inş bebekim rabbim bian evvel göndersin hepimize mucizelerimizi
sen nasılsın buarada canım neler yapıyorsun bakalım
aminnnnnnnn Allahımmmmmmmmmmmmmm
innnşşşşAllahh..
bende niyetliyim bugün..
yemekteyizi izliyorum
starda da altın günü diye bi program var
hangisini izleyeceğime karar veremedim
ayy canım napıyım bende ev işleri yetmiyormuş gibi bide apartman yöneticisiyiz. onun defterleri ile ilgileniyorum parayı getirmeyenler var onları istiyroum filan. bide temizliği vardı bugün apartmanın silen teyzeye ücretni filan verdim oda geldi kapıda beni oyaladı biraz.
sabahtan beri bişey yemedim bide. eşime gelde sana hazırlayayım deidm onun bahanesiyle bende yemek yerim deidm oda yemiş dışarda. bende kaldım öyle. kendime bişey hazırlamak zor geliyor.
allah kabul etsin canım...
sende tam bulmuşsun izlenecek programları
kolay gelsin bebekimmm siz bulmuşsunuz kendinize işi
apartman yöneticiliği çok emek istiyor allah kolaylık versin...
ahhh bebekimm ben de aynıyımdır ya tek başıma olunca canım hiç bişey hazırlayıp yemek istemez
ama yanlış yapıyoruz işte...
sen de hemen kalk bişeyler ye o kadar işinin arasında halsiz kalma
amannn..
hiçbişey yokki izleyecek..
bi nete bakıyorum bi tv ye.
eseslim sende kendine dikkat etmelisin
aşkı memnu var canım onu izle
valla canım koçişlee dikkat etmekten biz kenimizi sallıyoruz nasıl olsa bişiy olmaz diye ama yanlış tabiki.
valla canım ya taşındık apartmana 4. ayda alın siz yapın dediler eşim istemedi önce ama adam ısrar etti ben yapanmıyorum sen gençsin yaparsın dedi. tabi eşim şimdi uzakta kalıyor ben bütün gün apartmanda olduğu için sıkıntılar bana geliyor.
valla canım ya hep bişiler atıyorum ağzıma bisküvi filanda yemek hazırlamak zor geliyor. dolaptaki yemek bile olsa ısıtmak zor geliyoryanlış evet ama işte yapıyorz valla.
bende şimdi onu açmıştım..
birazdan eşim gelir yine mi aşkı memnu der
hiç sevmedi şu diziyi ama ben yinede izliyorum
meraba kizlar hepinize hayirli haftalar olsun..
baharcim..geldinmi canim ..iyi haberler getirmissin kizz neguzel insallah normal yoldan gelir bebeyin canim benim..kaan hoca muayene ettimi esini ..rabbim mucizesini sanada bizlerde gondersin insallahhh..
diyorum ya işiniz zor allah kolaylık versin
ooohhh enişte bu iştenden sıyrılıyor olan benim arkadaşıma oluyor
bizküviyle falan olmaz sen kalk güzelce ye bişeyler sonra halin kalmaz bak enişteyle ilgilenemezsin
aynen valla benim eşimde hiç sevmezdi izlettirmezdi haümtta
ama internet diye bi,şi var dimi hemen izlerdim
ama son bölümünü benle beraber soluksuz izlemişti oda
doğru söylüyorsun canım halim kalmıyor zaten onu yedin mi bunu yedinmi diye sormaktan
şimdi salat yaptım kendime onu bari yiyim deidm. en azından akşama kadar tutar beni.
canım bak ne dicem biz dün aktara gittik bize geyik boynuzu tozundan bahsetti bi müşterisi kullanmış ve eşinin spermleri çoğalmış. kapsül hap şeklinde. bizimde aklımız karıştı alsak mı diye. sonra düşündük taşındık aktar bizebi karışım yaptı balla yaptı ama bi sürü şeyler koydu içeriğini tam bilmiyorum şimdi ama içine bu geyik tozundanda koydu. deniycez bakalım. inşallah şekeri çıkmazda yiyebilir.
doğru söylüyorsun canım halim kalmıyor zaten onu yedin mi bunu yedinmi diye sormaktan
şimdi salat yaptım kendime onu bari yiyim deidm. en azından akşama kadar tutar beni.
canım bak ne dicem biz dün aktara gittik bize geyik boynuzu tozundan bahsetti bi müşterisi kullanmış ve eşinin spermleri çoğalmış. kapsül hap şeklinde. bizimde aklımız karıştı alsak mı diye. sonra düşündük taşındık aktar bizebi karışım yaptı balla yaptı ama bi sürü şeyler koydu içeriğini tam bilmiyorum şimdi ama içine bu geyik tozundanda koydu. deniycez bakalım. inşallah şekeri çıkmazda yiyebilir.
ben de iyiyim canım benim...inşallah bütün test sonuçlarınız güzel çıkar canım Allah yardımcınız olsun.
iyi bakalım afiyet olsun balım
aaa hiç duymamıştık bu geyik boynuzu tozunu bi araştıralım bakalım belki faydası vardır :97:
hergün yeni bişey öğreniyoruz yakında yedirmediğimiz kalmayacak kocişlere
inş çıkarmaz şekerini bebekim şifa olur inş...
bizde bugün yine aktara gidicez bitenleri alıcaz...
canım evicap eczanede var, ama diğerini ben duymadım, biz ginko biloba kullanmıştık, onuda GNC'nin sitesinden almıştık..Bunların yanında bence l-arginine ve balık yağıda kullanın derim..
sağol bitanem benim
bende ilk defa duydum int deteylarınıda gösterdi içimize sindi aldık bizde. belki faydası olur.şifa allahtan
valla bizde dün aktara 320 lira bayıldık geldikiliğimizi kemiğimizi kuruttu bu otlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?