Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rica ederim canım ne demek
inş tatlım ne güzel olur ya

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız umarım harika bi hafta sonu geçirirsiniz
benim kociş hasta olduğu için evde güzel bi kahvaltı yaptık şimdi
biraz burada takılıp temizliğe başlıycam allah kolaylık versin bana :85:

saolsun benim kayınvalidemde herşeyi yapar gönderir
aynen bende öyleyim bebekim bana iyi olana ben ona daha iyi olurum
bana kötü olana ben daha kötü olurum
herşey karşılıklı
merak ettim bebekim yaz hemen kız çatlatma beni

günaydın bitanem benim
yazıyorum şimdi canım

eseslimmm bebekim ben çıkıyorum temizliğe başlamam lazım...
yoruldukça gelir girerim yine
ayy napıyım çabuk yoruluyorum 2 günde bitiririm inş

Son düzenleme:

aaaa canim sana iyne yapmislar bana hicbirsey yapmadan cekdiler hatda benden oncede bir bayana yaptilar oda birsey olmamis gibi cikti ilgin demeki her yerde farkli yapiyorlar insallah ikinciye gerek kalmadan hamis olursun canim

inş. bir sorun yoktur tüplerinde.normal yoldan hamilelik için açık olması gerekir ama kapalıysa tüpbebek yapılıyor.çok yakında bebişlerimize kavuşalım duasıyla....

canim insallah tup bebekle bile olsa tez birzamanda hepimiz hamis olalim yaainsallahh ben normal yoldan bile istemiyorum tub bebekle olsun eli ayagi duz salikli olsun benim icin buda yeter insallah allah dualarimizi kabul eder

insalah heyecanla kaan hocanin cevabini bekliyorum,insaalah iyi biseyler soyler:97::97:

ins guvenilir bi hastane blurumda bakalim hayirlisi,,,,sperm testini esim hic yaptirmmak istemiyo zorlaya zorlaya sende 2 ancak yaptiriyo o da yeterli degil bence her ay yaptirmasi gerek ama kime laf anlatcan:97::97::97::97:

inşallah spermlerinizde çıkar.
çok şey istemiiyoruz.15-20 tane demi
ama fazla mal göz çıkarmaz tabi
Rabbim yardımcınız olsun.

insaalah canim aminn bi kerecik su spermi bir gorsem testlerimzide havalara ucucammm

aaaaaaa evet ya bu aralar halay cekmedik yaaaaaaaallah en kisa zamanda halay nesib etsin bizlereee sevinc ciliklari ve halaylar nasib etsin insallah birer birer bir birimizin halaylarini cekelim insallahh
amin insaalah hepimiz kurtulucaz bu azodan Rabbim bize tatli tatli bebisler vercekk

huu huuu kizlar nerdesinizzzz kimsecikler yok galibaa)):

Son düzenleme:
Ben geldim kızlar yoktum birkaç gün buralarda umarım herşey yolundadır ben iyiyim Allaha şükür misafirimiz vardı falan cenazemiz de vardı bir akrabamız o yüzden giremedim topiğe sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…