Ben geldim kızlar yoktum birkaç gün buralarda umarım herşey yolundadır ben iyiyim Allaha şükür misafirimiz vardı falan cenazemiz de vardı bir akrabamız o yüzden giremedim topiğe sizler nasılsınız bakalım
ben geldim kızlarrr
gezdim geldim
sizler napıyorsunuz ?
evdeyim yemek yapıcam klasik ev kadınlıgı canım dolu ev işi yaptım bugün biraz gittim dükkana takıldım dolaştım geldim sıra yemekte sen napıyon gezdinmi ..
kadın işi bitmiyor dimi
evet canım ya bende arkadaşlarla günümüz var oraya gittim kafa dağıttım geldim biraz. akşam yemek derdim de yok
kociş yemeğe götürcekbide düğün var oraya gidecez. dolu dolu bi hafta sonu geçiriyorum bende
oh oh gidin ne güzel eşin yemege götürecek ordan düğüne oyna oyna kurtlarını dök sefan olsun canım :81:
hoşgeldin canım buralar bıraktığın gibi ne olsun herşey aynı .....
başınız sağolsun canım.
sen nasılsın ne var ne yok ?
sağol canım benim
iyiyim ben de aynı canım giydim eşofmanlarımı rahaaaatt rahaaaatt oturuyorum :87:
sen de gezmişsin iyi yapmışsın canım gezmeler iyi geliyo insana hele de rahatsız edici bir durum olmayınca değmeyin keyfime durumları oluyo :90:
aynen öyle valla canım büyük kadınların arasına gidince can sıkıcı konuşmalar oluyor ama genç ve bekarlar olunca öyle bi dert olmuyor
en rahatı valla giy esofmanları boylu boyunca yathavada soğuk battaniyenin altınada gir üşüme
ikinizede kolay gelsin vin hizliyla ise basladinizkendinizi cok yormayin guzellerrr
başla başlayorma kendinş ama bende şimdi arkadaşlarla buluşcam bi arkadaşa oturmaya gidecez.
kolay gelsin sana canım öptüm.
huu huuu kizlar nerdesinizzzz kimsecikler yok galibaa)):
kızlar herkeze merabalar napıyorsunuz kimseler yokgaliba..:80::80::80::80:
Ben geldim kızlar yoktum birkaç gün buralarda umarım herşey yolundadır ben iyiyim Allaha şükür misafirimiz vardı falan cenazemiz de vardı bir akrabamız o yüzden giremedim topiğe sizler nasılsınız bakalım
zaten kalıncana giyindim canım üşümüyorum
şaka maka kış geldi doncaz yaa
evt canım kış geldi bizim buranın ayazı meşhur sabahları yürüyüşe çıktım hemen dudaklarım çatladı hemen etkiliyor.
ben kışı seviyorum kar yağacak ama çok soğuk oılmayacakkarın altında yürüyeceksin ne güzel olur
hoşbuldum canım sağol iyiyim ben de canım ben de de aynı durumlar bi değişiklik yok.hoşgeldin canımbiz hep bildiğin gibiyiz...
başınız saolsun canım bu arada...
sen nasılsın peki keyfin nasıl
evt canım kış geldi bizim buranın ayazı meşhur sabahları yürüyüşe çıktım hemen dudaklarım çatladı hemen etkiliyor.
ben kışı seviyorum kar yağacak ama çok soğuk oılmayacakkarın altında yürüyeceksin ne güzel olur
romantik senikız napıcan soğuğu
ben de yazı severim ohhh sıcacık deniz kum güneş bayılırım
hoşbuldum canım sağol iyiyim ben de canım ben de de aynı durumlar bi değişiklik yok.
aynen ama burda da kar yağsa bile tutmuyo ki ben de çok severim karı.
bende çok sıcağı sevmem kız kar yağacak o karın altında yürüyeceksin kartopu oynayacaksın ıslanacaksın ellerin kızaracak soğuktan
bu günlere az kaldı
neyazıkki
eee nezaman çıkıyorsunuz yemeğe kociş gelmedi mi daha
bende çok severim canım
dediğin gibi ama kar pek fazla tutmuyor son zamnlarda kar görmedik nerdeyse ayaz olur çok donarız ama kar yağmadı doğru düzgün. bu sene yağar belki
inşallah bu sene bol bol yağar da biz de doyarız kara
malesef canım henüz gelmedi 15 dk gelirim dedi bakalım inşallah gelir
ben yazı da severim kışı da yaz gelince kışı, kış gelince de yazı özlerimkışın donarım üşürüm ama kalınca giyinmeyi de severim kısacası her mevsim ayrı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?