baharcim,ilgin icin cok tesekkur edrim tatlim...gozumden kacan baska arkadalra varsa onlarada tesekkur ediyorum.insallah sonucida sinle paylasacam allah tez birzamanda kurtarsin bizleri insallah eslerimizede bol sperimler ve sifa versin bizleride koca gobisli hamis insallahhhhh aminnnnnnnnnnnnn
eşim geldi canım biranda bende çıkmak zorunda kaldım sende yoktun o arada heralde işi var dedim bende çıktım bitanem.
yapar valla sağolsun hiç ayrım yapmaz her şeyden 3 tane yapar eltime bana ve kendine yapar allah razı olsun düşüncelidir. ona bişey yapınca çok sevinir ben yardım ettim diye bana torpil geçiyor hatta
bana iyi olana ben bin kat iyi oluryorum.
böyle insanlara sinri oluyorum. git başka yerde yaz derdini erkek infertiletisi bölümüne ne yazıyorsun madem.
insanlar böyle canım malesef bizim derdimizden anlamıyor. sana bişi anlatcam ama özelden yazmam gerekiyor duysan şaşırır kalırsın valla.
ben çok şşaırdım ve biizm sorunumzdan olan kişilerden duydum şaştım kaldım.
allah herkese akıl fikir verisn.
saolsun benim kayınvalidemde herşeyi yapar gönderir
aynen bende öyleyim bebekim bana iyi olana ben ona daha iyi olurum
bana kötü olana ben daha kötü olurum
herşey karşılıklı
merak ettim bebekim yaz hemen kız çatlatma beni
canim gecmis olsun senin ki ne guzel agrisiz acisiz gecmis. bende temmuz ayinda cekdirmisdir cok acili agrili gecmisdi bidaha kesinlikle mecbur kalmadikca uyanikken cekdirmeyi dusunmuyorum o igneleri hep hissetmisdim oyle bi aci yok dusundukce kotu oluyorum
başladınmı temizliğine canım
inş. bir sorun yoktur tüplerinde.normal yoldan hamilelik için açık olması gerekir ama kapalıysa tüpbebek yapılıyor.çok yakında bebişlerimize kavuşalım duasıyla....
bende şimdi sana yazmıştım başlıyım artık diyorum
bende şimdi sana yazmıştım başlıyım artık diyorum
inş canım ya en büyük arzumuz bu zaten allah dualarımızı kabul etsin
bianda çıktın bebekim biraz bekledim sen gelmeyince ben de çıktım
size de yapıyor mu kayınvaliden turşu
geçmiş olsun tatlım... insan bilmediği bişey olunca stres oluyor tabi...
inş sonuçlarda iyi çıkar...
merhaba canım sonuçlar iyi gibi inş kaan hocanında istediği gibidir...
allah bian evvel hepimizin kucağını doldurur inş
evt canım kuyruk çıkmıştı. kuyruğuna kurban olurum2-3 tane sperm bile çıksa havalara uçacağız.
inşallah canım spermleriniz çıkar güvenilir yer olması çok önemli hastaneler sallıyorlarmış dikkatle incelemiyorlarmış. ama bizim durumumuz farklı çok detaylı bakılması gerekiyor.
inşallah spermlerinizde çıkar.
çok şey istemiiyoruz.15-20 tane demi
ama fazla mal göz çıkarmaz tabi
Rabbim yardımcınız olsun.
insaalah canim aminn bi kerecik su spermi bir gorsem testlerimzide havalara ucucammm
aaaaaaa evet ya bu aralar halay cekmedik yaaaaaaaallah en kisa zamanda halay nesib etsin bizlereee sevinc ciliklari ve halaylar nasib etsin insallah birer birer bir birimizin halaylarini cekelim insallahh
huu huuu kizlar nerdesinizzzz kimsecikler yok galibaa)):
kızlar herkeze merabalar napıyorsunuz kimseler yokgaliba..:80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?