Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin bahar..inşallah..
bu akşam bizde bi mail atarız bakalım ne diyecek..yazarım buraya..
Dualarda buluşalım arkadaşlar...

arkadaşlar kaan hocaya mail altmıştım durumumluzla ilgili eşimin sperm sayısı 0 ve hormonları iyi diye detaylı yazdım o da bize endol ve sudafed kullanın 1 ay sonra tekrar testi yaptırın bana sonucunu yollayın yazdı.

ama bu ilaçlar endol ağrı kesici sudafed de soğuk algınlığı için veriliyormuş. yazdırdığım doktor öyle dedi. görümcem de hemşire o da sudafed soğuk algınlığı için dedi. eczaneye de gittik eşime eczacı neren ağrıyor bu ilaç ağırdır biraz ağrı kesici neren ağrıyo ki diye sordu. kortizonluymuş birde.. peki bu ilaçlar sperm üzerinde ne gibi etki yapar ki? kafam çok karıştı. kullanan arkadaşlar yazabilir mi acaba

bu soruyu doktorlar sitesinde sormuştu kaan hocaya evet endol romatizmal agrılara sudafet soguk algınlıgı için ama bu alandada kullanılıyormuş sperm üretiminede faydalıymış .vardır bi bilği veriyordur koskoca foprsör heralde bunu biliyordur veriyordur..:87:

görümcem de diyo ki bu doktor yanlış vermesin ya da sen mi yanlış okudun. ya hayır diyorum yok efendim kandırıyor mu falan ya saçmalama diyorum bayağı gerildim illaki vardır bir bildiği. evet direk bu hastalık için kullanılmasa da etki edebiliyor demek ki. neyse hayırlısı bakalım kullanıp öyle test yaptıralım bir de.
rabbim bu uğurda savaşan herkesin yardımcısı olsun.

kızlar merabalar herkezler nerede kimse yokmuuuuuu..:89::89::89:

canım mrb herkesin işi var galiba öğlen bende girdim kimsecikler yoktu bende çıktım uyudum yeni kalktım
siz bugün ankara yolcususunuz inş hayırlı haberlerle önersiniz canım dualarım sizinle

nerdesınız kızlar yhaaaaaaaaaaaaaa

artık denk gelmiyoruz birbirimizle kim girerse topiğe tek başına kalıyor

canım kaan hocada bize yeni verdi endolu... eczacı da ağrı kesici olduğunu ama test falan yapılmadan kullanılınca sonuçların daha doğru çıktığını söylemiş...

iyim bitanem benimmm sen nasılsın bugün sabahtan girdim kimse yoktu öğleden sonrada eltime misafir geldi oraya gittim yeni geldim açayım bakayım de3idm kimsecikler gelmemiş. bu aralar herkes yoğun

bende 14,20 gibi evde oluyorum ara ara girdim o saatten beri kimsecikler yok :85:
sıkıldım zaten yorgundumda gittim yattım bu saate kadar uyudum
aman ya alışınca da olmuyor böyle sessiz sedasız topik bi garip oluyor

bende 14,20 gibi evde oluyorum ara ara girdim o saatten beri kimsecikler yok :85:

bende geldim bebekim napıyosunuz bakalım...

evet ya bazen sayfalarca konuşuyoruz bu aralar 2 sayfadan ibaret herşey
bide herkes tedavide ya gelişmelerde olmuyor. herkes farklı şeylerle meşgul oluyor sanırım. bende bugün kadın muhabbetlerindeydim koca koca kadınların tabi bebek konusu sıcak gündem . ikitane bebek geldi biri 3 aylık biri 5 aylık gidiğp bi kere yanlarına kucağıma almadım bile çok tatlılardı ama kötü oldum bende yanlarına bile gitmedim o yüzden moralim bozulmadı. iyi geldi yani bebek konusuna gelincede sizin bebekler büyüsün özleyin bebkleri ondan sonra ben doğurcam diyom napıyımm.. bundan sonra böyle...

iyi yapmışsın kuzucum amannn moralini bozmada..

bende geldim bebekim napıyosunuz bakalım...

hoşgeldin tatlım nasılsın bizde artık topiğe pek giren olmadığından yakınıyorduk

evet eve zor geliyorum kızlar kaynatmıştır diye 2 gündür acele acele açıyorum hiç bişey yok
ahhh canım ya heryerde çıkıyor işte ne yapıcaz güçlü olmamız lazım bizde dün akşam çıktığımızda çok tatlı bi hamişle karşılaştık
son aylarıydı galiba tam bişeyler yiyorduk boğazımda kaldı resmen içim bi tuhaf oldu
en iyisini söylemişsin canım acını belli edersen farkı tepkilerlede karşılaşıp daha çok üzülebiliyorsun...
onun için en iyisi herşey yolundaymış gibi yapıp şen kahkahalar atmak...

canlar aklıma gelmişken sorayım eşim "endol"u aç karnına mı tok karnına mı içecek kaan hoca sadece sabahları 1 tane içsin demiş...
eczacıya da sormayı unutmuş...

hoşgeldin cervancım
bugün ne işler yaptın bakalım işkolik

hb.canım temizlik yaptım bebekim napiyim.yemek yapmaya halim kalmadı yemeğide dışarda yedik.iyi oldu valla.birazdan çıkıcaz bizde arkadaşlarımız çağırdı ama kociş uyuyo birazdan uyandırayım da gidelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…