Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin canım buralar bıraktığın gibi ne olsun herşey aynı .....
başınız sağolsun canım.
sen nasılsın ne var ne yok ?

evdeyim yemek yapıcam klasik ev kadınlıgı canım dolu ev işi yaptım bugün biraz gittim dükkana takıldım dolaştım geldim sıra yemekte sen napıyon gezdinmi ..

kadın işi bitmiyor dimi
evet canım ya bende arkadaşlarla günümüz var oraya gittim kafa dağıttım geldim biraz. akşam yemek derdim de yok
kociş yemeğe götürcek bide düğün var oraya gidecez. dolu dolu bi hafta sonu geçiriyorum bende

oh oh gidin ne güzel eşin yemege götürecek ordan düğüne oyna oyna kurtlarını dök sefan olsun canım :81:

oh oh gidin ne güzel eşin yemege götürecek ordan düğüne oyna oyna kurtlarını dök sefan olsun canım :81:

öyle valla canım en azından hafta sonlarımız eğlenceli geçsin.
bütün hafta evde ev işi yapmaktan fenalık geliyor arada değişiklik lazım dimi ama
sende al kocanı gez canım bu hafta sonu bi stres atın doyasıya eğlenin.

hoşgeldin canım buralar bıraktığın gibi ne olsun herşey aynı .....
başınız sağolsun canım.
sen nasılsın ne var ne yok ?

sağol canım benim
iyiyim ben de aynı canım giydim eşofmanlarımı rahaaaatt rahaaaatt oturuyorum :87:
sen de gezmişsin iyi yapmışsın canım gezmeler iyi geliyo insana hele de rahatsız edici bir durum olmayınca değmeyin keyfime durumları oluyo :90:

aynen öyle valla canım büyük kadınların arasına gidince can sıkıcı konuşmalar oluyor ama genç ve bekarlar olunca öyle bi dert olmuyor
en rahatı valla giy esofmanları boylu boyunca yat havada soğuk battaniyenin altınada gir üşüme

zaten kalıncana giyindim canım üşümüyorum
şaka maka kış geldi doncaz yaa

ikinizede kolay gelsin vin hizliyla ise basladiniz kendinizi cok yormayin guzellerrr

saol canım canım çıktı valla ama yarında akşama kadar devam edersem ancak bitirebilicem

başla başla yorma kendinş ama bende şimdi arkadaşlarla buluşcam bi arkadaşa oturmaya gidecez.
kolay gelsin sana canım öptüm.

ohhh sefan olsun bebekimmm ne güzel gezmiş gelmişsin
akşamda düğünde eğlenirsiniz değmeyin keyfinize

huu huuu kizlar nerdesinizzzz kimsecikler yok galibaa)):

kızlar herkeze merabalar napıyorsunuz kimseler yokgaliba..:80::80::80::80:

biz varken siz olmuyorsunuz siz varken biz
olmuyor böyle ama

hoşgeldin canım biz hep bildiğin gibiyiz...
başınız saolsun canım bu arada...
sen nasılsın peki keyfin nasıl

zaten kalıncana giyindim canım üşümüyorum
şaka maka kış geldi doncaz yaa

evt canım kış geldi bizim buranın ayazı meşhur sabahları yürüyüşe çıktım hemen dudaklarım çatladı hemen etkiliyor.
ben kışı seviyorum kar yağacak ama çok soğuk oılmayacakkarın altında yürüyeceksin ne güzel olur

romantik seni kız napıcan soğuğu
ben de yazı severim ohhh sıcacık deniz kum güneş bayılırım

hoşgeldin canım biz hep bildiğin gibiyiz...
başınız saolsun canım bu arada...
sen nasılsın peki keyfin nasıl
hoşbuldum canım sağol iyiyim ben de canım ben de de aynı durumlar bi değişiklik yok.

aynen ama burda da kar yağsa bile tutmuyo ki ben de çok severim karı.

romantik seni kız napıcan soğuğu
ben de yazı severim ohhh sıcacık deniz kum güneş bayılırım

bende çok sıcağı sevmem kız kar yağacak o karın altında yürüyeceksin kartopu oynayacaksın ıslanacaksın ellerin kızaracak soğuktan
bu günlere az kaldı

hoşbuldum canım sağol iyiyim ben de canım ben de de aynı durumlar bi değişiklik yok.

aynen ama burda da kar yağsa bile tutmuyo ki ben de çok severim karı.

bende çok severim canım
dediğin gibi ama kar pek fazla tutmuyor son zamnlarda kar görmedik nerdeyse ayaz olur çok donarız ama kar yağmadı doğru düzgün. bu sene yağar belki

bende çok sıcağı sevmem kız kar yağacak o karın altında yürüyeceksin kartopu oynayacaksın ıslanacaksın ellerin kızaracak soğuktan
bu günlere az kaldı

neyazıkki
eee nezaman çıkıyorsunuz yemeğe kociş gelmedi mi daha

ben yazı da severim kışı da yaz gelince kışı, kış gelince de yazı özlerim kışın donarım üşürüm ama kalınca giyinmeyi de severim kısacası her mevsim ayrı güzel

bende çok severim canım
dediğin gibi ama kar pek fazla tutmuyor son zamnlarda kar görmedik nerdeyse ayaz olur çok donarız ama kar yağmadı doğru düzgün. bu sene yağar belki

inşallah bu sene bol bol yağar da biz de doyarız kara

malesef canım henüz gelmedi 15 dk gelirim dedi bakalım inşallah gelir

inş bebekim bekletmesin enişte seni

ben yazı da severim kışı da yaz gelince kışı, kış gelince de yazı özlerim kışın donarım üşürüm ama kalınca giyinmeyi de severim kısacası her mevsim ayrı güzel

orası öyle tabi tatlım her mevsimin ayrı güzelliği var...
ama bana sorsalar yinede ilkbaharla yaz derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…