Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün kaan hocaya mail atmıştım durumu yazıp o da eşin sabahları 1 tane endol kullanmaya başlasın gelmeden 2-3 gün önce hormon testlerini yaptırsın diye

canım benim hiç birimiz yanmayacağız emin ol emin ol senin harika bebeğin olacak okadar güzel haberler vereceksinki bize hepimiz birbirimize çok güzel haberler vereceğiz yeterki rabbim ol desin işallah . Yaşını sorabilirmiyim

kızlar kaan hocaa dün mail atmıştım tedaviye sizinle başlamak istiyoruz diye eşin sabahları 1 tane endol kullansın gelmeden 2-3 gün önce hormon tahlillerini yaptırıp gelin demiş

evet toana cım sagol bende öyle dedim sadakamız olsun benim gibiler olmasa uyanıklar nasıl geçincek allah cezalarını versin ama içlerinde biriside hamileydi allah öyle pisliklerin karnını dolduruyor ahh ahh kimlerin karnında bebe yok hiç ummadıgın kişilerin karnında bebe ..evet az kaldı gitmeye doktora inşallah bu sefer bu doktor yüzümüzü ğüldürür hepimize inşallah şifa versin .. sen nasıl oldun düzeldinmi biraz toana ne dicem bu sefer eger gene yaptırırsan türkiyede yaptırsana türkiye daha başarılı diyorlar tüp bebekte dünyada başırı oranında türkiye öndeymiş dışardan gelip burda tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan çok bence bu sefer yer degiştir.

günaydın canım
allah dualarını dualarımızı kabul etsin inş...

öyle valla haftaya güzelce dinlenirim artık inşallah tabi bişey çıkmazsa :44:
gel çiçeğim gel bekliyorum seniii
sen napıyorsun evdemisin bugün

çıkmaz çıkmaz merak etme
eşinde bu haftaki kadar yorgun olmaz bi güzel eğlenirsiniz
ben evdeyim canım son günlerimi geçiriyorum
haftaya minicik kuzucuklarımla yeni bi sene başlıyor benim için

canım içimiz sızlattı yazdıkların
nolur ümitsizliğe kapılma allah bizimde yüzümüzü güldürecek...
bebeğini kucağına alınca geçen 19 senenin tüm acılarını bianda unutacaksın...
ben inanıyorum en kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine
böyle şeyler yazıp ne bizi ne kendini üzme

kızlar günaydın hayırlı cumalar dua ile

günaydın tatlımmmmm

inşallah bebekim bu hafta gibi yoğun bi hafta geçirmem ...
ohh valla az kaldı zmanın çabucak geçer kzuucuklarınla bi güzel eğlenirsin

Hayırlı cumalar canlarım rabbim hepimizin iyi dileklerini kabul etsin dualarımıza icabet etsin .

Bahar canım nasılsın .dün verdiğim kahve tarifini uyguladın mı? çok merak ettim

inşallahh canım bu sıkıntın geçecek bizden önce hamile kalıp bebişini kucağına alacakssın allah benden önce sana versin inşallah. beklemek çok zor inşallah sende anne olacaksın. bunu canı gönülden istiyorum. benden önce allahım sana versin inşallahh

benim yaşım 36 ..

canım senin yaşın çok değil ki sen 17 yaşında evlenmişsin çok küçük bi yaş bu evlilik için...
19 sene geçince evliliğinde sen kendini böyle hissediyorsun...
36 yaş ne ki canım benim...
millet kaç yaşında hamile kalıyor...
sen en güzel yaştasın benim zamanım az kaldı diye düşünme lütfen...

Istiyorumbebeğimi canım öncelikle geçmiş olsun .sen en azından 40tl ile atlatmışsın bzn ne yapayım şerefsizin biri bizi dolandırdı birine ev satmış sonra aynı evi bize satmış.buda yetmezmiş gibi dairenin 60bin eure borcu varmış.140milyarada evi aldık .çık bakalım işin içinden. Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hile yapanların hilelerini başına çevirsin bizide feraha çıkarsın.inşallah daha çok sıkıntı yaşamadan evimize kavuşuruz

beklemek gerçekten çok zor allahım yardım etsin hepimize

baharcım kaan hoca sizede gelmeden önce endol kullanıp tahlillerinizi öle yaptırın dedimi bize öle yazmışta

canım kusura bakma dün yazını göremedim evet ben dün topikteydim ama okuyordum yazılanları.okuyorum ama kafam allak bullak inan ne yazıldığını bile bazen anlamıyorum sadece kafa dağıtmak vede sizlerle dertleşmek için topiğe giriyorum.rabbim seninde dualarını kabul etsin canım inşallah cuma günü hepimizin bayramı olsun bütün dert ve kederlerimiz bizi terk etsin

Son düzenleme:

önemli değil canım sen iyi ol da bende baktım ikimizden başka kimse kalmamıştı . neyse nasılsın canım nasıl gidiyor

iyiyim canım benim sen nasılsın
Uygulamaz olur muyum tatlım çok beğendim teşekkür ederim

bende iyi olmaya çalışıyorum kafamı toplamakla uğraşıyorum.depresyona girmek üzereyim bende kafa dağıtıyorum .kahveyi beğendiğine sevindim bol köpüklü oldu değil mi?afiyet olsun şifa olsun canım benim

inşallah bebekim bu hafta gibi yoğun bi hafta geçirmem ...
ohh valla az kaldı zmanın çabucak geçer kzuucuklarınla bi güzel eğlenirsin

az kaldı tatlım ya kafam dağılacak diye çok seviniyorum
sizde kendinize i uğraş bulun nolur...
çünkü boş boş durunca daha çok düşünüp daha çok üzülüyoruz

ah canım ya çok üzüldüm...
allah böylelerini ıslah etsin
umarım sizde en kısa zamanda halledersiniz bu durumu...
insan ne duygularla ev bark sahibi olmak istiyor ama karşılaşılan duruma bak...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…