Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım soy ad degiştirile bildiğini ilk depa duydum öyle şey oluyomuymuş kaynangil filan kızmasınlar ne bileyim biz öyle bişey yapsak sülale ayaklanır valla .. eger sakıncası yoksa özelden veye burdan neymiş soy adınız ögrene bilirmiyim çok merak ettim okadarmı kötü ...

hayırlı olsun canım....sen soyadı için bukadar seviniyorsan kimbilir bebeğine isim koyarken nekadar sevinirsin bahar.
kahve vcknin tarifiyle mi yapacaksın..nasıldı o bitanem...ben granül kahve sevmem ama eşime yapayım akşam..

iiym bebişim biraz temizliğim kalmıştı onları hallediyorum bitti sayılır. süpürgenin kapağını kapatamadım onunla uğraştım kan ter içinde kaldım valla
sen nasılsın bitanem?

ben de ütü yapmak suretiyle ter içinde kalıcam şimdi
hadi hallettin işini kuzum..

canım sebeplerini bildirdikten sonra değiştirilebiliyor...
benim değiştiren arkadaşların oldu...
şimdi aynı okulda çalıştığımız karı-koca öğretmen arkadaşlarım var onlarda aynı sebepten değiştirmişler...
valla eşimin bi amcası aynı sebepten değiştirdi tüm ailenin soyadı değişti...
diğer amcası da istiyormuş kayınvalidem siz de değiştirirseniz bende değiştirirm diyince onlar vazgeçmiş...
eşim ilk evlendiğimiz zamanlar istersen bizde değiştirelim dedi ben kabul etmemiştim...
ne gerek var diye...
ama yaşamadan anlamıyorsun her yerde sorun oluyor hep başka isimlerle karışıyor vs...
kayınvalidemler bize bişey demezler ama bozulacaklar eminim...
ama eşim kararını verdi çocuklarımda aynı sorunu yaşamasın dedi canım ya
bugün gelince arada annene söyle dedim yok sonra duysunlar dedi
bak eğer çekiniyorsan içine sinmiyorsa vazgeç dedim yok ben kararlıyım değişsin öyle duysunlar dedi
eşimin rahatsızlığı nedeniyle ona kıyamaz annesi ne derse tamam der ( gerçi hastalığından öncede öyleydi ama neyse )
yüzüne bişey demezler ama ablası, erkek kardeşi, kızkardeşi arkamızdan konuşacak eminim...
aman bana ne bi derdim o bu kocam istedi değiştirdik var mı ötesi

saol canım... gerçekten yaşamayan bilemez...
her yerde sorun oluyor en son mesela kaan hocadan randevu almak için aradığımda
kadın bi türlü anlamıyor kaç kere söyledim yok...
kodluyorum gene karıştırıyor deli oldum sonunda anladı...
bu durumdan kurtulacağım için çok sevindim tabi...
bebeğim için yaşayacağım sevinç hiçbişeyle kıyaslanamaz buna eminim
canım vcknin verdiği tarif: 1 tatlı kaşığı nescafe gold arzuya göre şeker ve 1 çay kaşığı su karıştırıp köpürtüyorsun
sonra sütü ekliyorsun ben beğendim eşinde beğenir umarım...
böyle daha köpüklü oluyor...

masal canım bende her yapılan kahveyi içmem .ama bunu içipte beğenmeyen yok .tabi zevkler renkler tartışılmaz.tarif ise şöyle 1tatlı kaşığı nescafe gold (klasik olursa 1.5 kaşık) bir kaşık şeker ,2 çay kaşığına yakın su. Sadece kahve ve su eriyecek cıvık olmayacak.bunu krema kıvamına gelene kadar çırp sonra sütünü ekle bol köpüklü çakma capiçinon hazır beğenirsen paylaş olurmu?

bizimde seneler önce eşimin ailesi tarafından yani amcaları tarafından soyad değişmiş.. biizmkini duysan çok komikmiş. allahtan değiştrmişler. yoksa ben o soyadını kullanırmıydım bilmiyorum

Nursenciğim canım sen nasılsın bayadır karşılaşamadık sende ne var ne yok?

Kızlar bugün yine adet oldum nedense buay ümitliydim tatile gitmiştik belki olur demiştim ama yine olmadı .....
sağol canımcım hemen yazamadım cevap kusura bakma iyiyim ben de nolsun...ben de bu ay malesef adet oldum canım ya aynen ben de ümitliydim eşimde 1-2 de olsa canlı spermi gördük ya belki hamileyimdir diye ümid etmiştim ama nasip olmadı artık inşallah bir dahaki aya:97: sen neler yapıyosun canım var mı bi değişiklik:44:

tekrar tekrar günaydınlarrrr kızlar
bunlar size

sana da tünaydınnnn canım bunlar da sana

kızlar malesef o güzel sohbetlerinize katılamıcam çıkmak zorundayım inşallah yarın görüşürüz kocamaaaaannnn öpüyorum hepinizi canlarım benimmmm

bizimde seneler önce eşimin ailesi tarafından yani amcaları tarafından soyad değişmiş.. biizmkini duysan çok komikmiş. allahtan değiştrmişler. yoksa ben o soyadını kullanırmıydım bilmiyorum

bak ne güzel yapmışlar insan ilerisini düşünerek doğru karar vermeli...
eşimde aynı şeyi dedi...
ben değiştireyim benim soyadımdan devam etsinler...
yoksa bu soyadını nasıl olsa değiştirirler ozamana kadar da bi çok sorun yaşarlar dedi...
olacak olan bebişlerimizi kendimizi düşünerek böyle bi karar verdik hayırlısı olur inş.

bizimkilerde iyi düşünmüş ama diğer amcaları yapmamış onların hala aynı ben hep gördükçe bunlar bizden değil diyorum evt canım çok iyi karar vermişsiniz.inşallah hayırlı olur.

sana da tünaydınnnn canım bunlar da sana

kızlar malesef o güzel sohbetlerinize katılamıcam çıkmak zorundayım inşallah yarın görüşürüz kocamaaaaannnn öpüyorum hepinizi canlarım benimmmm

saol canım bizde seni öpüyoruz kendine dikkat et

bizimkilerde iyi düşünmüş ama diğer amcaları yapmamış onların hala aynı ben hep gördükçe bunlar bizden değil diyorum evt canım çok iyi karar vermişsiniz.inşallah hayırlı olur.

allah nasip ederde çocuklarımız olursa eminim sizin gibi memnun olacaklar bu durumdan...
iyi ki değiştirmişsiniz diyecekler...

kizlar bugun kaan hocaya mesaj gondermisdim ameliyata girmedini ve patoloji raporunu sormusdum hemen cevap gondermis aynen kopyaliyorum

..........hanım, gerçekten sonuca üzüldüm. Buradaki doku sonucunuzu inceledim (patoloji veya biyopsi dediğiniz, bu şekilde tam olgunlaşmamış sperm hücrelerinin tiplendirmesidir) .......... beyde sperm hücrelerinin olgunlaşmamışları bile yok. Yani, oldukça ileri bir problem. En iyisi kök hücre çalışmalarını takip etmek. Bu konuda biz gelişmeleri izliyoruz. Kök hücre enstitüsü de kuruldu. Eğer dünyada bu yöntemle bir örneği doğarsa, burada da hemen başlayabileceğiz. Lütfen aralıklı olarak kök hücre başladı mı şeklinde bana sorun.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

bizim iyilesme gibi bir sansimiz yok artik, kok hucrede kim bilir ne zamana cikar.

canım allahtan ümit kesilmez hemen moralini bozma...
hem kaan hocanın da dediği gibi kök hücre çalışmalarında çok büyük çalışmalar gelişmeler var...
bikaç sene içinde bu yöntemle bizim durumumuzda olan bi çok kişinin derdine çare bulunacağını düşünüyorum...
allah hepimizin yardımcısı olsun...

insallah canim, tek umudumuz artik kok hucre. insallah en kisa zamanda cikar. rabbim hepimize yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…