merhaba hmtnzl... inş tedaviniz en kısa zamanda hayırlısıyla tamamlanırda bebişinize kavuşursunuz
canım bu ilacı bende bi arkadaşa verdiğini duyunca mail atıp sordum hemen başlayın dedi...
belki önemli bi ilaç olmadığı için üstünde pek durmuyordur bilemedim şimdi...
istiyorumbebeyim..canim naptin gittinmi dr ne dedi kaan hoca insallah hayirli haberler almissindir..
arkadaşlar kaan hocaya mail altmıştım durumumluzla ilgili eşimin sperm sayısı 0 ve hormonları iyi diye detaylı yazdım o da bize endol ve sudafed kullanın 1 ay sonra tekrar testi yaptırın bana sonucunu yollayın yazdı.
ama bu ilaçlar endol ağrı kesici sudafed de soğuk algınlığı için veriliyormuş. yazdırdığım doktor öyle dedi. görümcem de hemşire o da sudafed soğuk algınlığı için dedi. eczaneye de gittik eşime eczacı neren ağrıyor bu ilaç ağırdır biraz ağrı kesici neren ağrıyo ki diye sordu. kortizonluymuş birde.. peki bu ilaçlar sperm üzerinde ne gibi etki yapar ki? kafam çok karıştı. kullanan arkadaşlar yazabilir mi acaba
bu soruyu doktorlar sitesinde sormuştu kaan hocaya evet endol romatizmal agrılara sudafet soguk algınlıgı için ama bu alandada kullanılıyormuş sperm üretiminede faydalıymış .vardır bi bilği veriyordur koskoca foprsör heralde bunu biliyordur veriyordur..:87:
kızlar merabalar herkezler nerede kimse yokmuuuuuu..:89::89::89:
nerdesınız kızlar yhaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar kaan hocaya mail altmıştım durumumluzla ilgili eşimin sperm sayısı 0 ve hormonları iyi diye detaylı yazdım o da bize endol ve sudafed kullanın 1 ay sonra tekrar testi yaptırın bana sonucunu yollayın yazdı.
ama bu ilaçlar endol ağrı kesici sudafed de soğuk algınlığı için veriliyormuş. yazdırdığım doktor öyle dedi. görümcem de hemşire o da sudafed soğuk algınlığı için dedi. eczaneye de gittik eşime eczacı neren ağrıyor bu ilaç ağırdır biraz ağrı kesici neren ağrıyo ki diye sordu. kortizonluymuş birde.. peki bu ilaçlar sperm üzerinde ne gibi etki yapar ki? kafam çok karıştı. kullanan arkadaşlar yazabilir mi acaba
eseslim bebekimmmmnasılsın
iyim bitanem benimmmsen nasılsın bugün sabahtan girdim kimse yoktu öğleden sonrada eltime misafir geldi oraya gittim yeni geldim açayım bakayım de3idm kimsecikler gelmemiş. bu aralar herkes yoğun
bende 14,20 gibi evde oluyorum ara ara girdim o saatten beri kimsecikler yok :85:
sıkıldım zaten yorgundumda gittim yattım bu saate kadar uyudum
aman ya alışınca da olmuyor böyle sessiz sedasız topik bi garip oluyor
bende 14,20 gibi evde oluyorum ara ara girdim o saatten beri kimsecikler yok :85:
sıkıldım zaten yorgundumda gittim yattım bu saate kadar uyudum
aman ya alışınca da olmuyor böyle sessiz sedasız topik bi garip oluyor
bende geldim bebekim napıyosunuz bakalım...
evet ya bazen sayfalarca konuşuyoruz bu aralar 2 sayfadan ibaret herşey
bide herkes tedavide ya gelişmelerde olmuyor. herkes farklı şeylerle meşgul oluyor sanırım. bende bugün kadın muhabbetlerindeydim koca koca kadınların tabi bebek konusu sıcak gündem . ikitane bebek geldi biri 3 aylık biri 5 aylık gidiğp bi kere yanlarına kucağıma almadım bile çok tatlılardı ama kötü oldum bende yanlarına bile gitmedim o yüzden moralim bozulmadı. iyi geldi yani bebek konusuna gelincede sizin bebekler büyüsün özleyin bebkleri ondan sonra ben doğurcam diyom napıyımm.. bundan sonra böyle...
bende geldim bebekim napıyosunuz bakalım...
evet ya bazen sayfalarca konuşuyoruz bu aralar 2 sayfadan ibaret herşey
bide herkes tedavide ya gelişmelerde olmuyor. herkes farklı şeylerle meşgul oluyor sanırım. bende bugün kadın muhabbetlerindeydim koca koca kadınların tabi bebek konusu sıcak gündem . ikitane bebek geldi biri 3 aylık biri 5 aylık gidiğp bi kere yanlarına kucağıma almadım bile çok tatlılardı ama kötü oldum bende yanlarına bile gitmedim o yüzden moralim bozulmadı. iyi geldi yani bebek konusuna gelincede sizin bebekler büyüsün özleyin bebkleri ondan sonra ben doğurcam diyom napıyımm.. bundan sonra böyle...
hoşgeldin cervancım
bugün ne işler yaptın bakalım işkolik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?