Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

siizn deprem çantasındada yok yokmuş canım herşeyiniz varmış kapatıcıya çok güldüm hadi yiyecekleri anladımda kapatıcıya çok güldüm acıkınca sürer oturursunuz artık

kız ben 9. yılımdayım ondan...

masalım sen aşmışsın kendini bence bu deprem çantası senin gözüne farklı bi şekilde görünüyor
aman enişteye yakalanma ne yersen hemen yerine başka bişey koy çaktırma

canım çok tatlısın ya yirim ben seni
aman boşver bizde deli oluverelim bazıları gibi dedikodu yapacağına eşyalarla konuşmak daha iyi

kızlar bugun hurrem var seyreden var mı

eşim görse en fazla rezil olurumevde onca şey var yiyecek şey mi bulamadın der ve güler bolca:)
ama kapatıcıyı tarağı falan görürse ozaman kızar

canımın içi hadi tarak neyse de bu kapatıcının ne işi var deprem çantasında allah iyiliğini versin
valla bugün öyle güldürdün ki beni allah da seni güldürsün masalım

siizn deprem çantasındada yok yokmuş canım herşeyiniz varmış kapatıcıya çok güldüm hadi yiyecekleri anladımda kapatıcıya çok güldüm acıkınca sürer oturursunuz artık

kız bu pek süslü ne yapacak kapatıcıyı
o halde bile kocişe güzel görünmek derdinde ah masal ahhhh

ben de öyle yapcam çaktırmakoyarım yenisini....
kızlar bugun hurrem var seyreden var mı
ay ben izliyorum da şu hürreme uyuz oluyorum zırt bırt doğuruyo ya...
bağırmaz bağırmaz eniştemiz çok mülayim sen bağırıverirsin ona
heee sorma bi höyt dedi mi kaçacak yer arıyommmmm

süslü süslüüü parfüm ruj falanda koyarsa deprem çantası tamamlanacak onlar eksik bence

gül tabe canım...bizim evin halleri anacım
süslü diyene bakın yafu sen benden süslüsün bebekim....ben sadece kapatıcı koydum len napiyim okadarcık olsun ya

süslü süslüüü parfüm ruj falanda koyarsa deprem çantası tamamlanacak onlar eksik bence

bebekim bu şimdi çantadaki nekadar yiyecek varsa hepsini mideye indirirmiş...
enişte de şu deprem çantasını bi kontrol edeyim deyip bi açarmış ki
içinden ruj, kapatıcı, tarak, parfüm, oje ne ararsan var
eniştenin halini düşünebiliyor musun

gül tabe canım...bizim evin halleri anacım
süslü diyene bakın yafu sen benden süslüsün bebekim....ben sadece kapatıcı koydum len napiyim okadarcık olsun ya

cemre bu mesajı begendı
artık kendı begendımı kendımyapıyorum yaaa

arunaaaaa
nasılsın kuzum elin nasıl oldu.....eskileri okuyamadım pek nasıl kesildi ki

tatlım cmtesi kokteye gidecektim kayınpederim tutturdu malzeme getirdik gelelim eşim idare etti zaten ablasındalardı o hemgamede gitti birde geç geldi getire getire bir kavanoz kuşburnu reçeli sinirden tezgaha sert koydum herhalde patladı bir parçası parmağıma girdi karşımızdaki tıp merkezine gittik dikiş atıldı babası hep yorardı ama bu fazla oldu

biran gözümün önüne geldi valla ama eniştede ordan bişey söyler gülmekten yırtılırlar artık malum eniştede komik

eee olsun canım depremden sonrada bakımlı olmalı ınsan
enıste gorunce
duygulanacak cunku karısı deprem sonrası bıle bakımlı dıye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…