heee canım heeee ben de öyle diyodum...bebekim bu şimdi çantadaki nekadar yiyecek varsa hepsini mideye indirirmiş...
enişte de şu deprem çantasını bi kontrol edeyim deyip bi açarmış ki
içinden ruj, kapatıcı, tarak, parfüm, oje ne ararsan var
eniştenin halini düşünebiliyor musun
cemre bu mesajı begendı
artık kendı begendımı kendımyapıyorum yaaa
gül tabe canım...bizim evin halleri anacım
süslü diyene bakın yafu sen benden süslüsün bebekim....ben sadece kapatıcı koydum len napiyim okadarcık olsun ya
tatlım cmtesi kokteye gidecektim kayınpederim tutturdu malzeme getirdik gelelim eşim idare etti zaten ablasındalardı o hemgamede gitti birde geç geldi getire getire bir kavanoz kuşburnu reçeli sinirden tezgaha sert koydum herhalde patladı bir parçası parmağıma girdi karşımızdaki tıp merkezine gittik dikiş atıldı babası hep yorardı ama bu fazla oldu
hadi yatatlım cmtesi kokteye gidecektim kayınpederim tutturdu malzeme getirdik gelelim eşim idare etti zaten ablasındalardı o hemgamede gitti birde geç geldi getire getire bir kavanoz kuşburnu reçeli sinirden tezgaha sert koydum herhalde patladı bir parçası parmağıma girdi karşımızdaki tıp merkezine gittik dikiş atıldı babası hep yorardı ama bu fazla oldu
aynen valla otomatiğe bağlamış gibi habire doğuruyor hatun
neyse ki artık doğuramıyacak en sonuncuyuda doğurdu bu sezon oda rahatladı biz de
hadi yageçmiş olsun nasıl acımıştır kanı görünce sen de bayılıyodun de mi benim gibi bayılamdın inşallah...
onlar da bi kavanoz şey iççin mi çağırmış hey Allahım ya.
valla hürremin derdi bizi gerdi.....
kadının yımırtaları çift sarılı herhalanında gol yane
biran gözümün önüne geldi vallaama eniştede ordan bişey söyler gülmekten yırtılırlar artık malum eniştede komik
tatlım cmtesi kokteye gidecektim kayınpederim tutturdu malzeme getirdik gelelim eşim idare etti zaten ablasındalardı o hemgamede gitti birde geç geldi getire getire bir kavanoz kuşburnu reçeli sinirden tezgaha sert koydum herhalde patladı bir parçası parmağıma girdi karşımızdaki tıp merkezine gittik dikiş atıldı babası hep yorardı ama bu fazla oldu
hadi yageçmiş olsun nasıl acımıştır kanı görünce sen de bayılıyodun de mi benim gibi bayılamdın inşallah...
onlar da bi kavanoz şey iççin mi çağırmış hey Allahım ya.
biliyoruz enişte hem komik hem hazır cevap bu duruma süper bi yorum yapardı bencede
heee canım heeee ben de öyle diyodum...
bahar kuzum en son bana takıldığın günü hatırlatıyorum ben süslendim diye dalga geçtin geçtin akşama aksiyon var diye,sonra nollllldiiiiii enişte seni götürmedi miiiiiiiiii
bana sataşırsan böle olurrrrrrr:)
biliyoruz enişte hem komik hem hazır cevap bu duruma süper bi yorum yapardı bencede
aruna gecmıs olsun canım
allah bı daha gostermesın
bahar geçmişi hatırla bebekim.en son benle takıldın noldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım geçmiş olsun haberim yoktu benim...
dikiş çok mu aman dikkat et kendine...
sağol cnm şu beni yoran insanlarıda görnek zorunda olmasam hayat daha güzel olurdu
geçmiş olsun canım. elden yaralanmalarda çok kötü olur. dikkat et kendine canım.
sağol tatlışkom 3 4 gün sonra alınacak sarılı hiç bilmiyorum kaç dikiş umarım iz kalmaz
sağol cnm birde koçişe ceza 10 kg domatesi erndelettim 10 kg fasulyeyi kestirdim kış için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?