Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
heee canım heeee ben de öyle diyodum...
bahar kuzum en son bana takıldığın günü hatırlatıyorum ben süslendim diye dalga geçtin geçtin akşama aksiyon var diye,sonra nollllldiiiiii enişte seni götürmedi miiiiiiiiii
bana sataşırsan böle olurrrrrrr:)
cemre bu mesajı begendı
artık kendı begendımı kendımyapıyorum yaaa

beğen butonunu aldılar ay gıcık kaptım ya.

gül tabe canım...bizim evin halleri anacım
süslü diyene bakın yafu sen benden süslüsün bebekim....ben sadece kapatıcı koydum len napiyim okadarcık olsun ya

olsun bebekim sen bakma bize koy canın ne istiyorsa
ama enişteye yakalanıpta paparayı yeme dikkat et

canım geçmiş olsun haberim yoktu benim...
dikiş çok mu aman dikkat et kendine...

hadi yageçmiş olsun nasıl acımıştır kanı görünce sen de bayılıyodun de mi benim gibibayılamdın inşallah...
onlar da bi kavanoz şey iççin mi çağırmış hey Allahım ya.
aynen valla otomatiğe bağlamış gibi habire doğuruyor hatun
neyse ki artık doğuramıyacak en sonuncuyuda doğurdu bu sezon oda rahatladı biz de

valla hürremin derdi bizi gerdi.....
kadının yımırtaları çift sarılı herhalanında gol yane

aruna gecmıs olsun canım
allah bı daha gostermesın

ee artık sıra bızde bızde gol yapacagız ınnnnnnnnsallllllllllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

geçmiş olsun canım. elden yaralanmalarda çok kötü olur. dikkat et kendine canım.

tabi ben görünce gittim birde inanılmaz yandı allahtan tam karımızda tıp merkezi efendim yaprakta varmış onuda onlar getireceklermiş eşimide arabayla yolladım ki taşıyamaz diye o dikişler gözler şiş kokteye gidemedim annemler merak etti yıldız parkındaydı nikaha gittik tabi aileme anlatamadım sakarlık dedim

ayyy evet ya iyi ki hatırlattın aman bebekim ben artık bu konuda yorum yapmayayım neme lazım

canlarım ben cıkıyorum
esım gelecek bırazdan sofrayı hazırlıyım
gorusmek uzere byyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…