bulacam bende kurslar filan böle evde durmak olmuyor. eşime yardım ediyorum aslında ama ondanda sıkıldım galiba. evde çalışmamı istiyor bütün evrakları yıktı önüme ama ben zaten evdeyim evde çalışmak istemediğim için doğru düzgün bişiler yapamıyorum.

Sizde Klinefelter sendromu denilen bi genetik rahatsızlık var. Eğerbir süre ilaç tedavisi alınırsa, mikroTESE ile sperm bulma şansı olur. Daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. İsterseniz, 0312 437 31 21'den randevualın ve eski tetkiklerinizi dealarak gelin, tedavinize başlayalım.
Not: Lütfen mesajlarınızı doktoraydos@gmail.com adresine yazınız.

Saygılarımla.
ARKADAŞLAR KAAN HOCADAN CEVAP GELDİ ACABA BU GÜZEL BİR HABER Mİ?

baharcım kaan hoca sizede gelmeden önce endol kullanıp tahlillerinizi öle yaptırın dedimi bize öle yazmışta

canım biz kullandık endol ve trental diye bi hap kullandık 15 gün. bu hapları kullanınca hormon değerleri doğru çıkıyormuş öyle demişti hoca. bizde kullanıp gitmiştik.

inşallah hepimize biran önce versin allah gözlerimizi kimselerde koymasın .
evet baharcım 17 yaşta evlendim yaşım 36 oldu ister istemez strese girmeye başladım bellimi olur allah korusun erken menopoza girenlerde var.

ay arkadaş ben 40 tlye üzüldüm insan nasıl kandırıldım diye şöyle yapsaydım keşke böyle deseydim gibisinden sinir oldum kendi kendime benimki sizinkinin yanında hiç bişey degil allah yardımcınız olsun ev dedinde benimde kardeşim burda 3 yıl önce yeni bina yapan mutahitlerden ev almaya kalktı adam daha önce parasını aldıgı kişilerin evini yapıp veriyormuş annemgilde herkeze yapıp veriyor diye güvenip veriyorlar 30 bin tl gitti adam önce başladıgı binaları bitirip teslim ederken bunlara gelince herkezin parasını alıp kaçtı bazından 50 almıi bazından 60 almış annemgilde 30 vermişti ğerisini bina tamamlandımı verilecelti adam kaçtı geçen duyduk trafik kazasında karısı ölmüş eeee herkezin şeyini aldılar bütün magdurlar beddua ediyor milletin canını yaktı daha kimbilir neler gelir başına allah uzak tutsun öyle insanlardan herkezi...

AÇ KAPIYI KAPINI ÇALAN BENİM .AMA BEN KAHVENİN YANINDA BİTTER ÇİKOLATAYI ÇOK SEVİYORUM ÇİKOLATALARDA BENDEN

ben bittere bayılırımmmm
önüme bi kutu bitter çikolata koy anında bitiririm
sen gel bi güzel keyif yapalım

kurslar iyi olur tatlım evde durmak yeterince bunaltmıştır seni yeni bi ortama girmek iyi olur senin için...

Son düzenleme:
hayrını görmezler canım hiç Allahtan korkmuyor kuldan utanmıyor insanlar...giden gitmiş Allah beterinden korusun...üzülme
masalcım nasılsınnn sendemi bu ıl dersaneye gideceklerdesin benim gibii
evet canım...karar da veremiyorum hoş...sen agurubu mu öğretmenlik misin kuzum
saol bidenem allah hepimizi mutlu etsin
keyfim yerinde bugün
sebebini bilmiyorum ama kalktığımdan beri havalarda uçuyorum
allah hayır etsin
ne güzel canım çok sevindim hep mutlu ol...
bigün sen de anne olacaksın inşallah canım.annenin yeri başka ama evladın onun acısını dindirir inşallahhhhh
vay ş.refsizler.....

evet baharcım 17 yaşta evlendim yaşım 36 oldu ister istemez strese girmeye başladım bellimi olur allah korusun erken menopoza girenlerde var.

allah korusun canım benim düşünme böyle şeyleri...
allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum buna...

ne güzel canım çok sevindim hep mutlu ol...

saol bebekimmmmm
hepimiz hep mutlu oluruz inş
sen nasılsın bu arada

Son düzenleme:

canım çok kötü vahim durum da degil çok iç açıcıda degil kaan hocanın tedavisini olun bence mikrotesenizi öyle olun tedavisiz mikrotese yaptırma sakın sizin durumda sperm bulunanlar var çok bozma morelini allaha bol dua tevekkül inşallah yüzünüze baksın allah.

allah korusun canım benim düşünme böyle şeyleri...
allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum buna...

saol bebekimmmmm
hepimiz hep mutlu oluruz inş
sen nasılsın bu arada

iyiyim canım...dersanelere bakıyorum hala
ütüleri bugüne salladım dün..az sonra ona başlıcam bi bakayım size dedim.
bi taraftan yine çayımı içiyorum herzamanki gibi
sende ne var ne yok..bu neşeni neye borçlusun

ahh canım ya dersane için karar vermek zor değil mi :97:
umarım senin için en iyi olacak yeri seçersin...
kolay gelsin ayrıca ben yarına bıraktım bakalım başedebilecek miyim
sana afiyet olsun bitanem ben de biraz sonra kahvemi hazırlıycam
valla neşemin sebebini bilemiyordum ama içime doğmuş galiba
bizim soyadımız biraz garip...
kimse anlamıyor her defasında başka bişey yazıyorlar çok sorun yaşıyoruz bu yüzden...
daha öncede konuşmuştuk bu konuyu eşimde aynı şeyleri düşünüyor :97:
ama babası öldüğü için soyadımızı değiştirmeyi içine sinderemiyordu...
ben de bu sebepten üsteleyemiyordum...
ben uyandıktan sonra aradı "dilekçe verdim soyadımızı değiştiriyoruz" diye havalara uçtum bende
geldi dilekçeyi gördüm önceden değiştirirsek bu olsun dediğimiz soyadı istemiş canım ya
sonra o sevinçle bi güzel kahvaltı yaptık kocişi gönderdim tekrar geldim

işnlh iyi haberler alırsın,bende kaan bey'le mailleştim bizede randevu alın gelin demişti,kışın bi gitmeyi düşünüyorum,spermin genetik araştırılması gerekli demişti,sizden haber alırım dr gidince çünkü hiç bilmiyorum nasıl bir dr sitedeki yazılanlardan biraz bildiğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…