Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi gördüm canım bizde de tarhana çorbası ve bamya yemeği vardı.

hayır olsun canımcım sıkıldığın zaman dua oku bol bol hemencecik geçer inşallah

ah canım inanki aklıma hiç gelmedi dua okumak öyle boş boş oturdum sabahı bekledim :85:

günaydın tatlım
noldu sana bitanem. niye öyle canın sıkıldı ki. hayır olsun inşallah. okulda kuzucuklarınla ilgilenirken geçer inşallah sıkıntın canım.

bilmiyorum bebekim dün gece rüyamda nurefsanın hamile olduğunu gördüm...
topiğe yazmış nasıl mutluyuz hepimiz havalarda uçuyoruz falan...
sonra uyandım bunu yarın hemen kızlara yazmalıyım inş gerçek olur dedim tekrar yattım...
sonrasında öyle bi sıkıntıyla uyandım ki bidaha uyuyamadım kötü bi rüya falan mı gördüm hiç hatırlamıyorum...
çocuklarla uğraşırken sıkıntım falan kalmadı dediğin gibi öyle yoruluyorum ki başka hiç bişey aklıma gelmiyor

bahar hayırdır niye sıkıldın bu kadar bişeye canını mı sıktın ki....

yok balım bişeye falan canım sıkılmadı ama ne oldu anlamadım...
sıkıntıyla uyandım dön dön kociş uyanacak diye oturma odasına geçtim...
sesimi duyar onunda uykusu kaçar diye ne tv ne pc açabildim
sabah bi baktı ben odadayım şok oldu normalde 8de kalkıyorum 8,30da evden çıkıyorum...
3,5 saat uykumdan çalınmış oldu böylece :85:
neyse şimdi iyiyim allaha şükür...

bahar canım benim nasılsın içindeki sıkıntı umarım geçmiştir......
aklım sende kaldı......

canımsın ya saol bebekim geçti neoldu anlamadım valla
kocişte merak etmiş iyi miyim diye eve beraber geldik bi yemek yedik o çıktı bende buraya
böyle olmadık zamanda insanın içi sıkılınca da aklına kötü şeyler geliyor ama geçti allaha şükür...
sen nasılsın tatlım evde misin bugün

evdeyim bugün ama sabahtan beri elektrikli süpürgeyle uğraşıyorum..içini boşaltayım dedim bi parçayı çıkardım takamıyorum....sinirlerimi bozdu makine..bende bugün acayibim valla...kendimi BAHTSIZ BEDEVİ gibi hissediyorum.
iyi olmana sevindim buarada..insan içi sıkılınca kötü bişey olacak diye korkuyor ama aslında vesvese yapıyoruz kendi kendimize..kafaya tak tak bilinçaltı isyan ediyor..yeter artık diye....
valla froyd gelse ben iflah olmam yani...benim bilinçaltımı o bile anlayamaz

kolay gelsin canım benim insan olmadık bişey arıza açınca sinir olur tabi ben de öyleyimdir...
düzeltene kadar uğraşır dururum takıntılıyımdır anlayacağın
sonuna kadar haklısın bebekim at at içine nereye kadar bi yerden patlak veriyor işte...
alem kızsın valla demek freud gelse bilinçaltını anlayamaz ha
bu azo bizi ne hallaere getirdi

arkadaşlar birşey sorucam biz yeni başladık endol ve sudafed kullanmaya. bunun yanında eşime vitaminler veriyrum evicap ve one a day isminde tabletler. şu tribilus terrestiris i de duydum bu forumda onuda kullansam sıkıntı olur mu.
bakıyorum herkes eşlerine türlü türlü şeyler veriyor hepsi bir arada zararı olmaz değil mi bende kullanmak istiyorum 1-1,5 ay sonra sperm testi vericez çünkü.
belki bişeyler olur.

Son düzenleme:

valla freud,ericson hepsi toplaşıp gelse gene çözemezler benim icebergi

canım benim eşimde bikaç gün oldu endole başlayalı...
hiç vitamin kullanmıyor o konuda bişey diyemiycem...
kürler ve macunlara gelince canım herkes biçok şey kullandııyor sonuçta faydanın nerden geleceği belli olmaz...
inş sizde en kısa zamanda canlı spermleri görmeye başlarsınız...

Son düzenleme:
bir de paylaşmak zorunda hissediyorum krndimi yeni duyduğum birşey oldu. geçenlerde bir ablayla paylaştım durumumuzu. o da bana bir arkadaşının 16 yıldır çocuğu olmadığını ve bir karışım kullanarak çocuklarının olduğunu söyledi. aynı karışımı biri daha uygulamış o da hamile kalmış. doktor asla çocuğunuz olmaz demiş ama olmuş işte 16 yıl sonra. sorun erkekteymiş.

1kg. balın için 1 su bardağı ısırgan otu
1 su bardağı nane
125 gr. da karabiber koyup 4 gün içinde bitiriceksin dedi. adetin 1 . günü başla 4. günü bitir. aynı şekilde eşinde 1 kg. balı aynı bu şekilde kendi yesin. ikinizde ayrı ayrı yiyin dedi. sonra temizlendikten sonra 11.12.13.14.15.16.17 günler ilişkide bulunun ama sen hiç kalkma dedi bana. yatacaksın dedi. bu karışım sana biraz sıkıntı verir belki kızdırıyor çünkü dedi ama muhakkak yap olmazsa 2 ay tekrar yap birşey kaybetmezsin dedi.
allah nasip ederse ben deneyeceğim. sizinle de paylaşmak istedim.
zaten ısırgan otunun iyi geldiğini sperm için biliyoruz. hayırlısı allahtan. bizzat tanık olan kişi bunu yap dedi bana

bir de paylaşmak zorunda hissediyorum krndimi yeni duyduğum birşey oldu. geçenlerde bir ablayla paylaştım durumumuzu. o da bana bir arkadaşının 16 yıldır çocuğu olmadığını ve bir karışım kullanarak çocuklarının olduğunu söyledi. aynı karışımı biri daha uygulamış o da hamile kalmış. doktor asla çocuğunuz olmaz demiş ama olmuş işte 16 yıl sonra. sorun erkekteymiş.

1kg. balın için 1 su bardağı ısırgan otu
1 su bardağı nane
125 gr. da karabiber koyup 4 gün içinde bitiriceksin dedi. adetin 1 . günü başla 4. günü bitir. aynı şekilde eşinde 1 kg. balı aynı bu şekilde kendi yesin. ikinizde ayrı ayrı yiyin dedi. sonra temizlendikten sonra 11.12.13.14.15.16.17 günler ilişkide bulunun ama sen hiç kalkma dedi bana. yatacaksın dedi. bu karışım sana biraz sıkıntı verir belki kızdırıyor çünkü dedi ama muhakkak yap olmazsa 2 ay tekrar yap birşey kaybetmezsin dedi.
allah nasip ederse ben deneyeceğim. sizinle de paylaşmak istedim.
zaten ısırgan otunun iyi geldiğini sperm için biliyoruz. hayırlısı allahtan. bizzat tanık olan kişi bunu yap dedi bana

canım endol ve sudafedi biz de kullandık....ve kullanırken ballı macun çakşır gibi şeyler kullanıyorduk yanılmıyorsam...ama doktora sormakta fayda var diye düşünüyorum..sonuçta tek başına çok etki edecek bişey başka bi ilaçla tepkime yapıp etkisini azaltablir ya da nötrleyebilir de..bu benim şahsi fikrim..ama siz bilirsiniz yine de tabi..

amin arkadaşım aminnnnnnn.. dilerim size de iyi gelir. allah yüzümüze güler e gelirse ondan şükürler olsun o yüzden.
biz bu kadr güçlü olmasak rabbim de bizi bu kadar zor bir sınavla sınamazdı. demek ki o bizi unutmamış diyorum ben. unutmamış ki bize sıkıntı veriyor bizlerde çaresini arıyoruz her geçen dakika onun gücünü daha iyi anlıyoruz. o ol derse ancak birşeylerin olabileceğini daha iyi anlıyoruz.

ben ondan gelen sıkıntıyı öptüm başımın üzerine koydum. çaresini arıyoruz vericek de inşallah. bizler de mucizemizi alıcaz kucaklarımıza....

peki size hiç mi faydası olmadı. hocaya sormaya çekiniyorum üst üste mail atmak istemiyorum adama belki bilirsiniz diye size sorayım dedim. allah yardımcımız olsun

ah canım adamlar iyi ki bizim gibi azo mağdurlarıyla karşılaşmamışlar
hee sorma zaten freud amcamız baya aktifmiş sonuçta adamın kuramları gayet açık..herşey libido herşey libidozaten rüyalarla ilgili yaptığı açıklamalara hiç girmiyorum+18 olur ozaman şaşar beşer çor çocuk girer olmaz şimdifreud napsın azoluyu..adam coşmuş anam
dün eşime dedim ki çok şanssızım,elimi attığım kuruyor...baktı baktı dedi ki o yüzden kuruttun spermleri
hadi freud gel de açıkla bunu hadi bakem.
hıımmmmmm valla mı işe yaramış mı....

inş canım inş bizde sabırla duayla bekliyoruz bebişlerimizi

endolu eşime de tavsiye etti ama hangi endol birçok çeşiti var hangigi yazarmısınız
bu durumda, sabah ve akşam 1 adet Tetradoks 100 mg tabletden sadece 1 kutu kullanın. Ayrıca, sabahları 1 tane de Endol tablet alın. Daha sonra başka bir ilaç kullanmadan aşılama yapılana kadar bekleyin. Yiyecek olarak da ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazdıklarıma bakın.
Saygılarımla. kaan hocanın önerisi bu ilaçları kullanan varmııı

valla yaramış canım ya. anneme bir kadın anlatıyor bunu bizzat olayın sahibini biliyor yani . sonra annem telefonu o kadına verdi kadın bana telefonda tarif etti. denemekten ne zarar gelir ki deneyin arkadaşım. sonra anneme dedim ki anne eminmisin kadına sorsaydın hamile kalan kadının kocasıda 0 mıydı acaba diye sordum öyleymiş doktor hiç çocuğun olmaz demiş adama bunu yapmışlar 16 yılın üstüne olmuş işte.
mucizenin nereden geleceği belli olmaz rabbim boşuna yaratmıyor ya bu bitkileri. ben deneyeceğim. sonuçta belki erkekte de birşeyleri canlandırır belki ısırgan otu bal nane ve karabiber. kadında erkekte yiyecekmiş. tam 4 gün içinde ye dedi kadın bana. 1 günü başla adetin 4. günü bitir. diyor

peki size hiç mi faydası olmadı. hocaya sormaya çekiniyorum üst üste mail atmak istemiyorum adama belki bilirsiniz diye size sorayım dedim. allah yardımcımız olsun

canım endol mideye ağır gelen bi ilaç..biz yazdırmaya gittik aile hekimimiz uyarmıştı zaten.bi de benim eşimde tinitus var aşırı derecede kulak çınlaması ortakulaktan,kusturuyor bile..hafiflemişti hastalığı..endol azdırdı iyice tekrar başladı..kaan hocaya söyledik derhal kesin ilacı dedi..o yüzden ancak iki hafta falan kullandık..bişey farketmedi..ama toana kullanmıştı çıkış olmuştu az da olsa...kaan hoca fiks bunu veriyo zaten..kullanın sorun olmaz işe yarayabilir.damarları kasarak sperm varsa çıkmasını sağlıyor sanırım bunlar.kaybedecek bişeyimiz yok..zaten bunlar normalde soğuk algınlığında kullanılan ilaçlar..ya bismillah deyip başlayın canım Allah büyüktür.

siz ikiniz çok tatlısınız ya allah inş bebişlerinizle taçlandırır mutluluğunuzu
canım bu arada siz hiç vitamin kullanıyor musunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…