canım başın sagolun inşallah anne acını anne olarak biraz unutursun allah isteyen herkeze versin hep aynıyız sürekli yatıyorum kalkıyorum bu düşünceler bazen kendi kendime napayım olmazsa aman boş ver diyorum olanların başı gögemi ermiş deyip yüregime su serpiyorum bazen hiç olmazsa hep böyle bütün ömrüm milletin çocuklarını severekmi geçecek biz hiç kendi çocugumuzu sevmicezmi acaba diyorum bizim zaten çok oldu 19 yıldır sabır ediyorum zaten olursa bu seneler yoksa mecbur bu sayfayı ister istemez kapatıcam inşallah hiç biriniz benim kadar beklemezsiniz ben yandım siz yanmayın.
gunaydin kizlar ..hayirli cumalariniz olsun rabbim bol spermlerle birlikte hayirli haberler almayi nasip etsin insallahh...istiyorumbebeyimi.. canim gecmis olsun allah daha beterini vermesin kotu insan dolu ortalik rabbim onlarin serrinden korusun rabbim cumlemizi insallah..caldiklari paralarda sadakaniz olsun..iyi tatlim ya az kalmis kaan hocaya gitmeye..hepimiz ona yaziyoruz ,guveniyoruz ama insallah sifamizida buluruz..cuma gunler yuzu suyu hurmetine rabbim surundurmesin dr dr..gozumuzu yolda koymasin ..evlat hasretiyle bizleri bitirmesin insallahh...
canım benim hiç birimiz yanmayacağız emin ol emin ol senin harika bebeğin olacak okadar güzel haberler vereceksinki bize hepimiz birbirimize çok güzel haberler vereceğiz yeterki rabbim ol desin işallah . Yaşını sorabilirmiyim
gunaydin kizlar ..hayirli cumalariniz olsun rabbim bol spermlerle birlikte hayirli haberler almayi nasip etsin insallahh...istiyorumbebeyimi.. canim gecmis olsun allah daha beterini vermesin kotu insan dolu ortalik rabbim onlarin serrinden korusun rabbim cumlemizi insallah..caldiklari paralarda sadakaniz olsun..iyi tatlim ya az kalmis kaan hocaya gitmeye..hepimiz ona yaziyoruz ,guveniyoruz ama insallah sifamizida buluruz..cuma gunler yuzu suyu hurmetine rabbim surundurmesin dr dr..gozumuzu yolda koymasin ..evlat hasretiyle bizleri bitirmesin insallahh...
öyle valla haftaya güzelce dinlenirim artık inşallah tabi bişey çıkmazsa :44:
gel çiçeğim gel bekliyorum seniii
sen napıyorsun evdemisin bugün
canım başın sagolun inşallah anne acını anne olarak biraz unutursun allah isteyen herkeze versin hep aynıyız sürekli yatıyorum kalkıyorum bu düşünceler bazen kendi kendime napayım olmazsa aman boş ver diyorum olanların başı gögemi ermiş deyip yüregime su serpiyorum bazen hiç olmazsa hep böyle bütün ömrüm milletin çocuklarını severekmi geçecek biz hiç kendi çocugumuzu sevmicezmi acaba diyorum bizim zaten çok oldu 19 yıldır sabır ediyorum zaten olursa bu seneler yoksa mecbur bu sayfayı ister istemez kapatıcam inşallah hiç biriniz benim kadar beklemezsiniz ben yandım siz yanmayın.
kızlar günaydın hayırlı cumalar dua ile
günaydın canım
allah dualarını dualarımızı kabul etsin inş...
çıkmaz çıkmaz merak etme
eşinde bu haftaki kadar yorgun olmaz bi güzel eğlenirsiniz
ben evdeyim canım son günlerimi geçiriyorum
haftaya minicik kuzucuklarımla yeni bi sene başlıyor benim için
canım içimiz sızlattı yazdıkların
nolur ümitsizliğe kapılma allah bizimde yüzümüzü güldürecek...
bebeğini kucağına alınca geçen 19 senenin tüm acılarını bianda unutacaksın...
ben inanıyorum en kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine
böyle şeyler yazıp ne bizi ne kendini üzme
günaydın tatlımmmmm
benim yaşım 36 ..
Hayırlı cumalar canlarım rabbim hepimizin iyi dileklerini kabul etsin dualarımıza icabet etsin .
Bahar canım nasılsın .dün verdiğim kahve tarifini uyguladın mı? çok merak ettim
beklemek gerçekten çok zor allahım yardım etsin hepimizeinşallahh canım bu sıkıntın geçecek bizden önce hamile kalıp bebişini kucağına alacakssın allah benden önce sana versin inşallah. beklemek çok zor inşallah sende anne olacaksın. bunu canı gönülden istiyorum. benden önce allahım sana versin inşallahh
canım kusura bakma dün yazını göremedim evet ben dün topikteydim ama okuyordum yazılanları.okuyorum ama kafam allak bullak inan ne yazıldığını bile bazen anlamıyorum sadece kafa dağıtmak vede sizlerle dertleşmek için topiğe giriyorum.rabbim seninde dualarını kabul etsin canım inşallah cuma günü hepimizin bayramı olsun bütün dert ve kederlerimiz bizi terk etsin
iyiyim canım benim sen nasılsın
Uygulamaz olur muyum tatlım çok beğendim teşekkür ederim
inşallah bebekim bu hafta gibi yoğun bi hafta geçirmem ...
ohh valla az kaldı zmanın çabucak geçer kzuucuklarınla bi güzel eğlenirsin
Istiyorumbebeğimi canım öncelikle geçmiş olsun .sen en azından 40tl ile atlatmışsın bzn ne yapayım kkkkkkkkkkkkkkkkin biri bizi dolandırdı birine ev satmış sonra aynı evi bize satmış.buda yetmezmiş gibi dairenin 60bin eure borcu varmış.140milyarada evi aldık .çık bakalım işin içinden. Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hile yapanların hilelerini başına çevirsin bizide feraha çıkarsın.inşallah daha çok sıkıntı yaşamadan evimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?